Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна су створили-после-празни-муња фулгурити . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес - Фулгурити
Један од низа физичко - хемијске манифестације грома пражњења су фулгурити, топлота усирене песак
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - машински преведене текст

Најстрашнија реченица у енглеском језику је: Ја сам представник режима, и ја сам овде да представи да вам помогне. R.Reagan
Ако се молите за кишу, немојте се изненадити ако вас погоди у блиц.  D.Cannon
Опорезивање је само софистицирана начин тражећи новац са угрожава. T.Pratchett

Цроп кругови , кругови усева Блиц стакла - фулгурити

PagPh

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Фулгурити

Фулгурити у месту никада нису откривени, углавном због тога што не постоји једна гледа. То је зато што у овом случају да буде мало "копања у земљу" ако се не тражи у пустињи. Оба њихово откриће може мирно чекају и по неколико хиљада година, нико није ту или незаора непреора, само мешати стално врте ветар динама. Али због позиције фулгурити не иде нигде, ви сте добродошли да их ловци могу да иду после бербе, када је господин сељак дозвољава. Имајући у виду да ће пољопривредници вероватно бих као и цео проблем кругова усева мистерије једном и за свагда буде готово, па можда можда неки штитоноша пољопривредник мора да дозволи да пре почетка рада пад копајући у земљу. То би, у ствари, то је заправо било нешто сасвим слично, као и да се дозволи земљу на рад археолога. Неке од бројки је археолошки подземне структуре могу да се односе на стварно, стварно пуно, а не да не (види).

 

Једно правило које вероватно нико није изговорио можда зато што је морао. Где нико тражио нешто, никад, нико није могао наћи. Фулгурити никада није била на месту житу траже. То би морали да иду мало дубље. Превише компликовано посао, али то не би морало да буде. Било би довољно да се фокусира на области где постоји "рупа за клин", а погледај само испод њих.

 

Снимање без преседана образац линија магнетног поља у области зрна

Запрепашћујуће, збуњујуће, шокантна и тешко за поверовати, али и око отварања сличност

Цроп круговима - а рекордне поља линије електромагнетног поља генерише пражњења грома

Тренутна вредност је близу 10 6 - милиона ампер (познат Гимназија експерименте 20 до 30 ампера)

 

  

Тачан тренутак пражњења грома протичу кроз кукуруза стабљика изазвана Онда су донели (јонизован ваздух, корона пражњења) електричне струје. Они чине ножеви и остали делови биља понашају као било који други проводника и представљена у таквим својствима тренутку електромагнетних.

 

То је вероватно био један од највећих превара и забаван, практичне шале, која, када мајка природа у томе изненадио човечанство стотине, чак и хиљаде година.

 

Са поменутих идеја је могуће не слажу, можете протестује против њих, али то је заиста све о томе и шта да радим са њом или против ње може да уради. Тзв. постулат Јара Цимрман.

 

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Кунем се у моју част, да је Обамина крштеница, објављено је на сајту Беле куће, а не лажне и да укулеле је званично дозвољено да служе као исправан матичара на Хавајима, као Питрис моје име. Ředitel CIA
Муња настаје грмљавина следи. Voltaire
z