Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кукурузног-у-ловац-блиц . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес - Муња Хунтер
Најлакши опција "лов" муњом фотографија је усев круг је заправо, такође врста фотографије.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Креативни чин траје само изузетно кратко време, компромис брзо кратко време за постављање камера и снимање плен у овој малој кутији.  H.C.Bresson
Најважнији од свих особина је интуиција. A.Einstein
Наука је данас технологија сутрашњице. E.Teller

То је могуће ухватити муњу?

Не, али можете да снимите.

PagPh
Снимите смисао утврђивања прилично тачне, (м, на десетине метара) или веома прецизан (цм) утицај тачка, поларност, снага и тип (облак - приземље, облак - облак), врло прецизно време пражњења (наносекунди).

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

За више информација о електронској и фотографски геодетске положаје и мерење интензитета блица ће се овде налазе касније, до сада углавном било налазе објашњење сличности преноћиште , штета, слабљење зрна и фотографски процес

 

Фотографије снима фласх светлосне ефекте пражњење.

Усева круг је рекорд од физичких ефеката муња испуштања - фотографије природе.

 

Цроп кругови су као "фотографије природе".

Фотографски емулзија је систем кукуруза стабљика (снимање материјала са зрна величине од једног до неколико хиљада пиксела по квадратном метру). Излагање се одвија у делићу секунде, вероватно делом и због индукције, делом директно усмеравање струје, и складиште у биљним ткивима, на почетку само као производе електролизе, која изазива њихову делимичну штету. Ради као програмер природних процеса - први електрохемију, затим хемије, биохемије, биологије, слабљење ткива патологије. Процес траје просечан поврат неколико недеља и врло постепено - прво Полехна , савијене стабљике вреба близу тачке на земљи интервенције, а из дана у дан да додате више. На неким врстама биљака често је могуће утврдити расположиве промене у неколико дана до неколико недеља пред полехнутим , савијање стабљике на земљу (типично у овој јечма погледу нпр.)

 

Процес смештаја , штете, слаби, може у неким фазама, или потпуно личе процес одумирања, када су биљке изложене различитим стресним условима, као што су недостатак влаге често. Понашање биљака у условима неповољним раст (недостатак воде, недостатак или неадекватна хранљив састав, пХ вредност, високе температуре) се третира детаљно на пример у Приручнику биљног и усева стреса , Мохамад Пессаракли , КПД 2010тх Излагање биљке сличне услове стреса може имитирати такве процесе и верификовати. Могуће је да провери понашање биљака после проласка извесног електрана или њихових делова - пријатељски, сублетхал, смртоносна, и високо надлетални надлетални користи. Ће обрадити другим сајтовима. Као пример може се приметити, на пример, после проласка веома високим дозама електричне надлеталницх било постројење део или у његовој близини је често могуће наћи да је толико тога је спаљена ;-)

 

Од осталих експеримената, могуће је утврдити да је након проласка високе дозе надлеталницх делова биљака које нису директно релевантни за фотосинтезу и репродукцију, као што је у случају липницовитыцх сламку, и током његовог пречника, може све ћелије у погођеним деловима тих постројења потпуно умре. Овај део биљке, али је још увек у стању да настави да у потпуности обавља функције нетакнутој васкуларне ткива, а биљка може готово без последица потпуног расте циклуса.

 

Постепено (дуго) смештаја , оштећења, слабљење може посматрати посебно у случају нередовног смештаја , савијање стабљике на земљу. У случају редовних облика може понекад доћи смештај , стабљика савијање доле брже, делом због тога што у њима, у неким случајевима такође вероватно укључени веома интензиван шок на нормалан пречнику, на које могу да допринесу Буттерфли Еффецт (види) домино ефекат ( види), а ефекат два испуштања (види)

 

Муња секрет је релативно сложен физички процес.

Она се састоји од више узастопних фаза, са укупном дужином ретко прелази једну секунду. Њен период највећег енергије,Return StrokeТоком које емитују више од 99% свих енергетских пражњења, око 10 микросекунди, највише неколико десетина. Појединачне физичке манифестације може да се сними на разне начине, најчешће у електромагнетном пољу. Ипак релативно кратко, али за потребе истраживања спроведених тамо довољно анализу и опис сваке фазе је укључена у менију и подменију блицем, са линковима ка ресурсима. (То ће бити значајно проширена)

 

Мерећи и проучавање својства грома испуштања бави различитим истраживачким институцијама широм света. Често је ово повезано са радне станице производњу енергије, јер радници имају њихови проблеми већ гледа из простог принципа. Прва је, наравно, мора да буде заинтересован за то како се производи струју конкуренцију. Други једнако важан фактор је интеракција између дистрибуцију електричне енергије и громобранску пражњења, које су две врсте: директна интервенција и индукција. Детаљније информације ће бити постављена назад на мени и подменија блицем.

 

Овде само на маргинама: неке биљке и њихови делови могу бити погођена и оштећена пуким индукције електричне енергије у телу биљке (жица) после грома испуштања. Индукција струја за громобранске испуштања у проводницима су прилично детаљ електротехнике стандардима ИЕЦ (ЕН) 62305тх Али они служе да заштите и обезбеде електричних водова и електричну опрему из струје, муње директно или индуковане. У сваком случају, али биљка је жица, то се односи на истим физичким законима и количина енергије која може да подстакне, његова штета може бити довољно. Наравно, фабрика је уземљен проводник.

 

 

Да поднесе доказе да су усеви кругови формира муње испуштања, неопходно је пратити многе феномене и ефекте који прате пражњење муње и пратите. Али је врло вероватно да највећи број доказа обезбедио још потпуно несвесно, истраживачи мистерију овог феномена себе. То је, наравно, неопходна им је лепо хвала ти, иако су сви још увек иде заједно у правцу који се зове ћорсокак - "Не на тај начин, пријатељи" (тхеатресанд)

 

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Постоје ситне истине и дубока истина. Супротно од тривијалног истине је једноставно неистина. Супротно од дубоке истине је опет истина.  N.Bohr
Додирните научника и додирнете дете. R.Bradbury
Сваки пут када неко обавља стварни глупост, то је веома ушлецхтилых разлога.     O.Wilde
z