Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна су створили-после-празни-муња-ЛЕД-освајања по површини . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Задржавање површину Земље
Пре скретања подземна да изврши одређени временски период може Меандер дуж терену као у ваздуху
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - машински преведене текст

Највиши ветар бацио борова највише. Високе куле пада са највише буке. Стрефуји трепери у највишим планинама. Horace
Најтеже је да се мало када можете покупити много.  K.Hubbard
Алхемичари откривена током потрази за златом и многе друге ствари много више користан.   A.Schopenhauer

Цроп кругови , кругови усева Вођење површину Земље

PagPh
Мото: Ова страница је посвећена струја током олује испуштања преко површине земље и околним Ундергроунд. Описује догађаје који утичу на виталност, стопа раста и сазревања биљака

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Електрични водови на површини Земље

могућству у местима са нижим отпором (између осталог видљивим знацима сетву)

У почетку, тренутна провођење одвија више или мање случајно, због огромног вишка накнаде и енергије на удару. Локална оревем и јонизације створили на лицу места, а случајно проводних стаза, која је тренутни проток се одржава. До неколико метара од ударца занео се равномерно, по могућству у проводним путевима, који има тамо место. Постоји неколико врста, према начину оснивања:

(Они су поредани према старости најстарији)

1) Геолошки (међу многим другима који се односе на њих, чак дистрибуције влаге у подруму

2) Археолошки

3) Индустријска (комуналне)

4) Обделаваци

5) Локалне, случајну, резултат јонизације и грејања средина за делићу секунда:

 

Делимично случајно струја пражњења провођење дуж површине Земље

(Наставак варница изврши неко време у случајним правцима)

То важи, на пример, слика испод ауторског права. Само у том тренутку, или на било ком месту као нико никада био, или није приметио ништа тамо управо у тренутку када се узорак потиче. Зато је могуће да призна ни теоријска могућност да се кроз цик-цак линије, праћен благо заобљеним делу око 30 метара, лопта је одржана муња. Разматрања али у тим случајевима варира, посебно на нивоу маште, можете позвати помоћ само на самом почетку било ког научног рада, онда она мора да прати објективну верификацију.

 

Објашњавајући тежак висветлителнехо феномен кроз другу тешку висветлителнехо феномена је веома тежак начин и између угледног научног метода сигурно није. То садржану у потпуности на ивици, као и више или мање опција. Праве у шеми више, знатно краћи, али неки вероватно створио повезивањем оружја шокове ударају близу заједно. Сви кругови су створени утицајем многих оружја много разграната испуштања, од којих су неке ушле заједно на терену, а један секрет је вероватно да ће наставити у земљу (док цик-цак, па скоро равна) много даље него што је уобичајено у сличним случајевима.

 

Напомена: постоји фотографија у којој постоји неколико стотина метара дугачак ред - путовање копном из бројки у даљини, где вероватноћа изложености лопте муња више вероватне, иако, наравно потпуно непроверљив. Такође, то може бити једини начин електрично пражњење од површине Земље.

 

На месту где глава удари РС, након веома кратког временског периода постоје огромни вишкови електричне накнаде. Он је могао одмах да буде заведен у земљу само веома добар проводник. Ако је нешто као веома добар проводник у месту не постоји, што је у области вероватно и преко 99% случајева, у потрази за излазом из удара и искључивање било мање или више случајни правцу. Ово се дешава готово без обзира на то у ком правцу отпор је мањи, јер од таквих великих струја, које се јављају на лицу, тако да кажем, не отпор је прилично мали. Проводљивост било на лицу се јављају материјала за потребе скретања струја неколико хиљада ампера исувише ниске. Локално грејање, јонизација окружење али може проводљивост у неким стварима веома тренутни пораст (диелектрична слома). Тада преостала енергија у том правцу прилично брзо празни у илегалу.

 

Понекад струја подземни води веома лоша (може бити релативно ниска влажност), а струје се затим проширила преко површине земље много дуже нанесу толику род кукуруза у више штете. Низ се онда може спљоштен , лежећи на земљи до око 90%. (foto)

 

Понекад секрет може да подземни пут, који грубо имитира структуру дрвета коренима. Увек фрактал структура. Такав фрактал може да изгледа отприлике овако наопако и окренуо земљу у уградне четинара - Јела, бор, али и млечног дрво - Топола, Бассвоод. У свим наведеним у овом ставу су такође случајеви око тачке удара се шири прилично прецизан кружни простор у којем је присутна опасна по живот напона корак. Немојте бити превише изненађујуће, јер у малој удаљености од утицаја грома испуштања (десетина метара) ће бити у опасности од смртној опасности никоме икада. Корак напон подручју круга је приближно константна, изван круга одмах падне на нулу. (nákres)

 

Удео подземних објеката на електричним водовима

у оближњем подземном (археологије, геологије, индустријализација - комуналије)

 

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Снимање без преседана образац линија магнетног поља у области зрна

Запрепашћујуће, збуњујуће, шокантна и тешко за поверовати, али и око отварања сличност

Цроп круговима - а рекордне поља линије електромагнетног поља генерише пражњења грома

Тренутна вредност је близу 10 6 - милиона ампер (познат Гимназија експерименте 20 до 30 ампера)

  

Тачан тренутак пражњења грома протичу кроз кукуруза стабљика изазвана Онда су донели (јонизован ваздух, корона пражњења) електричне струје. Они чине ножеви и остали делови биља понашају као било који други проводника и представљена у таквим својствима тренутку електромагнетних. Погођене биљних ткива ослабити веома споро, због огромног инерције и самим тим веома споро текуће промене у биљкама ( ЕПП , Хронологија ). Јер понекад на локалитету може одвијати веома сложене сметње и одјека, понекад може створити веома компликован образац. Једна муња пражњења зрачи енергију која електрична локомотива путовао неколико хиљада километара. Просек (!) Пражњења. (Поједностављени објашњење)

 

То је вероватно био један од највећих превара и забаван, практичне шале, која, када мајка природа у томе изненадио човечанство стотине, чак и хиљаде година.

 

Са поменутих идеја је могуће не слажу, можете протестује против њих, али то је заиста све о томе и шта да радим са њом или против ње може да уради. Тзв. постулат Јара Цимрман.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Ако неко каже да може да посвети квантне физике без укључивања  N.Bohrготово луди, само потврђује да разуме скоро ништа тамо одехрва.
Муња је феномен, који смо  R.Bransonимала боље избегавати.
Природа не жури, али  Lao TzuАли све је завршено.
z