Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-аномалија зрна-раст . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Аномалије сазревање
Сваки образац у зрну је могуће наћи неке неједнаке сазревања, укрштеним биљке
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 Боље слад, јечам, пиво, пивара, варење.

Најузбудљивији фраза у науци, када извештавање нова открића, није "Ура!" али "То је смешно ..."  I.Asimov
Наука је најбољи противотров против заблуде тровања настројеным и сујеверја. A.Smith
Млађи за старије мисле да су будале, али је раније да млађи Знам.  G.Chapman

Цроп круговима , круговима Аномалије усева сазревања

PagPh
Цроп кругови су створени чисто природне силе, нераздвојно прати различите "необјашњиве" аномалије. Између осталог на различите аномалије раста и сазревања индуковане струје.

Увод

Сваки образац у зрну је могуће пронаћи неки неуједначену зрелост, укрштеним постројења, постројења са глувим ушима, биљака са ненормалним семена (деформисана, мања, мање клицама). Можемо али сви истраживачи до сада, да ли дуги харцовникум анкете житу, или било случајних посетилаца фотографисање такве појаве лепо захвали за своје фотографије, графиконе, евалуација, и реци им да готово без изузетка, били оцењени све, бар из статистичког угла , потпуно бескорисно. Морамо да схватимо да као број зрна семена, која се сваке године производе у свету, то је могуће изразити број 10 број 18 . То се десило са неким негде нађе неки увијене семе још увек селективно бира без довољних објективних форми случајног избора, нажалост, превише објашњења вредност не. Било би неопходно да се анализирају донекле статистички значајан узорак, а посебно изаберите објекте у складу са редовним правилима случајног избора.

 

Неједнакост раст после грома испуштања

Објективно, мора се признати, то раст неправилност, наравно, у месту, да је ударио гром, заиста десити. То и већој мери утиче против местима. У безбеднијим подручјима, наравно, постоје оок присутни, али у мањој мери. Укупан број биљака у пољу кукуруза на 1 квадратни километар са округлим милијарду (10 9 ), као и број семена То се беру на овом једном квадратном километру је око 20 милијарди евра.

 

Боље пиваре, јечам, виски, пиво, слад, пиво.

 

 

Страница је у изградњи

Неке делимичне информације могу се наћи, на пример, док је на појединим скраћеном страницама. Један од највећих до сада је поготово страна Цроп Цирцлес - објашњење . Други релативно детаљне информације могу се наћи на линковима са странице Текстови . Постоје углавном повезује са неким објављеним текстовима. Такође, неки претходно необјављени, може се дефинисати као објашњавања, демоса. Други сет некласификовани текста је овде . Текстови ће наравно стално повећава.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Снимање без преседана образац линија магнетног поља у области зрна

Запрепашћујуће, збуњујуће, шокантна и тешко за поверовати, али и око отварања сличност

Цроп круговима - а рекордне поља линије електромагнетног поља генерише пражњења грома

Тренутна вредност је близу 10 6 - милиона ампер (познат Гимназија експерименте 20 до 30 ампера)

 

  

Тачан тренутак пражњења грома протичу кроз кукуруза стабљика изазвана Онда су донели (јонизован ваздух, корона пражњења) електричне струје. Они чине ножеви и остали делови биља понашају као било који други проводника и представљена у таквим својствима тренутку електромагнетних.

 

То је вероватно био један од највећих превара и забаван, практичне шале, која, када мајка природа у томе изненадио човечанство стотине, чак и хиљаде година.

 

Са поменутих идеја је могуће не слажу, можете протестује против њих, али то је заиста све о томе и шта да радим са њом или против ње може да уради. Тзв. постулат Јара Цимрман.

 

Боље пива, пиваре, јечам, пиво, малт виски.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Савремена наука има много користи, његова главна сврха је поскитути али детаљан објашњење грешке богатих људи.  G.K.Chesterton
Добро и лоше су само речи. То све зависи од ваших поступака.
Машта је основа мог рада. Остатак је у облику мало као сци-фи. Jimi Hendrix
z