Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-хронологија-тимелапсе . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Цроп Цирцлес - Тимелапсе
Непрекидно снимање време нуди веома занимљиву прилику да сними након открића формирања
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

То је природно да претпоставимо постојање феномена необјаснителныцх метода доступна данас. Ипак многи научници нуде једноставан одговор - ванземаљци и духовности. H.Ramis
Увек је исувише рано да престане. N.V.Peale
Учење може повећати знање. Интелигенција никад.  Herakleitos

Цроп кругови , кругови усева време снимања еволуцију

PagPh
Нејасна мистерија коначно разбити

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

Сви истраживачи Цроп Цирцлес су сасвим погрешно верују да ће, након налаз образаца већ изгубио најважнију ствар (његова креација). Тако да нема избора него да настави да снима и не постоји ништа да гледају. Али то није истина, јер доста веома интересантних ствари ће се десити пре (страни - радозналих гужве, јуре кроз поље). Иако није могуће снимити цео процес од самог почетка, али оно што је још увек следити, не мање интересантан, и развој може се пратити до жетве, понекад чак и за неко време после.

 

Тимелапсе камера.

пасус у припреми

 

Грешке истраживачи

Једна од великих грешака људи праве кругове усева истраживачи починио, њихова претпоставка да формирање житу било где у свету је питање минута, процењује око 5-10, највише 20-30, па чак и пре тога, поље има ништа се не дешава. У ствари, цео процес, који се одвија на лицу места, заједно траје 1000 - 1500 пута дуже. Неколико месеци. смештаја , савијање на стабљике кукуруза тлу (основно, највише уочљива), током које је истински и неминовно се јавља, обично само неколико процената од целог периода, али је далеко испод једног процента. Понекад не изазива смештај , савијање стабљике кукуруза у земљи током олује испуштања, то је заиста веома изузетни случајеви. Вероватно нарочито када је кукуруз спреман за неколико недеља пре него што је потпуно другачији пражњења ( Две шокови на једном месту). Али, чак и у случају јединствених изузетно снажних удараца може бити све у реду, а не "прекурсора" сувишан.

 

Механичке особине зрна нетакнута

Чак и када се стварно не може бити очигледно, неоштећене потпуно здраве житарице могу да издрже чак и најекстремније временске услове, а одмах после опроштаја од експлозије талас, што одговара експлозији неколико стотина килограма ТНТ-а близу површине поља изнад терена у делићу секунде може да претерате у неколико стотина км / х. Шок талас брзина може чак и хиљаде км / х житарица тренутно савија без пуцања готово до темеља су стабљике одмах након одмотавање одмах ставити назад на вертикалну позицију. Биљке Али наравно као изузетно интензивна механичка импулс "запамтити" у својим ткивима ће деформише и оштећења (оријентациона) делове ткива, неке ћелије, иако је првобитно непозорователнему, микроскопски, али током тог дужег временског периода почиње да расте у макроскопским димензијама.

 

Механичка оштећења

ефекат на биљке до релативно тачног прага удаљености од утицаја удара, релативно тачно у круг, ово растојање за практично све. Ова удаљеност може бити прилично прецизно одредити пражњење интензитета. За десетине или стотине хиљада ампера, у екстремним случајевима, може да буде близу милион. Пражњење одвијала између места раздвојених 2 км у пречнику. Првобитна напон између облака и земље може бити и до неколико милијарди волти, тренутни водио неколико милионитих делова секунде (најважнији дио), а током пражњења пута између неба и земље (ствари између неба и земље) су озрачен у неколико мегават-сати електричне енергије. То је просечна или нешто изнад просечне блица. У случају изузетно јаких шокова може бити вредности до хиљаду пута веће.

 

Избачена Електрична енергија последњих неколико метара до неколико десетина метара изнад поља испуштања у биљака (у прилично прецизно кругу са становишта утицаја) и делимично изазвана штета их. Ова оштећења, међутим, одмах после освајања визуелно потпуно неопсервабилан, а неколико сати без ефекта на биљу или смањење механичку снагу, еластичност, отпорност на преломом и сломити, истезање. Али, после неколико дана, а камоли недеље, микроскопске промене се виде чак и макроскопски, и промене на биљкама почети да се механички и визуелно приметне.

 

Пољопривредници ће моћи да рачунају себе среће да огромна већина енергије се емитује у пражњења путу између неба и Земље површине, у грома каналу чија ширина износи око 5 мм, па чак иу најекстремнијим олује испуштања, не сме да прелази 10 мм (извори разликују, постоје подаци од 10 до 20 мм, објаснио је другде). Плазма канала на температури од око 30.000 степени Целзијуса, у тренутку када струја пролази кроз њега трепери, понаша као отпорник са вредношћу од око једног ома по метру. То је груба апроксимација, али да је за ово објашњење довољно. Претпоставимо да канал вредност отпора мања, рецимо, десет пута Темез пражњење све енергетски гигант би бакља ослободила тек након додиривања челом пражњење (Return Stroke) Са земље, пољопривредници у таквим местима могу уместо жетве пожњевена знатан део тог теренског угља.

 

Поред индуковане снаге може бити доведен у хидроелектране и земљишта, као и сличним тзв корак напона. Захваљујући томе може бити погођена кореновог система биљака, у зависности од променљивости електричне отпорности тла и подземних слојева, опет често релативно прецизно у круг.

 

Други фактор који може у погонима на одређеној удаљености од удара лице да донесе електрична струја пражњења, корона (корона пражњења). Он окружујеReturn Strokeкао покриће до одређене удаљености, као проводник окружен корицама (плашт - Цорона Плашт). Пречник короне зависи само од тренутног отпусту (виши), виши струје, даље достиже. Проузроковати струјни удар захваћене биљке веома прецизно на удаљености од просечне короне, наравно, у круг. Смештен између ПТ публици још на "Даредевил", који не верује да гром пражњење направити круг на терену оштећених биљака, што пре или касније пропасти, или лук на терену у смеру казаљке на сату или у супротном смеру?

 

Снимање без преседана образац линија магнетног поља у области зрна

Запрепашћујуће, збуњујуће, шокантна и тешко за поверовати, али и око отварања сличност

Цроп круговима - а рекордне поља линије електромагнетног поља генерише пражњења грома

Тренутна вредност је близу 10 6 - милиона ампер (познат Гимназија експерименте 20 до 30 ампера)

 

  

Тачан тренутак пражњења грома протичу кроз кукуруза стабљика изазвана Онда су донели (јонизован ваздух, корона пражњења) електричне струје. Они чине ножеви и остали делови биља понашају као било који други проводника и представљена у таквим својствима тренутку електромагнетних.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Наука може да очисти религију од грешке и сујеверја. Религија може прочистити науку од идолопоклонства и лажне апсолуте. Papež Jan Pavel II
Дан без смијеха је потпуно изгубљено. Charles Chaplin
Ако глупост нас је увалио у таквом хаосу, зашто онда не можемо да га извуче? W.Rogers
z