Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-тајна-сервис . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Комуникација тајна услуге
Широм света, војне контрарозведкам, али и на било коју владу и војску истраживања
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - машински преведене текст

Федерална влада крије информације о ванземаљски живот, и ја мислим да нема тајних пројеката у овој области.  O.Hatch
Било генерализације су лажне, укључујући и ову.  M.Twain
Наука може описати као уметност систематског симплификацији. K.Popper

Цроп кругови , кругови усева тајне комуникационе услуге

PagPh
Сродне поруке које проистичу из истраживања. Нуспродукт.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Увод

Поштовани тајне службе широм света. Чак и они који су толико тајанствен да од свог постојања нико ништа не зна. Чак и они који су толико тајанствен да сама на крају ништа уопште, или не знам себе.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Влада, Војни, и било који други замислити, ООК потпуно незамисливо тајне службе. Ви сте постали жртва, заправо смо сви постали жртве, читаво човечанство, континуиран и непрекидни лов на сензационализму. Сама чињеница да је за сваких тешким објашњиво чињеницама и наизглед натприродног Енигма многих појединаца (на чешком језику окружењу вероватно воле да називају захадологове) веома срећни да виде неке од странца, ванземаљских, зеленим људима, Марсовци, ванчулним овлашћења, струја, перцепција, енергија или било који други још неразјашњеног маршу или енергетског трансфера. Када је удружује лаковерним простачци, ловци Сенсатион спрадателе теорије завере, а не врло саосећајан и стога више сумњивих милитарнихо радника и безбедност особља заједнице обавјештајног сектора, као и контра-контрарозведек контрарозведек, велика грешка је спремао у заиста великом Дизи.

 

Решења и објашњења

Цроп кругови су стварни, мада де факто, које су можда неки од вас повремено разматрати. "Покушаји" на пренос енергије из даљине. Огроман енергија (гигајоулес, Терајоуле). Успешно спроведена и завршена. Никада трају дуже од секунде. Енергија вратио "одозго" (из раја). Од висине или удаљеност од око 2 км, али понекад преко 20 км и шире . Али они нису део било какве унутрашње или спољне непријатеље или лудог научника, а камоли било притроублику или било које друге наказе, и сигурно не чак ни ванземаљци. Они и само део Мајке Природе. Обавља их око три милијарде годишње широм света. Неки од њих су хитови у жито поља или пашњака (око милијарду годишње), а онда би испало као. Заиста, али веома ретко, процењује се у једном случају од стотина хиљада (од оних случајева где су хитови на терену).

 

Остали случајеви где хитова на терену, падају "само" начин. Управо је исто, али покушај, на исти начин и успешно извршеном преносу енергије. Тек са приказом на терену линија у мрежу стабљика, или мешања, она некако "не раде". Природа није лабораторија у којој научници показују магнетног поља линије магнетних материјала. Дакле, природа је замењена недостатака у коришћеног броја лабораторијске опреме лабораторијских експеримената. (100 пута у секунди широм света)

 

Питање дана:

(Упита на Радио Јеревану)

То је пре свега о природи, да би јој неки експерименти показују магнетног поља линије у мрежи стабљике кукуруза, такође су били на терену, односно да се људи превари направљен од?

 

Радио Јереван одговори:

Није сасвим јасно да је природа више заинтересован у области повремено дају редовне образац, или да људи глупи. Али, то је прилично јасно да је врло добро обоје.

 

Прозор на прошлост

На пример, војно особље и безбедности земље разних истраживања у свету су увек били међу многим другим објашњењима наводно понекад сматрају ствар за запослене држава интервентним непријатељских и њихових војних и безбедности истраживања (кинески јапански, Руси, Монголи, Британци, Французи, Американци, Канађани, Немци, Аустријанци, Пољаци, Чеси, Словаци, Мађари , Исланђани, Ескими, Аустралијанци Новозеланђани, и обрнуто). Често слике су можда сматрати питањем војне истраживања и експеримената са даљине преноса енергије. Зато је готово увек био веома тајно истраживање, то ће најбоље бити да не садрже ти боље да не, шта закључци могу икада бити постигнут.

 

Није изненађујуће, истраживачи сматрају неке обрасце за суђења и експеримената, као и доказ о дугогодисњем транспорта енергије, када је у ствари пренос енергије са места на место заиста јесте. Удаљеност 2 км у пречнику, у неким случајевима, на мање од 100 метара, понекад чак и више од 20 км. Тренутна снага пражњења грома може бити у неком тренутку много више него 10 15 Ј / с Пражњење траје само неколико десетина милионитих делова секунде, тако да је само Избачена између 10 10 - 10 12 Ј, али понекад и много више.

 

Основни задаци цивилних и војних обавештајних и контраобавештајне активности је производња дезинформација. Баци коску влчакум (новинари или било ко покуша да објасни необјашњиво ништа), на који се могу уједе. Такве ствари се дешавају јасно, и неће се разматрати даље. Већина њих данас може сврстати међу разним теоријама завере.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Сваки велики и битан проблем прикрива своју решење. То нас приморава да размисле како да га објевили.вили.  N.Bohr
Музика је моја религија. Јими Хендрик
Ово је тест да ли је твоја мисија на Земљи завршена: Ако читате ово, ти си жив, тако да нема. Richard Bach
z