Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна-упозорења . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Веома јака упозорење!
Посетиоци Цроп Цирцлес веома често сасвим несвесно изложени утицају тешких дрога и смртоносних отрова!
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - машински преведене текст

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ми дозвољавамо планете, младине, сунце, универзум, универзуми и системи, следе законе природе милионима година, али желимо да чак и најмањи инсекти формирана у време посебних догађаја.  Charles Darwin
Човек без маште нема крила.  M.Ali
Свако умире. Нису сви заиста живи. W.Wallace

Екстремне количине енергије доноси изузетну опасност

PagPh
Заморци. Посетиоци уз житу су несвесно изложени релативно великој изложености отровима, највероватније ЦО (угљен моноксида), али и низ других веома опасних отрова и халуциногене супстанце.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Упозорење тешке последице предпокладателными

Обавештење посебно за труднице, болесни, инвалиди, "у Депрез"

и слични случајеви: не посећују обрасце о житу !

 

 

Обавештење посебно за кориснике са пејсмејкером:

никада, никада, никада, никада, никада не посећују обрасце о житу !

(Вероватно са дефибрилатор у ранац и сахране полазника у леђа)

 

Обавештење посебно за младе људе: продужене или често посете

Цроп кругови могу да изазову неплодност!

 

 

 

Обавештење нарочито за жене старости упарен: правилност менструације може посетити усева круговима озбиљно поремећени!

 

Првенствено упозорава остали непоправљиви и будуће ризиковали појединца ("адреналин"): Посета житу могу озбиљно оштетити ваше здравље, а посебно твој микроелектронских уређаја (камера, камере, лаптопови, мобилни телефони и други слични уређаји и мултифункцијски) које вероватно значи више од тога здравље ...

 

 

 

Овде можете погледати на једном просеку, потпуно нормално нуклеарне електране (2000МВ, Темелин, Јужне Бохемије)

 

 

обухвата површину од неколико квадратних километара, као и било који други нуклеарне електране, више или мање

 

За вашу информацију: пуна снага 2000МВ (2к10 9 В) од својих генератора испоручује на напону од милион волти на извор снаге амп 2000 , ови бројеви, молим се добро сећам

 

Током посете неки од облика у кукурузу, посетиоци су присутни на лицу места, где пре извесног времена (то може бити само неколико сати), радио је неколико милиона или милијарде таквих постројења у једном тренутку. Иако је само веома кратко време, део други (неколико стотина милионитих), али је радио.

 

У почетној тренутку области од само неколико квадратних милиметара (или укупна запремина на 1 м 3 ).

 

Ако је тачан тренутак када се то догодило, он је нашао тачно или врло близу где се то догодило, било већих животиња, изгледало би као да након тог догађаја, као животиња илустративних слика .

 

Сајт се налази до непредвидиво великог броја веома опасних хемикалија у токсиколошку пракси познатог као посебно опасно отрове за складиштење и транспорт једног од најстрожих правила као никада у историји човечанства реализован. Ви сте потпуно бесплатно, без икаквих ограничења, у распону од неколико стотина до више хиљада људи дневно, као да је отишао на плажу у граду. Њихов избор.

 

Зњ Поред тога, многи од њих у гасовитом стању, може да се налази под земљом назанедбателне велику количину статичког електрицитета (милиони Џула и више), а више чувају топлоту. Обе од ових променљивих може да допринесе даљем стварању слободних радикала, високо побуђених атома и молекула, озон и других једињења са високим оксидације или редукције потенцијала, што заузврат допринесе токсичног природе испитиваних локација.

 

То је ствар од врло локална, насупрот рецимо хемијске или радиоактивне контаминације земље, и животиња таквим местима јасно запрепашћење (посматрани), за разлику од људи. Биљке такво место сигурно би радије да избегне, ако су имали ноге, које не, па макар покушати да умре или "да се конзумира".

 

Посебно у Метал (гвожђе) цеви у подруму, након чега значајан део електричне енергије на време, наравно, догодило, он је остао "резидуални магнетизам" ( ОВДЕ више информација). Слично томе, разни делови од гвожђа и алата, укључујући и хабање гвожђа из обделавацицх машина, које вековима негују ролничци своје њиве, и од добијеног оксида гвожђа - гвожђе оксида (рђе - ипак донекле хидрирана, али ипак довољно магнетни материјал). То је све, али занемарљив износ у односу на природни садржај гвожђа у земљишту (3%). Све једињења се може применити преко катодне пражњења и пиролитичког смањење неко време претварају назад металног гвожђа.

 

Једини разлог због којег су сви описани промене, хемикалије и аномалије изазвао пражњења грома . Значајан део енергије (више од 99%), док је гигант бакља ослободила из земље, већ зато што чак и у случају просечне пражњења је енергија милијарду (10 9 ) Ј, је оставио на терену довољно. У случају јачих шокова се емитује укупне енергије и више од 10 12 џула. Стварно ретко може јавити вероватно шокове 10 14 , можда чак и 10 15 Ј.

 

Такође, могуће је да сајт и даље присутан висок садржај резидуалног статичког електрицитета. Могућност да се измери. (obrázek)

 

Свако ко жели да покуша преосталу статичку меру, вероватно осећао као да покушавају да се измери раздаљину између галаксија, и купио га на шестар ...

 

Постоји велика количина топлоте акумулиране подземне (не толико опасно, али је?). Њено присуство може проверити и измерити. Термопосматрач, термовизијски.

 

Такође, постоји преосталу магнетно поље (компас аномалија није толико опасно, али је?) Због претходног заиста незамисливо огроман елецтромагнетицкему импулса.

(Пулс носи приручни Лемп и магнетизам Ли (Р) М, ЛИМ)

 

Једини узрок свих описаних несхватљивих и тешко објашњиво ефеката (укључујући житу), муња пражњења

 

Муња пражњења формирана чак мала количина Роентгенова и гама зрачења и неких још није проверљивих извештајима чак тврде да плазма пражњење (температура око 30 000км) чак догодити, неке врсте термонуклеарног реакција (Протон - Протон или деутерон - Протон)

 

Много информација се може добити, на пример, овде:

Муња: Физика и ефекти , ВА Раков, мр Уман , Цамбридге Университи Пресс, 2003 (2007), ИСБН 0-521-58327-6

Смештен је заиста многи од наведених "потпуно несхватљивих феномена"

На пример, Муња Електромагнетна Пулс (Лемп), олује статички електрицитет.

 

Муња Индукована Реманент магнетизам (ЛИРМ, ЛИМ) је могуће уз мало труда да пронађе помоћу Гоогле, (стави нешто боље, него из археологије)

 

Веома занимљива чињеница је чињеница да сајт никада није пронађен било Фулгурит . Међутим, тамо где нико никада није тражио ништа, нико ту није никада пронађен. Да ли је доказива чињеница је да ни у једном тренутку на житу никада нису извршена или минимално ископавање, а фулгурити свакако су под земљом. Ипак, то је или ће бити на неком другом месту изричито наводи да би у неким местима налажења житу или у непосредној близини бити стварно плитка подземна (али испод дубоко орање) заиста може наћи нешто занимљиво ( Археологија ), а неки од њих места, чак заиста сасвим очигледно јесте. Инжењерске мреже - видети линије у зрну , или неки (вероватно металик) објекте у Подземни , како је наведено у одговарајућем пасусу на истој страници.

 

Фулгуритум бар нешто слично, али ипак можда икада пронађен је помињање ће касније бити овде налазе. (Баллс Сио 2 ликови који се појављују на температурама од неколико хиљада степени)

 

Могуће је да сајт је понекад почетни потенцијална разлика (напон, разлика потенцијала, ПД) између облака и земље око 5 милијарди волти (5к10 9 ) и вршне струје повремено прелази пет стотина хиљада ампера (0,5 к10 6 ).

 

Укупан износ енергије зрачила гром је један просек између 10 9 до 10 10 Ј.

потпуно напуњен камион (40 тона) би га користити путовао неколико стотина километара

(5к10 9 Ј је око 1400 кВх, што је еквивалентно 140 литара дизела, на пример, или једне тоне ТНТ). Пеак струје (само) просечна муња је око 30.000 ампера.

 

У случају изузетно јака, изолованом на ненормалне испуштања које се дешавају веома ретко неколико пута годишње широм света, не би пропустили своју енергију камион, али је теретни воз, а не неколико стотина миља, али је неколико пута широм света ...

 

У токсини су већ на неким другим сајтовима много више концизан информација наћи и копирање овде. Уместо почетак. Остатак боље врсте.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Ако глумац жели да се консултује своју улогу, ја ћу рећи - 'То је у писму. " - "Али шта је моја мотивација?" - 'Твоја плата. " А.Хитцхцоцк
Није ни чудо, у ствари, не крши законе природе. ЦСЛевис
Особа је у стању да верује у немогуће, али не могу да верују у немогуће. О.Вилде
z