Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна-здравље-проблеми . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Здравствене последице
У пољу, где гром ударио, можемо очекивати велики број веома опасних отрова: ЦО , зњ , психоактивне супстанце
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - машински преведене текст

Ствараоци знају да савршенство не постиже када није остало ништа да додате, али када не постоји ништа да се уклоне A.de Saint-Exupery
Ви никада не сме одустати. Победник никада неће одустати, а они који прерано одустану, никада побеђује. Ted Turner
На све у природи је нешто дивно. Aristotelес

Цроп кругови , кругови здравствене последице усева и ризици

PagPh
Веома озбиљно упозорење!   год локација посете усева круга на сопствени ризик. Они могу бити присутни у високим концентрацијама веома опасни отрови, ЦО (угљен моноксид - без мириса). Такође диоксид, многи органски отрови, једињења угљеника сложени и силикона.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Увод

Муња секрет, који преноси у случају примерака изнад просека енергије, што би чак много теретни воз натоварен неколико пута гостовао широм света, је у стању да произведе количину подземних токсичних хемикалија које ће бити у стању да уништи становништво читавих градова. Само због тога што су објављена на површину веома споро, и због чињенице да огромна већина њих су веома реактивне супстанце које у року од неколико центиметара кретање подземне структуре одмах реагују са својим окружењем и једни друге, и тако велика већина њих (срецом ) зрекомбинује да производи производе много мање опасне или потпуно нетоксичан, дугује много људи који су икада посетили житу за даље живи.

 

Типични симптоми тровања су неки

Међутим, сасвим број отровних материја у подземље и даље може наћи, чак и током својих посета. Може се приметити да неки људи на овим сајтовима се понашају веома необичне начине.

"Неко у облику медитира, неко моли, неко њушкање земља, итд "

 

На пример, један од најпознатијих позорователек феномен се зове Цроп Цирцлес, Луси Прингле, описује на једној или две стране вашег сајта сасвим типични симптоми тровања, сублетхал дозе смртоносних једињења или дроге, могуће је да питате било токсиколог.

 

У сваком случају, сви они су под утицајем, јер може бити угљен моноксид ЦО (и врло вероватно заиста постоји). Многи описани осећања и понашање људи , у ствари, подсећају неке симптоме страница публикација токсикологију попут јаја.

 

Сајт такође може бити вишак угљен-диоксид ЦО 2 , тако да су посматрачи буду присутни мало давио, а ефекти у овом случају може бити веома сличан деловања лекова. Симптоми такође описан у публикација токсикологије. (ЦО 2 - нормално садржај у ваздуху 0,03%, 2% - прве знаке тровања, 5% - главобоља, 20% - смрт).

 

Главни разлог зашто место је вероватно двоје могу јавити у тексту наведених гасова, јесте чињеница да подземна имају велику количину органског материјала спалио - остаци биљака, хумус, корење дрвећа посеченог давно. Материјал у подземље и даље може сагорети чак и током посета неких посматрача, као гомиле у производњи угља, са свим последицама истих. Повећана ЦО и ЦО 2 у описаном локацији могу да утичу на било кога ко је присутан на лицу места. Јасно је документована и позната чињеница да животиње могу им донети неку истраживаче, понашају се веома узнемирен. Вероватно би било корисно ако је носио канаринца у кавезу (види црвени патуљак, епизода Кассандра).

 

Веома јака препорука за све посетиоце житу било у будућности. Барем можете узети метар ЦО и ЦО 2 у ваздуху (канаринац). Правилно али није могао да присуствује таквим местима треба, прво би требало да испитају истински професионалаца акредитовану лабораторију токсикологије. Зато захадологове али не званично мерење и особље не признају, и воле да гурају све своје њушке у ствари које не разумеју у све, требало би да носе најмање метар. Било измешала са чудним полутан шипки, компас или дозиметар, који је чаме у ратарство кругу, као у трансу, његове очи ваљани обрнут, а сваки сада и онда узвикује ВОВ! или страва!, није баш у стању да објективно измерити концентрацију смртоносних супстанци. Само покрените око оштећене зрна као блуеботтлес за говно, а њихови безгранична фикција узнемиравају јавност.

 

Нешто касније описати друге симптоме које можете не само применити на ЦО и ЦО 2 . На пример, метални укус у устима, што је типичан пример за тровање оловом (што би једињење област је тешко могуће да се траже), али и неке органска једињења, која је изложена огромном енергијом, високи напон, електролиза и Термокемијски процеси хумуса могу да креирају.

 

Могуће је да погледате на сајтовима као што су Луци Принглеа. Деценијама изнова води у гуска заинтересовани местима где могу наћи повишене концентрације Посебно опасне отрове, које могу бити од описаних симптома сасвим лако открити (неки симптоми попут наркомана пао из јаја). Токицологистс сличне активности ће сигурно славити. Као локална пијавица са којима вероватно некада последице локалним условима на својим "заморчићи" консултовао.

 

Пилоти који истуширао Чернобиљ реактор из хеликоптера песка, када су три од хеликоптера прелета наишао и отишао у жбуње да повраћа, осетио у устима метални укус. Али, то је могуће само ако питате оне који су живели све до данас.

 

Такође је могуће да у земљи због електролизе, високог напона и високе температуре дисоцијација ствара значајну количину водоника у припреми, који су познати да реагују лакше и могу изазвати појаву различитих биљних и животињских организама штетних једињења. Део тога може бити присутна за кратко време у облику плазме.

 

Сигурно је прилично лако потврдити чињеницу да сајт погођени муњом јављају многе "веома специјалне једињења", слободних радикала, једињења неког од елемената присутних у земљишту са високим оксидације бројева, који се обично налазе тамо. То су углавном обично много више токсичан, због много веће оксидације - редукционистички потенцијалног: без кисеоника у облику О 2 , живот не би постојао, док су сви једињења у којима је више од бивалентан су веома токсични. То такође може јавити где озон О 3 и њене реакције производа, и слично гасовита силикати здравље веома корисне материје. Занимљиво је да у том погледу још нису почеле ближу интерес у питању безбедносних органа, када су у сличним местима слезаји цвеће деца дроге сквотова као бубашвабе за пиво поплављеним подручјима дуж ако постоји слободно пиво. Можда Њено Величанство да активира неке тајне службе, Џејмс Бонд не мора нешто да уради, инспектор Цлусеауови поменуо.

 

Као што је поменуто на другим страницама овог сајта, најбоља карактеристика активности које огромна већина посетилаца образаца сасвим несвесно упушта је "излагање сублетхал дозама смртоносним хемикалијама", која је у већини случајева практично не разликује од ефеката дроге излагања. Они такође су сви лекови су, у ствари, отровне супстанце (као што су никотин, алкохол), служили у сублетхал дозама. Они човек у стању у којем смрт је много ближи него у другим околностима (неко каже адреналина), а брзина наказе воле да уживају у овој ситуацији и више пута.

 

Нема друге него да свим посетиоцима житу широм света снажно упозоравају да заиста улаже пуно пажње. Они су морали да имају, али веома подсвесно, и изнад свега сасвим несвесно, спремна да га претвори у наказе брзином (тачније, они који то нису). Добра вест за њих може бити обавештење да после читања и разумевања овог става можете наставити да потпуно свесно.

 

Симптоми тровања угљен-моноксидом

На 20% карбоксихемоглобина концентрација указује потлачени главобоља, стезање у грудима, на 40-50%, додаје се мучнина, укус, повраћање и главобоља су идентификовање. Постоје визуелни поремећаји, промене у понашању. Преко 50% концентрације карбоксихемоглобина жртва постаје несвесна, снизила крвни притисак, проширене зенице, аритмије може доћи. После тровања угљен-моноксид се поштују личности поремећаја и меморију, може да се развије органски псицхосиндроме

Медицинска прва помоћ , Ј. Покорни , Гален 2005, стр.231

 

Остали извори:

Огромна већина симптома тровања су неспецифична проблеми, уобичајен у другим болестима (прехлада, које почињу са вирусним инфекцијама, цревних проблема, тровање храном, можданог удара, итд)

Између осталог, често долази лупање срца да аритмија.

 

Симптоми остане у средини са високим садржајем ЦО 2

убрзано дисање, знојење топлу кожу, главобоља, висок крвни притисак, поспаност, неспособност да се јасно мисли, губитак и заплене ведони

(Напомена: у случају неких појединаца, укоченост и немогућност да се јасно мислим да је потпуно неспецифични говор, који нема никакве везе са боравка у окружењу са вишим садржајем ЦО 2 )

 

Метални укус у устима: типичан пример за тровања оловом, као и многим органским отрови које не садрже никакву метал. Хајде, на пример, после Енциклопедије звечарка уједа за токсикологију, четири Запремина Сет, 1-4, Веклер ет ал., Стр.142

ИСБН13: 9780127453545

 

бигуанидес (страна 272): повраћање, мучнина, грчеви у стомаку, губитак апетита, нетолеранција на одређене намирнице, ситост, фотосензитивност, лоша пробава, лош укус (метални укус), конфузија и летаргија

 

Циклофосфамид (Цитокан - Бристол Скуибб онкологију; Неосар - Пхармациа)

(Страна 396, Додатак 2 - лек који се користи у хемотерапији)

Акутни ефекти: мучнина и повраћање, тип 1 (Анафилактоидни) преосетљивост, лица гори и метални укус, визуелне замагљивање

Хронични ефекти: депресија коштане сржи, алопеција, хеморагични циститис, стерилитет (може бити привремено), плућне инфилтрира и фиброза, хипонатремиа, леукемија, рак бешике; Неприкладан АДХ секрет, срчана токсичност; аменореје

 

Коприно - активна супстанца Енгинееринг (Хнојник) мастило

Симптоми: метални укус у устима, лица испирање, дрхтавица, повраћање и дијареја

(Специјални токикологие.пдф, Инг. Адам Мартин др)

 

Луллман - Фармакологија и токсикологија

ШТА: вртоглавица, зујање у ушима, умор, проширене зенице (стр. 581)

 

ЦО 2 : (стр. 592) Када повећање концентрације развија убрзано дисање, главобољу, знојење, узнемиреност, конфузија и раздражљивост манифестује. Нека прате апатија, конвулзије и кома.

 

Па, ово је стварно глина, од којих Виллиес ...

Гупта, РЦ, Приручник за токсикологију агената хемијског оружја, Елсевиер, 2009, ИСБН: 978-0-12-374484-5, страна 593

Већ га прочитате сами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Научник који не може да објасни шта је дошао, није измислио ништа.  Walter Reisch
Ништа заведе на странпутицу проналазача лакше него на брзину пронашла пола истине. J.Rostand
Ако неко каже: "Ја не због новца, али је принцип", онда је то само о новцу.        Kin Hubbard
z