Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-шема-учесника (ЛРЦ) . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Ожичење дијаграм поља кукуруза
У области зрна, постоје разне електричних компоненти - отпорници, индуктори, кондензатори. Чак иу житу.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - машински преведене текст

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ви постајете одговорни, заувек, за шта сте припитомио. Ти си одговоран за твоју ружу.   A.de Saint-Exupery
Наука познаје само једну команду - да користи науку.   B.Brecht
Прихватите изазове, тако да можете да искусите радост победе. G.S.Patton

Електрична отпорност - Р . Кондензатор - Ц . Цоил - Л .

PagPh
Сви објекти на терену, укључујући и биљке, испољавају физичке особине, укључујући и електрично. На пример, електрични отпор кукуруза стабљика неколико мегохмс по центиметра дужине, непосредно пре жетве, као и много више.

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Електричне компоненте и уређаји из области

У почетку је било више од само забаве. Сеарцх поља различитих компоненти и уређаја из електротехнике. Провокативни хумор, користи првенствено за забаву током монотоних активности његовог делимичног опоравка. Али не само компоненте, као и цела јединица, а не само електротехнике, као и различите техничке и технолошке помагала и уређаја. На пример, либела и висак - биљке су изграђени, корени расту доле и потиче горе. Лукметер - прати колико светлости падне и где, као и лишће и цвеће сазревају према окретати. Стабљике и листови биљака је изложен врло високим напоном потенцијал облака Сторм (напон на земљи је неколико милијарди волти) или акта, као улазница Стеблова елецтросцопе и окретан у различитим правцима, чак ни у близини муње пражњења десити. У почетку је изгледало да ће поље бити детектовани у већини неких пасивних компонената - отпорник, кондензатор, калема. Било материјал има осетно отпорност, капацитивност и индуктивност, а биљке могу се сматрати различитим сериопаралелни повезује ове компоненте. Такође, једноставни уређаји попут елецтросцопес наведених, али и амперметра и волтметра треба наћи.

 

Кроз Р, Л и Ц могу бити састављени на различитим пољима серијске и паралелне резонантне сериопаралелни укљученост припадника РЦ, ЛЦ, РЛЦ са различитим резонантне фреквенције, и да ће бити још могуће да покуша да утврди своју резонанцу са електромагнетним таласима различитих фреквенција, које су све Заиста, преко житарица стази током олује испуштања дође, види физику .

 

Уз мало маште могуће је наћи такву Ало осцилоскоп, и покушава да објасни појаву повремено веома ретких бића појављују имитације Лиссајоусовыцх обрасце (), али и различите резонантне кола. За објашњење облика фигура, али вероватно прилично довољно механичке резонанције и утицаја, иако то не може тако изгледати на време. То такође може довести до више сложених електромагнетских сметњи и рефлексија, (тј. укључујући светлости и топлоте) таласи пропагирају брзином светлости, и разне фазе граница између неких од тих средина: Плазма - шок таласи - Талас притисак - ваздуха, фаза границе померити брзине упоредиве са брзином звука, односно милионктат полако.

 

Након веома брзо откривање Р, Л, Ц у пољу могао само рећи: Сада би и даље остао да открију диода и транзистором. Иако транзистор и диода су откривени, али цев ради. Иако јој је откривен готово одмах (пролеће 2008), као веома важан доказ који подржава теорију принцип електричних импулса Лемп обрасцима, али проналажење да је заправо цев дозволити себи чекати до јесени 2011 - 3,5 година од почетка истраживања . Строго говорећи, ово је налаз који се десио током теренског заплет који тачно имитира процес који се јавља у вакууму. (foto) Ваздух је средина, која обично не представља никакву препреку за електромагнетних таласа, за разлику од ударних таласа и притисак да се у великој мери успорава и на крају нестају у потпуности. Али жичана ограда кроз коју притисак и шок талас прође скоро без отпора, али за електромагнетних таласа као непробојна баријера, као и уземљене мреже цеви (obrázek)

 

Биљке на терену, засадио као релативно кохерентан мрежу, делује као осетљиве слој за снимање материјала фотографског материјала, или ЦЦД или ЦМОС сензор. Цхарге Цоуплед Девице (ЦЦД) - између појединих ћелија доводи до наплаћивати пренос између појединих биљака такође могу померити наелектрисање. Али, таква "Поље ЦЦД" се у већини случајева најмање 14 дана (а понекад и дуже од два месеца), него дају излазну датотеку.

 

Отпор - Наравно, сваки објекат има неки отпор. На пример, влат кукуруза у зеленом стању, односно око крајем јуна или дуже је око 5 МВ / цм. Иако је у 2011 био је фотографисан у близини Патрин у мају, озими јечам у степену зрелости који сам дао му да вози комбајн (фото), односно у стању потпуно суво, узралыцх биљке ..

 

После достизања вишег зрелост је очигледно већи отпор сламке. Други важан податак је контакт отпор лагано додиривање стабљике и лишће, чија је информативна табела ће се овде налази, као и отпори листова и стабљике чврсто стегнути заједно. То ће такође јасно показује ефекат на контакт отпора је сила која заједно пресе за биљке. Током стварања одређених облика, јер може да игра значајну улогу привремено креирали структуру делимично нагнуте стабљике и лишће, додирују, проводљивост такве структуре може да буде више него хиљаду пута већа него усправно усева су стабљике и листови су скоро додирују. Биљке могу бити нагнут од ветра, притиска или шок таласа након освајања, често на површини структуре биљака у области ствара кружни талас одударају као круговима на води. (Фото, видеогиф) Ко је икада видео на ветру таласа на терену, можете врло јасно сећам да после таквог интензивног нормале замах изнад које муња секрет је преко поља мора неминовно розебехноут кружне таласе и шокова може да ухвати неколико близини себе и створити занимљиве раскрсницама и ометања. Биљке привремено креирате структуру у којој сваки од њих прилично интензивно заснована (мерљиви сила), на првом акцијом притиска таласа, а касније и сопствене инерције. Забринутост у многим областима и много веће снаге него у мирном ваздуху, када су у контакту само врло маргинално. Могу се појавити много хиљада пута мања од електричног отпора у мировању. Ако у таквом привремена структура иде афтердисцхарге, пролази косо биљке много више енергије, али само они који се не помери, тако да привремено стварају релативно прецизан облик или више облика, или своје раскрснице, као и других облика мешања. Рачун изгледа још индукција испуштања у непосредној близини. Након неколико секунди, али све се враћа у првобитно стање, а цео процес је тек на почетку. Али ово је објашњено у више детаља о страницама хронологију . Такође ће се, вероватно на сајту механике , илустровао неколико компјутерске моделе.

 

 

Електромагнетне сметње, Ресонанце кола

Иако јавност након почетне веома агресиван и потпуно бескомпромисна одбацивања (као што је то њена навика), касније познатом веома ревносно, чак и на веома агресиван и потпуно бескомпромисна начин (као што је то њена навика) на могућност интерференције и резонанца шарама у зрну кроз електростатички и електромагнетна резонанца и ометање током олује испуштања, то ће бити неопходно у том погледу прилично питоме. Иако енергија преноси шок од грома је огроман, готово незамисливо људски ум због чињенице да је њен потпуни пренос јавља у року од неколико милионитих делова секунде, погледајте мени Муња и подменије, и другде. Може, дакле, да доведе до огромног, незамисливог електростатички - Електромагнетна - електромеханичким сметњи. Ипак привремени истраживања, прорачуни и компјутерске симулације указују на то да се створи чак и врло сложене сметње обрасци могу бити сасвим довољан и само механички сметње. Наравно, али удео електромеханичких и електромагнетна сила не може искључити, напротив. Могуће је да понекад укључе, у комбинацији са механичким силама, посебно њихов веома уредно и симетричан раширених у свим правцима у развоју сложених структура, понекад чак и фрактали. Фрактал је наравно само облик мешања и звучан. Скоро увек у кругу много пута веома сложен симетрична интерференције, или комбиновани фрактал образац. Иако се не искључује чињеница да је, према неким моделима, све довести до чисто механички начин. Модели у делима, то је само ради неко време (људски и ПЦ) гута. За сада, могуће је упоредити две фигуре, од којих изгледа као недовршена другој варијанти, када светло (зраци) у привременом кругу не креће довољно дуго да се посао заврши. Природа је сама створила моделе као што су компјутер, и не треба да раде ни минут човека или рачунара, то је било довољно да ради неколико милионитих делова секунде испуштања енергије муње, а неколико дана радних процеса раста и сазревања на чињеницу да све појавиле (природно инфраструктура - ласерски штампач).

 

Један од модела могућност коришћења комбинацију облика и мешања, као механичких таласа и електромагнетног зрачења. Кроз требало би да буде могуће да се чак и објасни најсложеније облике, који се понекад јављају - готово увек унутар круга, веома сложене и у исто време врло прецизно симетрична и редовно мешање или фрактал образаца и њиховим комбинацијама. Модел комбинује шири кружне таласе (посебно шок и притисак таласа) од утицаја шока. Око првом каналу пражњења грома створило и цилиндар брзо шири ваздух, на ивици од којих је веома значајна фаза граница између два медија - брзо креће ваздух унутар ваздуху и стајали по ободу спољног (га сликом и неколико објашњења казне, а то је да, док је брзина је 10 6 пута мањи, али у смислу трајања свих каснијих испуштања прилично константним). Такође, ту се може видети суштинску разлику у притиску и трења. Унутар њега се крећу и одражавају електромагнетне зраке све накнадне испуштања, па би вероватно било могуће да покуша да објасни неке од особина веома сложених облика:

 

 1) Зашто су веома сложени обрасци готово увек ставља у круг

То је комбинација једног од најједноставнијих облика, формирање граница - круг, и такође веома комплексан образац унутар њега. Граница круг је створио првог пражњења, углавном механички. Образац унутра је направљен углавном електромагнетни зраци зраци једне или више каснијег пражњења. Зраци унутар круга (цилиндра) одражавају углавном из граничног зида образује фазе интерфејса. Када прескок угао може изазвати више рефлексије у оквиру укупног веома прецизном круга, што је веома споро (због брзине електромагнетних зрачења око милион пута спорији), али још увек прилично приметно брзину и шири равномерно са стране. Током периода на који су електромагнетна греде унутар шири круг путује хиљаду метара, његов пречник се повећава за само неколико милиметара. Највећа количина енергије накнадна електромагнетног пулса (Лемп, МС), преко 99%, у многим случајевима, емитована током времена не већи од 10 милионитих делова секунде. Током тог времена, светлост путује 30 километара и пречника круга у коме се стално огледа промене од 30 мм.

 

Као пример фазе границе, на којима су огледају таласи, могуће је поменути да ноћ звукова. Зато је могуће да се ноћу чују веома удаљене звукове, као што возова. Ноћу, због одсуства сунчевој светлости, и то је проузроковало неке каљења атмосферу ствара врло оштро дефинисан интерфејс хладног и топлог ваздуха из којих звук веома одражава то. Не само са значајним температурним разликама, али са значајним разликама у притисак, влажност ваздуха и роса тачке. Често такође ствара одређене висинама облаке, који ради врло слично. Интензитет звука у овом случају само опада са квадратом растојања, док је у јасном времену његова трећа снага је подложно пропадању. У описаном случају, механички таласи (звук), а сличан је случај, као разлика у току нормалног ширења грома после муње испод облака током олује и након удара грома из ведра неба.

 

Веома слична случаја, али у коме су ови одрази, електромагнетна таласа, ноћу ширење кратких таласа, што у случају вишеструко рефлектују између јоносфере и земље.

 

 

2) Зашто су огледало-симетрични обрасци по више, често веома много осе, укључујући и веома "несређених" бројева (и прости као 7, 13).

Један од највећих рекордних носиоце свих времена је вероватно формирање 13 Август 2000 у Воодбороугх, Енглеска, (пратећи горњу слику) која има врло прецизну огледало симетрије осу за 44. То, наравно, није немогуће да ће икада бити надмашен у будућности, због огромности и бесконачним могућностима Мајке Природе. Заиста, ако је на слици незавршеног колега је завршен (доњи слика је из 2001, Авебури авенији, Вилтсхире 14. Август 2001), оса симетрије би вероватно 54. Обрасци су врло занимљива чињеница да је дно, као да врх недовршене копија откривена је само годину и један дан после претходног, готово попут Ломикар. Могуће је приметити да нижа цифра је око 2к већи пречник, односно 4 пута подручју, тако да вероватно цртања целу своју освајања касније отишао са довољно енергије. Слике могу бити увећана померањем миша, кликом води до извора.

 

Напомена о простих бројева: Поирино 2011 - вери нице 7 (14) осе симетрије (од основног облика, постоје неке неправилности мало унутра). Друга слика - чак 7, 11 и 13 у смеру од центра - више личи на људско слабашних покушаја комуникације са (нонекистинг) простора и ванземаљске интелигенције. Неки појединци су коначно убедио барем, после неколико хиљада година, да је 7, 11 и 13 су прости.

 

(Као пример облика, који су веома слични електромагнетних сметњи облика су два облика ... Ако не утичу на оптужбу, али је само један треба 58 или 60 оса симетрије огледалу и ако је усклађен са центра ...... Утицај пражњења образац ... они треба да се заврши чак 132.)

 

3) Зашто су толико компликовани облици.

Одговор је прилично темељно већ садржана у ставовима 1 и 2, али ће бити разрађена у будућности, неколико других, мање релевантне разлоге, и изнад свега је документовано цртеже и компјутерске симулације.

 

 

4) Обликујте ограду - објашњење одсуству главног гранични круг.

У време када је биљка после првог механичког импулса формирана прва привремена круг био електромагнетна зрачења, а самим тим, сви електрична енергија већ на удаљености од 30.000 километара процењена од утицаја шока, и зато не могу да допринесу оштећења биљака (струја). Стога се далеко изазвана неком будућем испуштања која иде да постави тачан тренутак када круг креиран од механичких ефеката првог пражњења. Биљке су додирују веома интензивно у многим местима и састоји се од више хиљада електрично проводљиве структуре него осталима. Управо у време када су Импацт Поинт испуштања догодио електромагнетно зрачење и РС Година енергетске, биљке нису скренута механичког деловања основног положаја инча, или само мало, јер све механичке последице ће доћи до електричног импулса. Иако ће доћи врло брзо, која одбројава време које промене електричне струје се мери у делићима милионитих делова секунде, док је време одмерујици интензитет и промене у механичког дејства последица шокова је довољно измерити у стотинке или хиљадитим секунде. Рампа стопа струја на првом криве РС (нагиб, ди / дт) је просек од 30.000 ампера по микро- секунди, накнадне РС до 200 хиљада. На неким варијацијама у тилт правцу постројења, али пре утицај првог РС може доћи, биљке и њихови листови могу бити скренута са стандардног положаја статичког. Потенцијални разлика неколико милијарди волти, затим сталним електричних импулса неколико стотина хиљада ампера, је после свега само мало другачије од снага које су скренути стабљике и оставља елецтросцопес у школској лабораторији, где је са неусклађеним предмети тежине фракције милиграма неколико милиметара. На сајт је спреман, а онда заиста постоји између неба и земље, тако велика снага која је у стању да повуче електричну локомотиву на растојању од неколико десетина хиљада километара.

 

Графикон приближна тајминг електричне струје током олује пражњења, лидерски потенцијал и индукцију у објектима у близини и каснијим механичким ефектима - да ли ће икада ...

 

Наставиће се ...

 

Напомена коначно

Мало је вероватно да се не нарочито плодна машта да достигне до закључка да ће тачке 1,2,3 и 4 бити веома тешко играти у веома оштром ветру и киши, да сваки симетричан хепенинг или потпуно спречи или барем заиста "баце" . Веома јак ветар и киша, велика већина случајева, у пратњи муње испуштања, а у таквим случајевима постоји "само" потпуно обичан, неправилна смештај , савијање стабљике на земљу.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Ограничите нашу пажњу само на природу земаљских послова бити ограничења људског духа. S.Hawking
Пет узвика знаци у низу није ништа друго него врло јасан знак поремећеног ума!  T.Pratchett
Волим кување. Ја сам тип лудог научника у кухињи. Kyle Chandler
z