Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-електро-патологија-индукција-струја-у-биљака . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Индукциона струја у погонима
Неколико практичних експеримената
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машински преведене

Никада рећи људима како да раде. Реците им шта да раде и да ћете бити изненађени како они то раде. G. Patton
Како смо увек ће изабрати најбоље, али ако је икада не стоји. Kin Hubbard
Задатак генија је упознавање са идејама идиоти испред двадесет година.      L. Aragon

Цроп кругови , кругови усева индукционе струје у фабрици

PagPh
Ко не плаче, не корејски.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

У овом тренутку, покушај ће бити показано, резултат који је иницирао све накнадног истраживања смештаја , оштећења, слабљење и оштећење усева и друге биљке. То је био тест да се види да ли је могуће да у фабрици, преко електричне индукције створио такву количину електричне енергије која би јој науди. Ако је могуће, чак и ако би било само минимална енергија шири испод површине земљишта на стране и оштећења корена, да је после интервенције олује испуштања у области одмах су оштећени струјни удар и тела постројења на даљини од бројила до десетина метара од пражњења. Просечан муња секрет канал сама је ретко више од 5мм. Неки извори указују на ширину канала муње и време пражњења 10-20 мм, што може зависити о тачном тренутку очитавања пречника, што може да варира у наносекунди. На пример, између просечне и максималне струја пролази "доста времена", који је заиста пријављено микросекунди, али током то може да значи да се промени канал неколико пута. Просечан струја јавља у два случаја - у растуће и опадајуће део криве и канала пречника у оба случаја потпуно различите. Најважније сазнање јесте да величина није већа од само неколико центиметара.

Резултат експеримента је налаз да електрична енергија заиста изазвана у погонима .

Само ударање и слабљење корени вероватно не би довело до опште слабости и понижења од ваздушних делова постројења и накнадног смештају , савијање стабљике на земљу, то би довело до смањења приноса. Већ постојећи семена семе ће сазрети у наставку просечне величине. Тврдња је, наравно, пука претпоставка, али наравно да је увек могуће да се статистички и експериментално потврди или оповргне. Могло би се чак рећи да је квалификован претпоставка синтетисан на подлогу многим запажањима биљке изложене неким неповољним условима раста и сазревања.

 

Структура електране водивостии

Биљни ткива садрже било електрично проводљиве материјале, нарочито електролита. Могуће је да је жица је толико мала да је њихов допринос није значајан (супралиминал штетно) индукција електричне енергије у биљним ткивима десили. Стога је најпре неопходно да се утврди да ли је битно другачија средина у којој електролит је у структури биљних ткива против метала, може да изазове електрични индукцију. Таква чињеница не може аутоматски претпоставити, због начина на садашње руководство електролита (диригент 2. налог) је метод проводника (обично метална жица 1. реда) је веома различита. У метала преноси тренутну проводљивости електронски гас, који се слободно креће електрони највиши валентна сферу, док електролити посредује проводљивост електричне енергије ањона и катјона крећу у раствору. Ако је формирана применом електричног напона преко мобилног баријере (као електролитички баријера), то би било вођење електричну струју кроз индукцију биљног материјала немогуће. Најлакши начин да се уверите таква ствар је практичан експеримент.

 

Напомена:

Руководство електроенергетских постројења, наравно, могуће, електрични отпор стабљике и лишћа кукуруза може се мерити и на зеленим биљкама око неколико мегохмс по центиметру. Биљка ткива обавештавају једна другу о њиховом статусу преко електричне сигнале, попут животињских ткива организма. Питањем бави целе научне дисциплине под називом Фабрика Електрофизиологија. Детаљи се могу детектовати на пример у биљној електрофизиологије: теорија и метходсс , Џорџ Александар Волков , Спрингер, 2006 ИСБН 9783540327172

 

Аранжман покушај

Ради провере индукцију струје у трафо постројења изграђена која је имала примарној страни 5 смењују на бакарне жице на секундарном страни 2,5 PagPhпретвара сестројенехо из биљног материјала. Као садни материјал је коришћен улазница шнитлику (Аллиум сцхоенопрасум) налази се у слеевинг. Електрична отпорност шнитлику је постављен на око 2,5 МВ / цм. На примарном трансформатора калема је доведен 1кХз сигнал око 0,3 В сигнала и цекундарни примарни калем је примењен на улазни два снопа осцилоскопом. На крају ће бити постављена још неколико слика. Покушаји су од маја 2008.

 

Пре овог експеримента је покушао контролу, када као секундарни намотај материјал бакар - и 2,5 нит. На крају довести до другог контролног експерименту, у циљу откривања и отклањања било паразитског индуктивитет у директне повезивање жица, ако се такво постоји индукција. Нешто као ово не дешава само аутоматски бити искључени, јер разлика између отпора проводника и садног материјала може да се процењује да 10 9 пута ниже. У другом случају је користити уместо бакра жице непроводан најлонским влакнима. Сва три покушаја били су потпуно исти простор успрадани.

 

Ако измерени напон шнитлику неколико стотинки мВ, бакра - око 0.15В, најлон - мерене су у ништа, чак ни наговештај било буке. Године, то је наравно, с обзиром на користи мерну технику. Најважније је чињеница да могућност било паразитске индуктивности били довољно елиминисана током експеримента и мери изазвани струје заправо долазе из користи сламку шнитлику. У случају додатних експеримената су "постављање користе мерни апарат" на 0 (нула исправка) и 100%. То је заправо била двоструко слепа дизајн суђење (слепи експеримент). Не треба мешати са двоструком слепом огледу, то је нешто сасвим друго. У том случају би морао да покуша да процени потпуно независно лице које не би било на свим информацијама, оно што се материјал користи у којем покушај. Такви експерименти (двоструко слепо) су од посебног значаја у медицини. У једноставним физике немају значење, због могућности покушају да се понови у било које време, под потпуно истим или веома сличним условима, што је довољно за објективну процену резултата и елиминисати субјективне утицаје.

 

Извршену експерименти показују да чак иу биљног материјала је да се подстакне електрична струја електричну енергију по правилима, могуће је да се ради са њим. Највероватније да се укључе у њој, као и током текуће провођења у фабрици у којој су присутни електролите. Еквивалент коло биљака може се сматрати претежно серијски прикључак отпора групе. Струје су подстакнути на биљног материјала, слично као у горњој линији (види ЦСН - ЕН 62305 1-5). Само да треба рачунати са много већим отпором биљног материјала.

 

Покушаји су лако проверљиви изводљиво и репродуктивни. То је потпуно без изузетка експеримената изводљивих у било којој школи физичко или биолошко лабораторија.

 

Општа последица покушаја је налаз да чак иу електролита је индукција. Иако то није проводник Првостепени. Практичне последице покушаја је вероватно близу нуле, јер је тешко могуће да се дизајнирати инжењери захтевају трансформатор изграђен у води или у води ..

 

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

Снимање без преседана образац линија магнетног поља у области зрна

Запрепашћујуће, збуњујуће, шокантна и тешко за поверовати, али и око отварања сличност

Цроп круговима - а рекордне поља линије електромагнетног поља генерише пражњења грома

Тренутна вредност је близу 10 6 - милиона ампер (познат Гимназија експерименте 20 до 30 ампера)

 

  

 

Тачан тренутак пражњења грома протичу кроз кукуруза стабљика индуковане електричне струје су доведени да би произлази показују електромагнетне својства и може да делује као игле компаса. Магнетно поље просечне пражњења блиц у неком тренутку око десет хиљада пута јачи од магнетног поља Земље. Полупречник круга приказује опсег од око пражњења грома електромагнетне силе.

 

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Циљ научника у разговору са колегама није да убеди, али да разјаснимо.  Leo Szilard
Поштење се исплати, али то не чини довољно да би се за њу бар неко обучен. Kin Hubbard
Да ли мислите да је ваш шеф је глуп? Запамтите да ако је он паметнији, ти би био без посла.     J.Gotti
z