Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-ин-зрна хронологија-детаилс . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Хронологија - Детаљи
Цроп Цирцлес - Детаљније

на смештаја , оштећења, слабљења зрна

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

Тешко је схватити шта је особа заиста доноси срећу.  Кин Хабард Сиромаштво или богатство није радила превише. 
Странци, чланови парламента и Устав штити већину пијан. В.Рогерс
Ако је ваш експеримент треба статистике  Е.Рутхерфорд процене, боље је да се направи други.

Цроп кругови , кругови усева

Хронологија - Детаљи

PagPh

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Хронологија смештај , оштећења, слабљење зрна - додатни детаљи

Ова страница ће показати постепене промене у житарица, који су се догодили углавном у близини и око неких од посматраних периодичних структура (род кругови). То је нешто изузетно тешко, било документација у том смислу је практично нула, а може добити мање или више случајно. То је узроковано најчешће грешке које се суочава са све истраживаче житу, који документују објекат, а тиме и да их раде преко. Они не схватају није барем да објекат који се документовано, под условом да временске (хронолошке) развоја до жетве. Иако они никада нису успели да ухвате акцију од самог почетка, веома је интересантно и оно што следи након што оконча своје активности. Оно што смо документовали, у смислу хронологије, пре изузетак, јер је објекат био веома брз, вероватно захваљујући домино ефекат и Буттерфли Еффецт. То не значи да се на лицу места ништа неће десити следеће, или обрнуто. Одређене промене могуће је посматрати све до жетве.

 

Као што је већ поменуто, документација која тачка стекао велику већину "истраживача" није могуће у погледу хронологије потичу апсолутно ништа, јер место готово принципу не посетите поново. Али, на срећу, може се користити више или мање случајни феномен да су неке слике потврђују феномен заробили ловаца разних редовних облика у кукурузу, направљен у различитим временима.

 

Једини изузетак од тог правила су побројани оне случајеве у којима постоји неко време након завршетка облика - прибиде неке друге делове. У том случају, они виде неке "извиђаче" да буде прикладно да се подигне перделе од удобних столица и иди пуцај поново објекат.

 

Иако је одмах дође још један огроман грешку која би имао фотограф СВЕТУ НИ ПОД КОЈИМ УСЛОВИМА НЕ приушти . То је веома тужно то што они заробили слике (објављена на њиховим страницама) нису увек обележен датум никада није узет слику, али датум (вероватно) појава образаца. После неког параметара ЕКСИФ, где је то могуће, између осталог, датум слајд лако чувају, сигурно не вреди претреса. ЕКСИФ се аутоматски додељује за сваку слику апсолутно узет са дигиталних уређаја, који садржи веома много детаља о фотографији (датум и време експозиције, тип уређаја) и редовне процесе прилагођавања није могуће да га се отарасим. Врло је вероватно да су сви документарни Кругови усева феномен чак и не знају да таква ствар постоји, и ако је тако, за мистериозним разлога свака слика је уклоњена, јер се труди да буде више мистериозна него мистериозни дворцу у Карпатима. Стога остаје потпуно него било документарни Кругови усева феномен питам да ли су те информације могао у своје постојеће базе података Веб додатак. Барем то је једини и најважнији, стварни датум на фотографији. Информативну вредност њихових веб страница би одмах затим повећао процењена минимум 10.000%.

 

Позитиван изузетак од тог правила је Клаус Леидорф. Једини узрок ове ствари, то је сасвим разумљиво да је посебно господин Фотограф  Клаус Леидорф, изузетан стручњак у области, посебно аутодизалице фотографија. Фотографије обрасци у зрну за њега су практично једини нуспроизвод.

 

Упркос тешкоћама се понекад, мада ретко, слично запажање да направи. Понекад се деси да моје фотографске истраживачи догађаји одвијају у различитим временима. Иако стварни датум фотографији из њихових аутора никад се не зна, као што је већ поменуто, бар о нечему што се може оценити коришћењем стање биљака. Такви случајеви ће бити овде представљени.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Он не зна ништа и мисле да све знају. То јасно  ГБСхав идеалан за политичку каријеру.
Закони физике могу објаснити  А.Еинстеин конобарицу.
Многи људи пропустите сјајну прилику, јер је прошло ТАЕдисон у комбинезонима и гледа као рад.
108
z