Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-ефекат-два-ШОК . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Ефекат две ЦЦ-пражњења
Две потпуно независне празни током две различите олује која одваја временски период од неколико дана
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машински преведене

Научник не природу, јер је то корисно, већ зато што је то ужива и ужива у томе, јер је то дивно. H.Poincare
Глупост могу бити укључени међу основним физичким снагама којима земљотрес није ривал. K.Kraus
Коначно, то је све шала. C.Chaplin

Цроп кругови , кругови усева ефекат две испуштања

PagPh
Мото: житарица, након вршења грома полехноут (савијте стабљике на тло) је много бржи него у случају када су претходно ослабљен муње током друге олује, која је претходила другом блицем на неколико дана, много више недеља.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

У неким случајевима могуће је да редовна шема настаје кроз комбинованог ефекта два потпуно независна испуштања у два различита времена олује која раздваја много дана или неколико недеља. Током другог, касније олуја удари исто место или пражњења система који се састоји од једног и неколико наредних испуштање + раменима паралела између којих ствара низ механичких и електромагнетна ометања. Погоди поље на којем је направљен давно великој површини оштећене зрна (најмање неколико стотина квадратних метара), која је, иако још увек није спљоштен су стабљике леже на терену, али да је због претходног струјног удара ослабљена, увенуо, и тако много осетљивији на било механичке надражаје од система нетакнутих и здраве биљке. Онда није искључено да у случају обичне механичке надражаје олује испуштања из другог олује, и њихово мијешање и резонанца, остаје под утицајем зрна је одмах и дефинитивно лажу. Наравно, у већини случајева, мада не у потпуности, без изузетка, лопатице само изнад тла само савијена, а не сломљена.

 

Осврћући се на геотрописму и фототрописму, физике и биологије

Одмах након подношења , савијање стабљике на земљу, у року од само неколико минута ће изазвати негативан геотрописму ефекат или фототрописму и чворове, који је био смештај , савијање стабљике на земљу, а неколико минута након што је првобитно било потпуно непромењено, они раде свој посао. То је један од задатака за које су делив ткива (меристемс) одредити, на пример, поред продужетка интернодија, као и успешно милионима година. Јер они никада нису тако потпуно спљоштен , лежећи на поду структури откривена одмах након подношења , савијање стабљике на земљу, апсолутно увек на њима било посматрач мора неминовно појавити савијене и шире чворова. Њихов степен одступања од нормалног стања зависи само и једино на време протекло од подношења , савијање стабљике на земљу, апсолутно никада и нигдје на било шта друго. Не штетне енергије, нема испаравања воде (тзв. "експлодирале чворови"). Узгред, чињеница да биљка је испарила и само минимална количина воде, која ће се показати узрок механичка оштећења, цела биљка је морао да добије количину енергије која би се сигурно убио (заправо више пута), а после неколико дана када образац буде пронађен, не би било после његових остатака у станд би или близу. Детаљнија анализа енергетског биланса, који би био потребан да се стварање "експлодирале чворова" и електричну или топлотну енергију за одређену количину живих биљних материјала, повреда или убије, укључујући и квантитативне прорачуне и експериментално докази ће се извести у секцији физику . Шта истраживачи житу деценијама сасвим погрешно називају као експлодирале чворова (протеруваат шупљине), у ствари, врло је спор и сасвим природне промене сазревања раста биљака, када су први потпуно невидљиве микроскопске промене у ткивима (сазрело, полако пресушују и умирање) постепено мења веома споро промене у макроскопски и приметне. У случају савијања чворова углавном због геотрописму (негативно), мало мање фототрописму, али никада под утицајем било енергије. Може бити последица различитих механичких својстава (тврдоћа, чврстоћа, флексибилност) одмах суседна ткива комуницирају једни са другима и механички и делимично тако штетно, али без негативних последица. Оштећена и умире остају само делове биљака које нису у најмање негативног утицаја на даљи раст и сазревање, само природна последица његове. Хоће бити разрађени у више детаља, укључујући и фотографије природни прираштај промене биљних ткива без икаквих залиха никакву енергију на страници биологију .

 

Изузеци одмах нашао подношењу , савијање стабљике на земљу

Најмање два случаја проналажење структура полехлыцх чије стабљике леже на земљи биљке, које су уследиле одмах након њиховог подношења , савијање стабљике до темеља су описани у прошлости. Један од њих је близу Стоунхенџ Џулија сет (година, фото), а други је случај описан у филму Маја Пророчанство - усев круговима, где се посматра и описује напредак образаца познат као (година, фотографији). Узгред, у том филму посматрача чак приметио инцидент, вероватно други муње пражњење, али није успео да се икада адекватно проценити шта се заправо дешава у стварности. Мада, објективно говорећи, муње секрет, који нису приметили можда чак и онај који сви "насликао" не може више бити само подстицај који је служио као лептир и изазвала лавину курс домино ефекат . У О У оба случаја засигурно посматрачи након доласка на сламку и пронаћи тачно чворове у држави, која је одговарала времену у посматраном смештај , савијање стабљике на земљу. Ако сечива за проналажење било чворова са значајно измењен, то је дефинитивно била потпуно изузетним случајевима, потпуно ван статистичког вероватноће да, али у таквом стању промењеног овде од многих дана, потпуно различит од случајних узрока. У првом случају (Јулиа Сет) је морао да буде равно сламке и чворишта готово непромењени, у другом случају може доћи до благог одступање одговара протеклом времену (у јутро прошло неколико сати).

 

Могући узроци утицаја два стробес

Један од разлога зашто се понекад падну у други грмљавином грома пута у скоро истој локацији може да буде заједничка несрећа. Просечан број трептаја по квадратном километру у Чешкој Републици 2-4 по квадратном километру годишње. У местима где је већина усева круговима појављују (Велика Британија, Италија, често се јавља и бивши другови из ДДР), ова информација неће бити материјално другачији. За два различита грмљавином муње пала, поред више од 30 метара, има да буде сасвим случајно (али такође може да се рачуна да се утврди колико често област око шта се може десити, и ту ће бити резултат).

 

У неким случајевима то може бити феномен у потпуности нонрандом. Ударци се стално привлачи на исто место за различитих разлога, било природно или индустријски природа. Као што ће бити објашњено на кратко, а много више детаља о другој страни, не мали удео је вероватно да ће учествовати у узрок археолошког карактера. Такође, геологија може бити веома значајан допринос. Могуће је да се поменути Довсинг - осетљиве особе могу искусити спот ствари. Али зар не схвата да поред својих осталих чула може да реагује веома снажно подземних структура, као што су од геолошког или археолошког карактера. Али, као што је већ поменуто, на пример, овде (мајмуни), као студије на било ком сајту је строго неопходно да се у потпуности елиминисати било какав наговештај објективног истраживања. Осим тога, много је вероватније да довсерс заправо много више реагују на неки на лицу места и налази (срећом привремено) Отрови треба, и уместо тога радије шипке у месту доведе у канаринца у кавезу, прилично доле на земљу.

 

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Технологија напредује толико напредне да све утиче на наш језик и терминологију. Или ћемо возити, или немају другог избора него да ћути.  J.G.Ballard
Пуцајте, важно је да се повери Сузан Сонтаг
Нога осећа стопало у највећој мери када стојите на земљи.  Buddha
z