Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна су створили-после-празни-фласх дриве . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Механика громобранске испуштања
Механички ефекти грома пражњења, репетитивне испуштању на једном месту или на више места раме уз раме
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - машински преведене текст

Супротно Чињеница је неистина, али супротно од једне дубоке истине можеN.Bohr врло добро бити јос једна дубока истина.
Тандер је импресиван, грмљавина је импресивна. Али, то је  M.Twainблиц, који ради сав посао.
То не изгледа да је интелигенција некако  S.Hawkingпосебно дугорочно преживљавање вредност.

Ekvivalentní až několika kg TNT na metr délky výboje

PagPh
Механички ефекти грома (нешто изнад просечне пражњења) може се упоредити са експлозије детонаторских тежине неколико стотина грама експлозива по метру. Посебни ефекти у великој мери зависи како контакт пражњења на терену. Много више од просечног отпуст и више од неколико килограма експлозива по метру.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Физика, теорија, принципе и начин дистрибуције, последица

Најбољи извори у научним публикацијама и Интернет.

Галерија , 117 фото трепери, C.Doswell. Све вреди видети. Slideshow

 

 

У уводу, трактат о теорији и моћ муња је могуће видети у наредна два слајдове.

Испитивањем су две слике могу бити бар приближно проценити колика снага када су на лицу места испуштања догодило и шта механички процеси дешавају тамо. Стабло пре муње тежак неколико тона, је бол као чачкалице у многим деловима и они разбацани около као кутије шибица садржаја. На сајту постоји сасвим регуларан експлозија, упоредив са експлозијом неколико стотина килограма ТНТ, и релативно координисан примену експлозива још много тога. Може се замислити колико енергије и труда би се постигло слично дејство од нетакнутих стабала сличне величине, на пример, да сними документарни филм. Секире, тестере, тестере, радници, а неколико сати рада. Он је тамо радио само делић секунде блиц, скоро никада дуже од једног хиљадитог. Најважније Физичке карактеристике олује испуштања су наведени у приложеној табели за детаље о следећој страници.

 

Основне карактеристике пражњења грома из Лигхтнинг: Физика и ефекти , Раков, Уман , страна 6;

Резиме карактеристика грома пражњења:

Укупно трајање 200-300 мс
Број испуштања у 3-5 (око 15 до 20 одсто од блица се састоји од једног пражњења).
Средња Интервал између пражњења 60 мс
Укупно наелектрисање преноси 20 Ц
Укупна израчена снага 109 - 1010 Ј
Такође, кратак поглед на другу књигу, Лигхтнинг Електромагнетика , Роберт Л. Гарднер , Таилор & Францис, 1990 ИСБН 0891169881, где само на почетних страница моћи да прочитате нешто о короне празна, који се појављују у врло високог напона система. Свака муња секрет је "заиста врло-врло-врло-врло-врло-високог напона система пражњења", и послује са сушом и високим напоном, који би се никада није пронађен ни у било људи - маде системи и машине. (Можда само муња - шипке) више о корона пражњења на неком другом страници

 

 

У исто време, међутим, да се приметити једну врло важну чињеницу. Упркос свему што се дешавало на терену у погледу механичке, локација није ни наговештај било изгореле или спаљивање материјала, нема назнака да се нешто упали на лицу места, или само тренутак бљеснуо, а камоли знаци већег пожара.

 

Може се претпоставити да су слични снаге су још веће у време пражњења на пољу биљака (интегрално) да постоје, али они могу бити врло равномерно ширио стотине хиљада кукуруза стабљика, формирајући огромну искру (1 ха - око десет милиона сламке , 1 м 2 - 1000 око 1 км 2 низ од око 10 9 ), или других биљака које се тамо налазе. После освајања пропадне чак одсто или мање, што не може бити у ставу практично посматрати. Врло често, одмах после освајања муње, поље спљоштен , лежећи на земљи ножа, јер механички импулс је заиста огромна, али веома равномерно распоређена и веома кратки (неколико десетина секунди). Биљке су много оштећени електрична струја која је прошла кроз њих, без обзира да ли изазива или достављене директно преко корона пражњења, или због тренутно повећа притисак преReturn Strokeстварање привремене додирују стабљике и лишће са много већим проводљивости, кроз који могу бити много већи него што је струја након механичког импулса. Са стањем биљних ткива које су још практично нетакнут, јака и флексибилна, са сламке за мање од секунде, одмах се вратио у усправан положај, али пре тога да се деси, биљке су електрично повезани једни друге много пута.

 

Цео тај начин привремено створена структура утиче једног или више каснијег пражњења (долази мање од једне десетине друга у низу), током којих облика насталих образаца може променити на различите начине (кругови на води), а касније и пражњења или не може пасти на истом месту. На пример, у књизи Лигхтнинг: физику и ефекти , Раков, Уман , у Стормс поглављу Зима у Јапану су пријавили случајеве да за неке позитивне муња не утиче наредне освајања никад на истом месту, као да својим плећима, пада узастопно, свака одбојно.

 

Чак и после свега што се десило, али биљке опоравио од флексибилности и снаге које су они изгубили, врло брзо првобитни усправан положај (искључен), али пре него што су и даље су електрично повезани директно погођени инцидент уследио је импулс муње. Упркос свему томе одмах после опроштаја целог система испуштања биљке изгледају као да се ништа није десило, иако знатно оштећена. Они можда већ имају значајан проценат мртвих ћелија, али се њихови механичка својства остају непромењена готово. Затезна чврстоћа против савијање, разбијање, иако ће флексибилност бити мерљиво смањена, али тек после много дана и недеља. (foto) Иако биљка после удара грома погинуло одмах, чак и ако су добили једну дозу енергије, много већи него што смртника, али неколико дана изгледају као живи, а онда почну да Ожутити, увенути и распадају. Њихов статус се може упоредити са ситуацијом, као што су поцепане цвећа у вазу. Транспорт флуида је непрекидан и неки делови могу чак имати неку метаболизам време. Само биљке које примају веома много пута дозе смртоносну дозу (50к, 200к више) може одмах да Ожутити до браон или чак знак и охорет. Биљке које су прекинути водног саобраћаја показују видљиве знаке умире много брже (100 пута, хиљаду пута), него када то није. У поређењу са дана до неколико недеља испољавања последицама често имају неколико минута, или у већини часова. Да прекинете транспорт воде увнир биљке је потребно веома приметно механички или термички оштећен, сува или само смрт биљака (нпр. стабло) је потпуно неадекватан. Како је могуће да се убеде врло једноставан експеримент (да биfoto), Такође део биљке која је потпуно мртва, да остатак живота растуће сезоне биљног или њихове делове (лист) без икаквих недостатака успешно обављање функције васкуларног ткива.

 

Питање ће бити детаљније су на страни Електро-патологије . На пример, ту ће бити описан квантитативну методу за утврђивање вредности струје прошли кроз, након чега је фиксна количина убити биљни материјал или прерачуната на основу суве. Ће бити додатно проучити и документован као постављање смртоносну дозу електричне енергије за различите биљне материјале, ефекат тренутног протока (примењује напон), понашање биљног материјала после проласка подлеталницх, надлеталницх надлеталнацх и високим дозама електричне енергије, као и многим другим појавама.

 

Додатне дозе електричне енергије може да се испоручује путем електростатичке индукције менаџмента енергије и других земљишта и корена. Међу свим тим струјама може изазвати резонанца и сметње. Електромагнетна и електростатички индукција, цорона пражњења струје и директан менаџмент земљишта и корена. Такође се разматрају сметњи између Лемп (види књижевност) - њихов производ је електромагнетно зрачење свих таласних дужина замислити, осим да свако стабло и лист има свој капацитет, индуктивност, отпорност, резонантну фреквенцију, и да обликују ЛЦ РЦ или ЛРЦ Електрична кола .

 

Такође, механичке сметње у виду - стабљика и листови могу да делују као да Пендулумс и опруга.

 

Под сличним условима као што је описано овде, можда чак и да доведе до стварања формација налик кругове на води. Чињеница да је након житарица орање таласа вожње ветар као из воде је добро позната и документована чињеница (video1) (video2). Хвала вам, господине Твиг! И ако ветар као они могу да генеришу таласе, као и на површини воде, и на овим прстеновима могу развијати, нарочито после удара тако јака пулс, као што су утицај (или шок или суперсонични) и флеш притиска таласа, инцидент вертикално одозго. Стотине кг ТНТ. (То ће бити експериментално доказано, али док неко друго време, се бере). Утицај тачка пражњења такође доводи до мерљивих шокове земљишта, захваљујући којима могу формирати таласе, као стварањаChladniho obrazců (Киматика, физика музичких инструмената, образац формација у зрнастог материјала)

 

То није све што је на догађајима који се дешавају тамо. Ту се догодила огромне електромагнетне импулсе, међу којима такође може довести до разних врста сметњи и звучан. Поврх тога на лицу места могу бити присутни ротирајући електромагнетно поље, на различитим местима, веома сличан оном који се испоручује трофазног напајања, или чак још сложенија.

 

Једна од најинтересантнијих чињеница је чињеница да ни после свега што се десило у том месту, незамисливо јаких механичких, електромагнетни и електростатички импулсе, а не нужно у целом терену да пронађу рецумбент један нож. Због веома спорог напретка физиолошких и биолошких процеса у биљкама, као и метаболизам, такође су један од њих, који су добијени одмах након струјног удара мртвог или умрло у року од неколико минута или сати, чак и после неколико дана, скоро не разликује од оних да цео "догађај" преживео, или чак уопште не дотичу. Тек након недељу дана, кажу да је могуће да се сними уочених варијације у расту. Мртве биљке расту у потпуности прекинут, али су и даље зелени, само мањи. Тек после много дужег временског зешлоутноу, затим браон, увенути и распадају. Биљке које испуштају су само оштећени, али је преживео, и за неколико дана или скоро потпуно престају да расту, и вратите га тек после шок изненада (као пресазовациму шока) опорави. Тада сазревају полако, али јасно, увек ћете знати барем неколико дана разлике у расту и сазревања стопа против биљке нетакнуте. Много више информација у секцији анатомију (Биологија део странице), где ће бити много фотографија суђења и експеримената, као и покретне слике ће бити.

 

Спорост и инертност биолошких и физиолошких процеса у биљкама је такође пре свега један од главних разлога зашто је тако дуго цветала једини могући кривци и починиоци свих описаних чињеница толико дуго незапажено, и тако спречи било какав покушај да се "притвор" (који је само никада неће бити, али барем осуђени).

 

Шта више, он је успео да успешно целу кривицу на различитим потенцијалним криваца у области Структурна, политичке, рицкыцх, логично, и десетине других доктринама и учењима, класичне науке у свету и свих постојећих реално настројених појединаца (има је у суштини веома мали број) врло брзо брушеног страну.

 

Сви описани огромне моћи, механичке и електромагнетна, и нека се не заборави електростатичке силе. Место је такође поред снагама описаних до сада догодило и електростатички снаге, а не као што су они у стању да се љуља улазнице, влакна и сламке елецтросцопес или подигните лица косе Гвинеје у Омиљене физичке експерименте у основној школи, али да се пробије дрвећа попут чачкалица убили стадо крава или других стоку. Све те снаге описао само "изложени" нешто као латентну слику у стабљици, лишћа и кукуруза, као и житарица у коме постоји само хемијске (углавном електрохемијска) и микроскопских механичке промене које немају почетку немају готово никаквог утицаја на њихове механичке особине. Одмах после освајања, после неколико секунди биљке стоје потпуно усправно, као да се ништа није догодило, али потпуно непромењена захваљујући флексибилности и механичке снаге стабљике. Приметна и мерљиве промене ће доћи до много касније. Веома споро биохемијске промене, укључујући промене које проистичу из раста, током које повећавају микроскопске промене и полако се претвара у макроскопским променама. После много дана, или чак недеља, механичка снага и флексибилност стабљике умањена за неколико десетина процената, а она постаје мерљиво и приметне. Хвала Увећање оштећена ткива и ћелија умире, који су сви наведени, у почетку потпуно неопсервабилан и немерљиве промене постају видљиви и мерљиви. Оштећени су биљке бледи све више и више, " Покретни нације "(метаболизам) биљка слаби још више због потребе да се ослободи нежељених хемикалија до корена изазива онај део изнад земље (у року од неколико центиметара) је у опадању највише зато што је изложен неповољне супстанце најдужи. Овај део је стога најподложнији смештај , савијање сечива на терену, међутим, биљке и даље стоји, и због тога што је делимично подржан од стране другог. Иако здраве биљке могу да издрже силе (као што је ветар), који увелико превазилазе своју тежину, временом, постати слаба довољно да ће овај задржати своју тежину једва. Баласт кукуруза биљака, насељава један хектар је тип и фаза раста за дуго времена пре истека рока доспећа и преко 50 тона. То је 5 кг / м 2 , а у случају ослабљених биљака које су још бледи. После неког времена ...

 

Биљке ипак стоји усправно, али највеће изненађење почиње да се затвара. После толико времена, "припрема", многи недеље долази први процес који се може узети само слабу сат или два, или чак и много мање. Његов узрок може бити само мали пролеће или лето освежавајуће кише, или чак само ујутру магла или роса. У року од неколико минута су биљке сазрео житарица може зтежкноут удвостручен, што значи број килограма по квадратном метру, или неколико десетина тона по хектару. Ослабљени стабљике не стоје сами, сви делимично подржао једни друге, и на тај начин спречава нарочито пред налетима ветра. Ипак све иде горе ...

 

Почиње близу врха броју, наступи закључак, Доух много очекује финале. Ће пратити најшокантнијих део свих кругова Откривења усева. То може да потраје неколико минута, а свако ко се догодило да буду присутни и да га пратимо, морао бих да логично мисли, то је присутан чудо. Током немим помпе постојећих музичарима током непостојећу публике аплауз, у пратњи звучи нечујни и невидљиви свјетлила неекистјицихо свечане ватромет, долази први видљиви ефекат, а последњи узрок редовних образаца у зрну, један чије последице ће заиста видети да се може десити само неколико минута (метара квадратних у неколико секунди), а само на тачним локацијама које садрже ослабљени биљке, врло прецизно дефинисан, иако претходна изложеност комплексном али веома прецизан мешања и резонанца, а други електрични, механички, електромагнетни и електростатички снаге, поља и таласи који управо у овом тренутку догодио пре неколико недеља, а које нико не може да се сети да их означили као једини примарни узрок облика у кукурузу долази -

Домино ефекат!

Узгред, ватромет описани су у том месту заправо догодило, и није био "невидљив и нечујан", док видљив и чује. То је муња пражњења и околних олуја, обојица су посетили сајт, али је пре неколико недеља ...

 

Све је коначно спреман за велико финале заверечнемку:

Места где је слаба стабљике које су сви послушно топплес на терену, они су веома добро дефинисан, сви су веома слаби, чак и до тешких са влагом, чекајући први предлагач, диригент, што све почиње да се цео толико дуго и веома пажљиво израђен структура срушила на земљу, у року од неколико минута, као кула од карата: Управо сам га стварно нема, главни диригент овог перформанса, велики маестро, али шта? Неко заиста долази из далека, да, он је тај који је покренуо цео процес, то је заиста он, лептир, близу, и сео, уморна на једној од сечива да се одмори. Коначно долази тај велики тренутак који је припремао недељама или месецима, а у року од неколико минута је све урађено. Ховгх .

 

смештај , савијање стабљике на терену заиста појавити само на оним локацијама које су "изложени" - изложене муња и ометања, али пре много недеља. Такво излагање је веома сличан класичном халогенострибрным фотографског материјала, током које зрно структура латентне слике снимљене. Затим наставите тек почела "процес развоја имиџа" (врло споро), виуживајизи и само природно физике - хемије - хемијски процеси у расту пољопривредних култура, "програмер", обезбеђена редокс процеси, биохемијски процеси у расту и стабљици своју тренутну слабљење услед Акција електролизе производа. Уосталом постоји "измирења" визуелизација слика путем домино ефекат. Врло интересантно је чињеница да је "излагање" слику структуре биљака (растер) на терену дошло углавном због веома, веома, веома интензивно осветљење "блица" (али 10 9 -10 14 јачи).

 

Може се закључити да су биљке у области делују као прави, аналогни (што значи осим дигиталне) снимање материјала, који је у стању да снима било (велико) процес електромагнетног који се догодио одмах изнад, такође механичку (такође велики). Добро је, такав материјал је веома тешко да се преекспонирана.

 

Одлазак приказан у претходним параграфима изгледа да објасни први и једини процес кроз који су они формирали редовне обрасце у кукурузу - у житу или било које друге симетрична и редовна дезена. У ствари, сасвим свеобухватно описује начин формирања било уложио , зрна лежи на земљи било где у свету. То је у свим случајевима потпуно идентичан начин, али то није укључено ометањем елементе резонанцу и симетрије. Описано апсолутно идентичне процес доприноси стварању око милион пута веће површине поднете , зрна лежи на земљи, потпуно неуравнотежен, него је то случај у редовним облика, један главни својине, али сви имају заједничко: апсолутно све струја испоручује изазване пражњења грома, и изгледа да се крећу дана или недеља касније. Врло често чак и слична је ситуација и када број недеља након тога, у прелепом времену, на пример, када се изазива само мању падавина, ветар, јутарња магла, или чак нешто слично (лептир). У шокирали пољопривредници, а камоли било повремене посматрач би онда морали разумљиво уопште у стању да откријемо ко је заиста прави "извршилац" криминалац који је изазвао све, и да би волео да ухватим бар сваког другог. Нико не може никада није "ухваћен на делу". Његова брзина је између 1/3-2/3ц. Свако ко би желео да га ухвати, ја могу само да му честитам да никада није упознао. То је једном и за све могуће сличне губитке зрна жртвовања и баве са њима. Процењује се да око 10% посејано годишње. и спасао напор и енергију да се посвети друге сврхе. Нешто ће бити описан на страници за пољопривреднике .

 

Огромна већина људи широм света имају прилику да пронађу слично изазвана неправилног спљоштен , лежи на зрну површине земље, не више од километар од куће, а ако је један километар није било довољно, па два.

 

Ту може бити спљоштен , лежећи на поврсини тла, која се појавила непосредно после олује, види хттп://ввв.иццра.цом . У том случају, могуће је да се у почетку олуја укључене две (две муње пражњења). Отприлике на истом месту током прве олује погодио прву пражњење, која је припремила место за неправилне површине постепено опада зрна. Други упали после неколико недеља онда у великој мери олакшала рад и облике креиране од њега, да ли редовно или нередовно, може доћи скоро одмах, или после неколико сати.

 

Али, такође је могуће да, после изузетно снажних удараца заиста може открити обрасце у секунди. Иако постоје они угљенисане сунцокрет ... (Сунцокрета март 2010 - Аргентина )

 

Је заправо приметио ( ХОТИ2008 ) да ни после релативно "слаб" грома испуштања (вршне струје "само" 6000 ампер), али, на пример због релативно брзог падавина и високе влажности, струја пражњења може много лакше преноси на околину него у другим случајеви. На месту неколико сати после удара нашао се спљоштен , лежећи на поду око 80-90% од укупне површине (око 6 ха и јечам). Место се налази 1,8 км ваздушном линијом из лабораторије, блиц је виђен као бљесак светлости и наредне звучне ефекте. Локални фармер потврдио да је пре олује поље је спљоштен су стабљике лежи на земљи, или мерач. Поља има прилично сложен облик (веома издужена) и да би могао да буде независно и скоро потпуно потпуно погодио неке локалне метеоролошке појаве које би може бити, на пример миниторнадо (довнбурст), без напуштања и најмање ефекте на окружење, одмах суседне области.

 

Сличне слике се могу наћи у литератури о житу, као примера "класичне неправилне полегање , савијање стабљике на земљу ", изазване ветром. никада ветар може изазвати нешто слично здравих усева, струја и неоштећене зрна неослабенехо током времена, она би морала да буде прави ураган . Истинитост таквих тврдњи може да убеди скоро никога било вегетације здраве, неоштећене зрна.

 

У ствари, данас узгајају и гајене сорте никада нигде у свету се не дешава феномен назван "класичан смештај , савијање стабљике на земљу ", на пример, због феномена званог" низак отпор смештаја , оштећења, слабљење ". Сваки смештај , савијање стабљике на терену у данашње време је увек било, јесте и биће вођени електричне енергије из муње испуштања, али не постоје редовни обрасци десити. То је подручје реда милиона пута, а број површини него у случају редовног облика. Постоје изузеци, у случају торнада, циклона, урагана, урагана, такви случајеви већ само потврђују правило.

 

Галерија 117 оквири пражњења грома, који је стечена Цхуцк Досвелл . Све вреди видети. Можете да користите слајдова са основним поставкама (3сец/обр) траје мање од 6 минута. У сваком случају, у галеријама можете наћи и њене слике вероватно неколико посета Чешке, један од њих на позив господина РНДр. Мартин Сетвак од ЦХМИ. Зато је најбољи пример чињенице да онај ко тако добро мора олује (муња), само са господином Сетвак знам.

 

Ево сто узети из Лигхтнинг: физику и ефекти , Раков, Уман , страна 6;

То је просечна муња, најчешћи тип, негативна ЦГ пражњења - облак на земљу, облак - земља. У Чешка (још непотпуна) савијеног ЈЛ

 

Комплетна карактеризација негативног облака муње пражњења - Приземље

 

Слојевита почетни пражњења (Крочи лидер)
Корачати дужина 50 м
Временски интервал између корака 20 до 50 микросекунди
Струја пражњења корак > 1 кА
Напуните усамљеног корак > 1 мЦ
Просечна брзина 200 КЛМ / с
Укупно трајање 35 мс
Просечан струје 100-200
Укупна накнада 5 Ц
Електрични потенцијал ~ 50 МВ
Температура у каналу пражњења ~ 10.000 К
Прво Return Stroke на основу мерења на бази грома канала.
Пеак струје 30 кА
Максимална стопа раста струје > 10 - 20кА / микросекунд
Датум и време успона таласни облик (10-90%) 5 микросекунди
Време је да падне на половину максималне 70 до 80 микросекунди
Пребачен пуњења 5 Ц
Брзину ширења 100 - 200 000 КЛМ / с
Пречник испусног канала ~ 1-2 цм
Температура у каналу пражњења ~ 30.000 К
Дарт лидер
Трајање 1-2 мс
Пуњење 1 ° Ц
Струја 1 кА
Напон ~ 15 МВ
Брзину ширења 10 - 20 000 КЛМ / с
Температура у каналу пражњења ~ 20.000
Дарт-степенасто лидер
Корачати дужина  10 м
Временски интервал између корака 5 до 10 микросекунди
Просечна брзина 1 - 2000 КЛМ / с
Наставак Return Stroke на основу мерења на бази грома канала.
Пеак струје 10 до 15 кА
Максимална стопа раста струје 100ка / микросекунд
10-90% стопа пораста струје 30-50 кА / микросекунд
Рисе време тренутне криве (10-90%) 0,3 до 0,6 микросекунди
Време је да падне на половину максималне 30 до 40 микросекунди
Пребачен пуњења 1 ° Ц
Брзину ширења 100 - 200 000 КЛМ / с
Пречник испусног канала ~ 1-2 цм
Температура у каналу пражњења ~ 30.000 К
Настављајући струја (~ 40 мс и дуже) Око 30-50% од грома струја обухвата трајање дуже од ~ 40 мс.
Струја 100-200
Трајање ~ 100 мс
Пребачен пуњења Од 10 до 20 Ц
М-компонента на основу мерења на бази грома канала.
Пеак струје  100-200
Рисе време тренутне криве (10-90%) 300 до 500 микросекунди
Пребачен пуњења 0,1 до 0,2 Ц
Комплетна пражњења грома
Укупно трајање 200-300 мс
Број испуштања у 3-5 (око 15 до 20 одсто од блица се састоји од једног пражњења).
Средња Интервал између пражњења 60 мс
Укупно наелектрисање преноси 20 Ц
Укупна енергија преноси 109 - 1010 Ј

Ако пражњење сама, цевасти и паралелне стране шокови (врло ретко) и довољно прецизно под правим углом, механичке и притиску снаге из њега у првим тренуцима шири прилично прецизно у круг (електромагнетна тачно у сваком тренутку). Али, ако то није сама, неки празни између њих може (вероватно углавном за ветар, опет врло ретко) да створи врло занимљив сметње и резонанцу. Неке биљке не могу да преживе погодак, право у центар утицаја испуштања понекад може да иде и до неколико десетина процената, у зависности пре свега на штанду старости, висине и влаге ( бр.1 # 1 - интервенција чак и током клијања или непосредно после), понекад више процентних или мање, што можда неће бити видљив уопште у штанда. Након остацима биљака које нису преживели, то није у ставу после неколико недеља или споменика ( бр.1 # 2 ), само утиче на његову зриднутим. Усев се онда јавља само полако почињу нешто ћелав.

 

Енергија која се емитује чак само просечна муња је 10 9 - 10 10 џула, (оволико енергија би повлачењем теретни воз натоварен са многим километара) изнад просечне енергије "Мека", која даје само неколико по сезони, бар стотину пута, али много више од хиљаду пута већи (у њу она весело ће драндил истом возом неколико пута око света).

 

Као што је наведено много пута у многим другим местима на овом сајту, иако се неке биљке бити одмах мртва муња, она увек има бар неколико дана, а остатак на штанду, који је преживела, иако са тешким оштећењем неколико недеља пре него што њих ће бити никаквих видљивих промена.

 

 

 

Сметње и размишљања у ширењу колони ваздуха

Ту су описани чисто механичке ефекте испуштања

јер муња секрет је увек комбинација механичких и електромагнетни ефекти, огромна енергија, са невероватно стрмим тренутном водеће ивице.

 

Комплексни фрактал и мешања обрасци, проналажење времена на време у пољима, одликује један карактеристичан заједничку особину: они су унутар круга. Једна од могућности њиховог порекла је да је после првогReturn Strokeпрва колона ствара шири ваздух унутар кога ће тада бити праћен од стране једног или више испуштања (накнадни удар). Имају тенденцију да буду слабији од првог РС, али не може да буде правило. Али имају тенденцију да имају знатно већу Стрмост на падини. Први РС - углавном до 30.000 ампера / микросекунди, афтердисцхаргес упркос 200.000. Просечан струја пражњења ЦГ је око 30.000 ампера.

 

Могуће је да се редовно мешање обрасци формирана због изузетно снажних удараца, па преко пола милиона ампера. У оквиру ширења ваздуха колону која је створена после првог пражњења (еквивалент експлозије неколико стотина килограма ТНТ, дистрибуиран равномерно у каналу грома пражњења), може бити више одраз зраци емитују накнадно пражњење (накнадни удар). Вишеструко рефлектовани зраци могу међусобно створити веома комплексан сметње. У оквиру проширења ваздух колона може да се креће веома дуго време и значајну раздаљину. Греде крећу брзином светлости, колона ваздушних потеза око милион пута спорија, тј брзини светлости стовнани са скоро нула брзином. Иако али готово непокретан, дирљива, иако веома ниска, али не-нула брзина. Посматрање време (фракције секунде да секунди) је практично константна, или приближно стабилна убрзање. Може бити негативан, чак експоненцијално, може испољити периодично променљиву курс, али само за основне разматрања константа). То може бити тако веома важну улогу на сметње настале.

 

Унутар ваздушног стуба се такође може јавити и неколико пратећих испуштања, од којих једна са другом могу створити сметње. Већи део енергије може индуковати поново емитовати плазму на интерфејсима - ваздух, стоји ваздух - ваздух креће, разређен ваздух - компримовани ваздух. Неке или све описане фазе интерфејса могу бити електрично проводљива, вертикална пројекција на површини ис а концентрични кругови. Током било које наредне пражњења може бити због проласка струје, или чак индукције у биљкама у њима, изнад њих управо у овом тренутку, привремено, "наекпоноват" њихов тренутно стање (облик и положај). Најважнији део енергије, преко 99% од наредне пражњења се расипа у временском периоду краћем од десет милисекунди. Током тог времена, ивица ширења ваздуха колони, креће брзином звука, покрива раздаљину од 3 мм. Они су могли да објасне повремено појаве веома уским круговима у обрасцима који би стоје није ни дете ако је извршена.

 

Шта је вероватно шири ваздух колона унутар њега, ако је одржан афтердисцхаргес је описан у претходном пасусу веома једноставно. У ствари, облици после сваке узастопне освајања даље ширење плазме колону унутар претходни, а не сви концентрични. Неки каснији пражњења се могу јавити дуж ивице шири плазма колони, коју је претходног пражњења, други може пасти и шире. Сваки од описаног пражњења око њега ствара огромну електромагнетно поље. Одржава се у струјама и до неколико стотина хиљада ампера, на Стрмост повода неколико стотина хиљада ампера / микросекунди. Генерисани магнетна поља могу драматично утицати на све унутар генеришу снажно јонизован ваздух колона иде. Магнетно поље (велико), створио истовременог обављања једне руке, између себе стварају значајне сметње (слика).

 

У оквиру ширења ваздуха колони може првенствено на спољне ивице колоне (фаза граница) довести до укупне рефлексије електромагнетских зрачења греда на задовољавајућем угла инциденције (веће од прага). У континуирано променљиве окружења унутар цилиндра зраци могу да се савијем и сломити. Притисак унутар колоне се не дистрибуира равномерно, у неком тренутку у средини највише и најниже на ивици, у другом обрнуто. Узми место је веома динамичан процес и пуна је веома високо јонизованих честица. Притисак и температура унутар колони је врло променљива. Ваздух унутра је у време и на моменте веома раствореним, иначе други пут и опет снажно компресовани. Подсећа лампу која напон се примењује на неколико милијарди волти. И кроз које тренутно је понекад готово милион ампера. Систем такође може да подсети многе светиљке, повезане на разне начине серијски - паралелно. Она чак може да личи на сет сијалица и оно у било инжењерској пракси не дешава - концентрични Цилиндри са различитим притисцима, од високог вакуума до високог притиска. Вертикална пројекција површине (површине Земље) је концентрични кругови (слике).

 

Да бисте проверили могуће сметње, али то ће вероватно морати да изгради компјутерски програм, тако да је очигледно неки посао у будућности, и да ће морати да се приђе Велики програмер, што није уопште јефтина афере.

 

Унутар круга (цилиндра) постоје два феномена.

 

У неким случајевима, због вишеструких рефлексија електромагнетних таласа који се комбиновати за стварање сложених облика фракталне, па њихово формирање углавном укључени интеракцију и електромагнетних сметњи. У неким случајевима, ово је вероватно једноставно додавање ефеката електромагнетног зрачења допдајицицх пута, много пута одражавајући ивице полако шири ваздушни цилиндар. Цилиндар ваздуха, што доводи до неколико десетина секунди након удара првих РС, делује као фазе границе, а под одређеним околностима може да доведе до потпуног одраза електромагнетних зрачења.

 

У другим случајевима, јавља унутар круга (цилиндра) а тренутним приказ механичког деловања који би се могао упоредити са експлозијом. Веома често су облик сличан акцију, што се може видети у спором зазнамупроцесу одвија унутар цилиндра или компресије мотором са унутрашњим сагоревањем, такви облици могу да се зове као "мотор" типовима . (Слика број) је вероватно да ће настати, тако да се прво јавља кроз механичке ефекте једног или више РС на чињеницу да је стабљика одступио у време равнотеже. То може да буде дужи и само механички ефекти првог МС система врло брзо неколико пута (60мс у просеку, може бити 3-5, али и више од 10) на истом месту узастопни инцидент импулса сингл пражњења. Први РС често најјачи, мада то не мора увек бити. Механички ефекти пражњења (редовна експлозије) интензивно скрене лопатице до многих метара од удара, али то је само пролазна веома ефекат

 

У једном тренутку иде афтердисцхарге.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Никад не потцењуј моћ људске Robert A.Heinleinглупост. 
Тај брак је потврђена на небу, кажу они. Али истоClint Eastwoodистина муњама и громовима.
Из научне перспективе, објекти се могу поделити у три основне групе: оне  Russell Bakerне раде, они који су сломљена и оне које смо изгубили.

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Није све злато што је Кина. (Бели лук)
Ми сви ГОГО
Грчки национални дуг је ван контроле и све владине мере не успеју, каже стручна комисија
Жене могу да чува тајну, али то захтева велики број жена.
z