Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна ефекат излагања . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес - Изложба
"Светлосни Бљесак", излагање усева круговима, је више од 10 18 пута већа од нормалне фотографије
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машински преведене

Научник је врста послушан дечак. Нешто од научника у сваком малом дечаку. Други одрасту, научници у склоништу, али дечацима за живот.  G.Wald
Интелигенција је способност да се прилагоди променама. S.Hawking
Једина ствар која је заиста битно јесте напор. A.S.Exupery

Цроп кругови , кругови усева ефекат изложености (Фотографија)

PagPh
Мото: Цроп Цирцлес, и било који други облици су у почетку у структури постројења ("мрежа") у области великих енергетских испуштања "Екпосед" (неприметно оштећење биљака), а тек после дугог времена они користе "природни развојни процес" ( слабљење биљке и смештаја , савијање стабљике на земљу појави.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

Ово поглавље се бави детаљима са аналогији, процес стварања облика у зрну (житу) сећа. Она се може упоредити са процесом излагања фотографија и каснијем опозива. Значи класичан фотографски процес, користећи желатински слој са раштрканим сребрним халогенида и њихове осетљивости на светлост. Од интереса је могуће да указују на то да изложеност усева круга настаје када "блиц осветљење", које могу бити, рецимо, десет 18 пута већи (и много више), у односу на светло на коме су изложени обичним фотографијама.

 

Приметити

Како се то стално наглашава у многим местима широм Веба, не само направили сличан процес редовних образаца у зрну, али готово без изузетка сви спљоштен , зрна лежи на земљи широм света. Редовни обрасци настају веома случајан игру многих фактора, на једној од неколико милиона случајева, када поље иде пражњења грома. У једном случају неколико милиона. У свим осталим случајевима, је "само" за смештај , савијање на стабљике кукуруза тлу. Може бити врло грубо сличан однос да изрази однос између површине зрна годишње ", рекао је нормално Полехна , савијених стабљике на терену ", (0,5 до 1,5 милиона квадратних километара површине уложио , зрна лежи на земљи, а простор који је спљоштен , сламке лежи на земљи у облику редовних облика (мање од једног квадратног километра комбинацији укупну површину свих редовних облика у свету).

 

Дефиниција

Већ одавно је изразио година Великог Мајстора:

"Са том тврдњом, свађамо смо протестовали против тога, али то је отприлике све што иде са њим или против њега, можемо да урадимо."

( тхеатресанд , лабаво цитирао)

 

Аналогија са акционим фотографија и других ефеката

 

Помињање короне испуштања

 

 

 

Страница је у изградњи

Неке делимичне информације могу се наћи, на пример, док је на појединим скраћеном страницама. Један од највећих до сада је поготово страна Цроп Цирцлес - објашњење . Други релативно детаљне информације могу се наћи на линковима са странице Текстови . Постоје углавном повезује са неким објављеним текстовима. Такође, неки претходно необјављени, може се дефинисати као објашњавања, демоса. Други сет некласификовани текста је овде . Текстови ће наравно стално повећава.

 

Снимање без преседана образац линија магнетног поља у области зрна

Запрепашћујуће, збуњујуће, шокантна и тешко за поверовати, али и око отварања сличност

Цроп круговима - а рекордне поља линије електромагнетног поља генерише пражњења грома

Тренутна вредност је близу 10 6 - милиона ампер (познат Гимназија експерименте 20 до 30 ампера)

 

  

Тачан тренутак пражњења грома протичу кроз кукуруза стабљика изазвана Онда су донели (јонизован ваздух, корона пражњења) електричне струје. Они чине ножеви и остали делови биља понашају као било који други проводника и представљена у таквим својствима тренутку електромагнетних.

 

То је вероватно био један од највећих превара и забаван, практичне шале, која, када мајка природа у томе изненадио човечанство стотине, чак и хиљаде година.

 

Са поменутих идеја је могуће не слажу, можете протестује против њих, али то је заиста све о томе и шта да радим са њом или против ње може да уради. Тзв. постулат Јара Цимрман.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Суштина филма је рез. Комбинација спектакуларних снимака, или слике људи у емотивним тренуцима, или опште слике заједно у некој врсти алхемијски мешавине. F.F.Coppola
Научници могу бити најсрећнији људи.  G.Wald
Ако можете да сањате о томе, то такође може бити реализован. W.Disney
z