Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна-предвиђања . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес-прогноза
Предвидите где и када усева круговима појављују готово немогуће. Што се утврдити могуће.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

Научник једноставно воли истину за самог љубави за њу, да ли може да буде било где. Luther Burbank
Предвиђање је веома тешко, поготово ако је за покривање будућност.  N. Bohr
Наука никада неће решити један проблем без одмах десет други нису.         G. B. Shaw

Цроп кругови , кругови усева предвиђање могућности

PagPh
Ова страница ће описати неке могућности предвиђања (не) од (не) редовних образаца у будућности. Ту ће бити посебно изражене предвиђања прате феномене, који би требало да буде могуће у било ком тренутку у будућности у вези са откривањем образаца у зрну потврди или оповргне.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

На овој страници ћете наћи предвиђања када и где су ти кругови појављују

Они су овде, али проналажење прогнозе које произилазе из разних запажања, тзв прогнозе, непроцењиво помагачи науку и истраживање (и основни) . Неки од њихових облика може бити позван предвиђања, али предвиђања су сасвим адекватна. Шта је то?

 

У суштини, предвиђање је облик предвиђања, која се заснива на неком облику објективног посматрања, што омогућава да се донесе закључак. Стога је без илузија и фантазија, изреченим захадологицкыми разних "капацитета", који су готово без изузетка једна ствар: они не могу да буду на било који начин уопште ни да потврди ни да демантује. фундаментални принцип сваког научног истраживања - принцип верификацију верификацију и Фалсифиабилити. На пример, један од најпопуларнијих теорија захадологицкыцх - житу направили ванземаљци: Они не могу да потврдим или потврди - да ванземаљци никада нису раније видели. Нити је чак могуће да се оповргне или фалсификовати - псеудоним ммимоземштани ванземаљци није могуће да заведе било необјашњив феномен.

 

Све ове и друге сличне теорије зато захадологове широм света могу држати заједно у њиховој захадологицкыцх дупе.

 

Овде изражена прогнозе ће сви, без изузетка, на основу проверљивих логичких претпоставки, и није их спречава да будемо у било ком тренутку у будућности на било који начин потврдио, демантовао или обрнуто.

 

Предвиђање може ретроактивно провери, односно да користе своју апликацију за случајеве који су се већ десила у прошлости, као и да провери да ли су ови случајеви потврђени или оповргнута.

 

Предвиђање број 1

Оригинални Цроп Цирцлес никада неће појавити на локацији где је то не претходи олује, тачније, где муња пражњење пропуштеног поље на месту где је касније појавио са прстеновима или било којим другим редовним облицима.

 

Да кажем да су они прави Цроп Цирцлес настају муње пражњење, неодвојив од претходног предвиђања пратеће појаве. Свако ко жели да оповргне такву тврдњу има опцију. Иако би морао да заиста тешко, али могућност постоји. У сваком случају, то је сасвим објективан феномен који може бити потпуно у потпуности потврдити или оповргнути, а ту су и сасвим објективни технички ресурси који омогућавају.

 

Други, додатни или крајња формулација: Оригинални Цроп Цирцлес се наћи само тамо где је тачно у том тренутку, на терену је био погођен пражњења грома. Никада неће Они су открили пре прве пролећне олује, или олује негде где није био, управо тамо где поље није прошла пражњење муње. нешто усева круга могло десити у озимих усева после зимске олује.

 

Предвиђање # 2

Стабљика у тренутку истинске ратарство круга никада неполехноу (не савијајте стабљике на земљу) због чињенице да су прецизно дефинисане за неко време баш у неком тренутку она је била локално сконцентрисана механичке или било које друге силе. Образац је створена за њих давно и полехаји , савијте стабљике на земљу само где је створен штету и касније слабљења стабљике. Полехна (савијених стабљике на терену) само због чињенице да ће бити ослабљена. Строго говорећи, тако ослабио да могу да полехноут (стабљике кривина на земљу), због знатно слабије снаге које здрави преиспољан сламке су у стању да издржи без икаквих проблема. Здраве, нетакнута и неокрњен стабљике су више од 100 пута јачи и издржљива, способна да издрже веће 100к снаге.

 

Страус на локацији образаца ће бити тако ослабљен да није можда чак носе своју тежину. Већина од њих, али може радити снаге су знатно веће (комбинована тежина свежањ многих стабљике, домино ефекат , слама тежина повећана више него дупло влагу из росом или кишом, привремени ефекат протока ваздуха.

 

Слабљење су стабљике обрасци могу бити верификован од стране механичких тестова, и то је слабљење сламку шта се дешава (неће догодити) на било уложио , лежећи на земљи зрна у свету, и потпуно нерегуларан. Она је спљоштен , лежећи на поду истог разлога, слабљење проласка струје испоручене до места пражњења грома, у неким случајевима, чак и индукционог.

 

Предвиђање број 3

У случају да ће бити откривен ускоро после олује пражњења, што је створио, то ће бити могуће у било ком тренутку житу термопосматрач да открије и потврди присуство таквог резидуалног енергију из електричног пражњења, који се налазе у подземље привремено складишти као топлота. У више напредни стадијум истраживања ће бити идентификоване помоћу термовизијске камере убрзо после олује терену, који је погодио гром, па је повећана вероватноћа да ови зрна Полехна , савијене вреба површину Земље. Поред тога, постоје и други начини да се сазна где гром ударио, с тачности до десетина метара, и фотограметрија дозволити овако нешто најближе центиметру.

 

Предвиђање број 4

Пре или касније ће фотографски заробљен муње који је погодио тачно на месту где је створио редовно образац у зрну. То је највероватније десити у добром старом Енглеске. Да би се подстакла напоре стормцхасеру је отворена у овом тренутку да:

Први муње фотограф, који је успешно забележена пражњења грома, који је ударио у пољу кукуруза тачно где последично касније, редовни образац, усева круг, то ће бити богато награђен .

Поред непролазним славу као први у свету који нема нешто слично успешно добија на рукама аутора овај пост кесу црва (слаткиши), а десна рука направио лажни потпис аутора овог рада, налепљен писма из вистриханыцх Црвеног права. Стормцхасери широм света, уједините се!

 

Фотографисање грома испуштања бави бројем стручњака широм света. Види, нпр, Гоогле (стормтрацкерс, стормцхасерс). То је потпоље интереса, праћење екстремни временски. Неки од њих чак покренути блица и гледа као потпуно предност, главни интерес. Поред ових, међутим, осматрање, мерење, документовање, праћење и евиденција које се баве екстремним временским и једну сасвим формално научне дисциплине, под називом хидрометеорологија.

 

Предвиђање број 5

У случају да ће бити откривен ускоро после олује пражњења, што је створио, то ће бити локација неких од житу или других редовних облика сасвим јасно квалитативно и квантитативно откривених и верификован од стране повећане концентрације је веома опасно, чак и смртоносне хемикалије. Углавном ЦО 2 , ЦО, и вероватно многи други, много гори (ХЦН) и неки органски веома опасне хемикалије. Можда силицијум једињења, Органофосфати (али не потиче из постројења за третман хербицидима и пестицидима)

 

 

6. У местима са опште полехлым су стабљике савијене на биљкама подземних кукуруза ће се наћи потпуно идентичном карактеристике као у обрасцима. Да ли у близини редовних облика, или на великој удаљености од њих, или на местима где је после било редовне обрасци, Цроп круговима, ни споменици.

 

 

7. Предвиђање: Ако одмах не напусти и безусловно круг одлука његових сулуде акције ће пре или касније један од њих се налази на лицу места убили пражњења грома, једина истинска и легитимна аутор житу. Да ли су упозорили.

 

 

 

могуће развити нешто као парцијалне глобалне кругова прогнозе усева - никада и нигде другде него где су олује и тешко обасја, и углавном се јављају у околини вештачких и природних громобрана - Ел линије, инж. мрежа, стајњак, дрвеће, жбуње, подземне изворе воде

 

(Чак и у физици) али је вероватно најбоље је ако не покушамо да измисли разне глупости. Када једноставно природа уместо "дозволити" или остави, способност да створи различите редовне и фрактална структура. Она сама понекад нам говори како је заиста. Ако имамо мало среће, можда неки од нас своју способност да успе у математички моделиран коришћењем неке симулације програма. За почетак, биће сасвим довољан објашњење неке ситнице, нераскидиво пратећи фигуре, прошлост и будућност (парцијални извод предвиђања пратеће појаве)

 

8. Електромагнетизам

 

9. Статички

Поред предвиђања: електромагнетизма, статички електрицитет. Предвидите нешто што је одавно познато, је непоштено и неправедно, он би Мирек Дусини. Али они хлупучкым захадологум Прошло онима њиховог полупразном виклепаныцх маковичек некоме је посипају, када није могао да да се повежете. (... Уман ... Муња Пуштање ...) била је довољно само питам. Човек је већина "експерти" из целог света који воле да сами штите "стручност" свог истраживања да мало жао. Али, нажалост је само потврда да они никада неће сметати студирају неку литературу. У том случају, они стварно нису морали да смета. Страна 7 је заиста почетак књиге.

 

"Може ли ико предвидети њихова појава" - више од 1 То није могуће тачно предвидети када, тачно где и шта тачно фигуре у пољима појавити. Уместо тога, могуће је предвидети број нераздвојно пратећих појава, која ће бити откриће образаца претходе, прате и следе. Такође је врло лако да се објасни зашто. Сви ови феномени имају једну заједничку имовину. Апсолутно нераздвојни спада међу појавама, нераскидиво повезан са пражњења грома. Тако је могуће предвидети прилично тачно оно што се десило у вези са открићем тзв Генуине житу у будућности било где у свету одвијају на њиховом месту, што је њихово место открића ће се наћи и зашто.

 

10. Лажна, индукцијом - мали кругови

 

11. испуцала камење, Фулгурити (као и друге камење очигледно под утицајем енергије муње испуштања, разрешава и ефекти у земљишту), и генерално - последице пражњења енергије на пољопривредном земљишту

 

12. линије у зрну -) директно - преко цеви и руководства ... б) као рута за трактор и између сетве дензитета је тачно утврђена, а ако нешто крене наопако, као што су биљке расту из воде, врло равномерно и без смештаја , оштећења, слаби. Муња пражњења на терену, али то иде довољно лоше ", засађено у поље" број штетних хемикалија. Постројења за неколико недеља пре тога растао управо у складу са количином хранљивих материја у земљишту, а ако муња испуштања догодила на терену, у свом редовном веома мрежи ће бити подељена између њих и хранљивих материја управо оно што им треба. После освајања блиц, али су биљке огромна површина оштећена, а струја дође до њих, углавном кроз нумере после трактора, па је тако равномерно распоређена по огромном простору. Већина биљака оштећена, струју која је дошла са обе стране, на средини између нумера. Биљке се онда покушава да се отараси неодговарајућих хемикалија, и где су већина, они нису успели да најгоре. Агрономија, плодоред, ђубрење, лечење, сејући густину - све се обрачунава на највишим приносима и то је време тестирани, такође се стално гаје нове сорте. ц) непоштен налази изнад подземних објеката - осим ако су копали, они могу бити стално налазе

 

13. "ПИН рупе"

 

 

 

Мртве животиње

 

Допуњавање и проширивање образаца временом, наводи претходи подношењу , савијање стабљике на земљу

 

Полопредикце - признаје могућност неуспеха:

Познати кинески симбол Јин - Јанг, Јин - Јанг долази из посматрања житу и прекраја облике у антици. То је готово незамисливо да би то могло да буде другачије. Пре или касније, то ће бити могуће да се потврди да је поглед из студија датотеке материјала. Он неће, док је у правом смислу дословног писаног записа папира материјала, али таква евиденција исклесан у камену. Само гледам. Можда ће то бити могуће у будућности доказати да у току другог поступка усмерене експлозије, током којих већина вероватно спада у једно место позитивног (јинг) и друга негативна (јанг) пражњења грома (вишеReturn Stroke, Такође постоје биполарни муња), они могу да се око њих створити такве велике брзине вртлоге ваздух, а нарочито врста електромагнетних поља који могу да створе сличан образац.

----

 

 

-----------------------------------------------

 

Део 2

 

 

 

Да ли је могуће да се предвиди настанак истинских житу?

У извесној мери, да, иако, наравно, није тачно ..

Изнад свега, могуће је предвидети када и где да се појави. Никада се појавити где није било олује, а на терену је ударио гром. Наравно, али чешће јавља у местима такви усеви спљоштене , лежећи на поду потпуно неправилне. Широм света, процењује се око један милион пута број предмета и области него што су у редовним обрасце. Око 10% од укупног броја засејане годишње. Уколико током "слетања", ефекат електричног шока, огромна енергија, површина поље је вероватно да више или мање тешко дефинисати и прилично насумично међусобни околностима, може да створи редовне образац.

 

Жито скоро никада неполехне (не савијајте стабљике на земљу) одмах након олује пражњења, или обрнуто. То је такође један од најважнијих чињеница да је сваки потенцијални истраживачи су поднете , лежећи на земљи зрна највише збуњеног. Било да је самозвани истраживачи, "захадологи" разно штанцање, нло-логији, или, пак, појединци који желе да покушају да погледате питању мало у смислу било каквог стварног науке или истраживања. Реал научници и истраживачи посветио истраживању на проблеме, али само са значајним закашњењем, јер је њихово истраживање кроз разне "стручњака" су именовани као захадологове, уфологистс и појединаца посвећених различитим паведам псеудоведам ужасан начин дискредитован. За све ово је поред ауторства разних облика почели да пријављују разне сулуде појединаца, Д & Д, који могу бити потенцијални озбиљно истраживање у овој области дискредитован много више. Могли су му рекли било какву озбиљну истраживања у овој области је само погодио један, готово дефинитивно ексер у ковчегу. Неки други појединци онда због чињенице да су њихови мозгови оболели били у стању транспотроват друге информације осим да су сви Цроп Цирцлес су дело људи, заиста неке веома драгоцени узорци произведени.

 

Чињеница да зрна Полехна , савијене стабљике на земљу, много касније него што је довео до тога је изазвао, може назвати "Природна Мимикрија". Много више детаља о приближном времену и редослед догађаја који на крају доводе до смештаја , савијање на стабљике кукуруза подземних, налази се на сајту хронологију .

 

Понекад, смештај , савијање стабљике на терену зрна јавља у таквом прелепом времену, само оно што пољопривредници могу да замислим за њено гајење. Олуја, која је већ била пре неколико недеља, била сам у том тренутку нико није ни углавном памти. Насупрот томе, само после олује током површног прегледа зрна изгледа да се ништа не дешава са њим, а не град није пао. Али само кратко после олује је у ствари велика смештаја , оштећења, ослабе, "сазрева", барем у распону од неколико десетина метара од места где је муња погодила, а понекад и много даље. Биљке али не много дана после проласка електричне струје, понекад вероватно чак само изазвана, они изгледају као да су наизглед би готово ништа није догодило. Чак и када су они прошли кроз такве много електричне енергије, што је одмах и безбедно убијен.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Склон сам да алкохолизма наследио, али сам убрзо сазнао да се рукује. Ја увек саветујем људе који су знали о том проблему много више него ја. L. Minnelli
Време за акцију је сада. Никад није касно да се уради било шта. A. de Saint-Exupery
Незнање никад није боље од знања. E. Fermi
z