Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-духови-зрна (дуцхове-уааааа-борба-бојинг) . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес - "Спирит"
Ако муња пражњење заиста изузетно моћан, можете видети слику сенка у снежним или зрна наредну годину
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машински преведене

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Како је пријатно да испуни бесконачне људи глупљи од нас самих. Ја их волим само због чињенице да су они постоје. J.K.Jerome
Сада морају да дају наду, чак и ако је потпуно безнадежно. Имате наду!
Научно истраживање је у великој мери заснован на осећању да нешто није у реду.       T.Carlyle

У зимским или следећу годину прстију образаца у снегу или житарица

PagPh
Све зависи од енергије пражњења. Уколико изузетно високе, могуће је видети сенку деформисаног облика у снегу или друге усева године. У веома ретким случајевима, приметио после 2 године (Козаровце)

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

Муња пражњења - ствара "дух", фантома, спецтерс, копије

Како се то десило? Нешто као сенке, огледање, отисци прстију - у зимском снегу, или наредне године, исти образац, слично, али веома слабо наговестио ...

 

Изазвао природу - хемија, физика, биологија. У подруму су спроведене опсежне физичке и хемијске промене. Развијен приличне количине растворених хемикалија, које се разликују од нормалних услова. Изузетно висока количина електричне енергије добија из огромног импулс грома пражњење изазива електролизе органских и неорганских материја у подземној високог напона раздвајања и распадања испарења течности и чврстих материја у подруму, још веће хемијске промене - пиролизу догодила у топлоту, произведен од стране исте импулса (и Физика - дехидрација). Велики број хемијских супстанци штетних за биљке, произведено директно из биљака, а лучи у земљишним корена, или да тамо после орања.

 

Муња секрет може да створи велику количину земљишта загађивача (не само биљке, већ и за људе, види Упозорење). Неки од ових штетних хемикалија може да остане у земљи и више од пола године, и изазвати сличан образац у наредној години слабљење биљног развоја и погоршање недовољног раста.

 

 

Извесна количина енергије може да се чува у земљишту због хемијских промена Термокемијски (или само физичко) структура неких једињења садржаних у њима. Силикати, оксида гвожђа, феросиликати, алфа - бета егзотерман и ендотерман промене модификације структуре, променили количину кристалне воде (дехидрација) и другим сличним реверзибилних Термокемијски промена. Слично измењена хемијска једињења (углавном физичке промене), могу истрајати испод површине земљишта за неколико месеци, а када постоје промене влажности и температуре, на пример после напада снег, зраче апсорбовану топлотне енергије (као нпр безводна бакар сулфатом, након додавања испуштање вода велику количину енергије, у току физичка промена је снажно егзотермно). Пуштен топлоте огледа се веома брзо креирање облика у снегу.

 

Број једињења у земљишту може бити лишен воде кристализације током пражњења кроз огромне енергије која зрачи. Након напада снег може да се апсорбује од недостатка воде и ослобађају енергију апсорбује током пражњења.

 

На пример, у прилогу фотографија је из Козаровице, Словачка

ГПС: Н 48 ° 17'56 .33 "Е 18 ° 31'46 .53" 

Богата документација овде , веома детаљан опис,

веома детаљан цртеж;

Очекује се датум од 11. јула 2009 ( смештај , савијање стабљике на терену

 

видљиви образац у снегу зими 2009/2010, силовање током вегетације 2010, а приметна знаци догодила у вегетацији у 2011. Изнад поља вероватно је током олује догодило право ватрени пакао (око олује дате мај-јун 2009), а није немогуће да гром који је погодио оквир и његову сметње образац осликана, много виша од пет стотина хиљада ампера. Могуће је да би то могао бити један од најмоћнијих муње испуштања, икада измерена у свету. Облик, њен облик је међу такозваним "типова мотора" који су обрасци који подсећа гледалац дешава одвија унутар цилиндра или дизел мотора са унутрашњим сагоревањем (може се наћи на пример на Иоутубе, скениран великом брзином).

 

Да се ​​дода.

 

Вебмастер ввв.уфоревуе.ск треба да буду похваљена за веома софистициране покривености житу, потпуно објективне, неоптерећене никаквим натприродним, ванземаљским или езотерично обзирима, што је скоро изненађујуће, с обзиром да сајт се првенствено бави размишљањима о НЛО и паранормалних појава. Сва њихова покривеност облика у кукурузу, али од свих сличних разлога потпуно избегавали, а то није само облик у Козаровице. Сви су допуњени богатом фотодокументације, ГПС податке, податке мапе, врло прецизно и детаљно цртање облика. Зато је могуће да приликом извештавања о облике у кукуруз прогласи апсолутно без премца у свету постоји. Пре свега ГПС расположивим информацијама, ово је један од најважнијих података, готово све постојеће странице посвећене питању житу размотре нешто потпуно непотребно, практично отпада, а није га замарам са сликама укљученим. Наравно, постоје изузеци, као што је неким немачким страницама недавно у том погледу веома дисциплинован, и сигурно ће бити више.

 

За све похвале недељив објективно извештавање о обрасцима у зрну може се дати ауторима Словачке сајта уфоревуе.ск 1 + један са звездицом (1 +)

 

Напомена о ГПС: сопствени сајт ауторов вероватно један од највећих збирки сертификованих ГПС података на основу налаза житу из целог света (500 +), Енглеска, Немачка, Данска, Холандија, Италија, Чешка, Словачка, САД и другим

 

Још само из Енглеске већ постоји више од једног хиљадитог

 

Време ће бити постављена страница ( овде ) да ће платити више.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Научници сада верују да основна биолошка функција груди је да мушкарци глупи.  D.Barry
Бити будала, то није јефтина ствар. Глупљи сте, још је веома скупо.S.Brown
То никада није неопходно анализирати шта је већ учињено. Потреба да се брину углавном о томе шта остаје да се уради. M.Curie
z