Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна хумора . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес - Хумор
Мора бити забавно, чак и ако то није било хлеба и пецива су у дијамант
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машински преведене

Понекад можете направити будалу од целог човечанства. Неки људи стално. Али то није могуће направити будалу стално из целог човечанства. A.Lincoln
Глупост је намерно гајење незнања. W.Gaddis
Довољно напредна технологија тешко може разликовати од чуда. A.C.Clarke

Цроп кругови , кругови усева хумор Лаба Котлинки

PagPh

 

 

Увод

Овде ће бити нешто овде да се забављају

 

као и житу ... (Или зрна; сајт - неки неименовани село)

 

                               

 

 

Сецонд Ханд

 

                   

 

 

 

За радознале појединце овде укажемо где се заправо сва истраживања изазива преноћиште , штету, слабљење жито и ефекте муња испуштања (регистрована и измерена) одржана је у областима

                   

 

 

Неке слике из путевима

 

                   

 

 

Цлосеуп

 

                   

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

Оригинални текст

 

Рудолф Цхристиан , колумниста

У реду у курзиву

Из серије ауторовом колона на чешком радију 3 - Влтава

 

Уметници из свемира

Зашто је то ванземаљци желели да се на нашој планети тамне и мистериозне житу? Облик је такође на територији наше земље. Сваке године се роди у просеку око двадесетак таквих образаца. Поред Муцха је словенске епске димензионална тако да је чак и мање Епопеј димензионални простор.

Очигледно је да ови момци уметнички склон људе. Глобус за њих да изгледа као егзотично, што је за Гоген Тахитија. Неки од облика у зрну показује кохерентан приступ ствараоце. Остали - једноставније оне - могу доћи од деце. Конкретно, полазници Алиен народне уметности школе. Није познато из које планета нам ови уметници стигне. То може бити било где, где кукуруз расте. Иначе, ванземаљци су били забринути за своје креације довољно сламе куће и отишао не на летеће машине универзума округу. Поред жита за њих очигледно ретка и траве. И уљана репица: чак и тада, створена Рајец-Јестреби круг, пажљиво бележе домаће крухологи.

Да су ови подаци долазе од странаца, што доказује и великих димензија. Резултат појава може се ценити само одозго. Иако аутори су завршили свој посао, седите у летећег тањира, са погледом на формирање његовог одговарајуће висине. Као што сам чуо притужбе да човек под заблуди, ако ја верујем у ванземаљце ауторства, иако ниједан од ликова није пружио свој потпис. Али шта ако није уобичајено за њих?

У усева кругови су тренутно пише као нестрпљиво, као у прошлости је била на насловним странама новина, када описују "жновехо напор" - ". Ни зрно изгубљеног" у духу некадашњег слогана Ово лозинку онда популарна представа довела на питање да ли је препоручљиво да прикупи жито и јечам.

Крајем осамдесетих година прошлог века завршио у медијима поново детаљни обавезни годишњи извештаји служио драматично и готово ратоборни као "битка за жито" довела комбајнерскоу "Тин коњицу." Жетва је поново постала оно што су били вековима. Дакле, годишња део пољопривредног године. Понекад успе, некада мање, јер природно је у природи.

Али са краја битке замишљен жновехо вести су ризици који се јављају у другу крајност. То сазревање зрна жетве и медија није појавио курац. Шта ако због ставити ствари ванземаљци? Кроз житу се побринути за то, тако да бар овај начин смо добили јашући пољопривредне теме у извештајима. Можда је то мотив су вођени неки Земљани. Мислим на оне који су ту и тамо јавно признати да су кругови усева креиране их. Они чак имају своју посебну ознаку - Круг одлука.

За његове трикове користе нормално таблу и уже. Додељено им и астрономи на зрна терену у близини опсерваторије у Упице. На крају, у великој мери забављала када је свечано дошао уфологистс. Али то не значи ништа. Ко је икада заинтересовани за уметност, она зна да је поред оригиналних слика, постоји фалсификат! Често веома успешна, како о томе, можете видети у књизи Арнауове фалсификатора.

Заиста, чак и доктор Григар, познат астрофизичар, научне скепсом и пријатно лице, не искључује се да порекло сваке године кругова објевованыцх усева не може бити само дело људских руку. У ТВ дебати, он је признао да је можда резултат вртлога, који се зове вртложни дервиша. Већ је од господина Григар вредно. Ми не можемо да желе да ауторства изјаснио за ванземаљцима. Било би неозбиљно с његове стране када нема летећи тањири види у телескоп, као што сам једном рекао у пријатељском разговору. Чак никад нисам видео летећи тањир, али сам некако ми се идеја да постоје ванземаљци негдје са интересом у уметности. Неки од њихових житарица креације су тако јединствени и магично да би похвалио мађионичар раж. Можда Краљ Јечам. Извесно је да су цветови пшенка машту.

Цвеће и многи уфологум, укључујући руски. Када је у непосредној близини локалног града Тољати почело откривање усева круговима, то је био један од импулса да успостави специјалне школе за истраживање тзв паранормалне појаве. Татјана Маркова, руска уфологистс портпарол рекао је да је један од задатака школе у ​​Тоглијатију је да припреми студенте да се сретну са ванземаљцима.

Можда таква сазнања могла бити од користи за пољопривреднике из уфонскыцх креације нису уопште узбуђен. Изрицање зрна није идеално за жетву. Шта Незвал ванземаљски уметници долазе земаљске крухологове. Жељно около терену са уређајем и испитати сламке који су само савијена или сломљено.

Припрема за састанак са ванземаљцима има рационалну језгро. Сада је крајње време да се разјасни да ли ће бити потребна виза за прелазак наше границе. Где, међутим, добијени? Ту је питање да ли је разочаран што световна уметност професионална критика не бави - са ретким изузецима - процена и анализа њихових житарица креацијама. Али не бацајте у пешкир, а посебно не у викроуженехо. Неки од младих критичара можда ухвати прилику и специјализована у овој области. Награда ће бити позвани на стажирању негде у свемиру.

Ако верујете да би зачетник необичним шарама заиста бити људи универзума, то не значи да бих волео да се наметне овај став. Дефинитивно не као жестоко као што је приморало млада холандска полиција круг-мејкера, када је ухваћен одлука кругове у пшеници. Он је схватио да он прети казна за оштећене усеве. Тако је почела жељно и страсно убеди полицијску патролу да је невин и да на основу тога сви у свету знају да је род кругови не ванземаљце!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Наука има доказе, али без сигурношћу. Креационисти нуде сигурност, али без икаквих доказа.  C.E.Montague
Чињенице су за научнике оно ваздух је за птице. Без њих, они не могу да лете.  Linus Pauling
Проблем није постојање вишка будалама, али да муња усмерена другде него што би требало.  M.Twain
z