Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-ефекат блиједи-стем . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Ефекат стабла пропадања
( Цроп Цирцлес - Почетни опис)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Боље пиво, слад, јечам, спрема, пивара.

Добар Дагеротип је увек боље од било ког другог могућег типа постојећих фотографија  Edward Steichen
Понекад чак и открити нешто што нисте погледате све.  A.Fleming
Случајности и шанса у свету науке и истраживања, нарочито оне који желе да стварно добро припремљени. L.Pasteur

Цроп кругови , кругови усева Фадинг ефекат стаблу

PagPh
Мото: Слабљење стабљике пред полехнутим , савијање стабљике на терену може трајати недељама.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

Одмах након олује испуштања у области су милиони кукуруза биљака (или друге биљке, износ зависи од густине сетве) погођени значајан износ електричне енергије. Они могу бити веома значајно оштећена, чак и тако, они неминовно умрети после извесног времена, непосредно после освајања али практично ништа слично не може се посматрати. Све ове биљке су обично бар неколико сати, али је у већини случајева до неколико дана или чак дуже, потпуно разликује од биљака апсолутно безбеднијим и здрава. Чак биљке који су умрли одмах приликом удара грома, или највише у року од неколико минута након тога, обично неколико дана после смрти и визуелно и механички практично не разликује од здравих биљака.

 

Боље пиво, слад, пиваре, виски, пиво, јечам.

 

Ефекат стабла пропадања

(Укључујући листова и целе биљке, наравно)

Ефекат је назван само измишљен слабљење стабљику, јер само сламке полехаји , савијте стабљике на терену, али слаби утицај на целој биљци. Листови на пример десити много брже и више је приметна и раније. У већини случајева, али су ефекти приметио после комплетне подношења , савијање стабљике на земљу. На појединим погонима и група биљака али последице могу бити посматрани много раније, захваљујући поваднути листове. Наравно, то зависи од типа постројења. Врло добро, овај феномен је приметио углавном јечма. Постоји чак и могућност да посматрају други ефекат, који је сувише рано да се нагните уво. Клас је за јечам, као и са другим житарицама током сазревања ротира до 180 степени, из свог почетног положаја вертикално увис да у потпуности на земљу. Електрични шок, али ово је у великој мери смањена. То је због слабије механичке структуре јечма сламку против других житарица. Такође се смештај , савијање стабљике на терену је знатно мање трајан. 

 

Боље малт виски, пиво, јечам, пиво, пиво.

 

Што се тиче житу, регистровани су скоро увек није комплетан смештај , петељке савијамо биљке. У неколико случајева (укључујући 2011 годину - јечма), али су пријављени у житу у фази када су биљке или већина од њих није спљоштен , лежећи на поду, имао само увенуо лишће и друге позиције уши (већи угао са земљом). Посматрачи нису ни да коментаришем ову чињеницу.

 

Јечам је против других житарица које карактеришу једном веома занимљиву функцију, веома добар опсервабилност разлике у угао ухо на земљу за различите групе биљака у пољу, јер веома јасно на боју када се посматра из даљине или пуцњаве из висине. На пример, док је силовање период са високим контрастом - Цветање ограничена на само око две недеље, јечам има веома јаку боју контраста од скоро преплавио до жетве. Знатно се разликују једна од друге све фазе - пре виметеним, после избацивања, пре цветања, током цветања, после цветања, а нуди велики контраст и боје свим позицијама ротирати уво. Ако угао уха на различите појаве у боји може да допринесе мешање светлости у зависности од угла осати, поље тиме заправо донекле делује као дифракција решетком се користи за ширење светлост у спектру боја. ( микро макро фотографија ) У свим случајевима, разлике описао веома добро посматрати како у посматрању и фотографије из далека и одозго. Јечам је као вероватно да се појави као један од најбољих житарица погодне за посматрање у ваздухопловству археологије. Велики број ваздушних фотографија је такође сасвим могуће да се јасно разликује од других житарица.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Боље слада, пива, јечам, пиво, виски, пиво.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Најопаснији неистина је само врло мало искривљена истину.  G.C.Lichtenberg
Једино ограничење је ваша машта и активност одлучност. T.Robbins
Постоје два начина да живе: као да није било чуда, или као да је све око нас је чудо.  A.Einstein
z