Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна смештаја-постројења . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Смештај , оштећења, слабљење
Све спљоштен , лежи на земљи његов кукуруз је ослабљена - увенуо, оштећена пре неколико дана
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Боље пиво, јечам, пиво, слад, варење.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Природа крије своје тајне најбоље што могу. Heraclitus
Свака револуционарна идеја изазива реакције: 1. То је потпуно немогуће и неизводљиво. 2. Да ли је то изводљиво, чак, али то није бескорисно. 3. Од када сам први пут су тврдили да је то одлична идеја. A.C.Clarke
Глупост је сила за себе.

Спљоштен кукуруза у сваком пољу кукуруза ослабљен

PagPh
Најважније идеје садржане у следећим текстовима: истраживачи (самозвани експерти) житу никада није урадио нешто у истраживању под називом "празно", а није отишао да погледа на чворова биљака које су потпуно нормални, нередовно спљоштене , лежећи на поду , ван икаквих редовних образаца, често називана усева круговима. Тј. од места где је, према њима били не "тајанствено" енергија.

Боље пиво, пиво, виски, слад, јечам, пиваре.

 

Смештај , оштећења, слабљење зрна. Основни принципи.

 

Цроп Цирцлес као било које друге редовне образаца не садрже ништа друго него само рутински, нормално спљоштен , лежећи на поду (ослабљен, оштећени) зрна, као што се нигде у свету. Свака тврдња да никада не треба да чворови у природним условима није могла савијати или продужити на начин на који се понекад наћи у облике, непристојан лажи. Извињење истраживачи смо показали да је у њиховом случају то је лаж потпуно неуведомнелоу шока, изненађења и незнања, али и потпуни недостатак образовања и знања.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Боље јечам, пиво, пиво, пиво, малт виски.

 

     Сва претходна истраживања у овој области спроводе било где у свету, били су направљени од професионалних Ботанички - пољопривредно потпуно аматерски да дилетантскым начин, као и доказ да је ова "експерти" представљени широј јавности, на граници прикривање доказа. Не могу да их, нажалост, зла, јер стварно готово савршено у свим случајевима био апсолутни пољопривредне дилетанти и аматери. Иако понекад оклопљени разне стручно звање, титула и обављају истраживачких делатности (види) имена и професионалне лабораторије да им помогне у њиховом истраживању, које је успео да савршено јавности прилично збуњен. Са статистичког становишта, све истраге предузете од њих није потпуно неубедљивих, па стога практично безвредан. За поређење, укупан број стабљика зрна годишње, у областима широм света Полехна , савијене стабљике на земљу, могуће је да се изрази број 10 15 . Огромна већина на исти начин - без разбијање стабљике, и то управо из истих разлога као иу редовним обрасце - број дана након што оштећени електричне енергије.

 

     Екплорерс Цроп Цирцлес Сваке године, стотине фотографија, више од хиљаду пошкозныцх стабљике облика. (10 12 пута мање, а милион милион пута мање). Све редовне образаца за контролу пуца као и неке нетакнуте онострано. Не наговештај, нема шансе, чак ни у најтежим скривеним угловима ума је да мислим о томе оштећених лопатица се може наћи у прилично нередовно спљоштен , лежећи на земљи, кукуруза и сигурно се дешава да смислим нешто фотографисано. Ово истраживање је рекао да су учињени намјерно субјективни начин, терминологија пропалог. Врло слична истраживања се често назива, чак и стручној јавности која је зпрасен.

 

     Стабљика, које су оштећене, а они само изгледају као у било ком редовном обрасцу, у целом свету постоји око један милион више на годишњем нивоу. Морам да кажем да у случају описаног истраживачког захадологове стварно закорачио у говнима, и оно што је празно, нико од њих ни чуо у свом животу, и можда наговештај ако је тако, то је само забрљао. На пример, у медицини верификован плацебо ефекат, али се такође користи на другим местима у физици - нула корекција, прилагођавање мерних инструмената. Увек је прво и пре свега је потребно да испитају шта се догодило и шта је ситуација на контролним тачкама, где предпокадане феномен није десило. За контролном пункту је стога апсолутно неопходно узети у обзир не само место где зрна спљоштен , није лежао на земљи, већ и место где се зрно спљоштени на терену лежи потпуно нерегуларан. Али пошто нередовно спљоштен , лежећи на земљи кукурузу производи никакве везе тајанствену и странац, лежи у потпуности изван било каквог интереса за истраживача житу. У ствари, али је интересовање за њих би требало да буде прво место.

 

 

     Нико није житу истраживачи желе да изврше своје примедбе на релевантном броју стабљике. Претпоставимо 10 10 -10 12 , који би имао стотине хиљада квадратних километара поднете , лежећи на земљи зрна. Одакле највећа грешка у његовим запажањима током протекле деценије, а како да га уклоните у наредној години (2012) и други, такође ће бити приказан у наставку.

 

     Једна од највећих грешака људи направити апсолутно све , заиста потпуно и потпуно све поново, и на крају, апсолутно сви истраживачи житу, као и све друге редовне облике у зрну крив, јесте тужна чињеница да не чине такозвани "подешавање нуле" ( тачније слепи експеримент , слепи експеримент). Ни је мислио да видим како то изгледа на зрну где спљоштен су стабљике савијен на земљу, потпуно нерегуларно, потпуно ван форме, чиме наизглед без изазивања их толико адорованыцх, виздвихованыцх, потпуно несхватљиво мистериозне снаге. Шта ако је он открио је помало изненађен.

 

     Веома бруто грешке, што је вероватно најгоре од свих њих, у ствари прилично редовно истраживачи починили стабљике и биљака студирао само на два места. У обрасцима, где се кукуруз спљоштен , лежи на поду, а напољу, где је спљоштен , лежећи на поду није. У својој бескрајној једноставности, у ствари, верује да је испитивање и упоређивање неполехлехо (нележицихо на земљи) зрна схватити нешто као референтни, празан напоље. У својој бескрајној једноставности не потпуно заборавио да даље компаративна суђење је потребно потпуно безусловно, где зрно спљоштен , лежећи на поду потпуно неправилне. Сваки метар мора бити постављен на 0% и 100%, онда је могуће измерити. Огромна већина садашњих уређаја је фабрички подешен тако да за обављање ове две послове у нормалним условима готово да није потребно. Зрна на терену, али се не примењује ту због истраживача који су икада уселио у круговима у кукурузу али нико није знао где 0 и 100% је, напротив пољопривредника.

 

     Као један од најјачих доказа о тужној чињеници да су истраживачи Цроп Цирцлес у мом животу никада није био у области зрна у другим местима осим на појаву обрасци су изгона шупљине (види - Гоогле ). Ови, нису изазване шта Цроп Цирцлес о њима истраживачи јавили - ни притисак, ни гаса. То је сасвим природан раст промене које се дешавају током раста, сазревања и постепене пресушују делова биљака. Ово доводи до промене, које обликује још увек нису у потпуности осушити и стврдне, поломеке, и изложени су све већим притиском околна ткива. У сваком случају, нема гаса.

 

Напомена: Притисак расте ткива је огромна и може се лако узбуђују зидарство, палили цигле, бетона, тако да може лакше поремети и преобликује друге мекше ткиво биљака у њиховој близини. Шта истраживачи називају кругови усева изгона шупљине (конвексна, разнела добро), су у почетку потпуно невидљиви, микроскопска ткива поремећај. Ово повећање је већи и шири у близини којима постоји још ткиво некроза. То може бити изазван потпуно природан сазревање и раст биљака. Ја скоро сува део биљке још увек испуњава један од својих најважнијих функција - проводан мреже.

(doplnit vlastními snímky)

 

Боље слад, пиво, виски, пиво, пиваре, јечам.

 

     На почетку сваке штете је у почетку била веома немерљива штета микроскопом, голим оком потпуно неприметан. Ћелије су директно убили струјног удара и производа електролизе, без механичких оштећења. Већина механичка оштећења, очигледно услед промена притиска гаса су само раст. Убедљив доказ може бити креирана у било којој школи био - биљка лабораторији или цвеће, кревети, без изазивања било "мистериозни" и незахадне енергију.

 

Ако је имао неки истраживачи обрасце случајно сам га ставити у неколико минута, или највише у року од два сата после облика, ни уопште, заиста апсолутно нико, последњи апсолутно никакве сву штету неће појавити тамо. Постоје само три могућности:

     1) открио образац, који се састоји од уложио , лежећи на земљи кукурузу вреба већина (процењује се на преко 90%) имају само стабљике склоности, али није сломљена, на висини од 5 цм изнад земље, и сви су пуни дужина тачно једнака, без трунке савијених или продужени чворова. То, међутим, почињу да се појављују (савијених чворови) готово одмах, чак и током првих неколико сати након подношења , савијање стабљике на земљу.

(zde bude následovat několik vysvětlujících time - lapse fotografií).

Остатак стабљике, углавном на ивици облика, нешто испод 10%, стабљике сломљено, али иначе потпуно исти целом дужином свих равно без савијених или проширене чворова, без икаквих облика промене. Било ког облика промене, углавном чворови, али и током раста различито упредене и оштећен део биљке је у стању да створи наредним сатима, данима и недељама.

 

     2) Предмет (и 3) односи углавном јечма, али се делимично приметна иу другим житарицама, као што су пшеница, раж, тритикале и овса. У неким случајевима, ово је само претходница, пре кућа као што је представљен открио образац, највише икад стабљике леже на земљи су само снажно нагнут на страну (неколико степени). Ово ће обезбедити структуру биљака у смислу фотографског значајне промене у структури мреже. Било би веома тешко измерити, али је веома добро посматрати из даљине (примери увећаним мрежама - једва приметних, даљину добро). Они такође могу да креирају групе биљака које се ослањају једни на друге, отприлике суседних

 

     3) може да спречи један случај и 2 Биљке не могу још увек да одступа од вертикалне раста, али су приметно увенуо заставе лист, или генерално највишем Леаф (прапорцовы није створио), а неки испод, или значајно децлинетх ухо против безбеднијим биљака. (Промене смер уха односе искључиво јечам). Опет ово је веома приметна промена у даљини, сличне онима већ описаних промена у карактеру битмапе.

 

Напомена: ротација је сасвим разорити нераскидиво практично свим конвенционалним зрна овса, осим сазревања који има лат. Пшеница, јечам, раж, тритикале - током последњих фаза сазревања, уши ће се постепено претворити из оригиналног савршено правој позицији 0 степени до 180 степени, коначну стање, где се шиљци окренуо се директно против земље. Јечам је, међутим, веома осетљив на било какве промене у условима који му представљају значајан фактор стреса и ротацију у уху може да се осети много раније, као што су да буду у областима које су оштећене од струјног удара. Имајући у виду структуру и дизајн уха (брада), такве промене су веома уочљиве против незасаженему комшилуку. За пшенице, ражи, тритикале класу почиње окретање у завршној фази сазревања, када су готово у потпуности развијене житарице и биљке су углавном суви. То дуго је од изгубила знатан део зелене и сазревање само је пролијевања влажност (пролеће сорте након почетка јула). Јечам уво ротација може одмах јавити после избацивања (пролеће око сорте средином маја), када су биљке још увек потпуно боранија и млечни у првим фазама зрелости. Ако је углавном само само на местима која су погођена вршења грома електричне енергије. За пшенице, ражи, тритикале погођена струјног удара пражњења грома долази споро сазревање (пресазовацихо еквивалент ефекат), па ротација класу јавља касније, а супротно.

*****

     Заиста, ако је било екплорер усева круговима само једном у животу посети поље на местима где је кукуруз обично неправилно спљоштене , лежећи на земљи, без икаквих знакова регуларности, да оно што они кажу, тако племенито изгона шупљине ће се ту наћи као добро. Да су открили да чак и у месту где је, према његовим речима, одсуство било какве "мистериозне, натприродне" моћи, управо је исти догоде промене у расту и савијања чворова, као и протеривање шупљине (Распарчани чворови) несмањеном жестином.

 

     Напомена: није немогуће да неки истраживачи помињу места (уз уобичајено, нередовно полехлым су стабљике савијене у приземљу кукуруза) и посећен, а чињеница да постоје тачно деформисани чворове и биљке једноставно стручне и јавне га сакрије. За овако нешто је могуће да се користи термин "срање најгоре калибра", и нека њени људи могу само веома ниске моралне квалитете.

 

     Истраживачи житу биће додељена једном тренутку, овај добар савет. Они не могу ни сметало узимајући слику стабљика, својим различитим деформација и савијених чворова. Такве слике се појављују сваке године на интернету неколико десетина, највише неколико стотина. Професионалци и шира јавност, је донекле збуњујући. Они могу бити савршено сигурни да све остале области широм света где се кукуруз спљоштен , лежећи на поду потпуно неправилним, изгледају баш као сламку. Постоји "само" мало више. 10 Процењени 15 годишње. То би снимили фотографију. Професор Ернест Радерфорд је рекао да је у науци, не би смео кладити против стопи која је већа од 10 12 до 1

 

     Чак је могуће да се изврши празну вожњу са активним интервенције експериментатор, неке биљке пажљиво савити скоро до темеља, накнаде, нека расте за време у измењеном положају, и посматрају како се понашају у својим чворова. У овом случају постоји апсолутна сигурност да су биљке биле ниједна друга додатна додатна снага, и шта се дешава са њима није изазвана апсолутно ништа осим акционог геотрописму и фототрописму. Одсуство и нема мистериозна енергија или гас пуштен електролизом или топлотним процесима. Ипак, истраживачи усева круговима могу бити апсолутно сигурни да је оно што они кажу Распарчани чворови или протеруваат шупљине након неког времена потпуно неодвојиви на (неке) описане стабљике појављују.

 

     Свако , заиста сви , и опет, и последњи истински сваки човек на свету има прилику да направи потпуно исту склоност фотографију и друге чворове, само да се поставе на било којој од области у даљини, у просеку, не више од неколико стотина метара од свог пребивалишта. Током вегетације, тамо је сигурно нека спљоштен , лежећи на земљи зрна деси, па чак и ако не, они могу да заузму своје мобилне телефоне или ДИГИфото последице фототрописму геотрописму на биљке и механички нагнут из усправно поред пруге после трактора. У сваком случају, већ на сваком квадратном километру житарица поља у просеку најмање неколико стотина квадратних метара рутински поднели , леже на земљи могући зрна је. То је само природа шетње.

 

У умереној зони, која обухвата Чешку и суседну Европу, ту је просек од 2-3 олује испуштања по квадратном километру годишње. 2-3 миља значи пражњења за испуштања електромагнетно регистрована. У свакој од њих може бити, али првиReturn Strokeсадржи више фаза (3-5, као и 15) Р, који могу да упадну у приближно истом простору. Понекад у апсолутно истом месту, али у неким случајевима, више десетина до неколико стотина метара, осим. Сваки од наведених чланица могу да садрже многе, до десетине паралелних оружја које може у неким случајевима испоставити још даље од неколико стотина метара, осим. Описани чињенице значе да један квадратни километар поља интервенише у току године, у просеку, понекад две руке пражњења грома и ништа више, али и на неколико стотина.

 

     Екплорерс зрна облици у најјачим могућим условима немају другог избора него да препоручи да наредне сезоне (2012) врло темељно и посетио место где врло цесто, потпуно неправилно спљоштен , зрна лежи на земљи (или да то уради бар једном, први пут), и покушао да фотографише биљака и њихове физиолошке промене у таквом месту, и да покушамо да разумемо шта се дешава около. Мали хинт: управо исти као места где су пронађени су и редовне облика. Само тамо није дошло баш насумичне и јединствен изразе и резонанце сметње, нити било веома случајних ефеката, који ће дати повода за најмање усамљени круга.

 

     Напомена: Препоруке из претходног става и претходних ставова жалбе није Кругови усева истраживачи и фотографи из Италије, који је открио нешто пре много година. Једна карика у знак захвалности и хвале на пример овде: ввв.цропфилес.ит .

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Неки људи мисле да је Земља пати од грознице. Научници покушавају да нас убеде да је чак и Марс има своју загревање. То је довело неке људе, а не нужно научнике да верују да је Марс и Јупитер, који се несигновали Кјото споразум насељена структуре које лутају свој СУВ-међупланетарног ЛПС између Сатурновог прстена. Fred Thompson
z