Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрно-некласификовани-текстови-5 . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Парт 1        Парт 2        Парт 3        Парт 4        Парт 5

 

Део 5

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

(Ектерминатор - Ектерминатор, деуфоизер, десауцеризер,

Први усек на бурету, ту ће бити два)

 

Оно што је највероватније да се право наћи на лицу места - прави усева круговима, створене изложености муња (гром) у кукурузу, док мешање ефекти и резонанције пролазне (огромно - огромно) потока (наравно можете их наћи на лицу места кукуруза поднета на земља лаже било где)

 

  Прво Геомагнетске аномалије - Ли (Р) М - необично понашање компаса

 

  Други Остаци статичког електрицитета - ОИЕ - могу се мерити

 

  Трећи Остаци топлоте акумулиране у подземље - ИР фотографија (али пазите, оно што неки истраживачи Цроп Цирцлес нуди негде на њиховом сајту као "ИЦ" Фотографије овде неће бити објављени наговештај, то је потпуно неоздројоване, бланко цртежи или фотографије пре него што ће имати Имао сам УКУПНО научне дилетантска само пљуне ни поменуо начин мерења користи, осетљивост мерних инструмената и сензорима, карактеристике спектралног ових сензора. Ово је веома често заједничка карактеристика сличних истраживања, покушавајући да се претвара да користе само висококвалификоване, специјализоване научне методе и процедуре. , али они се понашају као последње дилетанти, па њихов инфрацрвена фотографија изгледају више као рецолор класичне фотографије у боји, која се бави производњом дванаест година дечака у било ком графичком програму, десетине по сату, и боље Остаје, дакле, да закључимо да је чак сасвим нормално иде инфрацамера ухвате инфрацрвене промене. у подземље (тако да је временска - прогноза) у било ком месту у области пражњења грома него смо само да питам је да у местима житу су слични мерења извршена Па 2012, остаје једну сезону жито пре него што удари пун.. Камење и Маја претња престане да функционише као древни Маје предвидео.

 

  4. Честице и ФеО.Фе Фе 2 О 3 (магнетни -. у сваком случају осетљивих на магнетна поља катодне може настати и пиролитички смањење), који се налази у тлу - можда везан за жито и оставља класум утицај привремених магнетизације стабљике (жице, иако са веома висока отпорност) изазване доношењем струје

 

5. Мртве инсекти, често веома потписан, прицуцнуты да зрна, (то лети преплавио са сунчање). Такође се може наћи у релативно великој удаљености од обрасцу, а не у свим случајевима - вероватно претходио кише и инсекти нису довољне да се сакрије - гром из плаве - гром из неба

лева слика © Др Уве Енгелманн, право © Џенет Оссебаард     

 

Многи усева круговима (као и многи случајеви уложио , лежећи на земљи зрна вероватно настаје двоструко излагање - први пражњења погони такозване "прости", створи "осетљиве слој" од ослабљених биљака које су више осетљиве на било какве механичке и физичке надражаје, а њих само други пражњења евиденција, која се јавља у року од неколико недеља или месеци.

 

Поље јечма, на којој се у 2010 није био ни једним екстремним пражњења ( Бенатецка Врутице ) трајали у прелепом физичком стању све до бербе, мада над њим у току вегетације ветрова захватила доста и јаким кишама.
Пошто дуго времена текст је сувише озбиљан за тренутак ће бити осветљено окретањем поново да скочи на један блазнивине. Вишеструки, често и врло прецизан по неколико оса симетрије (3-8 и више), упадљиво сличне слике генерисаних калеидоскоп. Његово порекло још увек није довољно јасан и физички објашњиво. Можда због великог електричног пуњења, напона и струја које се одвијају на лицу места.

 

  целтиц крст 2002           , стр к + п и + п за орбитални
Привремено створе нешто што се може објаснити као "еквивалент атомских и молекуларних структура и кристалних летвица", али гигантских размера. Пројекција три п орбитале у авионској нормална на осу једног од њих настаје чувени келтски крст, и слично, ако је д и ф орбитале би много сложенија структура. То би нам да Келти покушао да укаже у ком правцу да квантну механику, Шредингер давно пре?

 

Ако неко жели да чује зреле жито, само се деси понекад на ивици појаса скоро зрелог жита, ражи, јечма или, може се јасно потпише тихе пуцање. Крај јуна, јула и шире. Веома занимљив феномен.

 

Још једна луда идеја: Цроп Цирцлес - Потрага за истином [НЛО] ави. 19:50 / 1:54:23

 
Огромна већина истраживача и документарни житу њих тврде да су феномен савременог доба, иако истовремено признају да би то могло десити иу древним временима. Да, било је и неке појаве и слике старих цивилизација могу бити њихов вибразеним (Стоунхенџ, Селтик крст, и други). Чак није немогуће да древна цивилизација (пољопривредници) знају / и да потичу из муња, ми смо само заборавили / кажем ово искуство или усмено са генерације на генерацију, очуване алијас нестао. Можда неки Архимед скренуо у песак пред неким запицхнул. Можда је то негде написано клинастог или приказане на илустрацијама неких, само није објаснио или преведена. Цроп кругови и муње, као и све друге природне силе (и уништење) сматрају као дело Божије, и стога није сматрао могуће или неопходно да се превише нагласити да друга је узрок, ако узрок и једна и иста, она је после свих својих морају да схвате сваки перспективу, зар не?

 

(Још једна луда идеја) Можда, али би се могло гледати и на чињеницу да је облик у последњих неколико година дешавају нешто чешће. Вероватно, један од могућих узрока је - ко тражи, налази и у временима када су трагали зазвони поља, односно пре 1970, они нису могли ни да се пронађе. Идеја о томе шта је то изгледало енглеском кутији 70. године, као и раније, а како они изгледају данас. Њихова појава није вероватно не разликују, осим једне мале ствари. Заиста значајно разликовале обделаваци користи технику. Док је у 70 године и раније служио локалним фармерима бонесхакер не неједнаки од 50 социјалистичког зеторум године наше пољопривреде, масе око 2500 кг и ширина задњих гума око 30 цм, а коњ да оре служио је данас, на Јохн Деере вожње их са масом око два пута ширине гума и такође вероватно тако, а исто важи и за тежину и гуме машине везани за њих (сетве, ђубриво дистрибуција). Ви ћете направити много већу област "трамвајских линија" - нумера након трактора који ће радити много боље као муња. Бољи громобрани - више фласх. Више блиц - више кругова. Немој уништити моје кругове. Али фармери до сада нису ни рећи ништа. (На слици се види да гхостс2 нова песма после трактора тачно понове прошле године ... било би неопходно да питам како се пољопривредницима у нашој земљи и другде у свету)

 

Још једна битна разлика у односу на претходне године је наставак индустријализација руралним подручјима - Подземне данашњи индустријализоване пејзажи директно преплиће са подземним линијама - комуналије, многи потоци су често тече у ровова дуж поља, али у цеви одводе испод. Све комуналије могу бити укључени у необично интензивне завођења потока под земљом, тражећи могуће нежељених ефеката (резонанца и мешања необично јаке струје).

 

Посматрани повећање броја образаца широм света постепено од 80, 90 година и даље не може да буде превише статистички доказати чињеница, али то није потпуно немогуће да је ово заиста случај. Само у последњих неколико година, учесталост посматрања може се сматрати као константа и релативно високе. Пољопривредници сами никада неће фигуре у извештају нису зрна, сензационалан јавности, али да. Од сензационалан јавности ће увек бити у већини здравом делу популације, понуда неће смањити запажања. Није искључено да ће неке од наредних година бити потпуно објективан редовних облика посматраних пад. Њихово присуство може, у извесној мери, поред безброј других околности везаних за соларне активности и учесталости (али само ако има бар делимично зависи олује активност или фреквенцију од најјачих муње пражњења). Та последњих година је претрпела неке врхове и инциденција цифре нису директно копирају. Не вредност не може бесконачно расти, или просечна температура на Земљи, односно број образаца који се налазе у пољима. Ако просечан број редовних облика, које се налазе сваке године на пољима, понекад заиста почиње да пада, не пропустите никоме, па на крају можда чак и љубав притопиме. Када лажна хокејашка палица графикон руши као кула од карата, топплес, или као образац састоји од домина (домино ефекат). Једини изузеци извештавања периодичних образаца у усевима су чисто стручним и научним публикацијама. Пажња је посвећена онима који на другом месту у овом сајту. Пошто постоји истакао, проблем пољопривредника одлука усева круговима релативно широко мапиран, они знају узрок, разумеју проблем и да не види потребу да јој непотребне публицитет.

 

Ненси Талбот (БЛТ, Цроп Цирцлес - Потрага за истином [НЛО] ави. 19:32 говори о " великој наелектрисања ", нешто погрешно али је доживљава у напону који се формира између креде тла, и магле у Ролинг Крај лета (или можда у пролеће), после енглеског брдима.

 

Ненси Талбот (БЛТ тим, Цроп Цирцлес - Потрага за истином . [НЛО] ави 1:03:00 ) - микроталасна пулс, влага се окреће паре излазећим из ткива - протеже и савија чворови. Нешто овако никада неће бити могуће да опонашају лабораторију. Проширење и флексије од чворова неће никада, никада и никада више није ништа више него геотрописм (негативно), у случајевима када је одмах након подношења , савијање стабљике на тлу биљке имају проширене или савијени чворови једноставно не постоји, то је само веома честа грешка многих истраживачи Цроп Цирцлес, који су, нажалост, много пута до пута профлакли као укупна пољопривредна неписмено. Наравно, они могу бити откривени обрасце који су одмах након откривања савијених и проширене чворова, али то није узрокован било шта друго осим зрна неколико дана је да облик није откривен све до неколико дана након њеног формирања ( смјештај , савијање стабљике на земљу. Или могуће, што је врло честа појава да се сматра тла зрна веома споро много дана, а облик је откривено да се на степен нагиба прелази граничне посорователности стабљике све време од тренутка када су сламке КСИ почели наслоњен на терену. али је њихов исправљање (уши), усправно и савијања чворова, па је у време када су откривени чворови под утицајем броја дана и то је проузроковало геотрописму савијања. Екплорерс Цроп Цирцлес немају појма о висини енергије који би био потребан да би процес они описују (испаравање воде), а шта би ти користи бити последице енергетских постројења и виталност својих ткива . Њихов ниво размишљања је веома ограничен и вероватно никада неће бити у стању да направи сличне калкулације. Курс ће време бити овде налазе, али само толико дуго , иако је дуго постојала Захадологум али дефинитивно не пропустите..

 

Наведени захтев "истраживачи" Цроп Цирцлес само потврђује тужну чињеницу да никада у животу посетио често област, нередовно полехлым су стабљике савијен на терену зрна, што по њиховом мишљењу није посетио неку "непознату енергију". Пронађено је у једној потпуно истим симптомима и аномалија, а изнад свих чворова, укључујући и оно што је описала као "експлодирале чворова" или "протеруваат шупљине", који ће бити заиста тешко да их објасни. Као што је објашњено на другој страници, ови феномени ни на који начин услед притиска гаса унутар чворова, који је као "одувао" све такве појаве су потпуно изазване природним раста промене постепено и споро расте, места нерегуларни од исушивања и умирања ћелије и ткива. Ви, али ни после скоро потпуне некрозе и сушење престане успешно испуњава функцију васкуларног ткива - што је врло лако проверити на било ком делу постројења - нодова, интернодија, лист ( демонстрације, сет фотографија од покушаја + тимелапсе )

 

Такође је могуће, што би било много горе, "истраживачи" Цроп Цирцлес имају сличне примедбе икада направљене, али пре него што јавност лако крије. За овако нешто не би ни сумњати није. Мада, пољопривредне неписмених који прилично редовно из њихових запажања управо бирају шта им одговара, могуће је да се сумња у било шта. Можда управо чињеница да било који сличан налаз сматра да се непрекидно понавља изузетке који само континуирано и упорно потврђене њихова правила.

 

Основна грешка хоакеру - педале кругови - круг одлука, познат, јер у ствари, никада није ни био на терену, а камоли тамо у ноћи произвела неке цифре (осим неколико непријатно - плаћених демонстрација пред ТВ камерама, али за дан) је чињеница да они не помињу једну од најважнијих чињеница апсолутно неопходним да се креће на терену, веома је потребно да поље није ни наговештај мокар, а камоли после кише или чак у киши. Свако, понављам све, последњи пут, апсолутно никоме ко хода преко поља најмање минималном искуства, он зна да хода на мокром терену, чак и у гуменим чизмама и водоотпорне одеће на одговарајући начин, чак иу домовима после трактора (влажно најгоре одрживе делови терена), на врху свега тога ноћи за лампе треперавим светло, или месец, а ()! увек носи нешто у рукама, тако да резултат веома ограничена способност да се носи довољно брзо равнотежу док клизи по стању (а камоли бесплатно) само идиот. Или аутор ових редова. Током посматрање и фотографисање у одређеним областима завршили на стази трактора за стотине миља, али никада ноћу. Али истраживање је урађено, и никада није био тамо или добити пар волова, фотографије су довољно стећи, само прве три године истраживања, нешто више од 18.000, година 2011 још није у потпуности вредновати. Свако поља за било коју намену, барем повремено присуствовао, да ли би та чињеница веома добро памте, и сигурно не би био пропустио да помене. Друго питање које се може поставити хоакерум - како су се преселили на конопцу радиности репица, неколико недеља пре жетве

(Ив ова подлога појављују фигуре). Без обзира колико да се креће у овом материјалу, чак метар по метар, апсолутно је немогуће. Гаји репице ствара потпуно потпуно непробојан шипражје у које можете да унесете комбајна.  Ко је икада видео образац у овом материјалу, мора неминовно да доведе до закључка да би било какав покушај да се створи један народ неизбежно пропао у потпуности (десно, председник!) биљке изгледају као да су радили велику снагу (тона на неколико м 2 ) многи дана. У ствари, они су радили само свој тежину и оштећења ћелија и ткива. У младом пшенице, овса, јечма, кукуруза, уљане репице и, у сваком младом усева штанду може лако померати без потешкоћа, у зрело стоји мало теже, чак у кукурузу, са једним изузетком: сваки покрет у зрелој силовања је апсолутно немогуће .

 

Иако зрна Полехна , охне вреба земљине површине, понекад дуго након пражњења грома, непосредно пре жетве вероватно више од 90% свих случајева. Наравно, то зависи од тога колико терену и око њега важно проводници пражњења намаз, колико бочне и низводно испуштања и свуда где су слетели. Објективност је неопходно, али је приметио да су такође бележе случајеве где пост-шок облак-земља муње на терену нема смештаја , савијање стабљике на терену није се јављају (Стратов 2009, 2010, североисточно Миловице 2010). Али, то је много мање од 10% посматраних случајева.

 

Један од пријављених случајева, када жетве, не спљоштен , лежећи на земљи (не лежи на земљи) ништа (Миловице североисточно, foto). То може бити због чињенице да муња погодила заиста само велики базен, који се налази на терену у време пражњења и нигде другде, Ев. нетачности у мерном месту где је он заправо могао завршити на оближњем дрвету или Бусх (неопажено). Стога може бити појава у научном истраживању није јединствена, такозвана негативна примедба коју доноси очекиване резултате. Муња погодио али поред већ добро сушеног процесима зрна сазревање. Ткива може већ бити у стању да се не дозвољава да се значајно мењају свој облик како би показали своју може знатно ослабљени, осим што може да буде делимична просцхнутим знатно ојачане. (foto, datum) Наравно, стварност је веома лако експериментално проверити у било ком тренутку у будућности.

 

Цроп Цирцлес - потрага за истином [НЛО] ави. 53:00 Берт Јаннсен изрекао врло занимљиву идеју, а могло би се рећи да је готово погодили у главу, иако није директно навели. Прво, то се односи на чињеницу да су многи од личности лежи у правцу трамвајских линија - не само да описује пут. Напомена ЈЛ - то често помаже идеје разних скептике на тај начин иду заједно кругу одлука, како би се избегла било каква расположиве приступе који би помогли њихову детекцију. У ствари, он је отишао у истом смеру само "велики стваралац" - ова рута води директно или уз индуковане електричне струје.

 

(Цитат из филма кругова усева - потрага за истином )

" Сви Цроп Цирцлес смо једна велика превара, обмана велика . " Иако је ово постојећи феномен, али још увек не може да одреди шта је то изазива. Људи су прилично ограничене у њиховим мисаоним процесима (начина размишљања), још увек само истраживања, без обзира да ли обрасци креираних ванземаљаца или људи. Он мисли да је то нешто између, то је заправо (поједностављени превод) створио самих људи, само још не схватају како. Он је у праву, председниче! Облици на терену заиста помаже да креирате сопствене људи једноставно не схватају како. Ми једноставно не само да је у неким областима посадио, нарочито житарице. Ако постоји било поља жита, не би било усева круговима, то је једноставан и разумљив чињеница. (Постоје само трава, свака врста вегетације и неорганског материјала)

 

Други важан фактор је да се у култивацији се производе стазе за трактора која делује и као релативно добрим проводницима, како се директно користе за обављање основне "дистрибуцију енергије". После првог шока је близу стазе ствара веома јак слој јонизованог ваздуха, водена пара и прашине који привлаче афтердисцхаргес као мирис пива алкохолног.

 

На стотине слика, где су ефекти муња заробљених у тој области, често лежи зрно железницом, између њих, и баш као што често или чешће у центру чтвртзавиту. Управо иста ситуација може да се посматра у веома великом броју фотографија усева круговима блиским њима или чак до удаљених места у околним областима. Штавише, БЈ исправно примећује да су биљке прво Полехна , савијене стабљике на земљу, а затим почињу да се подигне, супротно нпр БЛТ. (Напомена ЈЛ) Прво Полехна , савијене стабљике на земљу, захваљујући највећем слабости нижи, можда због уклањања отрова према корену.

 

Чињеница да формирање образаца бити веома аналогно латентног формирања слике у осетљивом слоју класичне црне и беле халогенидострибрнехо материјала је приказан у тексту и на многим местима на веб венујициму овог проблема, то је једна од водећих идеја истраживања.

 

Две и по године + један до два дана од почетка истраживања, 14. августа 2010, проналажење другог аналогију са класичним сликама: латентна слика у "осетљивом слоју" у области зрна налазе у флеш расвету ... (Употреба блица осветљење, само количина енергије зрачи "природно грома лампа" је 10 9 - 10 18 више него ми данас користимо када стрељаштво)

 

НЛО клуб Ац ФЛАСХ ( линк ) је веома заинтересован за феномене повезане са појавом житу. Али то је заиста на ивици, баш као зрна. На пример, она је постала готово фолклор, у неким документима и филмова који се баве питањем житу у позадини као симбол тајанственог заштићеног инцидента схот грома током грмљавином. (foto - Пратећи фотографија из филма приказује муња)

 

За поређење, нормално блиц, што је било ко у камеру, пражњење зрачи енергију на 5 Џул, већ много мањи (десетина џула). То је оно што се зове "блиц" када снимате свој мобилни телефон (веома светао ЛЕД) емитују енергију 10.000 пута мањи 1000, али због квалитета стеченог форографие опширно довољно. Велики студио стробес рад са енергијом 500 - 2500Ј. Просечна грома током грмљавином зрачи енергију у реду 10. 9 Ј, током олује постоји генерисани неколико хиљада. Јединствен блиц изнад просека, а емитује 100 до 10.000 пута више. (Напомена: осетљив слој филма или сензора фотоапарата обично испостави више од 1/100000 светлости зрачи гром док је на "осетљиве слој" удари неколико десетина процената светлости и свих других енергетских зрачила муња ...)

 

Површина уложио , лежећи на земљи, и тако оштећен кукуруза и других усева култивисаних због утицаја испуштања олује широм света се процењује на 0,5 до 1,5 милиона км 2 оштећених и полехлыцх областима, стабљике лежи на земљи

 

Фе 2 О 3 - поменуто

 

Значајан обим може бити на завршном облику неких бројки које су укључене механичку вибрацију и резонанца шупљина или празан (пећина), или испуњен водом (природни резервоари воде), или испуњен са подлогом која је испуњена водом (издани). У једном филму венујициму питањем Цроп Цирцлес такав пример је описан - Цроп Цирцлес појавио непосредно изнад вештачких акумулација, можда вода.d

 

Према неким теоретичарима - скептици који покушавају да оповргну све друге начине да житу од људи или животиња, стварају житу јежеви парења. Миловице (исток, прво поље јужно од пута који води до Збожичко). У мају идентификовани блиц зелено жито у пољима, у најбољем стању, нема знакова смештај , савијање стабљике на земљу. Током истог олује забележен још два пражњења преко оближњег поља јечма (удаљен око 0,5 км). Он је послушно почео да "спаси да спавам", после неколико дана, баш на месту интервенције, током времена све више и више. Пшеница и даље ништа. Друга седмица - ништа. Треће недеље - ништа. Овде пшенка неполехне (не савијајте стабљике на земљу) ... Она упали пшенице није било корова или бреатхи безуби старац, имао је много више од 30.000 ампера. Пшеница у току муње пред виметеним (пре пуног насловом), потпуно зелена, јечам после 

избацивање, почела да жути. Тек после око месец дана, почевши од пшенице "нешто" да се појави (две фотографије изнад), али је веома разликује од сличне приметио када зрно клања до земље на први веома споро. Постоји неколико видљивих места, сасвим нередовне, са сумњиво мале површине (2-3 квадратних метара), али је темељно је полехлыцх чије стабљике леже на земљи, потиче углавном сломљена, не само искривила. Поред тога, ако између њих довели неке полуге пут ...

Да су јежеви? После неког времена, то је јасно. Гле!

Датум фотографисања: 27 6. 2010 (и две претходне) Датум фотографисања 23. 7. Е 2010, а неколико метара

?

Дакле, он је и даље јежеви ... Пољак је коначно спљоштен су стабљике савијени до земље више од два месеца након освајања, на неколико места (стотине квадратних метара), много ближе индикованему муње, непосредно пре жетве, али не баш по правилима смештаја , оштећења, слабљење после муње пражњења, где су неки од погођених подручја никада неполехноу (не савијајте стабљике на земљу) потпуно другим Полехна , савијених стабљике на терену потпуно, врло брзо, али постепено почиње поново репетирао (преко чворова - чворове). Области за "репродукује јежеви" Не Рисе никада није ни наговештај да имате довољно, или да тако преузме парцеле. Или да би се ужива неко Дага и Дејв? Они двојица сенилних стараца у тим областима, као и не учинити ништа друго него да заједно "играо" (ако било које поље када је посетио), затим њихово глупо, могло би се рећи да монструозно глупим изговор производњу усева круговима би можда могао веровати Мрс Бовер ...

 

Дуже време између муња и полехнутим , савијање стабљике на тло ове године (2010) запажа само у Оштро (пшеница - северно од железничке пруге), готово четири месеца. Јечам (југ трацк) полеха , сламке леже на површини земљишта 1-2 недеље после интервенције, много раније, али врло споро. Прво, само неколико десетина квадратних метара, и испод 1%, а затим процењује око 20% укупног поља. Фотографија на страници Хронологија .

 

Направите покушај да се утврди да ли је и колико шнитлик привлачи пролази поток честица Фе 2 О 3 или Фе. Резултати би требало да буде, али неће бити ништа, јер ништа се не дешава. Можда само виредуковане гвожђа, много магнетичтејши. Па, добро, тако-тако. У принципу, експериментални пражњење енерцие 0,03 Ј је очигледно "нешто ниже" од назначеног просечне енергије грома пражњења (5 к 10 9 Ј)

 

На зрна обрасци су често спљоштен , лежећи на земљи много (врло контрастне разлика између оболелих и не утиче биљака у њиховој близини), а такође често показују ефекте на истом месту наредне године. За разлику од стварања неправилних облика, у случају житу у неким случајевима вероватно изузетно јак муња. Можда би било занимљиво да се утврди да ли је код неких бројки чини подземне воде цеви. Подземне свакако веома често - одличан проводник. Доза енергије која делује интегрално по биљци, неопходно је да се распада део који прима надземном делу биљака корена, и колико је забележено у тлу биљних супстанци штетних (просечна порција по једног постројења). За производе са нижим густине сетве је вероватно таква саставни доза чешће сасвим сигурно убити, напротив житарица, где се енергија може дистрибуира веома неравномерно. Такви случајеви се решавају прилично интензивно у научној литератури, на пример у пољопривреди монографијама о појединим врстама пољопривредних усева. Од њих ће посетити велики број демонстрација, углавном пољопривреде на страници 2,01, а вероватно и на неким страницама посвећеним електрофитопатхологии

 

Неки од могућих узрока процењује да се постигне висок контраст слој снимања зрна, можете добити посебан, непостојеће странице високе ефекат контраста

 

Цроп Цирцлес - потрага за истином [НЛО] ави. 1:42:55 - " апсолутно глупих ". М. Глицкман покушава да нам каже да је процес страним културама која ће вероватно покушати нешто, али наставите са опрезом, а уместо са своје НЛО слетео и изашао из њих и рекао "ми овде" је помало глупо. Ми не знамо да је било од стране ванземаљаца цивилизације и странца није да је само резултат иницијативе човјечности (пољопривреда) и потпуно земаљских снага - електричне и магнетизам. 1:43:40 Они су нас студира (раширено мишљење у Чешкој Републици и траје често промовише госпођу Плишкова пример). Ако је то истина, да ли би неминовно ванземаљци су дошли до закључка да су сви мушкарци су заиста веома глуп ... Нема везе, иста ствар коју могу да мислим о њима потпуно читаво човечанство, јер само истина идиот хтео да слети на водовима ... (Погледајте неколико пасуса који Зуидланд )

 

Веома сличан поглед је експеримент у коме су ванземаљци покушавају да испровоцирају људе да реагују, да уче свој приступ проблему, јер покушава да реши: Влада и политичари понекад покушавају нешто дуж тих линија да објасне своје мотиве могуће држати - војне снаге - и све исто као и папирних спалили ђавола ...

 

хттп://зајфиз.пхисицс.муни.цз/индек.пхп?веб=допад_капки2009ки2009

 

хттп://зајфиз.пхисицс.муни.цз/ен/индек.пхп?веб=капки

 

 

хттп://ввв.луципрингле.цо.ук/артицлес/хеарттхробс/ (1994)

овде на овој страници, видимо да Луси упитник спровео истраживање о здравственим проблемима посебних осећања и менталних поремећаја у житу од 1994, па чак и у сарадњи са локалним хирург још није достигла задовољавајући објашњење шта може изазвати.

Дакле, да им помогне и да буде љубазан према њима најављују да су мало били уморни хемикалија, од којих су неки могли да буду посебно опасни отрови (зњ), и нека поред сваког новооткривеног образац брзо позвати токсиколог.

" Треба квалификованог медицинску помоћ надам да раде са локалног лекара који је љубазно пристао да покуша Анализирати извештаје тезу. "локални хирург није стигао за 16 година (1994-2010) да се постигне резултате, није картица ...

На пример, често осећају метални укус садржану у устима је прилично типично од тровања цијанидом. Водоник цијанид (ХЦН), пражњење може формирати подземље, где због детектора дуж материјала и пролази струја у килограму количинама. Све је ту, Х + Ц = ХЦН + Н. Једначина није креиран по правилима у хемији стабилан и далеко више подсећа математичку једначину. То је наизглед потпуно против хемијских правила, и без обзира на састав изворних материјала и свих пратећих реакција и посредује. Због топлоте, енергија, притисак, електрична струја, напон, јонизација, и све што се дешава, има ствари овако нешто могло догодити. Чак и ако таква једначина би вероватно чак мало сваки познавалац хемичар радије назвао "хемијска гротескно." Неки други хемичар, само мало више информисани, можда би било још боље да производњу сличних једначина директно изражена као говно. То је заиста нажалост прилично озбиљна ствар. Мали подземни аутоклавек би заиста волео да кува нешто што је могао, готово у једначини ...

 

Узгред, сличне студије спроведене су, електричних пражњења у затвореном простору, а представљају веома једноставне хемикалије (Х 2 , ЦХ 4 , НХ 3 , вода) су формирани много сложеније хемикалије као што су амино киселине. Експерименти које је спровео Стенли Милер 1953.

 

Сазнајте осећања од особе која је затровано јон ЦН (-) , било у облику цијанида или цијановодонични киселина, је веома ретка случајност односно радозналост. Да би неко да подели своја осећања, моје време је ретко више од два минута. Експерименталне животиње осећања непосредно пре умиру, некако посредовати принципу. Дакле, једини заморци, који су вероватно икада моћи да деле своја осећања после тровања цијанидом (Срећом подлетални дозе, јер је већина њих, према сведочењу напусти терен после боравка) ће вероватно заувек остати онима којима Луси га вуче на терену, као мачићи и остављајући их на како да попуните упитнике.

 

" Занимљиво је да, док су физички осећаји су обично непријатно емоционално, управо је супротно. " - Па ово стварно није ништа да кажем, рећи овако нешто не сваки корисник дроге.

 

свест о присуству `` Док посећујете и формирање и чудног врсти `` метални укус, напади панике, замагљен вид.

луминоситиес

Халуцинације физичких или визуелни сигхтингс

"Не могу да уђем и спречавање физичку баријеру сам био и ја осетио мука"

"Достизање спољни прстен ока формирања где сам погодио невидљиви зид који ме је натерао да се удвостручи током Одмах је уследио вртоглавице и вртоглавица.".

"Док мерење и фотографисање ту формацију, почео сам да осећам вртоглавицу и мучнину, посебно у горњем делу који изгледа као лавиринт` `После изласка, осећај је отишао даље.".

"Почео сам да се осећам прилично узнемирени и на крају је морао да напусти Ефекат је био најинтензивнији у Вишем делу.. Ми напустио формацију око 5 или 6 сати сам осећао добро док касније те ноћи када сам се пробудио осећај мука. Сутрадан сам и осећао слаб и дезоријентисан "

Он се осећао клаустрофобично и био је прилично застрашујуће

До тренутка када сам стигао ауто сам осећао добро Иако сам увек имала благу `лептириће у стомаку Феелинг`.

Ово паника сензација била оок известио Џон Саиер Док посети веб паука да истоку Авебури комплекса: "Унеаси Постао горе, промена слутње, преко панике да скоро терор Као што сам се повукао из формирања сам скоро провалио. рун Покушао сам да се бори против њега, али осећај је био поразан сам признам да се сведе на стање параноје у време када сам добио ван терена... " - Господ описује краткорочно, али не директно уџбеник аберација

 

" метални укус у устима "- типичан пример акутног тровања оловом, али и многи други, органске и неорганске отрови, укључујући цијанид.

 

" замагљен вид "- после десет дванацткацх неки могу да виде мутне, а ако не, још увек можете да стигнете са боцом рума. Шта је, онда, један потрошач "Куиллс"?

 

Још једна занимљива чињеница да је Луси описује на овој страници је да је његов колега у једној формацији нису радили са блица ... Ви вероватно знате да је у истом месту недавно радила његова кажу 10 12 до 10 18 пута јачи момак, и ако би то било у његовој моћи, он је узео и побегао са оним што му ноге да га носе. Али, као што је познато, фотографске блицеви нису у стању да се креће ноге ...

 

хттп://ввв.луципрингле.цо.ук/артицлес/пассаге/лес/пассаге/ (2004)

прво овде енглеском оригиналу (описати осећања и осећања након обиласка усева круг;

ово је заправо наставак и проширење сајта у 1994)

ЗДРАВСТВЕНИ КАТЕГОРИЈЕ. ОРАЛНА (метални укус, зуб боли, необично жеђ)

Лобањски (главобоље)

Очна (визија промене, халуцинација)

Ревизори (Ацоустиц) саслушање гласови, музике итд

ГУТ (мучнина, пролив, нагли глад и сл.)

Системски (вртоглавица, слаб колена, ногу бол итд.)

МЕНТАЛНА (мисаоних процеса оболело, краткорочне меморије губитак, осећања панике, терор, зло, мир, љубав и светлост, дезоријентацију и осећај присуство)

 

и овде преведена

Здравствене последице (углавном промене у перцепцији, чулне и више)

Зубало (метални укус у устима, стоматолошке бол, необично сува уста) га у уста)

СКУЛЛ (главобоља)

Визија (визуелни поремећаји, халуцинације)

РАСПРАВА (акустична перцепција - перцепција различитих звукова, музике, итд)

Цревне поремећаји (мучнина, пролив, нагли глад)

Системски проблеми (вртоглавица, поткопан колено, нога бол)

Менталних поремећаја (утиче на процес размишљања, краткорочне меморије губитак, осећања ужаса, паника, страх од терора, зла осећај, осећај мира, љубави и светлости, дезоријентација, осећајући се чудно)

 

Поштовани Луси! Сви описани осећања својих замораца вези са конзумације опојних дрога и отрова, вероватно фатално трују сублетхал дозе токсичних супстанци (ЦО, ЦО 2 , ХЦН), која је током посјете шарама дише. Више на другој страни. Алиас пролив ср.чку нико их заиста жели. Због чињенице да без икаквог упозорења и спречавање посете месту колективно врло вероватно могуће присуство зњ - Посебно опасни отрови, изузетно токсичне и опасне хемикалије, што се може извести из хиљада писменог сведочења, не могу чак заслужују ништа ...

Више о здравственим последицама (§ 188а)

 

Зуидланд, Јужна Холандија, Холандија. 2002нд Па, овде на слици лево је све заједно лепо са громобрана. Постоје и други снимци, као и коришћење Гоогле Еартх могу бити релативно веома уверљиво себе убедити да не постоји у овом случају сам алиенос ступидос слетео директно на високог напона жица. Ненакопали вам јебем? У заглављу странице, далеко на самом врху, као што можете видети исти образац са жицама.

 

ВН могу се наћи у многим облицима, усева круговима, а подједнако често у било неравномерно потпуно поднета , житарица лежао на земљи, он ће дати посебну страну. Било ХВ привлачи муње тако много боље него само громобран, јер се она јавља у близини једног бесконачног броја јонизованих честица.

Муња у областима (насловна страна - Тајланд 2011)

 

Свакако би било могуће наћи занимљиве информације из компанија које су укључене у дистрибуцију електричне енергије (само не у ЧЕЗку), без обзира да ли су регистровани на погодака линије олује снаге које раде у близини фигуре, неко време пре његовог открића.

 

ЧЕЗ - ово питање није бавио. У нашем друштву, то није тело, да се региструје или удара грома у вези са овим појавама. (2008, не постоји разлог да се претпостави да је у том правцу током времена ништа се није променило). Било би интересантније да питам да ли и како се заштитити од грома постројења интерференције снаге, Дуковани и друге ... Они нису ту мало неред у продавници пренапона? Они се користе за било шта? То једноставно није заинтересована, како се електричном такмичење ...

 

Огромна већина електричне светских гиганата у власништву и управља, или барем снажно подржава, опсежно лабораторијски основна истраживања , интензивно повезани са академским круговима, посвећена истраживању, олује, муње, физичким принципима и њихових последица. Није тако лоше нашег малог ЧЕЗик.

 

Цроп Цирцлес - ЦБЦ Невс (28. јануар 1989 Ен МацМиллан) 10:17 / 14:23

"Наш сведок, Реј Бурнс, један од ретких људи на свету који тврде да су видели како се обликује усева круг. Десило једне вечери, после олује, када је шетао псе."

уму. ЈЛ: Шта желиш више? За време грмљавине, наиме већ дошло до излагања, оштећења биљака, а пратили су пси су само резултате. Али то уопште није немогуће да изложеност образац је већ дуго времена - до неколико недеља, а посматрани олуја само допринео зтежкнути влагу биљкама због влаге - до неколико стотина тона по хектару, тако да би могао да буде манифестација домино ефекат , или помагали другима муње пражњење, као што је описано на другим местима. теорија двоструког шока

"Прво је видео дуго линија 50-75 м, не преширока, а када је погледао у њу неколико секунди, он је почео да се формира круг око ње."

(Позн.ЈЛ:. Видела сам неколико стотина милиона биљке изложене - оштећене стране муње, несреће на самом тренутку када је њихова сопствена снага (константно смањује) је превазићи сопствене тежине, плус влази добили од олује, због слабљења Регистрованих за тачан тренутак када почео да постави Домино ефекат . вероватно догодити баш у тренутку када је летео око лептира ...)

 

Пример ће бити представљен ростлинце шнитлику. Може се видети да је један или више пражњења (снаге око 0,03 Ј) у непосредној близини постројења. Огромна већина струје не пролази кроз погон, само у њеној непосредној близини, делује углавном инфрацрвено зрачење и индуковање струје. Само један секрет је довољна да укупно убија биљке само њега испод. Али последице су уоцљиве за неколико дана. Какав ефекат је одмах, у року од неколико секунди на већини минута, слабљење стабљике. Биће представљен експериментима Шнитлик разочаравајући први покушај - један примерак биљне понављају много пута, на осталим примерцима успео да понови исте импресивне резултате. Није искључено да то не успе. Само даисиес шнитлик али потпуно замењен. У дужем року (минута, сати, дани) понаша веома слично многим другим биљкама, као што су млеко грубо (Сонцхус аспер). Живео боквица! Ко ће прећи боквице и јечам, постаје владар светског пива ... (И виски)

 

Млеко, поред показује нешто много успео да постигне било коју другу биљку. Хоће фотографију.

 

Крај Део 5

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

          Парт 1        Парт 2        Парт 3        Парт 4        Парт 5

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z