Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-резимирам . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес - Преглед
Интернет представља релативно једноставно објашњење о томе како они настају тако "мистериозне" житу
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - машински преведене текст

Објекти могу бити научно сврстати у три главне категорије: оне које не раде, они који се покварио, а оне које смо изгубили. R.Baker
Свако може да буде погрешно, али само будала остаје у заблуди  M.T.Cicero
Ви постајете одговорни за оно што заувек сте припитомио.  A.S.Exupery

Цроп кругови , кругови усева кратак опис

PagPh

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

Овај сајт поред релативно једноставно објашњење принципа усева круга доноси можда разумљиво објашњење да је све спљоштен , лежећи на земљи зрна у свету јавља на исти начин - слабљење биљака (њихова делимична поваднутим) пролаз електричне енергије после грома испуштања. Занимљива појава је и чињеница да смештаја , савијање стабљике на земљу не мора доћи одмах после освајања, био би вероватно у већини до неколико дана након отпуста, често током прелепом времену. У случају редовних облика заједно комбинује неколико фактора који доприносе регуларности облика, као и чињеницу да је већина од њих појављују врло брзо, или највише у року од неколико сати или чак и брже. Ови феномени су развијени детаљно у многим другим подзаконским страницама.

 

У већини случајева, када је спљоштен , лежећи на земљи не би било редовна зрна структура почиње полехат , савијати на терену (савијем) на неколико дана или чак недеља након пражњења грома и, у зависности од интензитета штете се постепено додаје све више и више површине до жетве. Интензитет штете опада са растојањем од највише поена од муња, тако да се постепено полехаји , савијте стабљике до површине земље, на све веће удаљености од примарног места деловања.

 

Жито се полехноут (стабљике савити на терену) на два различита начина - одједном и полако.

1) - изненадни смјештај , савијање стабљике на земљу

У првом случају, биљке више нагомилавају штетне материје добијене од електролизе највећи, а биљка постепено слаби. Ипак, траје дуже стоје вертикално. Тек када дође до слабљења такав степен да биљке потичу близу земље (где због ефекта силе полуге је највећи) више не могу да се одупру снагама које га се тичу. Најчешће је то акција ветар, може бити, али и сопствену тежину биљака. Здраве биљке такве снаге би у потпуности бити без последица одолети. Снаге стабљике одмах изнад земље, обично око 2-5 цм бенд без ломљења и постројења ће лежати. Стварни процес смештај , савијање стабљике на земљу понекад може да потраје неколико секунди, а понекад минута, максимум сата. Значајно је да се одмах након лежи на земљи бар кратак временски период једнак кукуруза стабљика, тик изнад тла савијеним без пуцања . Мали део од петељки, највише до 10%, посебно на рубовима спљоштен , лежећи на земљи површини, али она може да буде близу земље, уместо да само савијање и сломљена. Ово је проузроковано чињеницом да су ивице спљоштен , лежећи на површину земље више не вреба толико оштећена, и под другим околностима остати кул држава. Утицати на њих, али велика тежина брзо нагиње близини стабљике, наслоњен једни друге о себи и тако формирају континуирани тешку масу. Стабљике система тежина зрна, ослањајући се једни на друге, осим само простор од неколико квадратних дециметерс много килограма. Ова књига ће формирати Кривог биљке обично поред површину од око 30 до 50 цм, што је у случају зелене пшенице са клипа већ створено, или непосредно пре, укупна тежина и више од два килограма. Просечна тежина пшенице усева са потпуно развијеном зрелог клипу је око 7 кг по 1 м 2 , без додатног оптерећења влаге добили од кише или росе, који може додати још више од 50%.

 

Описано заиста смештај , стабљика савијање на земљу не по целој површини, што се односи не појављују у исто време. Време савијање скуп сламку може да варира од неколико дана.

 

Одмах након описаног брзом смештај , савијање стабљике на тло сваки такав скуп лежи на земљи под углом од око 90 степени у односу на нормалне праве стабљике жита. Одмах долази друга фаза - кукуруз почиње цоцкинг леђа преко чворова - чворове. Чворови разлику интернодија садрже делив меристемс, а може променити облик, омогућавајући биљка сазрева клипу или бар задржати усправно. Прво интернодија, одмах изнад земље (Бент), неће никада. Други и трећи изнад њега обично неће. Насупрот интернодија поред клипу готово увек усправља, и неки други испод њега барем делимично. Здрава добро развијена пшеница има 6-7 интернодија. За потребе промене смера интернодија чворови мења облик. На супротној страни у жељеном правцу исправљања, број ћелија (неповратно) чворови тамо бубри, згусне и почиње да се савија жељени правац. Описао процес почиње неколико минута након подношења , савијање стабљике на земљу. Чак чворови који не успевају да побољшају постројење (прва 3-4 из земље), то је наставак напора, као резултат, али само повећавати. Ово омогућава дуже време, као што су пузање , лежећи на земљи, јечам наћи чворови 5к висе у нормалу.

 

2) Мека смештаја , савијање стабљике на земљу

У овом случају, биљке наслањати на доле веома споро, а цео процес може да траје дуже од 14 дана. Током тог процеса, али то се никада неће десити да бар за кратко време лежао равно на терену преко равне оштрице, јер поједини чворови путем интернодије се стално усмеравају на најмање онолико класу окренут вертикално навише. Земља је мање од интернодија, понекад само један, па чак и спљоштен , лежећи на поду фабрике су далеко мање влаге оштећени, а последице тога произилази.

 

Основна карактеристика током спорог полегање , оштећења, слабљења чињеницу да облик добијеног обрасца је дуже потпуно неприметан. Затим, ту је дужи период у трајању од неколико дана, када је готово неприметан. Али он је прешао границу, није уочљиво на све, и пажљив посматрач могао видели поштују. После неког времена, још неколико дана, али то прелази границу, када је релативно лако зпозорователны.

 

Nákresy, diagramy

 

 

Плац да су процеси описани од стране већине налога, је ( види ) негативан геотрописм (гравитрописм). У брзом смештај , савијање стабљике земљу је вероватно да ће променити правац раста појединих биљних делова учествују у пхототрописм.

 

Најважнији значај описаног процеса је да заштити зрења уши и житарица које су садржане пре тла влаге, или пре вишак влаге из кише, која је у сталном масовну полехлыцх чије стабљике леже на земљи држи биљку знатно дуже него на биљке стоје. Зато доприноси веома значајно за развој плесни и трулежи, а оштећене биљке могу да нападну и онда неке друге болести и штеточине. спљоштен , лежећи на поду фабрике, која ће лежати на терену, заправо су значајно контаминирани плеснима и Рот, цобс могу даље релативно Успешно сазревају без основних фитопатологичти именованих функционера и њихови следбеници дошли до њих "на време", чак и пре бербе. Зрна у класу, која ће лежати на терену до жетве, а не на све зрелији, а кукуруз у њима показује значајан недостатак сазревање. Зашто би то такође није, кад остану без жетве.

 

 

 

Преглед - неколико основних тачака

Прво Фармери су одувек знали да муње у поља проузроковати приметно слабљење биљке на смрт због веће површине (неколико десетина квадратних метара), потпуно је објективан и проверљив податак, који се налази у стотинама чланака и научних публикација.

Постоји неколико примера (photos, Линкс)

 

Други Пољопривредници готово увек знао да биљке које су погођене муњама веома често показују неспецифичне знаке слабости и секундарно Нападнута од болести и штеточина. Ово може да доведе до забуне са другим узроцима, а понекад чак и примарни узрок остаје неоткривен. Могући доказ помиње тврдњу кроз бројне чланке и научних публикација. Скоро увек постоји могућност размене узрокује више пута нагласио (види ...)

неколико примера (photos, Линкс)

 

Трећи Пољопривредници, наравно, поред осталог одавно открили да муње ликови наведени у неким, иако нису сви случајеви се могу јавити сасвим тачно у круг. Дакле, за њих, чињеница да су усеви кругови изазива муње пражњење, не готово никаквих изненађења. Да ли је могуће веровати да огромна већина фармера се веома свиђа једноставно објашњење увек очекује. Из разлога који су наведени на другом месту, остављајући га за себе.

Пример - сунцокрети. Ту ће поменути пример једног усева и једног објављивање (odkaz). Штавише, ово монотхематиц публикација помиње да зрна (Трава - Поацеае) муња висок проценат заступљености преживи, за разлику од усева са знатно нижим густине сетве. Један од могућих разлога може се сматрати да су розложитејши биљке бити погођени електричне енергије интеграла, у односу на величину до око квадратном метру земље коју заузимају. Појединачни биљке стоје липницовитыцх, где је један од њих може да има највише десет центиметара квадратних, они могу бити погођена веома неравномерно. Док неки могу примити једну стотину пута смртоносну дозу, неколико стотина друга у непосредној близини, због виших доза заштићених. Погођен биљка за одржавање умножак као минијатурни громобрана. Док друге биљке су такође погођени, али не и смртоносна, а тиме и опстанак, мада са приметним слабљења. То може евентуално довести до смештаја , савијање стабљике на земљу. То је могуће неко време после грома приметио проређеном род. Ја спљоштен , лежи на земљи са биљкама, али често може да се подигне на десетине центиметара уназад и помоћу фототрописму геотрописму преко познатих чворова функцијом навише интернодија нагнутим док се на крају могу успешно да сазри и да се бере.

 

 

4. Свака озбиљна истраживања у пољопривреди у области оштећења и смештаја , савијање стабљике на земљу у облику било усева образаца, често у кругу, био је деценијама испред врло ружан начин, дискредитована и готово зауставио услед два сенилних пијаница, који су названи Даг Бауер и Даве Цхорлеи. Дакле, пољопривредници широм света понудио руку из непристрасног посматрача и повремене истраживача, који не само између "пољопривредних радника". То га омогућава, с друге стране, да питам за помоћ превише других, често веома удаљене и наизглед готово потпуно неповезане области истраживања, науке и праксе. Узорак научних и истраживачких поља, што, поред себе агробиологија и сродне праксе могу да се користе у покушају да објасни овај није нарочито мистериозног и сасвим разумљиво феномен, налази се овде .

 

Имена Даг и Дејв они значе за истраживања у пољопривреди и крајем двадесетог и почетком 21. века готово исти као именима подразумевају Олга Борисовна Лепешинска и Трофим Денисовича Лисенко генетику за свет средином двадесетог века. Ако Д & Д је дискредитација његови поступци никада незинсценовали, пољопривредници ће имати веома мистериозно аферу је одавно себе решити. Потпуно природна историја посматрање и одбитак најдуже средином деведесетих. Као иу многим другим местима на овом сајту поменутог пута, веома слични феномени су увек били у довољној мери да сазна и документован у довољном броју стручних чланака и научних публикација. Да би се обезбедило да сви заједно чине довољно материјала кишобран питању смештаја , оштећења, слабљење зрна, било у регуларним јединицама или неправилан потпуно, стварно сам пропустио мали корак. Али таква потез никада није направљен, пре свега зато што истраживачи који желе да се озбиљно посвети полехлему , ослабљена, повређени зрна ће морати да плати маргинално аласпон и зрна полехлему , лежи на терену у редовним обрасце. То је заиста веома тешко да се посвети озбиљан проблем који је био такво два мА ментално ретардиране особе толико одвратна начин дискредитован.

 

Новоименовани назив за пар Д & Д: Ментално ретардер

Очигледно се односи на свакога ко би икада желе да прате (или можда чак и стварно покушавам)

 

Д & Д има и можда још увек имају неке следбенике, али које нико не зна. Међутим, њих двоје су одувек били највећи, најпознатији и најзначајнији. ОБЛ и ТДЛ су свакако у то време и дуго после много следбеника, чија имена су сада непознат. У стопама ОБЛ и ТДЛ данас срећом нико није стварно некрачи. То неће трајати дуго, а у стопу Д & Д сигурно ускоро ће марширати никога. Ако не, пре или касније, стварно свака од њихових следбеника, прави аутор руковали. То би сигурно нико не жели таква ствар није потребно питати никога, чак и ако је његов мозак био без обзира колико лудо ...

 

То не мења чињеницу да је као карактеристика свих њихових активности (Д & Д), њихова цела егзистенција у свету, као и рад на њему ради, можете цитирати класичан:

 

"Он жели да повраћа"

 

Управо иста изјава је, наравно, може да се користи за описивање активности обл и ТДЛ.

 

 

Крај неколико кратак резиме бодова ------------ --------------------------------- -

 

 

 

 

 

Оригинална верзија

Следећи је само старија верзија текста, првобитно садржана у Резиме страници. Велика већина је све нашао на другим сајтовима, и шта они и даље недостајало негде, на крају ће измештена. Енглески верзија сајта налази се на само одломке.

 

Потпуно нови, строго научна теорија лишена било каквих наговештаја или псеудо паведецкехо ископавања.

 

То се може објаснити најмање три "невиветлителне" феномена који се јављају у местима житу. Може се сматрати објективно постојећих појава и да њихови посматрачи и аутори различитих чланака и публикација, као и покушаји да се, нажалост објасни, практично без изузетка, само негде да осуде "захадологие" паранормалне појаве, не могу да објасне поднету верзију, али много пута понављају експерименти у лабораторији је вероватно да ће у потпуности доказати:

 

(Писмени у периоду мај - јун 2008. Постепено додати још и других сајтова, а у 2011 више није могуће рећи да се овакве појаве могу објаснити у потпуности све)

 

1) продужени чворови

2) микроелектроника квар

3) стандардна девијација геомагнетске поље (понашање компас)

4) Физиолошке аномалије биљних ткива и ћелија

      физиологицле варијације у биљним ткивима (фото преузети и урадити нешто исправно, паузе у микроскопом)

5) Инфра Ред аномалије - велике износа акумулираног топлоте подземља

      повећана топлота зрачења на лицу места (или приметне ниже влажности земљишта), Јуху, има ФОТО! 25. мај 2010, што значи јуче!

 

нејасна или не баш доказиви

6) посебна осећања и неки веома осетљиви људи

7) угинуле животиње

8) светла

 

1) постројења у житу су спљоштени , лежећи на поду због слабљења, са резултатом који се може накнадно нападнут од стране неких болести, покушавају да покупе опет, толико продужен чворова) је стандардна реакција ослабио Рослин (болест, недостатак воде или хранљивих материја , разлике у пХ или биљка токсина) за смештаја , стабљике савијање на терену, чворови се користе за одржавање биљака у усправном положају и било ког зрна слама, спљоштен , лежећи на поду, да ли акција механичких сила, привремени простор ограничења (биљка која је одређено време било предмет приморани да одступе од вертикалне висине ", пузи испод њега," без механичких оштећења) и овај објекат је тада уклоњена, или било агент Пхитопатхологи - Утицај биљног или животињског штеточина, недостаци у исхрани, наводњавање и недавно, применом електричне струје (увек постоји, али још увек постоји наука која би битно конкретно бавио)

 

Негативни ефекти проласка струјним биљака могу поделити у неколико категорија:

Формирање непожељних супстанци деловања електролизе,

промене пХ због електролизе прошлости,

механичка оштећења ћелија и ткива биљака изазване притиском гасова произведених током електролизе,

топлотна оштећења биљака ткива и ћелија због Јоуле топлоте

и коначно ефекти непожељних супстанци и промене у пХ земљишта, изазване електролизом.

 

Из онога што је већ наведено, јасно је да много тога може бити изненађен да су неки ростлии опстане на све, и најближи феномен који би могао да буде негативни ефекти наведени фактори односу, такозвани "трансплантери ефекат" када фабрика се налази у потпуно новој средини је раније лишен великог дела корена и мора основу ових чињеница неке навикавање, па неколико дана до неколико недеља је престао да расте. Урадите исто за неколико дана или недеља постројења у близини места где муња пражњења пао, потпуно зауставља раст.

 

Све што није описан овде, вероватно да се размножавају феномена доказиви поновљиве експерименте лабораторији, а много таквих покушаја, али није далеко од области електричне енергије, али многи врло слични већ урађено (усева под стресом стању)

 

Оно што се овде види на, до сада је примећено само у природи, само посматрач, на само неколико стотина случајева (хиљаде фотографија). Она, дакле, има да пређем на много тањи лед, па стога следећи став обухвата:

 

Наиме, сматра се вишеструко поновљеног посматрања, али тек треба да докаже

 

Напомена: сви аргументи презентовани овде су научно проверљиви или Оборљив, традиционалне научне методе (основни) истраживања, тако да опет не толико танак лед ...

 

То је (био - то није истина - додао је 2010) на основу које су места где не постоји смештај , савијте стабљике кукуруза на терену одмах после олује испуштања потпуно или скоро одмах су много ређа од места где није. Напротив. Запажања од 2010 доводи до закључка да је непосредни смештаја , савијање стабљике на земљу после освајања готово никада не чини.

 

То такође може бити због положају нетачности пријављених грома испуштања, сајт из које се подаци нацртана о положају пражњења грома поред интензитета блица је такође приказан кА муње и поларитет типа: цлоуд облак (Цроп Цирцлес) и облак-земља (ЦГ ), а понекад иу случају декларисане врсте ЦГ може заправо бити тип "цлоуд-дрво (ЦТ)" или "цлоуд близу високонапонске линије (ЦВ или цхвт, ЦХВЛ)" у овим случајевима, али не и немогуће било који део рамена бљеска "воља" изнад земље на висини од неколико метара, као и оних који су сматрани безбедно пражњење ЦГ, деоница пре коначног везу са земљом може Меандер дуго времена (књижице до неколико стотина метара), само неколико метара изнад земље, и у оближњим погонима производити расположиве промене изазване електростатичким и електромагнетна индукција. (Шнепов 2008)

 

Тврдња у следећем пасусу, али може бити под снажним утицајем локалних услова подземних које се карактеришу као ваздухопловних археологије цропмаркс, фростмаркс или соилмаркс.

 

Чак и ако постоји место где, или у близини пражњења пдпадл грома, не виде смештај , савијање стабљике биљака на земљу, готово одмах после освајања, (минута до више часова), постоји приметна промена боје штанда, она би се окарактерисати као "проседе" или промена спектралне рефлексије на истом месту могуће је посматрати неколико дана након заустављања Русе (захваћене биљке су значајно нижи од околног растиња, после неколико дана или недеља могу смештаја , савијање стабљике расту подземне фабрике, али временом ће се наставити.

 

претпоставке наведене овде, али ћете морати да проверите на стотине хиљада других запажања, најбољу опцију када конфронтација са заробљеним грома наравно из различитих праваца (време - протекло фотографија, најбоље програмира и на Цанон фото тимелапсе - Хронике зрна раст и истовремено ухвати муњу)

 

слика: спљоштен , сламке леже на постројењу приземљу кукуруза је оштећен на било који фитопатологицкехо фактора (ако потпуно умире) покушава стално подизање назад на вертикалну позицију, степен оштећења њој или нису уопште или само делимично, и са веома ниским степеном оштећења готово или потпуно пропадну, онда све такве биљке, али неминовно откривају 'продужене чворове "у поређењу са околним вегетације

 

Питајте за геологе: шта о резонантној фреквенцији земљине површине, могуће је да су честе (неколико пута годишње за милионе година) грома пражњења на једном месту подземни формирали неку врсту "обављају канала"? (Ундергроунд муња?)

 

2) Шта да кажем? Инструкције све сличне опреме наводи се да су неки чак изјавио директно на уређају, мада ситним словима, али сигурно, посебно у Америци "може да изазове квар под статичког електрицитета." Истраживачи су пронашли место где се сигурно може још сачувани заиста "Преостала статички електрицитет", и заиста "велика снага", на сву срећу безопасна облик. Такође је могуће да се схвати шта се користи у свим овим уређајима за пренос и чување информација? Електрични набој. Само се сетите како је упаковано неких ЦМОС микроелектронске компоненте или контролери (ПЦИ и други одбори) за рачунаре? Алуминијумске фолије или пластике (што са металним сјајем), који је изричито наведено да се електрично проводљива, тако да није могао доћи у статичког електрицитета ...

 

3) Ова опција ће бити далеко отишао у потпуности без коментара, односно, без свог образложења. Не треба да бринете, иако феномен је документовано у детаље и са великом вероватноћом, такође објаснио, али само ако "друга рука", односно од интернета и овде и тамо неке од тих стручних публикација. Као што је већ поменуто негде, аутор редова није ни један живот, посетите Кругове усев, ни у догледној будућности не намерава да мења ништа. Али то може да пружи неке смернице, врста шаблона који начин да иде. "Муња Индукована (Реманент) магнетизам", геологија, археологија - видети Свемогућег Гоогле .

 

Наставак:

Они ће бити праћена другим доказима и аргументима, на презентацији кохололив толико ревносни заговорници теорије "Муње", која би се изненадио уколико житу у сваком тренутку на Земљи је био било који други начин. Они једногласно осуђују свакога ко би желео да створи образац или икада пробали за себе рекао. Па, објективно говорећи, било је таквих покушаја. Али, када се упореди са својим "продуктивности рада" са једином правом изворном заступника (закони физике, природа, Бог, кога како желите) - цена ће уследити негде у тексту, такви имитатори имају за живот, до смрти, или до Време када ће бити лаган алзхеимер њих ће јурити застрашујућим појма ста је то било глупо да се одборе и гудаче и покушати да оде у поље да створи имитацију. Поред ових, постоје и много више, али који никада заправо нису креирали ништа, само покушао да потпише испод туђег рада (закони физике, природа, Бог, шта год желите). То се зове превара, лажи, плагијат, крађу ауторских дела, и да су особе са сада тако третира.

 

4) До сада се приписује ефектима микроталаса, али то је сасвим обични промене изазване топлотом (Џул), што је последица проласка текуће проводника у складу са законом Омов. Други део акције може се приписати закона у Кулоновом, јер тренутни пролаз влажни материјал (биљне ћелије) доводи до електролизе, и може изазвати оштећење ткива и од притиска гасова електролизом и Електролиза производе и ефекат локалног привремене промене пХ Интер и екстрацелуларни решења и течности.

 

5) готово да нема пажњу и објективне истраге још није ...

и био је: хттп://ввв.цропцирцлесецретс.орг/инфраред.хтмл не много више или мање фотографија апсолутно неубедљиви, могло би се рећи потпуно бескористан. Сличне слике (потпуно празан, не помиње спектралне осетљивости детектора), могуће је чак и у погледу научног истраживања, описан као прави "срања". Одређени ИР аномалија би повремено требало да буде приметна у подземни могу одмах бити после шока муње "накупи" неколико десетина до неколико стотина, ау неким случајевима чак и више киловат часова електричне енергије претвара у топлотну енергију. За много убедљив може сматрати релативно бројна сведочанства "сувом" под образац.

И сада вероватно моја фотографија:.. (Наглашавају да је то у ствари није било, али то ће додатно повећати, мада, наравно, није у потпуности потпуно потврђена Према стас ништа кутија лежала необрађено Визуелно као присутна на лицу места био је незнатно сувља земљишта против окружења, наравно да је врло субјективан утисак.

 

6) Чувајте слободних радикала. "Истраживачи" налази се у месту где је, иако је за веома кратко време (више од неколико десетина секунди) укључених неколико милиона Темелин власт више пута (100мВ јединица ће обезбедити један милион волти, на 100А, радили овде и до неколико стотина хиљада ампера на потенцијалне разлике (напона) и више од неколико милијарди волти). Стварно нико не може запитати да место где је неколико сати или дана радила неколико милиона Темелин електрану одједном, осећа нешто чудно и необјашњиво.

 

7) Животиње које живе у дивљини, постоји такође хробечки умрети и нећеш. Стога не чуди да се угинуле животиње могу наћи у многим местима (не разлаже док су уништени или друге животиње). Овај феномен би стога не сматрају га превише подршку у случају доказа о житу муња испуштања. Жао ми је за нас птица Сонгбирд, али ако његова смрт стварно има везе са оним што се десило пре извесног времена, а онда вероватно умро од страха, јер ако стварно директан погодак из једног канала муње пражњења, вероватно би експлодирати. Где могу да се могу јавити остао статички електрицитет у неким подземним кондензатора (камење су прилично добри диелектрик и изолациони материјали) стотина хиљада џула (просек секрет је између једне и десет милијарди џула), стварно се може јавити наизглед необјашњиве светлосне ефекте - Варнице краткорочном и дугорочном шарена пражњење, пожар или као Илија

 

Нема потребе да остану и раде продуктивност оба (људи-имитатора и природе у сарадњи са физичким и другим законима) ће бити први у обзир, у случају људи, које је, до недавно, неке групе феномена евалуатори представљају као једино могуће: направите једноставан образац, који се састоји од једног или неколико кругова или делови од њих, то може да потраје неколико (рецимо три) људи, укључујући пројектовање, производњу и припрему неопходних реквизита за неколико сати - кажу три. Цена материјала занемарена, а три ревносни радници ће бити награђени рећи 50 евра по сату, јер нема силеџије да превезе на било ком месту потрошену горива и ауто замортизовали. Ће бити игнорисана и било штета. Чело износ потребан за припрему рада, и дошао до 450 евра. Резултат је релативно примитивни облик, не баш тачно, и ако је морао да буде оцењен као знак у школи, минус 3-4. Много боље, оригинални и сложенији облици ствара блиц (тачније, систем је много вероватније да блиц, блиц који је праћен од стране једног или више (до 25 откривен, обично 5-7) наредним испуштање настале између мешања и резонанца; даље Важно је схватити да чак један блиц, блиц односно мерних инструмената који се евидентира као један пражњења могу имати неке или цео систем паралелних и искривити оружја које падају на земљу у једном тренутку или у минутним интервалима, и она може међусобно снажно - и електростатички интеракцију електромагнетно, одјекују и створити све врсте утицаја;

Резултат облик је геометријски веома прецизан, у потпуности без икаквих геометријских грешака, и требало би да буде оцењен од стране школског знака, једина могућа процена је једна од

 

Продуктивност рада? Претпоставимо да резултира образац ће бити додељен исти износ, 450 €, иако је много прецизнији и сложенији од витапкали тешко труду круг одлука. Сматра и други изведени електромагнетне снаге потребно да га створи процењених 100 милионитих делова секунде. Временски интервал између узастопних експлозија, која је само неколико десетина секунди, наравно, није урачунат, он је "одсуство". Лигхтнинг испуштања стога "трајати сат" (450 к 3600 / 0.0001) 16 милијарди 200 милиона евра. У поређењу, круг одлука са "великодушну" награду за € 50 по сату, мало наивцине. То је прилично добро, да су природне силе раде бесплатно ... (И да немају синдикате)

 

Поштовани круг одлука! Ја не осећам у поређењу са природним силама које заиста само они често веома сложен и потпуно против своје креације чине савршене облике, нешто као глупа и Демент (или глуп)? Или поческу као апсолутне и крајња морона?

 

Током круговима формацијских усева толико функционише прилично сложене машине и опрему, који су изграђени по човечанство до релативно недавно: олујни облак се најбоље може упоредити са ВдГГ, али и многе друге машине и уређаји. Спарк јаз, такође јавља у овој области и њихових појединачних стабљика и лишћа кукуруза, као и брадом класу након избацивања после пуног насловом. На месту пражњења грома у области вероватно да се види на листовима кукуруза траговима прошлости искри, иако то може бити веома сличан нормалном току сазревања. (Фото) који су веома слични нормалном току сазревања. (Фото)

 

Поље током олује испуштања (и у било које време пре и после) понаша као систем опруга милијарди вертикално усправно, након чега могу да се рашире, као и таласа ветар на површини воде, као и на површини воде формира кружни талас након удара јкехоколив наравно, и у области кружног таласа се формира углавном вертикалне олује пражњења, као и многе прстење одједном (једном или разграната афтердисцхаргес) чији талас облик мешања једни са другима као неколико кругова у води. Стабљика током ширења описаних механичких таласа за себе на основу много више него икад у усправном положају без ветра, а систем прати сваки други наслоњена стабљике и листови имају много већу проводљивост од остатка (према стручним проценама више од три наређења величине) може Они су стога су такође изазвати много веће струје пражњења грома током и такође може послужити као директан жице инцидента испразнити све накнадне пражњења, а не на околину. После неколико таласа зрна онда може покренути афтердисцхаргес тачно круг. У многим круговима, могуће је посматрати одређену аналогију са шарама које чине гвожђе поднеске у магнетном пољу. Чак један усамљени круг са ушима положио ни казаљке на сату или обрнуто. Аналогија је оправдано, јер је поље у ствари (између осталих, пре свега механичке процесе) одржава у исто време иде на електромагнетне и електростатичке, а резултат фигуре представљају форму рекорд. Ово је ставка попут осцилоскопицкему осцилографицкему или излагања (Лиссајоус фигуре), запис генерише флексибилне мембране у ринфузи материјала (Цхладни обрасци), или фиксација по КСИ рекордера. Прво, потребно је истаћи сличност са образаца формираних у металним струготине, јер електромагнетно поље скреће испуштање строго јасно сламке у складу са правилима атракције или одбијања од електромагнета у електричном пољу (електрична жица протеканыцх ток.) ​​Због сечива у тренутку проласка кроз шокови индуковане електричне струје. Слично томе, стабљике и листови кукуруза изазива електростатичко поље (велики) и заљуљати га као да су се руке скренута мерних инструмената (елецтросцопе). Човечанство је конструисао карту Стеблова елецтросцопе (фото) негде у 19. века или нешто раније, природа то зна и користи милионе година. Скретање од ножева не може одмах да дође током пражњења грома или убрзо након тога, али је сума ефекат свих снага - машински, електростатички и електромагнетна, и такође може узроковати оштећење засадити снажан импулс ИЦ зрачење, и наравно биљке су оштећени доношењем електрични шок, ефекти и електрохемијским и наравно и то изазива термичке ефекте - сви ови подстицаји у биљкама може у почетку створи приметну штету, али штета још усмерено оријентисану, која до времена (и даље 2 недеље или дуже) води се ослони стабљике у одређеном правцу, због инерције биолошких процеса у биљкама. (Демонстрација фото, видео)

 

Земљина површина или испод површине материјала може одмах да буде пре и после олује испуштања понашају као џиновски кондензатор, који одмах почиње симетрично (углавном кроз фракталне структуре испуштања у животну средину и доприносе формирању образаца кроз узастопних освајања, и тако створи резултујућег периодично структуру. ( Фото пражњења позитивне и негативне стабла) може облику обрасци учествују у различитим подземних структура (бивши поравнање, цеви, линије), такође може да допринесе резонанци подземних шупљина, било празно (пећина), или испуњен водом (природни резервоари)

 

Нема микроталаси, али нормална електрична снага (Џул топлота), а минијатурне механичке силе у ткивима и ћелијама (притисак гаса због гаса генерише електрохемијским процесима). У ствари, али вероватно повећањем раста промене утицале и оштећена ткива.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

То је грешка веровати да физика нам говори како се то ради у природи. Физика говори оно што ми кажемо да смо о природи. N.Bohr
Животни највеће лекције је налаз да чак идиот бити у праву. Horace
Стварно закључно знак интелигенције није знање, али машта. A.Einstein
z