Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-домино-ефекат . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Домино ефекат
Снопови биљака које су од последњих снагама уз подршку једни других, топплес на земљу као домине
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машински преведене

Шпанија није Грчка, али чак и тако, тржиште страхови domino efektu (Тоданотициа.цом)
Без додатног финансирања, Грчка би могла отписати неке дугове, што може да створи domino efekt у земљама као што су Шпанија, Италија и Португал
Европа не треба потцењивати domino efektМогли покренути дужничку кризу у Грчкој.  Evangelos Venizelos

Цроп кругови , кругови усева Ефекти домино ефекат

PagPh
Домино ефекат је вероватно један од главних разлога зашто зрна облик понекад јавља тако брзо у току минута, или у већини десетина минута до сати. Захадологове уплашено шкрипе и бежи као мишеви.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

У оквиру одређеног времена након што су муње испуштања створена на погођеним подручјима ослабљеним група биљака, од којих је већина још увек стоји, као што је описано детаљније на страници описује ефекте површинске напетости воде . Када потенцијална енергија и угао групе превазилази неку силу која га држи усправно, не траје дуже од неколико секунди до процеса, током којег топплес на земљу. Ипак, четке од једног до неколико других који топплес на терену, на сличан начин као што ће се сматрати да земље структуре изграђене од домина - као домино ефекат јавља. Али пошто је једна група може изазвати његов пад (у просеку) више него једна сече од наведеног (процењује 1.2 до 1.3), можете чак да упоредите РЕЗУЛТАТ реакцију феномен ланчану (нуклеарно, хемијско ланчана реакција је много више баш као домино ефекат, На пример, радикални реакције, ланац полимеризација)

 

Један од многих разлога зашто су понекад занимљивих гомиле стабљика до неразумљиви пресавије преко себе, могао вероватно бити домино ефекат. Одговара неколико веома ретка, мада непровереним сведочења људи који су заправо сопственим очима видели образац. Њихов опис је ситуација у овом случају пописованымни теоријске претпоставке у пракси релативно ретке. Опет, то је ипак потребно да поновим да стварни стварање облика, излагање догодио у већини случајева много недеља пре, и они су гледали као крајњи ефекат, када је после дугог периода постепеног опадања усева сламку коначно срушио на земљу.

 

Повремени посматрачи са отвореним чвора уста уста

Ако такав процес траје само неколико минута, а затим насумично посматрач са отвореним главчине уста је сасвим логично да они не могу бити чак и оно што се стварно дешава и шта намерна прича је претходило. То је сасвим очигледно да не могу ни да се придружи тренутни причу са олујом, која је одржана да буде месец дана или дуже.

 

Ефекат повивајицихо ветерку

(Вилд ветрови - Ја их имам!)

Други феномен који повремене посматрачи очигледно не разуме (и није ни чудо што су), је утисак као да су групице зрна преселио кацејицими тајанствени вртлог, што чини прашине диже, а која изгледа као да је све направљено. Међутим, треба напоменути посебно да у случају облика који се састоји од неколико кругова пречника више од десет метара, сматра терен релативно брзо стотине килограма материјала од просечне висине од 50 цм, у случају розлехлејшихо облици могу бити и до неколико тона. Овакав брз покрет материјала је имао неке ваздушне турбуленције узроке. Може похубу на стотине кубних метара ваздуха брзином од око 5 до 10 километара на сат или више. У свим облаке прашине густу, крећући се нека од места где зрно сматра да земљи. Чак јер су привремено створене "домине" зрна (види Утицај површинске напетости воде) смештени у кругу стварно, било у смеру казаљке на сату, проток ваздуха изазвано њих би заиста готово неизбежно ће такође подсетити се понашају као прави вихор колу . Свако нешто гледам овај догађај заиста може сматрати натприродна појава.

 

хттп://ввв.пхилс.цом.ау/цропцирцле.хтмле.хтм (одломци преведен на чешки)

 

Приче и чињенице о житу

Постоји око двадесетак очевици формирање житу. Све описати као ток; невидљива сила долази ниоткуда у иначе мирној ситуацији и савијен на терену кукуруза у неколико секунди, као да је са изненађујућом снагу - али још увек лежи у зрну се налази само мању штету. Такође, описана су као верске торнада, светлосне ефекте и пискав звук звиждање (*) .

 

 

Биолошки промене

Формирање житу се често налазе у области уљане репице. Ова биљка има много конзистенцију као целера (**) . Ако ручица је савијена више од 45 степени, то ће сломити. Ипак "прави" ("истинска") усева круг формације су често савијене потиче до 90 степени. Не ботаничар нити било који други науцник не може да објасни нешто, или имитирају било експеримент. (***)

 

(*) светлосни ефекти и звуци су или ће бити много већи степен објашњено на страници или ставовима аномалије

 

(**) у раној раста фази, али је касније много већи и јачи, много матичних пречника преко 10 мм, попут сунцокрета, као и на дуже време пре бербе формира веома густ, компликовани и готово непроходна шипражје, и било би човек без мачетом могао померати само на неколико десетина метара на сат и може да се превазиђе само Ширер, фуснота ЈЛ

 

(***) 9. октобар 2011 Експерименти са проласком струје кроз силовања биљака (сетва лето 2011 за кромпир, зелена стајњак). Резултати би требало да дође у року од неколико дана. Покушај није био успешан, биљке су током прешао трактора ђубрења стајског ђубрива. Нема везе, покушај ће касније бити поновљен.

 

Неке друге разлике уљане репице биљака

Због различитог механичког изградњу силовања у њеном Домино ефекат вероватно не примењује се у мери, или више, већ другачији начин. Насупрот томе, али разлика у боји током цветања ће омогућити обрасци појавио у пуној слици слава зеленог на жутој позадини (због кашњења у расту и цветања у погонима погођеним електричне енергије), а касније у негативном облику жуте слике на зеленој позадини када непромењена области су Већ избледела назад у зелено, а погођени тек почињу да жутим цветовима. Таква боја слика може појавити без смештаја , савијање стабљике на земљу, или дуго пре њега. Силовање је вероватно могуће да је у обрасцу не може ни полехноут (стабљике кривина на земљу), само да промени свој шоу у време цветања биљака, или стагнације раста. Наравно, постоје области СИЛОВАЊЕ спљоштен , лежећи на поду, на земљу, али у овом случају сматра споро (или превише брзо) замршенији маса биљака одједном, а не по томовима. На терену, биљке силовање савијање готово одједном, као релативно континуираног, али ослабљени честара. Такође, понекад се може десити да биљке Полехна , савијених стабљике на терену накнадно после геометријског облика прва приказује током цветања сезоне. Понекад, такође, само је после одкветени може да почне да се значајно покаже разлике у расту - биљке погођене и оштећена електрична енергија стигне знатно мањи углед, она може да иде и до неколико десетина процената.

 

 

Ретке појаве у текућем зрна (Поацеае)

Пшеница, јечам, раж, овас, тритикале

Насупрот томе, мада ретко, понекад се појављује у облику зрна који се не спљоштен , лежећи на поду, само оне биљке имају мањи пораст. То се дешава, на пример, када муња удари пражњења поље непосредно после клијања, или чак и током њега. Биљке које су погодиле, али је преживео, показују знатно нижи раст. Наравно, вегетација на сајту утиче значајно тањи јер муње преживи скоро све биљке. Користите слику из Канаде. Биљке не могу полехноут (стабљика савија ка земљи), јер у то време није било муња, а њихове ткива могу бити погођени и ослабљена текућих струја. Доказ нижи раст, јер земљиште садржи хемикалије, који су се појавили после олује пражњења, који не могу имати користи сви, тако да постоји делимичан ретардација раста. Зато је и могуће да удар грома који је изазвао сличне ефекте јавити пре викличеним, или чак и пре садње.

 

 

Рефининг облици

Једна од најочигледнијих последица домино ефекта може бити врло значајна прецизирали облик настале облике, као што су кругови, али и других облика. То ће бити показано на једноставном моделу - не баш прецизан круг.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Грчка је из Европе 110 милијарди долара спасавање, који никада отплате. Кости Домина вероватно одавно почела до врха. Људи који стоје на и одмах испод ње дуго неће моћи да се оствари. У првом месту Шаркези господина и госпође Меркел, који су и сами изазвали њихов пад, јер су жестоко закључан.
z