Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-археологија . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес-археологија
Археологија - истражујући знаменитости "дно" - ископавањима. Авијација Археологија-Истраживање "одозго" - фото
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машински преведене

Авион је конструисан за нас да знају право лице Земље. A.de Saint-Exupery
Добре ствари никада не завршавају. Mick Jagger
Истина научник је спреман да трпи или чак гладују, него да пусти некога из командује шта да радим. A.S.Gyorgyi

Археологија, наспрам само Аир Цроп Цирцлес

PagPh
Мото: Вегетација делује помало као хемијски програмера на изложени негативна ствара скривене слике. (Лав Деуелов, открића из ваздуха: Прича из ваздуха археологије, Млади фронт, 1979, п.50 )

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Археологија Авијација Археологија.

Авијација археологија и археологија заједно две екстремне гране људског знања. Тачније, један огранак људског знања, схватио две веома различите методани анкету. Археологија је у великој мери бави углавном са објектима који су у бити подземна и антенски археологија помаже да открију своје ставове кроз одозго. Вегетација, снег, земљишта и сенке симптома. Такође, влажност, температура.

 

Док археологија испитује историју човечанства "одоздо" кроз тла истраживања и ископавања, ваздушну археологије у томе што помаже да се посматра одозго. На аеро фотографије могу се детектовати у различитим временима и различитим визуелним аномалијама, као и да процени где се налазе разни подземне археолошких артефаката.

 

Вегетација, снег, земљишта и сенке симптома. Такође влажност симптоми. Они ће бити описани касније укратко. Могуће је користити претраживач и пронаћи неке странице са једноставним објашњењем. Они су такође најбоље везе са Интернетом.

 

Вероватни нова сазнања:

Посебно поглавље је отпор симптоми још увек одвојено класификована као не могу открити из ваздуха анкети, су тестирани и мери током истраживања земљишта, мерење отпора земљишта. Проверљиви авионом требало би да буде само онима који су у пратњи класичног поростовыми, или бар било других симптома, регистрователными фотографски. Тренутни проток после олује испуштања могу замислити, али и такве симптоме отпора који би иначе раде мало или ништа није приказан, чак и оне који нису детектовати површинском истраживања. Корен оштећења, или једноставно мењају својства земљишта може бити врло значајно видљивост - промена у боји (спори раст и сазревање), а затим може довести до клања на терену (у случају већег оштећења), или чак ухибути (у случају још виши штете) (ПИЦ). Струја првенствено концентрисана у местима доњем отпор неких биљака најмање умерено оштећених и изазвати стагнацију раста, или само привремено мења својства земљишта електролизом, (промена пХ, концентрација солубилних супстанци) и постројења привремено понашају слично, када пресађивања. Они стога може да се види чак и такав отпор симптоми, што би било врло тешко тло анкета на располагању (истраживачко бушење на дубину метар, два или више), у којем нема енергије испоручена грома пражњење не показују на све, они су сувише далеко вегетација и себе било позитивно или негативно утицати на његову кореновог система, или мењати својства земљишта.

 

 

Лигхтнинг Индуковани Цропмаркс

Вегетација симптоми услед удара грома

(Ефекат смањења отпора, појачан и приказује електричних пражњења)

Тип 1: Муња Индуцед Цропмаркс чисте струје, а пољопривреда култивација карактер. (Много више, све Могућности ће касније бити објашњено) (photo, Фото, фото)

Тип 2: Лигхтнинг Индуковани Цропмаркс подземних структура карактера. (photo, Пх)

 

(Вероватно рећи, да свака уложена `биће (оштећене, ослабљена) усева (више милиона квадратних миља годишње), ООК Цроп Цирцлес и пратећег облици (неколико хиљада квадратних миља годишње) су Лигхтнинг Индуковани Цропмаркс, углавном Тип 1, 2 мање

 

Такође је могуће термини као што су површинске и подземне Лиц Лиц

 

Муња пражњења и електрична енергија, испоручио, може привремено (за преостали период од једне вегетације) узрок вегетација појава симптома, који је у другим годинама не појављују нигде. Ефекат је у извесној мери је веома зависи од тога како интензивна била "напајање", кроз који је спроведен уз површинске и подземне, и где су доведени у поље. Струја може бити земљин површинских и подземних испоручује на неколико начина:

 

1) Директни ударио терену једна или више огранци пражњења грома, односно његовог каснијег пражњења (све се дешава у време обично не прелази једну секунду). Постоји релативно ретка могућност да исти поље утиче току једног олујних неколико трептаја, са интервалом од од неколико секунди до неколико десетина минута. Али онда је ситуација врло слична оној као поље би погодио само умножавају разграната муње. Струја из муња у овом случају, наравно, иде подземља, али се може десити на много различитих начина. Део енергије може бити потпун пре него што преусмери подземља распоређено по површини земље, првенствено дуж стазе трактора и њихове непосредне околине. Незнатно већи проводљивост вероватно имају сајтове који су прошли са сејалица два пута ("зуби" на ивици поља). Иако стаза после трактора и местима у њиховој непосредној близини (до неколико десетина центиметара) (фото) имају сигурно много већи проводљивост против остатка терена, описао је посао направљен Сијачица може имати проводљивост повећана за десет одсто. Током дистрибуције подземног енергије може проћи и бити под утицајем различитих водивејшими структурама, као и свих ових проводних структура, непосредно испод површине много дубље може показати различитим степенима оштећења зрна. У неким местима површина земљишта пражњење вишка енергије може пренети чак и релативно независне путање до њеног отпора, случајни стазе, које привремено ствара јонских материјала присутне на сајту, или маршеве подсећа диелектричном слома. (foto, Фото, фото)

 

2) природне или вештачке муње, који се налази на терену (обично далековод стуб, дрво, жбун), од којих се електрична енергија равномерно пуштен у подземље, где се може проћи и бити под утицајем водивејшими структуре, као у случају 1 Оштећење усева не може се користити у овом случају толико под утицајем површинских структура са нижим отпором произилазе култивацији. Али, наравно, део енергије може утицати муња проширила преко површине терена, по могућству након структуре наведене у тачки 1, али не у истој мери као и за директне интервенције. (foto, Фото, фото)

 

Напомена: Тачан контакт било диригент у области једног или неколико грана, али блиц ће бити међу појавама прилично ретке, далеко више вероватно да ће бити симултано гром погодио површину и поље, па имају неке комбинације тачака 1 и 2 Било јединствен Громобран у кутији, иако може да привуче муњу, он може да се претвори у када је ближе закорачио Позитивној Леадер Стреамер лифта, такође познат као Повезивање лидер Прелазак издигнути вод (види), а када дође до додира везе - Прилог Процес, након чега следи самоReturn Stroke, Који преноси око 99% енергије читавог пражњења, и да је једино стварно се види (и касније чуо, дуже, то боље). Од времена између почетка позитивне Стреамер, након повезивања јавља и након што се дешаваReturn StrokeИ јер је у непосредној близини места врло динамичне процесе (често јак ветар) може Return Strokeне пада где су покупили Повезивање лидер. Најчешће, када приступи стао лидер, расте у непосредној близини неколико, али повезује само са једним, или није све. Постоји јер феномен зове недовршена нагоре-Покретни лидер, али сигурно да се убије неки од инсеката. (pic) Напон је присутан на лицу места и више од милион волтима / метар.

 

3) Интервенција олује испуштања у структури, која није директно на терену, са само непосредно поред (дрво, жбуња, начин, лимита). Од њега, струја се спроводи како на површини и испод земље. У ствари, може се дешава, као што је описано у ставовима 1 и 2, само са много мање интензитета. Веома често, у овом случају, најугроженијој колосека трактора која пролази испод ивице терена, као и зрна у њеној непосредној близини. Врло често, зрно је оштећен и спљоштен , лежећи на земљи постоји само и нигде другде. Стаза на ивици поља је јасно нејрозјежденејши и стога најбоље проводан.

 

(4) У ретким случајевима, могу постојати низ или његова непосредна околина утиче на све, само да му доставља мали део енергије која је погодила неке суседне области, па је незасаженехо Досан подземни метални цевоводи. (Фото)

 

Другде (биологија, физиологија, пољопривреда): трансплантери појава има негативан утицај на неко време до биљака, чак иу овом случају, они су потпуно неоштећене биљке преселио у потпуности објективан у бољим условима. Хидропоницалли гајене биљке (тако да не постоји губитак кореновог система) је драстично повећан хранљивих концентрације неколико десетина процената, кажу, 160% или 200% од оригиналне вредности када неко време је прилично налази у стању "благе потхрањености", благи недостатак хранљиве материје, рецимо, само половина од оптималне вредности. Иако повећање концентрације нутријената у складу константном пХ треба да се бави одмах опоравак раста и виталности за неко време (обично неколико дана) падне, благо. Хоће промена је осмотски притисак између хранљивих раствора и интерцелуларними и екстрацелуларних течности у фабрици, што може да изазове деформације и оштећења неке ћелије. За неко време, чак и вода тече из биљака, супротно правцу него што је уобичајено, кокошка не надокнади осмотски притисак у ћелијама са хранљивим раствором.

 

Укључи ову реченицу на одговарајућем месту: Повећана густина струје у местима са нижим отпором може довести до веома значајног оштећења кореновог система биљака у непосредној близини који може да адекватно изразе виталност делова надземног биља. На пример, кукуруз коренов систем продире до дубине од 1,5 - 3 м, понекад преко 4 м (Мемоирс оф кукуруза, ИНГ Јарослав Хруска ет ал, СЗН -. УВТИЗ 1962).

 

На местима где је енергија протиче кроз цеви подземног флеш (нон-замрзавања дубине, односно, око метра под земљом), често ће изрезали укупном морталитету веома прецизно преко овог гасовода. Окружује вегетација не треба да показују никакве знаке електричног удара.

 

У историји археологије из ваздуха је описан велики број случајева где су пејзажи у расту вегетације дуги низ година није показао никакве знаке вегетације. Није чак ни више - снег, сенка, влажност земљишта, земљишта. Одједном, у једној години, а изненађујуће значајне вегетација симптоми појавили. Најчешће ова околност приписује ефектима суше (види). То није могуће, међутим, да се у неким од ових случајева могу да учествују у близини отпор муње и видљивост знакова који би иначе бити без дејства електричне енергије није показао на све, и тако остати годинама потпуно невидљиве.

 

 

Археолошки резоновање

Зашто Цроп Цирцлес тако често јављају у близини праисторијских насеља?

1) Као један од могуће (можда и мање значајна, надамо се да ће то боље) објашњење нуди образложење да Абориџини треба воду да преживи. Пошто река је несумњиво вођен годишњи поплаве, па су вероватно схватили да би било најбоље да се населе у близини извора, који би могао да буде на месту чак и више. Чест присуство извора у месту геолошке грешке. Наставак присуство влаге у земљишту повећава своју електричну проводљивост од многих редова величине, онда сигурно су много боље место привлачи муње ситуацију на терену и она може да опстају и данас. Иако су ефекти муње нашег вољеног аборигине радије возити на даљину, али не превише далеко. Да не помињемо да је присуство изворске воде је сигуран да постане атракција за разне животиње, и постави их служио као рибарства срдачно. Такође је могуће да после олује понекад наћи у близини извора неких од игре комада делимично кувана. Због чињенице да је у древним временима није било друштвене навике и добри манири сада на тако високом нивоу, то такође није немогуће да повремено конзумира једног члана свог племена, која није била довољно времена да побегне пред буру натраг у пећину. Пријатно!

 

2) Затим, после физике заснован образложење односи скуречности да су древни становници насеља ради са разноврсним метала - Гвоздено доба, бронза, месинг, олово, челик (Фе, Цу, Сн, Пб). Ми ливницама и топионица после оних остали у близине небројане броја тона шљаке, који се сада простиру испод обрадивог земљишта. Чак и неки од тих металних предмета остало. Слаг садржи проценте (до десет) нето, смањена, али не лечи метала (недостаци савремених процеса), који смањују отпор средине и више од 6 налога, помаже стога веома оштре завођење актуелне муње празни дубоко под земљом. Пражњење је онда изнад земље и испод делује као диригент који пролази кроз "тампон" (терен) током школске физичке покушају да створе моделе електромагнетних поља линија у металним струготина. Слично је и заиста ствара жито, али је и даље прилично невидљиви, само "изложени", "доле", и појављује се тек након неколико дана (ЕФП, Хронологија).

 

(Ово ће можда морати да иде у физици, механике, и само линк овде или овде много једноставнија и оставити линкове)

У школској лабораторији струје око 10 ствара пиљевине круг пречника неколико центиметара (foto), Струја или 40000 400 000 амп (више) забележен у кукуруза кругу пречника до десетина метара (f). У индукције околних жица (биљке), такође енергија хране у њих, па су стога сламке у тренутку пражњења понашају као магнетне поднесака, игла (ph). Све што се дешава, али описао их је као "запис", "изложен" као микроскопски правцима оријентисаног оштећења ткива, што повећава током дана расте. Такође, због инерције биолошких процеса су такође веома озбиљна оштећења на биљкама на њихове механичке особине почињу да се осећају много дана, и штета због смера оријентације постепено почети наслоњен у једном смеру (ЦВ ЦЦВ). церадом временом могу бити неке стабљике толико велика да побеђује Граница угао, који је ослабљен ткива у доњем ножева и даље у стању да одржи. Ефекат тежине сламку са сваким другим повећава степен померања полуге дејства, а на неком тренутку, сечиво може прилично брзо спусти. Претпоставимо да је, док је првих 45 степени нагиба ножа траје неколико дана, додатних 10 сати и остатак само минута.

 

Сви датуми су наравно само приближне, али нешто веома слично описаном месту акције заиста одвија. Специфични пута описани процеси у великој мери зависи од интензитета интервенције. Осим тога, неопходно је напоменути да веома прва фаза, у почетку готово неприметно савијање стабљике на терену, обично се јавља после неколико дана. Првих неколико дана одмах после освајања лопатице изгледају као да се ништа није десило, и не би се на њих или намерителне скоро никакве знаке слабости механички. То је због веома споре разградње ткива процесних постројења, оштећене електричне енергије, као и велики инерције биолошких и физиолошких процеса у биљкама. У последњој фази и даље могу играти Домино ефекат и сваки потенцијални посматрач не региструје апсолутно ништа, јер је све клизи на доле као кула од карата, као нико не гледа. Већина још увек мрак, рано ујутро, када је стабљика отежа росом, која почиње процес познат као Батерфлај - Буттерфли . Било посматрач има јутро после непроспаване ноћи, као шеф повишеним бале, и визије замагљене алкохола, тако да ако сте већ дуго добро спава не види ништа.

 

 

Такође, ништа друго

Огромна инерција биљних процеса може се илустровати веома једноставног експеримента. То произилази из тога да чак и биљних ткива које су електрични шок готово одмах убили, може имати број дана после усвајање смртоносне дозе струје изгледа готово не разликује од ткива потпуно неоштећен. Чак и ако описао део биљке примио дозу електричне енергије, која далеко превазилази дозу потребну за његову свеопшти смрти. (Летхал доза) могуће је да се покаже могућност оштећења појединих делова постројења електричне енергије, након чега биљка може да опстане и настави раст и сазревање, чак и ако у нешто искривљеном облику. У случају Поацеае као неког дела стабљике, али су лишћа или ухо. Чак и након потпуне некрозе у пресеку не умире, а остатак биљке изнад њега због мртвог ткива може да настави да успешно обављају функције крвних судова и ткива посредује метаболизам биљака између корена и остатка фабрике. Делови струјног удара погинуо остатак биљке су извор заразе и смрти да напредују из ткива или шири од њих . (photo, 2, 3)

 

Одређивање смртоносних доза енергије за неких биљака или њихових делова, у смислу тежине и суве масе, или да утиче на поступање и садашњег вавеформс примењених напона ће бити разматрана у некој секцији електро-патологије. (ЕФП), као и понашање биљака или њихових делова после контакта са различитим дозама електричне енергије - од мале делић смртоносне дозе за високе надлетални (десет пута, сто пута).

 

3) Облик и архитектура може да буде директно кружном основа за неке житу да утростручи јарак (foto)

Поред свих претходних архитектонских облика у месту садашњих зграда, утврђења може бити на облике полехлыцх чија стабљика лежао на тлу структурама које се баве једном присутан на лицу места бунари, талози, баштенске баре, фонтане, башта архитектура

 

експлозија кратера од бомби током рата - веома прецизни кругови (као гумно)

 

(Такође не припадају искључиво археологије, више физика, електротехника)

4) Струја од муње може да буде феномен који појачава и чини видљивим археолошки особине углавном вегетација у облику симптома (барем као промена боја и нијанси, различитој фази раста и сазревања, слабљења стабљике и лишће и настале потенцијалног исхрану , савијање стабљике на земљу, да без њеног утицаја, "помоћ", иначе нисам имао прилику да покаже, или само у готово неприметан начин посуђе. спљоштен , лежећи на земљи зрна може се сматрати знацима вегетације. сада нису у свим случајевима, али то може бити знак археолошки Неколико других геолошких и индустријски.. У релативно великом броју случајева то је вероватно само последица струја, који је одржан на површини земљишта, да ли због смањених усију отпора зпусобебехо, или потпуно хаотичне, због претераног вишка наелектрисања на анализу месту после освајања блиц.

 

Набројани феномени који изазивају различиту боју, успорава раст и сазревање, слабљење стабљике и лишће и тиме настали или Фулл Тилт зрна стабљике савијен на терену, понекад настају због симптома насталих током култивације нижим отпором у шинама после трактору или преклапања у шиваће машине. Неки могу бити само због хаотичног кретања вишка наелектрисања после грома испуштања. Сви они могу да се користе као релативно поуздане и тачне доказ чињенице да поље кукуруза је погодила муња, а могуће је да покушамо да га пронађете још сличних симптома. да ли је боје, степени различити раста или смештаја , оштећења, ослабити, или немати успех или слабост која може да укаже на присуство објеката или објеката у подземни кроз промене у електричној отпора земљишта у непосредној близини.

 

 

Краљ Јечам

Један од житарица, које су међу највише осетљиви на последице проласка електричне струје, јечма, краљ контраста и боја. Механичка отпорност на ножева у поређењу са пшеницом мање од једне трећине. То је много више осетљив на било поремећаја у култивацији, неповољних временских услова, као и ефектима електричне струје. С друге стране, за било посматрача, нуди неку врсту "награду" што занимљив избор боја и контраста боја, које се нуде скоро сваки други усев. Са изузетком значајно обојених цветања биљака, као што су силовање, сенф, мак. Али у њиховом случају, "период високог контраста" само релативно кратко, тек нешто више од 14 дана. (foto, Позивање на захтев) Боја разлику је наравно много више, али трајање је веома ограничен. Јечам има веома значајне контрасте у боји и сенке током вегетације.

 

Као последица електричне енергије из олује испуштања у случају јечма може се посматрати ране промене у угао ушију ка земљи (да се објасни детаљније у одељцима ЕФП, биологија, пољопривреда, хронологија, смештај (оштећења, слабљење) поваднути лишће и стабљике, слама ролна , стварајући скупове петељки, и коначно подношења , савијање стабљике на земљу пре него жестока. на погођеним подручјима може се посматрати слабљење највишег (прапорцовехо) листа (foto). То су све појаве које се јављају као последица слабљења сламе и целе биљке, као последица дејства електричне струје. Сви су уоцљиве на фотографијама из ваздуха, чак и током поземнхо анкете. Принос јечма има веома јаку боју и хлад сучељава и током чишћење, чак и током промена у угао нагиба стабљике и уши до земље. (foto)

 

У већини случајева, значајни ефекти због власт након периода посматрања описао примарних симптома такви ослабљене стабљике које су на крају Полехна , савијене стабљике на земљу. Неке од описаних појава може бити прилично упадљиво личи на ефекте који се јављају у случају нежељених ефеката хидрометеоролошких услова, посебно суше. Оба се могу јавити, на пример, и посебно слабљење поваднути листова. Али заплет је скоро потпуно реверзибилан, реверзибилни, а након уклањања суше, биљке обично се опорави у потпуности. Само у случају екстремних суша заиста дешавају неке неповратне промене, које биљке не може ни преживети. С друге стране, ни током мандата заиста екстремних суша стабљике жита готово никада не спљоштен , лежећи на земљи. Они нису због њега механички ослабљен садрже оштећене и мртва ткива и ћелија, пати од недостатка воде, па чак и последњи остаци влаге у њима су врло равномерно распоређени, тако да ће сви преживети готово до последњег тренутка. Тек када су ефекти суше достигне одређене граничне вредности, почињу да умиру, и то брзо. После достизања граничне вредности је питање смрти биљака само неколико сати раније, док биљка издржи њени ефекти издржи неколико недеља. Неопходно је узети у увваху да суша у дивљини је нешто сасвим другачије од суве лонцу у којем биљка без заливања може да умре после неколико дана. У дивљини, постоје знатне резерве воде налазе такође прилично дубоко под земљом. На пример, кукуруз је у стању да се укорени и на дубини од преко четири метра, и иако је већина постројења се снабдева водом и хранљивих материја из дубине 20-50 цм, а недостатак влаге дубљих корена може да послужи као "гвоздена резерве". Али, ако су последице нису биле толико деструктиван суша, биљке су скоро увек после опоравка може брзо опоравити.

 

Насупрот биљка која урла изложени струју садржи готово од почетка одређеног процента оштећених или мртвих ћелија, што је на крају морати да донекле повећа. Овај процес се зауставља у неком тренутку и на готово не настави, или једноставно потпуно безначајна. Слабљење ткива које је разговарало појава, већ се наставља у остатку сезоне раста биљака. Напротив, у почетку, одмах после проласка електричне струје, па чак и неколико дана након описана ситуација на механичка својства биљака су готово неприметан, чак и ако биљка је применом електричне струје веома озбиљно оштећено или чак убијани.

 

Осим у боји контрасти јављају нијансе и контрасте, вероватно огледа сметњи осати током различитих фаза помичним ухо. Постоји промена у фази "нагоре" да "равно", укупно 180 угаоних степени.

 

Посебно поглавље је боја и хлад разлике које се јављају током бришућем јечма. Међу виметеным невиметеным и јечма приметног је врло специфична разлика у контрасту и боји. У области која се не одликује Зани подземне феномене који би значајно утичу на стопу раста и сазревања, има око јединственог влажност земљишта (да открије такав поље је прилично ретко, али је могуће), постоји избацивање јечма ушију врло равномерно. Највећа промена боје онда цела област је релативно равномерно током неколико сати. Поља која садрже различите подземног неједнакости, да ли геолошка, археолошка или индустријске природе, такви неједнакости су стога у време бришући врло добро приказан, као и боје и боја контрастима.

 

Археолози, до јечма! Пролеће усеви средином маја, озимих усева мало раније. То је време печат замаху, али јечам рода има веома занимљиву нијансу боје и контрасти практично током целе вегетације.

 

 

Остале житарице "спике типа", односно пшеница, раж, тритикале на крају, скоро овако нешто раније полехнутим , савијање стабљике на терену понуду. Можда само поваднути застава лист, што је феномен, било би неопходно да се испита дугорочно посматрање. Мора бити дубоко локално, а понекад то не може бити довољно добро да разликују. Не може бити значајан као друге појаве које се могу јавити у жито .

 

Након пражњења грома често јављају појаве које иначе никада не би, ни под каквим околностима, саме по себи дошло. То могу бити:

 

Видљивост (парцијална, алузивни) прошле године или предлонскыцх нумера после трактора (foto). Имајући у виду садашњи постепено ширење аутоматизованих система за узгој, али прошлогодишњих феномен стазе која би могла бити искривити и управно на колеџ следеће године, полако престаје да постоји, јер обделаваци машине ће бити заувек копирају претходне оне - Цтф - Контролисана Саобраћај пољопривреда. Они могу бити видљиви већ после сетве трактора колосека (распон 6м), јер је у току лечења усева се користи тек сваки трећи од њих (распон 18м). Површинске особине поља из струје ће бити темељно припремљен за пример на пољопривреду, физику и електромагнетизма.

 

Видљивост структура, смештена у таквој дубини да не би иначе била визуелно или структуре чија својства су иначе као вегетације симптома на све или готово нема. На пример, структуре које изазивају веома значајну промену у отпору земљишта, али никако значајна промена, као што су влага или продавници хранљивих материја у њиховом окружењу (у ваздушном снимку из различитих периода нису посматрати или као земља, вегетације или снег симптома). То може бити велики метални предмети леже испод дубоког орања, дрво холдинга влхкост.кост.

 

Презентација сетве (сетва), симптоми који иначе не стоје нимало или једва приметна (види). Презентација сетве (сетва), симптоми који иначе не стоје нимало или једва приметне. То су кратке деонице у којој су возили два механизма вежбу. Посебно су "зуби" на ивици поља, где поље на ивици пруге прелаза Меандер вежбу стан засејане током пролази ивице терена (фото). Други електрични отпор може имати и стазе за трактора, који води сејалица. Опсег је 6м бушилица, даље су у току вегетације усева третираних прскалица распона 18м, што је такође низ тракторских нумера уочили на аеро фотографијама. Евидентно већа проводљивост функција прати на ивици поља, јер су обишли више пута, а у непосредној близини трактори окренути. У њиховој близини се стога најбоље одражава последице тренутних пролази кроз постројења и довести до штетних струја нејветтши удаљености.

 

Феномен је само делимично истражена до сада, наставити дугорочно тестиран. Посматрање је још увек у фази квалификованог процене. (Неколико година посматрања, мерења и вредновања неколико хиљада ваздушних снимака са адекватним особљем поклопцем)

 

Врло је вероватно симптом тренутне пролази кроз пражњење прилично уобичајено "видљивост клопка" бушилица (бушење симптоми). Земљиште је један прошао са Сијачица 2, стога јасно разликује проводљивост дупло клијавих семена, веће количине биљног материјала, и садржи влагу. Ипак, било би али без ефеката струјним вероватно сада није постојала видљива преклапа сејалица ("зуби" на ивици терена, бушење увлачи у већ посејано местима). Јер зрно различитим локалним условима и већи (дупла) густине сетве у преклапају врло добро адаптирати, креирати мање гране и струју, без изазивања боје разлике ће бити практично неприметан, скоро нула. Приликом провере струју, али су значајно више биљака у области погођене двоструком аерацију и садње, са знатно нижим електричног отпора земљишта, и то ће изгледати каснити неколико дана од разлике у расту. Биљке погођене струју понашају слично након пресађивања, и за време скоро успорава или зауставља раст. Сејање симптоми не припадају археологији на другом месту објаснио, али помажу одредити поље жита, која је барем делимично оштећено енергија пражњења грома. У неким случајевима, када поље је погођен муња директно у електричну енергију, али је само донео из околних путева и пруга за трактор, нимало сламку полехноут (савијте стабљике на земљу). ЕФП - струја ударила испод смештај , савијање стабљике на терену, али чак и да може да изазове поремећаја раста, и разлике у стопи сазревање. Вероватно само неколико процената смртоносна доза зависи од врсте биљке.

 

Мање агресивна дејства електричне струје у случајевима описани ефекти на раст житарица не може бити толико разарајући као директна интервенција на терену, може изоставити са или готово без смештаја , савијање стабљике на терену (foto). То је само много слабији нежељени ефекти електричне енергије из олује пражњења, који је погодио само структуру на ивици терена или у близини, и директно у поље није прошла уопште. Дрвеће, жбуње, живе ограде, излети у близини области. Одредјени део електричне енергије је дистрибуиран широм терену, док земљиште површине, по могућству приметно више места са мање отпора - стаза након тракторских преклапања шиваће машине. Али ово није таква количина енергије која може да доведе до конака , за савијање сечива на терену. Ипак, може да изазове благу ретардацију, успорава раст и сазревање биљака описао области ниског отпора (то укључује место под земљом, где могу наћи разне проводне структуре). У тим случајевима може чак повећати симптоме контраста вегетације изазване археолошких и други субјекти налази под земљом, чији утицај не би иначе било у штанда на свим приметне. Они се могу видети готово само променом електричног отпора у њиховој непосредној близини, а иначе немају или тешко уопште. Кроз пролаз струје у њиховој близини може се посматрати као цропмаркс и структурама које су толико дубоко да њихово присуство кроз приметних промена у структури, боја, нијанса, а изглед вегетације у другим година не дође. Биљке могу бити мало избледео, али то може бити слабији штете успешно опоравити, за разлику од директне интервенције у области површинског зрна. У близини пруге у близини границе терена у овом случају може да буде зрно клања до земље. (foto) Ефекти електрична струја, различити количину електричне енергије (подлетални дубоко подлетални, неприметно, смртоносна, надлетални, висок надлетални) ће се третирати у више детаља у одељку ЕФП. Прво, ту ће бити постављена неколико фотографија из експеримената који сугеришу много и могу значајно да допринесу разумевању процеса описаних.

 

После директне интервенције на терену пражњења грома тачке су отприлике на пола пута између нумера, где струја је вероватно да ће наићи на Доведен из два правца (foto), Као и место на ивици поља, аерација (два путаfoto) Уз стандардну процедуру током сетве на местима које су највише погођене, где често постоји смештај , савијање стабљике на земљу у веома великој удаљености од места деловања, често чак и у целини, или у знатној мери целе површине терена. Прво ће се избећи сејалица ивица кутије и у њега постепено повлачи из стандардних паралелно. (foto)

 

У случају директног поготка пољима пражњења грома, тако да може да се види како неки вегетације симптома археолошког порекла, који би иначе не буде видљива под каквим околностима, јер су превише дубоко, или имате премало контраст, тако да они не могу бити признати. У неким случајевима могу бити директно визуелно неким археолошким предметима, било као део редовних облика у кукурузу, или као део структуре обично уложених , лежећи на земљи зрна, ако их има, али потпуно изгубљен, и остати барем минимално препознатљив. Понекад је могуће посматрати такав објекат и обично спљоштен , лежећи на земљи, зрна, јер док ван зрна је "само" спљоштен , лежећи на поду изнад може бити потпуно мртва, због много веће проводности земљишта око објекта и много више струје делује на вегетацију. Одмах након подношења , савијање стабљике на терену и даље таква ситуација може бити скоро препознатљива, али након неколико дана се испоставило жути кукуруз, и временом потпуно умире. Мртве стабљика неће ни делимично укинуо назад кроз фототрописму геотрописму и, за разлику од свих околних.

 

Понекад то може бити само усамљеник остаци пољопривредних машина, која почива испод дубоко орање. Понекад они могу срушио део светских ратова авиона који могу бити у таквој дубини да не би било никаквих муње пражњења, као вегетација симптоми (цропмаркс) није показао ни под каквим околностима. Чак и међу најчешће полехлым зрна стабљике се нередовно савијен на земљу, неки подземни објекти препознатљиви као у већини области, а зрно је обично само спљоштен , лежећи на земљи, изнад подземног металним предметом може да буде потпуно мртав.

 

Описани објекти имају једну заједничку карактеристику главни. Ако на удаљености од неколико метара (процењује се на више од 20, ретко мало више) од њих, одводници испуштања у пољима жита, тако да ефекат на својој виталности су визуелно времена, и веома сличан сасвим истом месту. То се дешава, али обично само данима, чак и недељама после грома испуштања. Са просечном густином насељености од грома испуштања у умереним регионима том случају, али није забележена, јер сваки такав објекат чека да редисплаи у просеку 500 година. Док, чак иу релативно умерене зоне приказан постоје места где муње испуштања испасти чешће, а број пражњења је вишеструко разгранати, не може бити неопходна у неким случајевима да чекамо толико дуго, али само око 50 - 100 година. Чак и тако, преваленца ових предмета поменутих у предвиђањима (прогнозе, време), јер то није апсолутно неопходно да чекам 50 или 300 година, док се нова муња пражњења поново се појављује у пољу. Само копају га, тако да први захтев дозволу од хуманитарних пољопривредника након жетве, зграби трзалицу и иди.

 

Неки занимљиво снимци су могли да нађу у својим архивима запослених ваздушну археологије. Он је још увек лети над објектима њиховом интересу мало чешће, а већ много дуже него оне који су заинтересовани за житу. Они су открили била изнад кругова Свако усева скупили данас као осе , али иначе је пејзажи из висине без бриге. Ти стварно не може искључити могућност да ваздух археолози имају у својим архивама посцховаване слике су веома интересантне вегетација симптоми, ако само први тип (површина). Једноставно ваздух археолози одлучили да сличан истраживача фотографије никада не скривају Кругове изрезали, и тамо питају.

 

Друга група истраживача који би могли да пронађу нешто фотографске архиве, су војно особље из ваздуха истраживање. Они би желели метак, али прво мора да обелодани. Сасвим сигурно могу да рачунају на то да ли су икада урадити овако нешто на својим фотографијама открио круговима истраживача усева су били последњи који би урадио тако покаже.

Крај археолошких разматрања

 

 

Три тајне састанке Аирлине археолози

Ваздушни археолога на својим фотографијама су свакако видели много. На пример, погледајте само неке од хиљаде и хиљаде снимака. Прича се да славне личности широм света, баве ваздуха археологије, одржаном на тему житу за три тајним састанцима. Пошто састанак био тајна, није познато да их сада, али неки од најважнијих резултата разговора у јавности после свега само продро.

 

Узгред, вреди напоменути да особа која се јасно може видети као оснивач ваздушног археологије, Осберт Гај Станхопе Цравфорд, провео детињство и адолесценцију у Хемпширу у јужној Енглеској. Већ током адолесценције је привукла хумке, земљани бедеми и ровове, разбацани преко пејзажа. Јужна Енглеска је стога могуће позвати двоструки гениус лоци Аериал Археологија, јер цела област је археолошки налази подземна ентитети, буквално разбацане.

 

Главни центар житу могуће је обележити раскрсници сајтове Авебури, а од њега 8 км јужно од Алтон Барнес. Ово је област која је у питању археологије и авио археологије заиста "веома жив". У кругу од 125-170 км од њих су скоро сви сајтови Цроп Цирцлес које су икада откривене у Уједињеном Краљевству. Хампсхире се налази око 45 км југоисточно од њих. Директно поред Вилтширу, где леже два поменута решења.

 

На почетку седнице ваздушних археологије стручњака први пут дефинисан основни концепт:

Карактеристике истраживача који су посвећени житу:

Истраживачи житу су углавном само незналице паведецкыми, мокасине , ко Кругови усева истраживања већ годинама само паразит. Не ради ништа друго него "истражује" мистерије, који су и сами верују да су за све човечанство једном за свагда потпуно нерешиви. Према истраживачима су прилике кругови Цроп Цроп Цирцлес решити проблем у потпуности премешта иза хоризонта могућности и истраживање целог човечанства. Никада нико у свету неће моћи да реши због дугих година они нису у стању ни себи: "Велики Пруцкумници Цроп Цирцлес". Према њиховом мишљењу сопственом "Велике Екплорер житу" у свету не постоји нико други ко би мистерија облици у зрну био у стању да разуме боље од себе. Ипак, чак и они сами су далеко од тога да буду у стању да открије огромну већину личности које су икада појавиле у свету. (Пример - foto- Патуљасти - Извор: Гоогле Еартх ), уместо да покуша на основу неких објективних налаза, наћи свој пут до било каквог стварног решења, увек све даље и даље стрпљиво упуштати у паучину сопствених илузија и фикција у којој готово успели да се обесим.

 

На првом састанку, особље ваздушне археологије упознају са неким од фотографија из његових истраживања из различитих земаља, иу вези са јужне Енглеске, посебно око као што Јоркширу, Вестминстер, Окфордсхире, Солзбери и многим другим областима. Истражите број историјских фотографија из ваздуха наведених области. односу разне вегетације симптома се налазе у њима. Специфични фотографије које су коришћене у овој седници, нису познати, али може да послужи као пример две слике, објављене у публикацији Открића из ваздуха, Лав Деуелов МФ-Цолумбус издање, 1979. Оригинални Улазнице Инто јуче, Сун Мартин Пресс, 1969.

 

F1Један је од 1949:

Једна од две кружне култних објеката (хенгес) на Хатон Мавра, Рипон у Јоркширу, јер се он појавио у пољима пшенице у лето 1949

 

F2један од процена не долази из било које године између 1945 - 1955

Цровмарсх у Окфордсхире, на југу Енглеске: Вегетација симптоми преко препуној рововима откривају постојање бронзаног доба хумке сахране, потпуно сравњено са земљом, а између две паралелне праве линије.

 

Упоређујући вегетацију симптома у великом броју ваздушних фотографија различитих учесника дошао први тајни састанак антенског археологије дефинисати коначни протокол, као што следи:

1) "сет мера из ваздуха археологије на анкетама житу":

Сваки истраживач који се пита чињеницу да у неким областима зрна, углавном у јужној Енглеској, понекад су редовни, углавном кружног облика, али и друге јединице, а исте или сличне особине, мада ређе, они су такође број других поља жита широм света, и који такође сматра да присуство сличних објеката не можемо да нађемо било логично објашњење би било заувек и заувек под називом "Мали Мутт"

 

После неколико година, сазвао другу сесију, која се бавила испитивањем друге архивске снимке из ваздуха на којима коначни извештај био прва незнатно измењен:

2) "реконструкција пакет ваздух ... висе се слажу само на крају дефиниције" мале пећи "промењено у" Овен ".

 

После још неколико година, сазвао трећи састанак, на којем су углавном проучавали фотографије последње време. Коначни извештај је поново промењен.

3) "Друга реконструкција пакет ваздух ... поново поклапају, а дефиниција" Овен "је промењен у" Биг Овен "Неки преводи су различити, а аутори сугеришу да се уместо израза". Велики рерне "је прилично обезбеђује тачније алтернативни назив " Велики Глупан "

 

Од сазивања било који други састанак стручњака у ваздухопловству археологије који ће бити посвећен питању усева круговима , коначно је напуштено.

 

 

Следећи пасус не припада директно археологији, али се односи на историју

Кратери у областима:

У многим местима у свету налазе се у веома дубоким пољима немилосрдан неексплодиране бомбе које никада не би био уложити (и испод 80 цм), неки са напредним пропадања коверту и садржаја, и потпуно уништио механизам за окидање. Неки чак вероватно због саботира успешан пример у компанији Скода Плзен пао без механизам за окидање, или са механизмом потпуно неефикасне и оштећеног. Муња секрет, који чисти терен право кроз њих, али да би такав може бити окидач. Кућишта Бомба распада производи (гвожђе) допринети вишеструког повећања проводљивости тла око захрђали бомби.

 

Узгред: сваки кратер на терену, која је формирана од утицаја ваздушних бомби током рата, створио поље високе прецизности кружног облика. Када је касније био испуњен са тла и преоран (скица), у свом подземном структури остао у извесној мери очувана структура бомбардовали круг, који може манифестовати у гајењу кукуруза као класична симптом вегетације, Цропмарк, и где утицај олује испуштања у близини, као што је електрична енергија појачана вегетације Застава електро убрзан цропмарк.

 

 

Археолошки резоновање 2

У архивама институција антенски археологија може наћи много слика никад неоткривена и неистражена усева круговима. Авијација археологија широм света готово од њеног оснивања, у сарадњи са војним ваздушним анкети, која је за потребе (често само за њих), Обојени велику серију фотографија из ваздуха Земљине површине (види). На њима можете пронаћи многе никада објављене Кругове усева, где запослени из ваздуха археологије никада није изгледао јавности и издаваштвом. Да ли је ово стварно нема разлога, јер ваздух је увек између археологије прилично угледне области науке и истраживања. Постојање и Кругови усева истраживање је и даље сврстава веома сумњивог активности спроводе углавном од стране појединаца веома сумњивим (што је свакако веће истине). Њихова израда је приписана индивидуим много сумњиво и сумњиво.

 

Вероватно је време брзо приближава када ће бити против сумњивих индивидуим тражења сличних јединица немилосрдно потпуно и дефинитивно забрањена, можда чак и за помоћ полиције. Вероватно ће бити спречен да посети таква места, бар док постоји живот постоји евидентно штетне хемикалије, отрови и дроге. Објекти који тако да смо истраживали, и кроз чију "истраживање" је дуго времена покушава остатак човечанства зову глобус изазвати општи утисак да открију узроци њиховог формирања је практично немогуће , или да њихови аутори никада нису виђене ванземаљци . Објекти ће вероватно бити заувек у будућности да укључује само такозване Цропмаркс, вегетација симптома. Подтип разлике изазване електричне отпорности материјала и животне средине, који се налази у месту порекла, а вишак електричне задужења и енергетике.

 

У већини су неки од описаних разлика проузрокована углавном само зато што се догодио на сајту тог вишка наелектрисања, који је по први пут након удара предњи РС сличне разлике у проводности окружењу створио готово хаотично. Понекад прилично редовно, због ометања и резонанца по себи захваљујући огромним вишком наелектрисања и енергије. У суштини, постоји такав вишак наелектрисање и енергија, да је електрични отпор од било ког материјала је сувише велики. У почетку, покушава да наставе "свој начин", до удаљености од неколико метара. У неким местима отпор непосредном окружењу тренутно опада за неколико редова величине (Пенетрација Животна средина / диелектрик), посебно тренутне јонизација и грејање до неколико хиљада степени Целзијуса и Целсиусовыцх.

 

Након почетног пуњења креће више или мање хаотична енергија занесе било нормално, посебно у местима са најнижим електричног отпора. Може се водити по површини земље и само испод њега стотина метара, често само у једном пољу жита. Током путовања хитова и донекле оштећене биљке именован је на сајтовима са мање отпора. Неки од њих су убијени, али је њихов број ретко прелази на највише неколико процената, што вероватно не би ни посматрати због природне неравнине. Биљке оштећена тек почињу после неког времена да се препознају промене, посебно спори раст и сазревање, пада, може такође полехноут (савијте стабљике на земљу). Такве промене су већ на целом подручју веома добро уочава, по могућству из даљине или из горе, користећи традиционалне методе ваздушну археологије. Места са нижим електричног отпора услед подземних артефаката на њих може бити прилично уверљиво назначено. Други начин би било веома тешко ухватити.

 

Као пример, неће бити приказан за ваздушну фотографију Земље, које је стекао од Гоогле Еартх . Налази се на њега прилично типичан пример одељења, који је сада, вероватно само привремено под називом "усева круговима", који никада није био истраживачи Цроп Цирцлес, или откривени, а камоли истражени. Они са таквим формацијама вероватно бити дуго бави, јер мислим да је истражни нешто мистериозно. То, међутим, морају прво појавити. Кругови усева истраживачи открили да је још и поменуте слике, нити се никада није споменуо никакве изворе. То је прилично типична структура са неколико преполоваными (нулирати) електицкыми струја унутар круга чији је мандат већ појавио у неколико земаља са веома честим кругова дешавања усева - Енглеска, Немачка, Италија. Нађен је у близини места где се понекад прави Цроп Цирцлес стварно десили. Сличне, никада неоткривене редовни облици у кукурузу, вероватно ће емитовати снимке из целог света постоје многи.

 

Крај два археолошких разматрања

 

 

Напомена ван археологије: наравно није баш сасвим тачно да образац никада није видео никога ни открио. Онај ко никада није објављен у зрну обрасцу сигурно видели господина комбајнер. Како је могуће замислити, господине комбајнер открио образац сваком новинару или захадологи зове. Господин комбајнер није кретен.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Снимање без преседана образац линија магнетног поља у области зрна

Запрепашћујуће, збуњујуће, шокантна и тешко за поверовати, али и око отварања сличност

Цроп круговима - а рекордне поља линије електромагнетног поља генерише пражњења грома

Тренутна вредност је близу 10 6 - милиона ампер (познат Гимназија експерименте 20 до 30 ампера)

 

  

Тачан тренутак пражњења грома протичу кроз кукуруза стабљика изазвана Онда су донели (јонизован ваздух, корона пражњења) електричне струје. Они чине ножеви и остали делови биља понашају као било који други проводника и представљена у таквим својствима тренутку електромагнетних.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Иако алхемија пао у презиром, па се чак сматра ствар прошлости, лекар не сме бити под утицајем таквих пресуда. Paracelsus
Мање је само још када више не вреди ништа. F.L.Wright
Мањина је у праву понекад, већина никада није. G.B.Shaw 
z