Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна-фармери . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес - Пољопривредници
Неки савет за све фармере, како у будућности да се баве житу, који ће бити смештени
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Боље јечам, слада, пива, пива, пива.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ако постоји нешто што заиста могу савршено званичници и душе да мрзим, онда су ретки тренуци када су околности приморале да раде за јавност. Kin Hubbard
Бесконачна је само свемир и људска глупост. Прво, ја нисам тако сигуран. A.Einstein Свет је у вашим рукама. Користите га. Phil Collins

Цроп круговима дешавају с времена да човечанство постоји

PagPh
Иако је у ранијим временима, свакако не толико колико данас. Свет нема ни поља, ни народ, ни жито. Да извесној мери, може се јавити у било ком тренутку, као и извештаји указују на древне пута.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

Боље јечам, виски, пиво, слад, пиво, варење.

 

Добра вест за пољопривреднике.

Не само за њих већ и за градоначелнике, полицајаца и било заинтересованих лица.

 

Најинтересантнија вест за пољопривреднике и све остале биљне специјалиста:

 

Вилама и косе могу да сакријем у шталу, пуцао у ормарима, фиока задужене. Неуспех никада није потребно да се баци из било ког од поља произвођача облика - круг одлука. Једини разлог изгледа да једноставно чињеница, наиме, да никада није постојао (круг одлука).

 

Онај ко заиста створили обрасце, никада ухваћен, сасвим супротно. Најбоље је да га сакрије добро пре. То су наиме гром из Цоолер, што би се могло десити много недеља пре него што су се појавили обрасци.

 

Боље јечам, слада, пива, пиво, виски, пиво.

 

Заиста, нико (не постојећи) никада није крочио у својим областима, тако да постоји нешто произведен. Ако сте заиста на својим пољима било ком облику се појављују, а не само оне редовне који ће указати да је "неко" заиста је најбољи савет је да журе у цркву и моле гласно да нико од вас бити управо у исто време, када заиста постоји тај "неко" образац произведено. Прави узрок облика на вашим пољима су, у ствари, током олује са грмљавином. То може да буде гром из ведра неба. Нема ветра или кише. Оба поменута узрока површинама поднели , лежећи на земљи зрна учествује у креирању само мало. Ако не за узрока, одводници празни, то би било у пољима широм света спљоштене , лежећи на земљи готово ништа. Само град може да изазове сличне ефекте, већ много горе - зрно је после њих јер потпуно уништена, а мора се директно отписују. Зрна спљоштен , лежећи на земљи после олује испуштања, али и даље може да се опорави довољно често, тако да може да се бере. Процена (да будем прецизнији) широм света туча узрок само око хиљадити одсто након зрна у поређењу са областима које су спљоштене , лежећи на поду због муња.

 

Један од најинтересантнијих и највише изненађује чињеница је да смештаја , савијање стабљике до темеља је скоро никад не одмах након олује и муња испуштање, који зпусбил све, али не и до после много дана. Понекад недељама, или чак и дуже од два месеца.

 

foto blesk, krávy

 

Боље пива, јечам, слад, виски, пиво, пиво.

 

Ако неко из било које области (рецимо неку глупу круг-макер) заиста састали управо у време када је формирана облика, са ким год се тамо заиста створена, било би неопходно да позовете човека у црном (аутомобил) на њега неге, и спроводи из области свог позустаки, пре него што почне да лешинаре. Ако постоји грома састаје са било веће животиње, неопходно је да позовете фабрику рендеровања. (foto)

 

Даг и Дејв? А неки попут њих "мисионари"? Па, како је најбоље дефинисати ... Господин Аллзхеимер је заиста лош саветник, и мада се може пити заједно са г ...

 

Не зрна, у којем формира облик, није неопходно да се прерано жетве. Потпуно непотребно рад. Све зрна у редовним обрасце је спљоштен су стабљике савијени до земље, на веома истих разлога као и било који други спљоштен , лежећи на земљи зрна било где другде у свету. Само кроз огроман срећу, на оно што се дешава у само једном случају милиона, био је редован облик.

 

То су били велики разлог механичке и електромагнетна, ООК Електростатика резонанце и мешања између вијака, биљака и земљине површине. Једноставан модел израде круг у гранулама материјала по кратком низу од неколико еквивалентних Спарк пражњења могуће је видети овде . Само веома аппрокимативе решење, али Може да објасни да механичка сила икаквих вертикалних пражњења простире у круговима (што је детонатора и притисак талас). То исто важи и електромагнетним таласима. Али у својим областима не постоји не Бецоме механичка оштећења (углавном), много више стварно електронски штета - Електролиза, топлоте, паре и гасови притиска, све је класичним електричним индукције у погонима, у почетку само мицросцопицс промена, апсолутно невидљиви у очи, чак и ако су биљке тешко оштећен или је умро.

 

Таква настојања кукуруз време опет уздигне (преко чворова - чворове), а у већини случајева то је барем делимично успешан. Матурес баш као околни неоштећен жито, само мало касније.

 

Такође могуће, да у сушним оштећених биљака Постао Би Пхитопатхологицал секундарних оштећења - инсекти, вируси, бактерије, плесни, гљивице. Кееп он, брину, нема потребе да се користе доста хемикалија, јако оштећени делови гајених биљака или не бербе га оре под. (Ви то знате, суви инфос налазе објекат у вашим специјализованих књижевних много пута)

 

То Постао усева изјавити `биће (оштећене, ослабљена) као и сваки други изјавити `биће (оштећене, ослабљена) усев у свету, али само захваљујући веома аномалија околностима, једном од милиона, постала симетрична фигура.

 

То усева ће лежиште да остане после неколико дана, а у већини случајева ће учинити (корисно за жетву). Хоће сазрели као било који други изјавити `биће (оштећене, ослабљена) усев, после само неколико дана. Тешко оштећен или род биљака (ако их има) да се не сакупљају, то орати под.

 

Следеће године - боље жетве.

 

Без обзира, дуже време од сада, мање интересовање било кога у тим бројкама. Посебно након упозорења . Можда апсолутна никаква нова интересовања након тога.

 

Можда боље за вас, данас посетиоци ће бити у боји било где у посети било житу.

 

Они ће бити срање, уплашио То било у будућности.

 

Много хвала за свој интерес.

 

Ваша Човек у Б & В , а сада ради као деуфоизер, десауцеризер и деалиенизер, превише.

 

Џејмс Блонд

Такође, специјалиста у Алиен-Пацови ликвидације.

 

 

Увид у прошлости

Цроп кругови нису чак ни у древним временима раније готово у мери приметио, прегледали и фотографисали. У ранијим вековима није десило скоро онолико рогаллисту и власници авиона, као и данас. Слично, власници камера. Средином 19 века водио око за неколико Дагуерре првим власницима уређаја, контролишући технологију, а ви свакако заинтересовани за много других ствари него житу. Али, ако после свега је снимљено, са релативно великом вероватноћом виђени су у облику слика и постоји евиденција и неке од илустрација о древним цивилизацијама. Само ова чињеница још увек није откривена. Записи древних цивилизација су нововекым истраживачи отворио више и више. Чак и неки од кључних слика древних култура може извући на облике у зрну, као што је симбол Јин Јанг -, јин - јанг, или неки образац древне Маје. У тим данима, наравно, сматрани су за рад Бога, и да их је правилно третира. Као највећи парадокс може бити да није немогуће да неке древне цивилизације чак доћи до реализације да обрасци у зрну јавити након олује испуштања. (следећи текст замени зависношћу цивилизацијски и везу људи-и) , али онда није требало та чињеница не даље истражује и развија, нити је ближе, јер као пражњења грома, па је створио облик, сматра и као дело Божије. Њихов приступ њима могу бити у оба случаја веома сличним и није потребан ниједан елаборат или снимите чињеницу да један настати у односу на друге, или због тога што је аутор за њих у оба случаја један и исти - бог Зевс громовник и готовински еквиваленти и слично разматрања Очекивао сам од било кога ко ће бити њихови описи се у будућности бавити. Стога је врло вероватно да већина напредних древних цивилизација на било коју слику која може бити прилично прецизно репродукује обрасци се налазе у житарицама, у комбинацији са највећом заступљености богова или Бога. Без обзира да ли разумете обрасце формиране од грома испуштања или не. Када се две структуре сматра дело Божије, да је скоро један. Чак је могуће рећи да је било много боље него данашњем друштву, чак и ако је њихов интерконекцији недовтипили. Има још много јаснија претпоставка блиц - Боже, усева круговима - Боже, него фласх данашњој закључити мука човечанства - природа, род круг - ванземаљци. Или да су после свега само производимо ванземаљце грома? То би морао да буде прептат мајстори и професори Ракова Умана, УФ ( ввв.уфл.еду ), али њих двоје ће бити нешто тако заиста тешко да се сложе. У сваком публикацији која се ове две "гуру" светске науке муње протоци написао, не ради се о било ммимоземштанецх не помиње, нити шта ће бити проклети стане, чак и када пишете о оваквим испуштања на Венере и Јупитера.

 

Како житу приступ данас?

Није претерано тако. Не полоинтелигентни се не производи, луду и сенилни круг одлука, нити полоинтелигентни, луду и сенилни ванземаљци или зелено мужичци. За њихово постојање не треба да буде љут ни на кога, нити за кривично гоњење или кажњавање. Зрна у свим редовним зрна обрасци су спљоштени , лежећи на земљи о истих разлога као и оних који изазивају оштећења и смештаја , савијање кукуруз стабљике на терену било где у свету. Свако са сваким образац у зрну задовољава, чак и ако губи било какве знаке правилности, а који испуњава све полехлым су стабљике савијен на терену зрна било где у свету, могу само да ти честитам, то није био баш на том месту управо када је отворио посматрану образац заправо потекао (забележено, изложен). Није битно да ли је устаљен образац, или потпуно случајно збрка неправилног уложио , лежећи на земљи зрна.

 

Ако, упркос свему овоме ће неко ипак тврде да не обрасци у зрну он производи га не треба да не оповргне. Нема друге него да само му желим срећу никада није срео са особом која се бави производњом житарица облике озбиљно. Вероватно најбоље да стави ову особу у уставу, који многи широм света, а где су за складиштење и скривање сличне структуре правилно опремљене.

 

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Социјализам је филозофија неуспеха, вероисповест незнања, веровање у зависти, а његова највећа предност је дељење патње. W.Churchill
Глупост често штите људе од луд. O.W.Holmes
Можда сам пијан, госпођице, али ујутро трезан док сте још као ружан.   W.Churchill
z