Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у различитим зрна . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес - разно
Напомене, линкови ка атракција, важне информације из било ког места на Интернету и другде
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

Неки ће расправљати о алхемије, она само служи за производњу злата и сребра. За мене, то није циљ, то је све о проналажењу онога што сила и ефекат је скривен у апотеци. Paracelsus
Анархија је само благо трачак наде. M.Jagger
Набавите прво чињенице, онда можете да их искриви како желите. M.Twain

Цроп кругови , кругови усева кратак опис

PagPh

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

Бићете смештени у различитим информација добијених углавном од интернета који још увек немају своје странице. Резервоар било какве информације.

 

Између осталог биће концентрисане у одређеном делу неке грешке , које још увек нису извршили истраживачи обрасци (вероватно ће бити премештен у сопственој подстраница). Такође неке интересантне догађаје из прошлости, који укључују случајне и објективне опсервације.

 

 

Неки циљ посматрања, изазвана околностима

(Или рандом околности донекле објективизује)

 

Житу у блиској земљи пребивалишта британског премијера

ДАВИД Павле (30. јун 1991)

БЕЗБЕДНОСТ Скандал је избио у ноћи након што су се појавили велики усева круговима на пољопривредном земљишту у земљи пребивалишта премијера. Кругови се појављују само неколико стотина метара од Цхекуерс, где Џон Мејџор проводи викенде. "Ако су они направили лопови Невероватно је да су ухваћени од стране снага безбедности чували премијера", каже Лена Годсалл-Боттриелл да круг појавио дан раније. "Чак и ако је то било дело ванземаљаца, ја и даље не могу да схватим како је могуће да нико није приметио шта се догађа", додаје госпођа Годсалл-Боттриелл, писац из оближњих Террицк књига. Тхамес Валлеи Полиција је синоћ рекао да је круг на пољопривредно близини Вендовер зна ништа. Изгледа невероватно комуникације портпарол из Даунинг стрита: ". Ми знамо о усева круга у Цхецкуерс, али не представља безбедносни ризик делатност није народ, то је сасвим природна појава која се вероватно односи на време. "

 

Мало људи у вези са житу икада изразио прецизније него Јохн Мајор подређених и субјектима Њеног Величанства. Он је у праву, премијер! (Да, премијер!) Да, то је чисто природна и природни феномен везан искључиво и само чак и са временом, чак и прецизније са само једним своје екстремне манифестације. То је само штета што су поданици и слуге се Њеног Величанства већ завршио почетни развој, изгледа веома плодне идеје. (Али то је заиста тако испражњеним неких својих других пресуда, а? Других налаза у тајним извештајима и архивима? 007? Они могу веома добро претпостављам, ко је прави аутор, али га само открити никоме, као и пољопривредници)

 

хттп://давидпратт.инфо/цропцирц1.хтм

Године 1995, он је открио пет латица звезду

земља кућа у којој станује композитор Ендрју Лојд Вебер у Кингсцлере. Цела зграда је непрекидно чува 24-часовни безбедности. Хвала чували велике парцеле, опремљене сензорима и микрофона, истраживачки тим је покушавао да истражи пиктограм ухапшено неколико минута њиховог доласка. Али нико није био заробљен током производних образаца. Вебер је био у то време на одмору и његовог безбедносног особља позвао да му кажем шта се десило. Он сам је тада уверен да су сви усеви су кругови преваре, јер је желео да зна како су преваранти добили унутра. Када му је речено да је место није могло да продре фалсификатор, био је веома изненађен.

(Сл. 9.4 занимљива шара у зрну, који је веома импресиониран Ендрју Лојд Вебера .)

 

Ухваћен извештај о круговима откриће усева у замкама терену Солзбери Плане

 

( хттп://давидпратт.инфо/цропцирц1.хтм тамо, то је можда више целих преводи)

У лето 1991, Теренс Меаден и тим јапанских научника имају надгледану област електронских уређаја, укључујући радара, Магнетометри, видео, Нигхт Висион, сензора за покрет. Под окриљем магле формирања појавио мали тегови за вежбање, али ниједан од скенера није регистровала никакве уљезе.

 

Официр Војске налази на Солзбери низије полигону у једном ударцем са житу на активном минском пољу.

 

Додајте Кругове изрезали на аеродрому - поље је ограђен, а ванземаљци ни истраживачи немају приступ. Муња пражњење добија на било оградјеном месту (ако је могао само неко ставио поље кукуруза у Фарадејев кавез), а поред тога ће вероватно бити постављена на дрво до данас његов потпис. Биће постављен у предвиђањима (прогнозе).

 

Осим тога, сасвим је вероватно да постоји више случајева у којима се појавио житу на месту које је било потпуно непроходна чува војска, полиција, приватно или друге заштитне службе, али чињеница је остала тајна дудводу објављен.

 

Сиде, прате, бити објективан доказ подржавају теорију утицаја грома испуштања на сајту житу: Нестао (уништена), а затим победио дрвеће, област без пањева и коначно рашчисти

18. април 1998, Веихилл, Хемпшир, 51.215244, -1.556524

 

нешто о онима паразитске (секундарне, пратећи, аутоматски) индукције

----- Крај секције: Неки објектвни посматрање ...

 

Блог Либор Чермак

хттп://либорцермак.блог.иднес.цз/...обилницх-ланецх.хтмл

пише о недостатку покривености у медијима у вези житу:.. "Ја бих да попуни ту празнину, на пример, сама чињеница да је, као и прошле године, а годину дана раније, ја бих желео да пренесем непристрасно извештавање о европским и светским житарица пољима ће бити непристрасни у томе они не желе да наметну читаоцима неки од могућих хипотеза њиховог порекла, без обзира да ли су ванземаљци, круг одлука, ветар уверења, Планета Земља, житарица духови или тајних војних пројеката, итд "

хттп://либорцермак.блог.иднес.цз/...доминује-репка.хтмл

Напомена: Л. Чермак блогу можете наћи велики број порука да се бави прилично објективно опис и процену образаца у зрну, посебно у Енглеској, већ иу нашем (Чешка) и другде у свету. Многа места склони круговима усева аутору лично посетио, тако да се његови доприноси послужити као вредан ризницу информација. Даљи допринос су посвећени познатим личностима белих коња и људи на другим местима објашњава порекло и употребу имена Леи линијама и више се фокусира на питања о Келтима и праисторијских насеља и других праисторијских мегалитске зградама. Веома корисно за разумевање историје и контекст описаним местима, може се препоручити.

 

Једина мана поменутог блога може видети да велика већина референци на цропцирцлецоннецтор.цом (на раније него прошле сезоне) уопште не ради, јер је премештена на плаћеном месту. Информације из блога, али су заразне довољно и без њих. (Не мора - до сада - референцу на цропцирцлецоннецтор за 2011)

 

хттп://либорцермак.блог.иднес.цз/...доминује-репка.хтмл

"Ви чудно закривљене узорци из Пиктограми на свим Цаннингс показују да је радила било коју другу моћ од дасака и гудаче Хипотеза круг одлука - па овде фалсификатори не То ће се показати само посебну технологију која је још увек непознат нама... Зато је онај који не верује у загробни облика у пореклу кукуруза, и даље шанса да нађемо неку хипотезу земља? "

(УуууУУУУуууууУУУУУ, је, ево ми смо овде пријави, један од њих, ноте ЈЛ).

 

 

 

Независно разматрање грешака постојећих истраживања:

----- Непогрешив грешка: можда никада извршена механичке тестове Отпорност на савијање против ломљења, стабљике облика и другде ( неполехле - стабљике леже на земљи / нередовно спљоштен , лежећи на земљи - потиче лежао на земљи само повремено). ..

Било биљке на свим непознатим и несхватљиво власти. Стабљика савијен на терену, јер је ослабљена. То може да буде веома јасно уверити тестирања чврстоћу и савијања полехлыцх чији стабљике лежао на тлу цулмс од облика и издвајају. Сила потребна да би усмериле стабљика из усправног положаја на углом је на сламку унутар облика много мањи него другде. Не стабљика само на ивици облику, и до неколико метара ка стационарном зрна ће се појавити више слабљење против стеблум да она није била погођена електричне енергије.

 

Огромна грешка, граничи на незнању и дилетантизам је лако доказива чињеница да никада није посетио или на други начин не интересује у областима где се кукуруз спљоштене , лежећи на поду прилично често, нередовно или карактеристике биљака и кукуруза стабљике и њихових делова (чворова ј) да се тамо налази. Ово је један од најгорих примера аматеризма и ненаучно дело икада излагала широм света. Слична активност није могућа ни наговештај зове истраживање, а камоли научни, као именују примитива уживају њихов рад се зове. Појединци који су покушали или ће покушати да организује сличан начин било истраживање у редовним обрасце у зрну, треба да припада само једној етикети: примитиве. Ово су неке од највећих примитивци, дилетанти и губитника широм света свих времена.

 

----- Још 18,697 незаборавних грешке које разни самозвани захадологове током свог истраживања покренута преко захадологицкоу нечасне гомилу стајњака: Они претпостављају да су биљке само релативно кратко време (минута) радио неку тајанствену моћ, која, иако можда имају нешто заједничко са електромагнетно зрачење (микроталасна?). Таква снага треба да раде минута, или у већини десетинама минута, а током наредних неколико минута, или у већини десетина минута, да изазову смештај , савијање сечива на терену. Сасвим је могуће да се објективно доказати да је било енергија да би имали биљке су неколико минута до неколико десетина минута, тако интензивно због слабљења ткива после неколико десетина минута, они су улагање , савијање стабљике на земљу, био би много већи од енергије потребне за њихову свеопшти смрти. Захадологове такође верују да биљка раде неку непознату силу неопходну окултно - психолошке природе, као левитације, телекинезе, што је резултирало све лицу приметио електромагнетна, физичке и друге промене у земљишту и биљкама. Такође, свака друга на лицу тешко објаснити уочених појава. Термодинамичка, механичке и све остале природне и физички закони, али ће имати сличне ефекте, па чак и после излагања било окултно - Витцх - левитацију снага биљке у мери неопходној да мора да буде потпуно мртав. Пошто живимо на земљи, а локални закони физике треба да буде предмет било послују овде и вештице, мађионичари, мистериозне и необјашњиве појаве, Баба Јага и стари господа Морозкове, огласна табла.

 

----- Левенгоод Меаден и пуцање су феномен, мада прилично се затварају, али неисправан расуђивање нашли у веома тешко да у потпуности доказивих или непроверљив разматрања. Имају на тако километара, или више светлосних година далеко од могућих решења. Њихова образложења доследно повезује електромагнетизма. Скоро један, а такође и највећи привремени електромагнетни феномен је природан муња секрет. Оба врло брзо почели да размишљају о мистеријама, један од микроталаса (Л), други (М) до тешких вортекса ваздуху, електрично услед трења. Заједно, они су уједињени веровање у "неразумљиви нешто електромагнетном" да појава овог феномена у различитим местима Интерцоннецтс. То може бити веома повезује феномен напето, врло разумљиво електромагнетни феномен - муње секрет, али до сада нису добили у својим разматрањима. То се може објаснити великом броју објективно посматрати и уочити и мерљиве аномалија на локацији на житу. Није много, али готово без изузетка све. Укључујући све веома субјективних и тешко доказивим осећања посетилаца местима где образац десили.

 

 

----- Хттп :/ / ввв.цез-окно.нет/цланок/крухи-в-обили/крухи-в-обили-а-барбара-ламб

БЛ: Ја мислим да су кругови усева дефинитивно производ неког неземаљском интелигенције, нешто што је негде другде. У сваком случају, оно што не знамо јесте да ли су кругови усева створио странаца у физичком облику, или других лица, као што су који долазе из других димензија стварности. Али ја дефинитивно знам да су ови уметници, писци, они су веома интелигентни, креативни и имају велико знање о геометрији, пропорције и математику и да су у стању да створи облик тако диван и тачне у сваком детаљу. Иако нико никада није видео било какву животињу са друге планете да створи кругове усева, али све указује долазе другде. Ми такође знамо да постоје обрасци "вештачка" који су креирани од стране човека, али већина од нас су у стању да препознају ове из "истина".

 

 

----- "Ухвати своје кругове усева фалсификатора"

хттп://ввв.уфо.цз/обили/0210б.хтм

Нешто слично никада не би стварно имао никога да пробају, јер ако је имао током сличног покушаја није успела да "ухвати" прави аутор житу, односно, да се састану са њим (дајте му руку), ја никада не бих вратио са терена, и ако се не нађе, па га је узео из "прве ноге" (али само у случају да његово тело се налази један, солидан комад). С обзиром на оно што се дешава током удара грома (у случају такозване "Return Stroke"). Ако су заиста погођени, а не само неки од догађаја који су претходили или пратећи га повукао лидера, позитиван Стреамер - сви они не морају да се претвори у Return Stroke, Повратак ход током пражњења одвија само један или неколико - у просеку 3 до 5, а неки од њих могу имати неколико паралелних руке, док позитивни стреамерс, раскинута може да дође до неколико десетина незавршених степенастим лидера и неколико десетина до неколико стотина. У случају директног поготка РС је интегритет сваког предмета веома озбиљно нарушава и није немогуће да било који објекат који би могао да буде пре интервенција РС описао као живог организма, је веома равномерно распоређено на површини од неколико хектара, након распада делова не прелази величину од неколико центиметара . У исто време, или непосредно пред распад (фракција хиљадитим други) ће бити веома значајан део првобитног живог организма (десет одсто тежине) конвертован на гас. Наменски РС појаве пратећих, претходни и следећи, стао лидер, Позитивна Стреамер, у току поток - не преноси ни 1% од укупне енергије пражњења, али ипак, неки од њих може да убије крдо крава.

 

Огромна већина животиња, укључујући и погинулих гром вероватно није због интервенције РС убијених, јер су у тренутку удара дугих мртав или барем кроз запањујуће феномене који га претходе.

 

Иако изгледа врло вероватно, неке животиње су се заштитили од вршења смртне грома, јер је кроз феномен претходни РС запањила, тако да лежи на земљи. Неки ће убити чак и тако, док они такође могу пасти са висине. Неки могу бити убијени ни тада, због чињенице да МС иде сувише близу њих. Ипак, свака животиња лежи на земљи не директно интервенише РС само из простог разлога што ће се утицај користи много бољи проводник. Струје неколико хиљада ампера стварно треба "боље муње". Било и много димензија животиња утиче директно и прецизно РС, одмах експлодира. Као неким неколико тона стабала која су погођени "директно унутар много." (foto) Сва стабла која су из грома "само" расцепа, разбије или паузе, у ствари, само РС "лизали", заузео место поред њих.

 

----- Једна од највећих грешака круговима истраживачи усева је да помогне вас да истражи круговима нло-логији усева, астрологија, захадологи, фактаКсологи, псицхотроницс, психички, Биотроник, езотерично, окултисти, магичари, вештице и разне друге сличне паведце. Она воле гамад на тим местима почиње аутоматски скалирање као бубашвабе или оса на пиво.

 

Зашто тражимо анкету на сајт представник класичног и основна научна истраживања, ботаничара, пољопривредници, физичари, хемичари (токицологистс! Поготово!), Биохемичари, биолози, геолози, спелеолози, воде менаџери, метеоролози, хидрогеологија, археолога, фотографа специјализована Сецени фотографија? Једноставно зато што би "необјашњив" феномен објаснио једном за свагда, који имају највећи страх, а требало би после жижалкацх.

 

----- Сваки захтев од "200, 300, 500% издужења чворова није могућ у природи условима" (продужни чворови не може да дође у природним условима) је грешка лаж. несрећни житу истраживачи су морали да носе само случајно откривају да ако Кругови усева феномен је, у реалном животу не би поље посетио. Наравно, такође никада није посетио нигде без пољу нормално полехлым са лопатицама савијеним у приземљу зрна. Они би имали потпуно исте чворове промене, укључујући и оне који су поносно и претенциозно називају "протеруваат чворови", "експлодирао чворове" или "протеривање" каријеса. Да бисте проверили да су потпуно у свим случајевима, апсолутно без изузетка, то је апсолутно нормално и природно за било какве промене које су поднете , лежећи на земљи зрна. Све је њихов рад и даље обавља на начин на који су ми узели узорке и фотографисао чворове обрасце са полехлым су стабљике савијени до земље, и зрна узорци из околних подручја где кукуруз спљоштене , лежао на земљи. Али, оно што није никада, током многих деценија Никад поново да нагласим НИКАДА, није ишла далеко од својих редовних облика студирали у местима где постоје неке РДФ (случајно оборио Оснивање, нередовно спљоштен , савијени до земље, формирање) и узорци не узимају тамо.

 

Али, ако после свих против свих очекивања, понекад посетите било ком месту као што је ово урадио, сличан оштећене усеве тамо, вероватно изненађени широк отворени уста. Али они нису ништа друго него да се сви слични случајеви декларисана као изузетак који потврђује правило. Наведено је само да су енергија да се нигде у свету не ради ништа друго него што произведених редовним обрасце, из неког разлога, а несхватљиво "пошаст наставио нередовно и потрчао у комшилуку."

 

У овом тренутку, било да је то захадологум рекао једном и за свагда: све њих толико хваљени "натприродно", "Странац" енергија бити понуђен право на њих у 2012 (нешто што је предложио древни Маје?) Негде између 0,5 до 1,5 милиона квадратних километара оштећен , ослабљена и уложио , лежећи на земљи зрна у свету. То је око милион пута већем броју и величини предмета него што су у редовним обрасце. То ће тачно показати исте знаке оштећења која су у редовним обрасце. Похађање таква места је доста испод њиховог достојанства, и они се овако нешто сигурно неће смањити. Нема везе, али он је то неко уради за њих да њихов сачува од њихових прљавих њушке захадологицке једном за свагда зауставио се и ђубриво укопане у њу.

 

Да су открили да су чворови и биљке испољавају у таквим местима потпуно исте промене, укључујући њихове много адорованыцх "протеруваат шупљине", "експлодирао чвора", што све једнако, ако не приписују ванземаљског порекла, барем узрок врсте "духовно - претерсензуал - ектрасензуал - астролошки "поље духовности, паранормалити, астрологију, или било ког другог сличног лошег нежељену науке. Да се нађе, да сајт има све савршено заробили њиховог промењеног раст - проширене и савијене чворова, укључујући и све њихове наводних промена наводно изазване притиска гаса, али у стварности то је потпуно природан раст промене изазване притисак вршњака расте ткива. Неки и даље зелени делови биљке могу да изазову притисак други већ мртав и суво, или само умирање и сушење (то је сасвим природна последица процеса раста и сазревања годишњих биљака). Тада би могли да закључимо: шта ако би било могуће да се сви, и редовно спљоштен , лежи на терену образаца зрна, нерегуларних и потпуно спљоштен , лежећи на земљи било где другде у кукурузу, има потпуно исту ствар? Он је у праву, председниче! Одложено сазревања у полехлыцх чија стабљика лежи на терену биљака јавља апсолутно без изузетка у свим местима са неправилног полехлым су стабљике савијен на терену зрна.

 

Готово без изузетка, сви истраживачи Цроп Цирцлес је паразит чињенице да поље кукуруза и хлеб МЕБО парче хлеба је веома дуго растојање, а огромна већина јавности никада нису видели поље жита, осим са прозора воза или аутомобила. У својој одбрани смо показали да, али они представљени докази јасно показују да незнање општих јавних захваљујући живети као паразит своје незнање, због лошег општег јавности је подељен у неколико посета поља на које су се догодиле неке редовне обрасце у зрну. Погледајте места где се кукуруз спљоштен , лежећи на поду само потпуно неправилна, ипак би било далеко испод свог нивоа, и то је потпуно бескорисно, након свега, када је било потпуно другачије и ништа овако не може бити. Авај! На свим локацијама са нередовно полехлым са лопатицама савијен на терену зрна ће наћи многе марке на које су у потпуности приписати без изузетка "мистериозне ефекти непознати енергије догађаја" да би га чине поблинкали. Тхе Мистериоус појаве и непознате силе раде оба тако брзо заборављен, логичке и мерљив ефекат еистујицицх снаге, па чак и високе енергије је тачно. Напомена: Изузетак је светао пример скаути житу из Италије, који је вероватно први пут приметио да је редовно и нередовно спљоштен , лежећи на земљи зрна има веома много заједничког, а на многим местима на овом сајту су у више наврата захвалила за њу (фото).

 

Иако су готово сви оштри, заслепљујући истраживачи и поштоваоци мистерија до данас током анкете житу понашао као невероватно глупих звери, а не њима после ни после круг-кафу нико захтевају поља да одем тамо и да ли је нешто тачно измерити, када постоји само заиста постоји стварна, истинска образац у зрну. Прецизније, када структура стабљици да се евидентирају. Било круг-мејкера ​​или захадолог који ће бити директно погођени најенергичнији делу пражњења грома,Return StrokeНе само да је био мртав на лицу места одмах, али у исто време такође тачном тренутку импулса утицаја главе Return Strokeгрома пражњења експлодирала. (pic)

 

----- Посматрачи (посебно самозвани "експерти" на питање житу) су потпуно шокирани чињеницом да сама природа створи нешто тако невероватно симетричан и комплексан. Посматрачи у великој мери потцењује мајку природу, јер свака ћелија организма било је милион милион пута сложенији од чак себесложитејши фигуром у зрну, али још увек врло симетричну структуру, поред обављања различитих функција.

 

Марвел неко да природа створи лепе кристале и њихову монтажу, разни кристални други? Хиљаде разне друге сасвим природно формира фракталне формације, река делта у море, гране дрвећа, система крвотока биљака и животиња, структура муња испразни, кореновог система биљака, планетарни системи, галагие, молекула, макромолекула, и милионе и милијарде других примера који нису наведени овде ? Природа без проблема све описане структуре створене за милионе и милијарде година. Ми смо и даље ће све човечанство таквих будала да је она стално ће покушати ову способност да прецизно и тачно у овом једном конкретном случају узети? Све друге вештине да признам милионе и милијарде других случајева настанак редовних и фрактална структура, укључујући и свог тела. Чак људско тело је веома редовно структура, која запошљава хиљаде и хиљаде потпуно природних способности природни облик фрактала структуре. Све наведене могућности љубазно пустити природу, а неколико милијарди више од тога, и само у том једном случају, ми ћемо покушати да припишу целе ванземаљце аферу, непознате енергију и теорија завере?

 

Једна од највећих грешака у самозваних "истраживача" житу је чињеница да датум фрактала сматра почетком 20. века, када је њихов проналазач облевени, или чак до 70 лета, када први компјутерски симулиране. У ствари, било где било од првог тренутка Великог праска, па чак и врло је вероватно да су икада имали, било филозофских или физичко тачке гледишта.

 

Драги (уназад) мистерија љубавници дају највеће шансе неку тајанствену моћ када незахадне волим да микроталаса. Али изнад свега, воле неку тајанствену још увек неоткривене облик енергије. Ако је и даље (не дај Бозе за њих) су били неки "нормалан", потпуно незахадноу облик енергије, треба да у складу са њима, такође, имају неке посебне, тајанствена и натприродне особине. То је било само због њих обављање уобичајених облика енергије формиране су у посебне и тако несхватљиво редовна облика. Чак и ако је то био само обичан потпуно електрично пражњење, по њима, требало би да буде најмање "непознати или претходно недокументована тип електричног пражњења." Она може замислити нешто као "непознатом типу електричног пражњења"? Можда само фанатични следбеници тајни и мистерија. Све евентуалне постојеће електрична пражњења су кроз физичара и природних и физичких закона, савршено описао и карактеришу. Где је човечанство мора да нешто, такође је сасвим безбедна употреба (сагоревањем, литхотрипси). У случајевима који су потпуно неупотребљиви за човечанство, као што су муње пражњења, то је бар врло добро описао и карактеришу. Као што је постало уобичајено правило, али су сви описани области технологије, науке и истраживања су нераскидиво потпуности у једном од под-дисциплинама основних и примењених истраживања. То су све активности којима се диве и љубитељи мистерија страх као куге. Они су имали све, од омиљеног потез само у својим најбољим сасвим неправилним круговима и замршеном паучину признавање и грешке. Они су сви спремни под дејством странаца, психичке енергије, психичке медији, поверљиве истраживања и десетине сличних потраживања паведецкыцх или теоријама завере, и опрати их изнова и изнова, као предење точак.

 

То ће бити велики разочарење за оне који феномен за њих, тако необјашњивог, као што житу, могу да изазову нешто тако одвратно обичну, као што је пражњења грома. Само истражују неколико стручних публикација (Уман, Раков, ввв.уфл.еду ) на коме је у стању да убеди да је "обична" муњом секрет је ствар заиста изванредна. Огроман енергија, трчање веома редовно и подлеже строгим правилима и законима физике. Да ли би можда време да чак и објасни себи, да је за физички феномен који би могао кретати електричне локомотиве на удаљености од неколико хиљада миља са воза, заиста није велика ствар да промени правац раста зрна (углавном штета), или "Хаммер удела у земљу." Љубитељи мистерија ће много година пре него што су у стању да изађу на крај слично примитивну објашњење да је неко толико одвратна начин "згазио блата питу." Кроз недавне олује испуштања може се у потпуности објаснити без изузетка све "аномалија" забележене у областима житу. Сушење земљишта под случајном обрасцу, промените скретање компас, неуспешно електронских уређаја. Ако муња струја пражњења и напон испоручује трајно, он је могао снага више милијарди оперативне токамакс, или милиони ЦЕРН акцелератори истовремено.

 

Мали брадавице: Опет, и сигурно не последњег: Уфологум, захадологум њихови лојални завереници и сличне врсте штеточина које питање житу увек само паразитских, морате цео проблем житу потпуно без милости, што брже и могуће услове за уклањање, онемогућавање негде, закључајте и бацити кључ. Оно од њих па је њихова бабовичек док нерозшлапаныцх, остаје још доста. (За колико дуго?)

 

Једна од највећих грешака које нису сви истраживачи Цроп Цирцлес почињена апсолутно, без изузетка, је чињеница да сајт добије једну посету или авион авион, узима слике, и цела ствар је урадио за њих. Њихова основна и најважнија дужност, али би требало да буде редовне посете сваком таквом месту у неколико дана у већини интервалима до жетве. Они документ је потпуно природан природни феномен, који се одржава у време (види хронологија), а такође развија током времена. Много пре полехнутим , савијање стабљике на земљу, а после њега док жетве и после. Првобитно спљоштен , сламке леже на земљи неколико процената површине терена често множи доласка. Врло лако би открили да су погођене области постепено полеха , страус леже на површини земљишта све више и више жита, као и да су они испитаници, "потпуно несхватљиво да натприродном феномену" има много заједничког са рутински полехлым су стабљике савијен на терену зрна . То зачетник редовног и нередовног потпуно смештај , савијање стабљике на терену је само једна. Најбоље би било да препоручи круговима истраживаче Цроп да посетите и тако документовано у интервалу од неколико дана терена је сасвим уобичајено, нередовно полехлым су стабљике савијен на терену зрна. Да бисте проверили да ситуација развија много као у близини и унутар редовних облика. Истражујући поља са неправилним полехлым су стабљике савијен на терену зрна, али ће вероватно бити нешто потпуно под њиховом нивоу. Било би боље да их пусти унутра, уместо да настави да сања снове о ванземаљцима и њиховим летећим машинама мистериозне енергије и гљивична обољења, инсекти који га уништавају тако брзо да није ни довољно сламке издање (види).

 

---- То је могуће, на пример, кроз микроталасног зрачења, како би постигли сличне ефекте биљних ткива (никада није тестиран више пута и веома слабо документовано), може се упоредити на следећи врсте рачуна: Мој пас има четири ноге. Мачка има четири ноге. Мој пас је мачка. (ЈПП). Тврдња да ће акција микроталаса оштећује ткива, наравно можете веровати, али тврде да изложеност микроталасима јавља Реневал чворови (нпр. јечам) је могуће без верификације покушаја описао као фалсификат. Тврдња има сличну вредност, као да је, након што остатке куваног меса из периода пре 6000 година тврдио да Абориџини имали гасне пећи, електричне пећи и микроталасне пећнице, јер данас није другачије ...

--- Члан Пауза Грешке (можда ће коначно сели у прилагођеној страници) -----

 

 

 

Заблуда. Друга важна група теорија која се више не може

описао само као грешке су непобитне заблуде и циљане мистификације лажи и дезинформација, граниче теоријама завере, употреба непристојног незнање лежао публика. Они са овим сајтовима, наравно, покушати да избегне колико год је то могуће, али понекад то заиста није. Читаоци могу да ураде барем приближну представу о томе како захадологицкым стајњак повремено бити озбиљан чепркања истраживач.

 

Хесеманн М. : порука из свемира, ЕТНА, Праг 1993, стр 64:

(Космичка веза: широм света усева формације и ЕТ контакте)

Зрна деловао фреквентне електромагнетне таласе у доњем делу гигахертзовехо бенда. Они наводно могли узбудити *) електрони у атомима земљишта и биљака на виши енергетски ниво. Уговори енергетски нивои затим генерише управо оне аномалије које се манифестују у житу.

(Постоје неки докази за ову тврдњу истраживања Напомена. ЈЛ)

 

Разни заблуде граде око геометрије усева круг - не треба примере или државу, унесите лозинку у претраживачима. Тачно се исте графиконе и резултати се добију, биће изложен сличним истраживањима било молекул, атом, кристал. Леаф структуру стабла (зрно), и други, и други.

 

Нешто није само заблуди, нешто су трајне лажи:

на сајту UFO klub Záblesk

... Узорци су послати да истраже да ли се биљке не изазива микроталасног зрачења.

... је потврдио да, да.

где су упућени, када, од кога? који је прегледао како, захваљујући ономе што је он дошао на сличан израз? методологија истраживања? утврђене фреквенције зрачења?

који идиот може да потпише тако нешто? (Осим што изјава уопште постоји)

идиот који не могу баш као недоказане тврдње објављене нигде?

--- Крај заблудама, које су вероватно да ће бити пресељени негде другде --------------

 

Снимање без преседана образац линија магнетног поља у области зрна

Запрепашћујуће, збуњујуће, шокантна и тешко за поверовати, али и око отварања сличност

Цроп круговима - а рекордне поља линије електромагнетног поља генерише пражњења грома

Тренутна вредност је близу 10 6 - милиона ампер (познат Гимназија експерименте 20 до 30 ампера)

 

  

Тачан тренутак пражњења грома протичу кроз кукуруза стабљика изазвана Онда су донели (јонизован ваздух, корона пражњења) електричне струје. Они чине ножеви и остали делови биља понашају као било који други проводника и представљена у таквим својствима тренутку електромагнетних.

 

То је вероватно био један од највећих превара и забаван, практичне шале, која, када мајка природа у томе изненадио човечанство стотине, чак и хиљаде година.

 

Са поменутих идеја је могуће не слажу, можете протестује против њих, али то је заиста све о томе и шта да радим са њом или против ње може да уради. Тзв. постулат Јара Цимрман.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Ствараоци знају да савршенство не постиже када није остало ништа да додате, али када не постоји ништа да се уклоне A.de Saint-Exupery
Ви никада не сме одустати. Победник никада неће одустати, а они који прерано одустану, никада побеђује. Ted Turner
На све у природи је нешто дивно. Аристотел
z