Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна су створили-после-празни-муња струја . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Струја грома пражњења
(Електростатички и електромагнетна манифестације, струја, одржавајући ваздух и земљиште)
Learn about thunderstorms RSS feed

 Боље јечам, пиво, слад, пиво, пиво.

Никад не потцењуј моћ људске глупости. Robert A.Heinlein
Он је рекао да је брак је потврђена на небу. Али исто важи и муњама и громовима.Clint Eastwood
Курсеви могу бити научно подељени у три главне категорије: оне које никад нису функционисала, оне које само покварио, а оне које смо изгубили. Russell Baker

Пражњење густина енергије је упоредив са Супернова

PagPh
Напомена: у првих 10 секунди експлозије супернове, када практично све своје зрачила енергије. Шта се дешава након што је у енергетским условима је практично незанимљив, иако дуго приметне.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

Друга напомена: аналогија са супернове даје нешто више од радозналости, али за поређење, јединица осликава право под копирајтом формирана после експлозије супернове (16 година после експлозије), када талас достигао облаке гаса који су ослобођени од матичне звезде пре пре 20.000 година. Илустрација слика на врху овог обрасца странице правом уписаног у чијем формирању је такође на неки начин укључени у ударног таласа формирана од стране грома испуштања. Изложеност трајала делићу секунде.

 

Последњи Уводна напомена: још под ауторском врло јасно показује кинетике експлозија (дешавају углавном у равни, односно 2Д, као поље жита на површини ...).

 

Електрофизиолошки карактеристике пражњења грома

Развој Сајт је тек почетак, време ће свакако бити значајно проширена.

Тема је веома широка, јер је током пражњења грома је заправо огромна количина енергије трансфера од места до места, постављена у веома кратком времену. Процес је веома комплексан и може се поделити на неколико под-секције. Имајући у виду сложеност овог питања он је на овом сајту се плаћа неколико других под-страница, укључујући овај. Главни аспект је супериорна физике пражњења грома , он посветио општије, на пример, неке под секције научне реалности . Основни преглед просечног пражњења могу се наћи овде . Табела је преузета из Лигхтнинг: физике и Еффецтс (2007), аутори Др.ВАРаков , Др.М.Уман , како са Универзитета Флориде , Одјељење ЛИГХТНИНГ Ресеарцх Гроуп

 

Пражњења грома питање је посвећен великом броју професионалних књига. На књига је могуће наћи велики број референци у литератури о грома испуштања, од којих је истиче поменуту Лигхтнинг: физику и ефекти , Варакова, М.Уман (2007). резиме садржаја и линк на Гоогле Боокс . То је један од највећих икада написаних радова о овом питању (687 страница, преко 6000 референци). Ја други радови из пера оба аутора обухватају, између осталог, обимна референтна материјала. Рандом пример, пражњења грома , М. Уман (2001) - преко 1200 референци (линк на Гоогле Боокс ).

 

Све литература о питању олује испуштања у погледу карактеристика, формирање, енергетске и друге физичке и друге особине и ефекти испуштања, практично је без резерве у страним језицима. Само публикација која се барем делимично посвећен професионалним аспектима олује испуштања, који још увек постоји у чешком језику, електрични стандарда ИЕЦ - ЕН62305. Али то је наравно само преведене европске стандарде. Они покривају питања пражњења је веома плитко, само они делови процеса који су од значаја за заштиту од грома - посебно РС и даље актуелне, индуковани напон и преноси моћ. Део терминологија ће стога бити узет из енглеског, на пример,Return Stroke- Пражњење, а скраћеница РС, јер главна употреба речи пражњења може бити збуњујуће у неким случајевима (нарочито у случају накнадних испуштања). У случају даљих освајања - накнадни, секундарни, сукцесивно - потеза, рестрикес, разрешава, итд - су због значајног варијабилности ће се користити само преведени на чешки, афтердисцхарге - чак афтердисцхарге обдахује РС, РС тиме накнадни секрет. Она и књижевност није у неким случајевима, потпуно јединствен.

 

Без обзира на то шта се дешава пре и после њега, је најважнији део пражњења Return Stroke, Главни секрет. Иако преноси већину шок енергије (99%), али заузима најкраћи период времена (до 10 милионитих делова секунде, барем најважнији део). Стога је веома јака механичка својства. У неким случајевима то може бити значајан део енергије која се преноси током процеса пражњења, која се зове дуга наставља струја (јавља се само понекад). У неким ретким случајевима може да потраје и до неколико секунди, обично неколико десетина. Струја која тече преко њега између облака и земље је око хиљаду пута слабија него РС. С обзиром на трајање, али и даље може пренети значајан део енергије. Јер док је тако слаба струја - "само" неколико стотина ампера, против стотина хиљада у случају РС, и има нулту водећу ивицу, њене механичке ефекти у поређењу са РС практично нула, ништа изазивати околину. Али, то може да изазове приметне топлотне ефекте као што су оштећења на електричним инсталацијама или ваздухоплова у директном интервенцијом. Исто тако, готово је извесно да може да допринесе да се оштете биљке, али не индукција. Вероватно зависи на који начин струја је и како се дистрибуира у случајним начин.

 

Уз наставак ток је понекад веома дуго кашњење између неких од истих РС узастопна пражњења, које имају тенденцију да имају просечну удаљеност од 50-60мс, а ретко прелази 250мс. Због динамичних појава у атмосфери (покрет јонизованог ваздуха канала низ ветар) што афтердисцхарге може пасти још више него десетине или стотине метара од првих РС, и путем електронских мерних техника које се користе за процену локацију утицаја грома испуштања, не може се оценити као део једног испразнити.

 

 

 

Муња

Хромосводум у областима посвећен посебној страници - грома

Постоје углавном визуелни документација локализованих жаришта житу, али и (углавном) нередовно уложио , лежећи на земљи зрна ( РДФ ). Они указују сасвим јасно да добро локализована муње које могу привући пражњење муње сличан мирис пива алкохолне, поља су у изобиљу меру. Ово је углавном на снаге моткама, али често су високонапонски каблови који су привукли пражњење, а онда је завршио под њима. У неким случајевима, колоне готово део фигуре, и неке фотографије је заиста тешко замислити да образац је другачије него кроз примењене пражњења.

 

 

 

Основа

је саставни део сваког проводника, тако да полови водовима. Он је ту да буде заведен струје пражњења, што је брже могуће у земљу, и учинио најмање штете. Боље мање отпора уземљења и громобранске заштите, мање стреса на њему доношењем тренутни пражњење ствара и емитује мање топлотне енергије који неће угрозити непосредну близину у таквој мери као што би била случај са већим отпором. Питање уземљења је технички доста детаља у електротехнике стандардима - ИЕЦ - ЕН62305. Апсолутно је сигурно да сваки (функционална) колона ожичење је у складу са њима гради и на прописаним временима контролом.

 

Громобране су пројектована и дизајнирана за максималну врхунцу струје 200.000 ампера. Такве грома пражњења већ нашао заиста ретка, али они постоје. Укупно одржан годишње у атмосфери око три милијарде за вршење муње тренутну вредност максималне од 30.000 Ампере криве просечна вредност већине њих. Већина, али не сви.

 

Поред тога, поља, али постоје многи "нестандардне" громобрани - и вештачка карактер, маде људи, мада никако за уземљење сврхе: водоснабдевање, вода за наводњавање. Разне алатке које нису ометају површину, чувају у потпуности под земљом. Карактер земљишта поремећаја током земљани радови, ископ, полагање, заштитних слојева и поново пуњење. Заштита, уземљење и заштитни слој влаге или старатеља у случају подземних канализацију може допринети да се повећа проводљивост тла и земља површина непосредно изнад њих неколико редова величине.

 

Други истакнути проводника су гомиле стајског ђубрива. Садрже значајне количине растворљивих електролита (уреа, нитрати, нитрити, производи распадања). Да ли су многи реда величине више од проводног нормално присутна у земљишту подземних вода. Штавише, у овим актуелним хемијских процеса јављају у значајној грејање и испаравања из тог подручја, тако да ваздух засићен јона и знатно проводна до неколико десетина метара. Електростатички процеси током прелиминарног пресек може изазвати веома значајан текући вођство над њима, то не повећава количину проводних фрагментираних јона, и може водити приоритет закорачио Ледер (СЛ) у таквим местима, као и много лакше од таквог места диже Поситиве стреамер ( ПС), који је после интеграције са СЛ (Прилог процес) на крају производи дефинитивно повезан проводни пут између облака и тла и првог завођењаReturn Stroke у земљу, која може бити праћена после интервала од неколико других.

 

Остало земља, од стране људи који су на лицу места, али потпуно случајно, део су срушене летелице (пре свега, на 2. светског рата), који се налази на дубини испод дубоког орања, јер ту могу да се нађу различите археолошких остатака (гвоздено доба, бронзано доба, укључујући и терен), или чак пао и заборављен делове пољопривредне механизације или било индустријских активности. У неким случајевима, ове компоненте постају саставни део личности, као што је наведено овде ( археологија ) и овде (став подземне артефакти ). Заиста изазива земљишта изнад њих управо локалне проводљивости повећава за неколико редова величине, и биљака преко њих, у ком случају је електрична енергија не само ублажити, али потпуно уништена и потпуно мртав (неколико минута до сати после максималног протицаја). Креира и изнад подземног верног предмет његовог отисак (печат) У овом случају, ја стварно немам другог избора него да позове истраживаче -. Овде кицк, Еугене. Ако није нико невикопал, одмара се данас. (Фото, ГПС)

 

То је сличан процес, мада наравно не идентична, као у случају цропмаркс (вегетација) симптома, види археологију. Процес али у овом случају убрзаног пролаз струје уместо недеља и месеци, то траје сатима или данима. Он је такође много интензивнија и приметне. Такође, електрична енергија секундарним вегетације симптома - секундарних цропмаркс, који би били без струје у свим параметрима експозиције. Секундарни цропмаркс у већини случајева, само копирајте облик стазе после трактора и снажно се манифестују где су сабрали енергију. У другима се може заступати став првенствено утицај блица. Коначно, у неким случајевима, може чак и да копирате неки подземни археолошким (а геолошка или индустријски) структуре које би иначе било без користи електричне енергије показала било знатно нижи интензитет само минимално или уопште не. У детаљном страници ће се бавити питањем на археологију и средњих цропмаркс

 

Сличне отисци печата - често настају управо због подземних водова, обично канализацију, канализацију, воду струју, канализацију, али може да буде било каквих комуналних линија. Они ће онда постати саставни део правилног облика када је створена. Или постати дио нередовно уложио , лежећи на земљи зрна, па остају потпуно незапажено. Такође је могуће да се поред њих (линија уложио , лежећи на земљи мртвих или житарица) не стварају ништа, опет и остане потпуно незапажено. У том случају само сматрати другом путу за трактором, мада уопште не прате правац. Они могу се мешати са екскурзијама током вегетације одржава традицију углавном у Британији користе косилице. Описано настали линија - Линија уложене , лежећи на земљи, или у потпуности мртво жито - биће у потпуности описан на страни појединачно у линија кукуруза (један од подстраница аномалија)

 

Биљке у месту Ожутити и браон много раније од осталих, само оштећени вегетацију, а после неког времена потпуно нестаје (јер распала). Они делују као оригинални зеленог растиња преорао преко кромпира. Од зелене до диже висине, снажне и здраве биљке је истог дана тен, усахла, благо флексибилан, мека и безобличан масе. А након неколико дана, нико није знао да је у сталном порасту поље кромпира. (Фото сушење експеримент)

 

Још увек је могуће да се поменути уземљење и громобранску природни природа - дрвеће, жбуње, базени водоизворишта, геолошки ломови. Узгред, сви довсерс који морају у сваком филму или документарни филм о житу раде около као лудаци у обрасцима и њихову штапиће у њиховим рукама, они ротирати као точкова социјализма, простодушан у својим мислима, као и један од пролазника, никада није успео да оствари најважније : То је оно што њихова чула реагују, су само опруге, геолошки ломови, подземне или било које друге артефаката који су значајно допринели да привучемо испуштања грома. У истој мери на њихову перцепцију и покрета гранчице могу учествовати последницно ефекте изазване утицајем муње које место. Магнетизам, остаје статички електрицитет, опасне хемикалије које производе електролизе и пиролизу. Последње, али не и најмање важно, на предлог шипки укључени визуелни доживљај и потпуно субјективан - присуство образаца. У сваком сличном документу никада није донео Рашљар, који би требало да повез на очима. На месту где постоје кругови усева, вероватно ће цранк шипке и обучену мајмун ако он неће бити повез преко очију.

 

Последњи могући тип тла (заиста муња), који се могу поменути су нумере из трактора. Они крећу на граници између вештачки и природно. Прикупља и држи воду у њима много дуже него у окружењу, чиме обавља далеко бољу струју. Хиљадаfotoтограпхс. Као што је поменуто на многим другим сајтовима, то такође може значајно да допринесе изради струје преко поља на местима где олује празни нису радили уопште. Они се дају посебну страницу колеџима тегљач .

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Боље слад, јечам, виски, пиво, пиво, пиво.

 

Боље малт виски, пиво, јечам, пиво, пиво.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Многе повреде и смртни случајеви могу избећи уз разумевање ризика од електричних водова, електричних уређаја, каблова и громобранске отпуштања.  R.Neal
Интелигентни пакао ће бити боље него глупог рај. V.Hugo
За животу нисам радио један дан. То је била само забава. T.A.Edison
z