Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-ефекат зрна-површина-напетост-вода . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Површински напон воде
Доприноси значајног кашњења у смештаја , који би иначе дешавају много брже
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машински преведене

Глупост устаје рано, тако да већина догађаји одвијају допледне. K.Krauss
Образована будала је много већа него у незнању будала.  B.Franklin
Добар план насилно извршена је данас боље него савршен план извршене следеће недеље.  G.S.Patton

Цроп кругови , кругови усева Површински притисак воде

PagPh
Мото: Чак пре него што су ослабљене кукуруз стабљике лежао на земљи, у смислу да су делимично спречавају чињеницу да је само мало нагне и почињу да се ослањају једна на другу. То ће ојачати структуру.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

Неко време после оштећења изазваних проласком тренутног слабљења биљака достигне такав ниво да биљка полако почиње нагиње у страну. Нож, посебно њен део дно је толико слаба да не може да носи своју тежину, и почиње да се ослони на тло. Изолована оштрица кукуруза би, не подржава било око прилично брзо поставио на терену. Посебно након превазилажење лимит угао на земљу, где је његов већ ослабљен ткиво изнад тла не може да прими своју операцију тежине (снага се увелико увећани ефекат полуге). Такав нож се онда може у потпуности клањати до земље у року од секунде, или у већини десетина секунди.

 

Утицај површинске напетости воде (влажно),

је једна од низа процеса који морају да носе једну по једну следи слабљења биљака пражњења грома у области многих квадратних метара, ефекат који на крају доводи до смештаја , савијање стабљике на земљу. Њихов редослед је или ће бити детаљније на страни Хронологија. То је акција ван дер Валсова снага, која се пројављује у непосредној близини објеката (који садржи одређени проценат влаге), или њиховог директног контакта (лишће, произлази).

 

Привремени структура међусобно подупиру фабрику

У том тренутку, али поједини биљке почињу да додирују једни друге са својим стабљике и оставља далеко више него што је било раније. Само ова једноставна чињеница за неко време привремено ограничити даљу нагињањем тло. Хоће услов који треба да се зове Теепее ефекат. Такође почиње одмах испољава утицај површинског напона воде, што доводи утичу лишће и проистиче због изложености себи придају мерљиве силу. Ово се не би десило да не садрже воду. У непосредној близини неколико десетина милиметра из живог листа било биљке достиже вредност од 100% влаге (као што близак сваком другом делу садржи воду), а манифестује са повећаном пријањање на било који објекат у блиском контакту са њом. наврата појава већих Количина влаге у облику капи росе или кише, а затим сушење лишћа и стабљике могу да се држимо заједно макар и делимично, која у потпуности спречава њихов каснији смештај , савијање стабљике на земљу. Многе личности у зрну па можда никада неће бити откривени. На неким сликама житу је заиста могуће пронаћи део површине у сличном стању. Облик 9. јула 2006, Хил Цхарлбури, Окфордсхире, фото Френк Лаумен, ввв.висиблесигнс.де, монтажа, ЈЛ настаје нешто као "заглављен Домино" (кућа од карата лијепљене)

 

 

Површински напон сила

Постиже напајање исто тежину мање него милиграм по квадратном центиметру, али међусобно утиче на десетине милиона стабљика и лишћа по хектару, само да се превазиђе ова сила ће бити десетине тона. У случају да се на месту где су два објекта на додир, не постоји само влаге да је вода садржана у фабрици, али да капи росе или кише, снага је дата следећа два додиривањем предмета које држе себе за неколико хиљада пута веће. Постојање силе која ју је довела у биљкама је због пријањања због површинског напона воде, а могу приложити једни другима, могуће је да убеди једноставан експеримент, као и како да се повећа адхезију повећањем влажности.

 

Слично, као лишће, стабљике и цобс може држати једни друге, акција површинске напетости воде (Ван дер Валсова снаге), може ухватити на себе и јечма браде од микроскопских кукама.

 

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Снимање без преседана образац линија магнетног поља у области зрна

Запрепашћујуће, збуњујуће, шокантна и тешко за поверовати, али и око отварања сличност

Цроп круговима - а рекордне поља линије електромагнетног поља генерише пражњења грома

Тренутна вредност је близу 10 6 - милиона ампер (познат Гимназија експерименте 20 до 30 ампера)

 

  

Тачан тренутак пражњења грома протичу кроз кукуруза стабљика изазвана Онда су донели (јонизован ваздух, корона пражњења) електричне струје. Они чине ножеви и остали делови биља понашају као било који други проводника и представљена у таквим својствима тренутку електромагнетних.

 

То је вероватно био један од највећих превара и забаван, практичне шале, која, када мајка природа у томе изненадио човечанство стотине, чак и хиљаде година.

 

Са поменутих идеја је могуће не слажу, можете протестује против њих, али то је заиста све о томе и шта да радим са њом или против ње може да уради. Тзв. постулат Јара Цимрман.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Глумац мора да буде у стању да створи у рукама цео универзум. Laurence Olivier
Глупост и лепота увек добро разумели. B.Franklin

Људи мисле да су велике груди чини жене глуп. У ствари, управо је супротно: обдаренаRita Rudnerжене чине мушкарци глупи.

z