Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-електро-патологија-теорија . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Електро-Пхитопатхологи
- Теоријски претпоставке, основна разматрања, прорачуни, процене, експерименти
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машински преведене

Веома сам поносан на моје златне џепног сата. Мој деда ми је рекао да је продао када је био на самрти.  W.Allen
У свету истраживања, посебно за оне који желе срећу добро припремљене.  L.Pasteur
Влада која краде Петар у проапецх Павла увек веома зависи од подршке Павла.    G.B.Shaw

Цроп кругови , кругови усева кратак опис

PagPh

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

Пролаз електроенергетских постројења могу бити индукована у различитим ткивима оштећених, у зависности од интензитета. Имају веома мале дозе могу изазвати слабост, што је веома упадљиво слични ефекти попут дужег суше. За разлику од њега, међутим, даље продубљује и слаби биљку скоро непрекидно до жетве. Биљке не могу, уз неколико изузетака, у довољној мери да се ослободи токсина, који су у њему формирају. Током сушних ефеката биљке, супстанце не стварају негативан углед и кратке биљке погођене сушом су опоравити чим је суша, у року од минута до сати. Тек када су последице суше и дуже биле толико драстичне која је довела до трајног неповратан деградације ткива потребног за даљи раст - деливе ткива и ћелија у посредовању фотосинтезе, биљка умире. Ако очувана барем најважније сајтова деливе мреже (меристем), који је пре свега расте врх, биљка може успешно завршити све већи круг, јер чак и веома оштећена ткива ефекти суше и даље су у стању да обављају функцију васкуларног ткива и посредује метаболизам између корена и вегетације врхунац.

 

Такође, неопходно је узети у обзир да чак и мала количина електричне активности потока неке ћелије одмах уништи (висока концентрација штетних материја, делимична механичка уништавање ћелија), тако да умре. Описани феномени (значење оштећења ћелија, нарочито зидови, али концентрација штетних материја генерисаних) може се применити на класичне методе за оцењивање штетне утицаје. То зависи од интензитета оштећења биљака (ћелије) од онога што проценат су погођени токсина или механички оштећена, и како они могу да се носе са тим.

 

До сада је могуће прелиминарним проценама, као и покушаји да се обезбеди да након проласка 1 Џул енергије која пролази кроз погон је потпуно уништено око 3 грама биљних сировина (процењује се на 1 г суве материје, с обзиром да су први експерименти показују да оштећени материјал различите биљке имају приближно једнаке након конверзије основи). Покушаји курс ће бити поновљена много пута, користећи различите разлике потенцијала и тренутне и на крају мало статистички вреднује. Онда би било могуће говорити о квалификованом процене квантитативних ефеката фиксним износима електричне енергије преко уништавања биљних ткива. За сада је више од грубих квалитативних тестова.

 

Поред тога, неколико тестова обавља на идентичном биљног материјала, тестирање уништавање биљног ткива помоћу топлоте. То је тренутна акција пламен, без промене боју и облик биљног ткива - само "не-деструктивна" грејање. Наравно, само визуелно (ткива остала зелена), сви погођене ћелије су одмах потпуно мртав. Ипак, током преосталог живота постројења (раст циклус) су у стању да успешно обављају све неопходне функције васкуларног ткива, чак и након потпуног исушивања и некрозе. Живо ткиво које је мртва ткива од остатка фабрике потпуно одвојена опстаје до стандардног умре током процеса сазревања и развој биљака. Сличне покушаји да се "одвајања" појединих делова постројења (део листа или цео лист) из осталих живих биљака кроз ефекте електричне енергије на делу фабрике су потпуно идентичне резултате. Слике касније овде.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Можете бити сигурни да Јенкији хуоупост испостави све што је могуће да се осмисли, уз неколико екстра, изнад свих маште.  C.de Gaulle
Ко се даје, добија више него што даје. A.de Saint-Exupery
Забава је као животног осигурања, што сте старији, то више трошкове.  K.Hubbard
z