Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна аномалија . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Аномалије у круговима жита
практично било "аномалије" у близини фигуре једноставно објашњава недавном пражњења грома
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машински преведене

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ако невибојујеш фудбал, ти си мртав за мене Хомолка.

Ова грешка се дешава у нашем институту максимума ... три пута у десет година.

Онај ко ненакрад, мора се разумети као освојили су ништа.

То је све само случајност?

"Аномалије" у круговима није сасвим необјашњивих

PagPh
Цроп кругови су створени чисто природне силе, нераздвојно прати различите "необјашњиве" аномалије

Неке аномалије у обрасцима зрна (кратак увод)

Овде је само кратак увод и неке практичне примере, више детаља овде

Муња секрет је врло једноставна, у природи, и невероватно логично објашњење узрока великог броја електростатичким, електромагнетних и других аномалија које суштински јављају унутар и у близини било којег права, (прави), природне снаге направљених житу, "Поље пиктограмским" (ПП ).

Када имате оне лимеис скраћенице ЦЦ , ми ћемо отворити скраћенице ПП .

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Напомена:

ово место служи само као општи преглед неких од најважнијих аномалија код налезаныцх житу. Цела ствар је много више детаља на следећој страни, аномалија (детаљно), део главног менија и под поп-уп подмени аномалија где се проблеми разрађена у више детаља. Детаљан списак највећих аномалија, од којих ће неки бити више речи јер је на крају ове странице овде . То је још увек само пре-пуштање верзија, вероватно негде у будућности ће објединити странице.

 

Апсолутно све описано као тешко разумети и чак готово потпуно "необјашњених феномена" могу лако објаснити и разумети као пуки одјек нечега на том месту пре извесног времена догодио - велики, огроман електростатички - Електромагнетна - електро импулса (тзв. Лемп - Муња Елецтро Магнетиц Пулс), који је за време позајмио различите материјале о површинским и подземним разних "необјашњених" Пропертиес - температурне разлике (и последичним масовним притиском разлике - све врсте звукова), статички електрицитет, магнетизам. Подрум може бити због привременог складиштења, као и неколико десетина килограма  од Власте Н ебезпечныцх Ј ЕДУ зњ .

 

Безбедност на првом месту , Луси. Она снажно је препоручио да се у таквим местима било нетахати заморцима, посебно када значајан део њих на лицу места симптоме у потпуности и потпуно у складу са употребом лекова као што су јаја. Већ више од 20 година. Ко зна да ли су неки од њих не траже такве места и уживају у више наврата . Погледајте Упозорења

 

 

 

Поремећаји електронских и микроелектронских уређаја

или нешто слично. Да бисте пренели или запис информације увек користите ... наелектрисање , понекад истовремено електромагнетизма. Исто важи чак и у много већој мери на преносивом меморије (СД, СДХЦ, итд) све ове уређаје, све што може бити статички електрицитет, не само потпуно уништене или озбиљно оштећене (лични посматрање), али "само" брише ( Опет лично запажање), и на сву срећу на време неспособног акције (више лични посматрање).

 

Већи износ статичког електрицитета унутар личности заиста кругови усева истраживачи су мерени помоћу одговарајуће опреме (електростатички набој метара). То су остаци електростатичког наелектрисања, што је на месту непосредно пре и током пражњења грома пало на памет да му толико да је ван сваке обичне људске маште, па чак и мали део њега је и даље велика количина енергије из којих мерљиви остаци сахрањени превише дубоко под земљом вероватно трајати дуже време.

 

Узгред, само једна врло осредње грома носи много више енергије него што би била потребна да истреби све човечанство, ако су заједно повезани сериопаралелне. Али прво не би повезују са ... (И 2, који би онда плаћају порезе)

 

Муња Ловац
Селф Посматрање: једна посета и пуцају две локације уложене , лежећи на земљи кукурузу (први дан након подношења , савијање стабљике на земљу, 10 дана после олује и муња испуштање које смештаја , савијање на земљу изазвао стабљике) знатан део 16ГБ картица су уклоњени и уништена - не може форматирати пуном капацитету, само мање од 1 Гб. Камера "преживео". Поља са упитницима -? ? ? ? ? - Слике које су избрисане, а не може бити враћена, налази се у оштећених делова на картици. Сваки од следећих дана прекида када се снимање (посетите исте локације, нове меморијске картице), порука "празна картица" након рестартом функција обновљена, слике сачуване. Искључите и далеко! Од апарат носи у проводни амбалаже и фотографије.

 

 

Геомагнетске аномалије, необично понашање компаса:

- На пример, ефекат се зове ЛИРМ (Муња Индукована Реманент магнетизам), могу се наћи на енглеском Википедији . Чешка: Муња индуковане резидуал магнетизам. Она је узрокована великом електромагнетног поља јавља у току пражњења у њеној непосредној близини, што се одвијати током текуће просеку 30.000 ампера, али такође може бити преко 500 000а. Може бити веома значајно дуго времена да магнетизовати било место присутан магнетизација супстанца способна - у случају нарочито свеприсутне низа Фе, Фе 2 О 3 ФеО, и веома много случајева бити невидљив, али испод површине (у мраза дубине, наравно увек у дубину. орање) присутне воде цеви. Стрмост од водећих ивици тренутног импулса је 5000 до 30.000 ампера по микро секунди узастопна импулса и на више од 200 000А/μс! Свакако би било могуће постићи занимљиве закључке поредећи планове за воду и канализацију, електрификација, гаса и сигнала линије и мрежа са обликом и образаца налезаныцх наравно о њима (као што су центри кругова), не само садашњи, већ и планови из године отишли ​​до и сада потпуно неискоришћен. Занемарљиво део за формирање неке облике и линије такође могу учествовати у археолошким структурама - види археологију.

 

Погледајте фотографије пре - вероватно лежи у подземној цеви

али то можда већ дуго у стању мировања.

 

Останите после муња грома дуже трајно магнетизованој. У литератури је могуће пронаћи детаљне информације о магнетизације од жице проласка струје грома, што доводи до магнетизације сахрањених металних (гвожђе) цеви. На пример, мерења магнетизације утврђене су Електрични струје кроз њих прошли током муња. У књизи Муња пражњења (М. Уман), наводи да је 1900 научника користио мерења магнетизације од базалта (садржи микроскопски распустила металну Фе) проценити струје које пролазе кроз пролаз у оближњој грома испуштања. Тако је раније од пре 100 година, научници су трчали кроз поља са компасом и не треба чудити да су измерени одступања, где је недавно ударио гром. Он је имао само да питам ...

 

 

 

Мртве животиње, инсекти су истрајни у деловима биљака

напустио © Др Уве Енгелманн, © Џенет Оссебаард, © лигхтнингсимболс.цом

 

То је последица мешања власти. поток, у случају инсеката, вероватно само као актуелни индукованих у биљкама, било електростатичког или електромагнетно. Нико не чуди што место где гром ударио, постоје мртве животиње - од делић милиграма до неколико тона (појединачни комада). Према проценама остаје после сваког удара у области изнад земље и испод неколико десетина до неколико стотина килограма угинулих животиња - углавном инсектима и мале животиње. Одмах постану део ланца исхране, и брину о њима други сисари.

 

У овом тренутку није могуће изоставити цитат - и ми је жао птица Сонгбирд (огласна табла), али ако је његова смрт стварно има везе са оним што се налази на сајту награде догодио пре неког времена, вероватно је умро само почетак, као да га је ударио још мали пропратни муње пражњења канала, па чак ни главни шок - "Повратак Ход" , највероватније експлодирати.

 

Узгред, не само птица певачи. Return Stroke трансфери довољно енергије да на сајту могу лако да експлодира и краве ...

Свака крава има бураг око 200 кг влажног ферментисаним биљног материјала, а ако је упијао и само мали део енергије пролазиReturn Stroke, Торе јој вероватно бих две тоне ТНТ експлозије, па онда више није слободно лебди над пољем у облику облака прашине и гаса.

 

Описао процес треба да обухвати не само краве. Хвала, само потпуно просечне муње пражњења могла експлодирати било на терену у исто време налази круг-макер ...

 

Иако је већина круга одлука у много мањој количини бурагу ферментисаним биљног материјала него крава. Али много већа количина течности направљен од ферментисаног биљног материјала.

 

Случајеви где састанак неко и Сличан преживи, вероватно ће се само Посматрано Јер, то је управо ударио неког "Испод узорка," Паралелни рука закорачио вође (преноси много ниже струје и дажбине него МС), или чак индукованих струја, или велики део енергије је спровела оближњег дрвета или било коју другу добро утемељена објекат. Можда само да илуструјем да је могуће навести, то једино благо изнад просека олује зрачи током путовања између облака и тла, када путује нешто више од километра, за мање од једног хиљадитог дела секунде, суво и количини енергије која захваљујући Зар не би било електричне локомотиве прође Неколико пута широм света. Такве натпросечним муње одржаће се неколико десетина Током нормалног олује (просечна олује: Неколико хиљада до више десетина хиљада испуштања, облак путује неколико десетина до неколико стотина, али преко хиљаду километара). У случају "заиста много више од просека", који је дошао на само неколико примерака по сезони, а затим помоћу би Њихова снага са пређене Током Сем заиста преоптерећен теретног воза. Је описан један, иако је много више од просечног муња.

 

 

 

Микроскопских честица Фе или Фе 2 О 3

прикључен на стеблум, лишћа или класум.

Честице су причвршћена магнетне силе на основу петељки и лишћа кукуруза, због утицаја електромагнетне индукције кроз њих путем електричне струје. Стабљике и листови биљака су такође електрични проводници, иако веома шпатне.Взхледем да у њима током пражњења напона се јавља много хиљада волти по метру, струја мора да прође.

 

Знатан количина (уочљива оштећења биљака) електричне енергије у целој фабрици се такође прегледати електростатичког индукције.

 

Цела биљка тело током пражњења понаша као класичан диригент струје, тако да њихови околина делује као нормалан електромагнета (магнетно поље око проводника), и све житарице змагнетизователныцх супстанце покривене током Електромагнетна - Електростатичка - електромеханички експлозија изазвана пражњења грома, јавља се у снажно јонизовани прашине и место лопта у изобиљу. Мали део гвожђа налазе у земљишту (где је 3%) могу бити присутни у облику растворљивих једињења (сулфат, бикарбонат, дихидрогенфосфат), а током олује пражњења се могу јавити електролизе (редукција на катоди) могу да се конвертују у чисти Фе . Поред тога, садашњи положај може бити генерисан од електролизе водоника као смањење средства може да изазове низ супстанци присутних у земљишту може да дође, висок дистанцира и деградацију.

 

Магнетне честице у земљишту: током олује испуштања у тренутку ствара огромну магнетно поље, који већ дуже време све магнетних феромагнетских материјала до удаљености од неколико десетина метара, металне цеви под земљом и далеко шире. Садржај гвожђа у земљишту је око 30 г / кг у облику хидратисаних оксида, фосфата, карбоната и њихово делимично растворљиве форме. Могућност конверзије у чисте гвожђа током пражњења је објашњено у претходном пасусу, и савршено је природно да ће све створио гвожђе показују мерљиве магнетизам. На БЛТ може наћи, на пример, користи овде је слика. Иако постоји говоримо о вероватном пореклу метеоритиц гвожђа, тако нешто, али би требало да заборавите што је брже могуће. Привидна реч која се користи у тексту, иако је могуће превести као неспорно, али и као очигледна. Зато више воле да користе другу опцију. Укупан износ гвожђа садашњег у култивисаних пољопривредних површина, то је само због свог природног садржаја у земљишту (око 3%), око 100 тона по хектару, као и да када користимо само слој земљишта до дубине од 10 цм. Да ли је то зато што заиста довољно, и то је потпуно бескорисно инсистирати на учењу неких метеорита. На потпуно исти начин као што се смањење последица гвожђа магнетизовати и све на лицу присуство оксида и других једињења.

 

 

 

 

Графички приказ

Према поједностављених идеја може бити сваки усев круг сматра "графички приказ магнетних линија индукционих поља око проводника" .

Диригент у овом случају ваздуха, тачније, плазма, која је од њега кроз пражњења креирали, широк око 5, највише 10 мм, а струја је текла кроз њега неколико стотина хиљада ампера. Магнетно поље таквог проводника је после свега само "мало већа" од области која ствара наставника током физичког експеримента у лабораторији. Интересантно може се констатовати да је стопа промене струје у проводнику током успона (ди / дт, нагиб водиља) је такође више од две стотине хиљада ампера за једну микросекунди. У заједничком инжењерској пракси (почевши моторе, генераторе, транзијенти) раде са вредностима реда милион пута мањи. Нагиб водецу је критичан фактор током индукције до оближњих проводника (и постројења жице), виши веће је индуковани напон.

 

 

 

Инфрацрвено зрачење

 

Релативно велике дозе електричне енергије се претвара у топлоту земље (до неколико стотина мегаџула, 1 кВх = 3600 000Ј, 100МЈ = 27,78 кВх), остало је акумулирала, може да повећа локалне температуре у подземље до неколико степени и може да доведе до аномалија и инфрацрвене много дана након отпуста муње. Из истог разлога, ставите облик или у његовој близини, и другде где је спљоштен , зрна лежи на земљи, имају знатно мању влажност земљишта од подручја безбеднијим. Али то ће вероватно бити само ствар накнадне истраге. Негде на интернету је заиста могуће да се пронађу неке слике житу, заробљене "наводно" у инфрацрвеном региону, али то је слика потпуно неубедљиво, без документације сензора или филма у ИЦ спектру, а свако помињање инструменталне опреме која се користи, као и Свака интерпретација резултат колориметријског боја скали. Више личе на обичан колор фотографија са ревидираном спектру боја. Далеко више сличних фотографија и снимак је вероватно случајно са редовним дигиталних фотоапарата и камкордера. Њихови ЦЦД сензори нису тако савршено филтрирају инфрацрвени део спектра, али да огромна већина фотографија није битно. У случају значајно повећане термо - ИР - зрачења појединих предмета у односу животну средину (земљиште, ваздух), али се таква појава на записник да се покаже као повећање вредности црвене компоненте. Захваљујући неким фотографијама се могу појавити "нешто" да ако слика не припада. Било би најузвишенији црвени компонента слике, као да место је много већи црвени вредност него што заправо јесте. То може да изазове претерано у другим фолдерима - Г, Б (због структуре ЦЦД сензор) и довести до посебним сенке или духови у слици. Ово питање ће бити далеко детаљно описани у другим местима ( ИЦ или ЦЦД сензора )

 

 

 

Неполехле адитив страних врста гаји у монокултури

Друге аномалије (као што је описано на страницама или докумената житу) су места са полехлым су стабљике савијен на терену зрна (као што су јечам), који је уграђен у тако малој количини пшенице, што спљоштен , лопатице леже на земљи, то је само јечам, - овде пшенка неполехне (не савијајте сламке на земљу) . То се може лако објаснити као пшенице могао да игра у олује пражњења, који су се десили у области, рецимо, пре неколико недеља, много већа влажност ваздуха, мање отпора и добио мању дозу толико енергије да она скоро као штетан и јечма су присутни. Поред свих имплицитних разлике нису, као што су пшеница, јечам против знатно боље физички устава и механичке снаге - објаснио је другде. Да бисте применили на лицу места само као посебна мери ефекат домина , пада након јечма сламку, а не у снопове, а пшеница и даље несметано. Одређена средства, али је још могао да прими, а после неколико недеља можете пратити Јечминка у кревет и легнем превише. Осим тога, опште је приметио да су суседне области, у којима је приметно јечма на "сувом сламом" пшенка на суседно поље, или чак не почне да жути, а такође укључује и веома висок проценат влаге. Све наравно зависи у значајној мери од сетве датума.

 

2010 - посматрано у многим местима да пшеница реагује обављају у исто време много спорије него јечма (Миловице - исток, олује са грмљавином у један идентификовани иу јечма и пшенице, после неколико минута: јечам реагује након отприлике две недеље, пшеница у суседном терену за 2 месеца након отпуста не показује трунку смештаја , савијање стабљике на терену (само јежеви су нам дати); јечма на дан су означене муње после избацивања, раст бине 71-75, пшенице пре виметеним (праћено око 2-3 недеље), много зеленије, већи садржај влаге, раст фаза 37-39 јечам веома у сувом стању., стабљика личе скоро сува слама.

 

Али такође приметио (локалитет Ostráдалеко од Литол) смештаја , савијање стабљике у приземљу јечма мешовитог мноштва са малом количином пшенице, много зеленије и практично без слабости, Полехла , сламке су савијене на земљу са јечмом потпуно координисан и без изузетка, највероватније захваљујући домино ефекта .

глеамс зелена пшеница, јечам и друге

 

Генерално говорећи, из агрономског тачке гледишта, пшенице и јечма на ражи суштински "цимпрлин" или "Мекота", а не последња скоро колико имају негативне ефекте, све мобилисати знатно осећајно. Ово такође чини пиво још и скупље.

 

 

Последице спрее "јежеви" у пшеници (иста локација, неколико метара поред, раздвајање слика 60 дана)

 

 

Други, још ундесцрибед аномалије

Прво клијавост на терену још невзешлыцх семена

Мали проценат посејано семе житарица не клијају (око 1%, појединци / м 2 ). Одмах после муње пражњења, због огромне топлоте и хемијских промена у земљишту може бити изазван овим семена за клијање, као "пуковници унапред", која ће клијати само због олује испуштања у непосредној близини, захваљујући огромном променом корак земљишта имовине (хемијски састав пХ, термо шок, дисоцисаце, термичка декомпозиција)

 

Објашњење : биљке на прошла вероватно задржати неке резерве у случају разних непогода. То је позната чињеница да ће семе неких биљака аустралијског грма клијају после пожара, јер ако они осванули пред њим, то би могло довести до изумирања целе популације (нешто о томе да знате Мајк и његови другари Данди аборигиниове).

 

Спљоштен , лежећи на земљи, зрно је онда могуће наћи много млађе биљака, што чини пут нечије кроз спљоштен су стабљике леже на земљи, вегетације, клијавост време отприлике одговара времену када олуја захватила преко поља и ударио га било трепери . Ево, али пазите, ако могу више зрели кукуруз зрна, чак падне и цобс и узралејшицх клијају. Погледајте датум слајда.

 

 

 

Други Облици, закључно дуге ланце

Њихова појава је могуће објаснити тако да је пао на том мјесту ланац (перле, ) блиц, који се састоји од многих узастопних погађају земљу и експлодирају лопте и балона, као да претходно суспендован на жицу са неба. Можда је гасови (Х 2 , О 2 ) добијени електролизом или термичког разлагања воде. . То је много ређа појава од уобичајеног бар блицом, једна од око неколико хиљада испуштања. У случају формирања облика је вероватно био један од узастопних освајања, која гласи: "дотеривање" цела облика.

 

Као пример, две слике, опрезнији истраживање би свакако било могуће наћи више ...

  

Опет, наравно, из архиве пребохатехо Луци Принглеа .

 

Лево локалитет А361 Између Бецкхамптон и Девизес, Вилтсхире 21. јул 1998 , зар Вест Вудс - нр Лоцкеридге, Вилтсхире 10. јул 1998 .

Фото десно опет, многи "класични, потпуно нерегуларно ' смештаја , савијање стабљике на земљу после удара грома у десном оквиру оставио пруге од трактора до горњег десног облика, а на десној страни кутије минијатурни слици, врло неспретан у просеку, процењена 2 , 5-3 м. Истраживачи велики облик који је свакако садржану у чуду и питам ( ВОВ! ), такође би нашао потпуно исте симптоме смештај , савијање стабљике на земљу, као што је у облику испитиваног. Савијеном и продужен чворове, биљке спљоштен , лежећи на земљи, без разбијање стабљике. Свакако аномалија ће наћи на сличним нивоима као на сликама. Као допуна леви још једну слику Калифорнији, Солано Цоунти. 29. Јун 2004. Може се наћи овде

 

 

 

Испуцала камење

Феномен је документован, али ће бити објављен само време, као што је мало изненађење

(Ту ће бити додат у овом тренутку).

 

 

 

Фулгурити

Локације житу икада неоткривена. Ту може бити да се дубоко под земљом. Нешто слично, али још увек може да буде откривен, сајт БЛТ истраживање и можда другде. Али, оно што не може бити, а исплати се погледати. Ту је негде у дубини.

Они ће бити плаћени по целу страницу Фулгурити .

 

 

 

Повећана учесталост корова у гмизавце , лежећи на земљи, зрно

Феномен никада није укључена у аномалију, проналажење локације редовних облика, углавном прате појаву, феномен уложио , лежећи на земљи зрна нераскидиво повезани. То је прилично "аутоматски" документовано у многим фотографијама облика, нарочито после жетве. Брати у таквим местима се врло јасно омеђена зеленији области - места са повећаним учесталост корова. У најчешће гаји и лечењу у области зрна монокултури није ни корова место, јер су биљке засађене са густином која је близу стопроцентниму коришћење хранљивих материја присутних у земљишту. После олује испуштања али део биљке (неколико процената) дие, који је део ових хранљивих материја одмах пуштени на нежељених биљака. Биљке које су преживеле неколико дана скоро зауставља раст зрела спорије и јасно, тако да је спорији исцрпљивање земљишта хранљивих материја такође приметно ослабио, што све има у рукама нежељених биљака. Феномен никада није приметио на сајтовима програмски инциденце житу, али наравно да ће се пратити и оцењивати у било ком тренутку у будућности. Може се приметити у многим фотографијама круговима истраживача усева као комплементарну ефекта, и неке фотографије из мапе Гоогле Мапс , Гоогле Еартх , Бинг Мапс, Иахоо мапе и многе друге ваздушне фотографије било где.

 

 

 

Рупе "штап пин"

Кроз пражњења грома у области зрна је чак могуће да се објасни "аномалију" да истраживачи сами феномен Цроп Цирцлес никада не сматрају аномалију: Рупа за пин заглавио . Она је одувек био сматран као јасан супротних доказа о фалсификовању личности људи. Али, лако можете да замислите да је то нешто попут муње пражњења може да створи у земљи. Њен пречник је управо тренутак када највећи пренос енергије, много већа од 5 мм, али "штапићи" на површини тла снаге електричних локомотива. Да би ствари биле још горе, обавља при брзинама између 1/3 - 2/3 брзине светлости. Заиста, самоReturn Stroke, Главни секрет, који носи највећи део енергије ударног креће само ову брзину, остатак процеса иде много спорије, као кратак преглед овде . Табела указује да муња секрет је прилично сложен процес, који се састоји од више међусобно повезаних делова. Како да добијете фотографије, као овде , муње секрет има заиста довољно јак да "не држи иглу у земљу."

 

Било који други детаљи су приче да су се догодили на лицу места, овде .

 

 

 

Остало као још неоткривених аномалија - стазе.

У близини великог броја житу су путеви који воде до - облике или као исте. Због великог броја посматрача који су нашли место, вероватно не би било ништа необично. Али УПОЗОРЕЊЕ , нису сви морали да се створио човека. Врло је вероватно да су неки од њих вишак наелектрисања. Део шока, који је прошао свој пут даље од места огроман вишак накнаде, на било које место где је тренутна недостатак, у складу са правилима електродинамике.

 

Наспрам месту где је погодио пражњења грома, недостатак наелектрисањем свуда и секрет се обично издаје на најлакши излаз, али не на овај начин. Понекад (не увек) може бити директно равно под земљом, а понекад и обрнуто пре коначног завођења у земљу значајан део енергије може даље вријеђа занимљивих и релативно дуго растојање дуж терену и само испод њега. Понекад то може бити посебно након тракторских колосека, други могу лутају ван њих и кроз њих, они такође могу да учествују у различитим арматура и подземних водова, као и археолошким предметима, или могу комбиновати неке од ових опција.

 

Вегетација се тако понекад може направити до несхватљиво прекршајни путеве који понекад чинило да не води никуда, од гушчијег "пијаних морнара." Често нестајање и може настати неко време након откривања образаца. У већини случајева (100.000%) они не плаћају никакву пажњу на било који посматрачу само констатује да постоји само "неко пионир". У неким случајевима, али због њиховог облика заиста не може да се сумња да им ствара ништа друго осим банде пијаних возача - ветрови понекад збуњује.

 

Понекад проређивање до слабљења, у складу са понашањем електричне струје. Ће се налазити неколико фотки сличних случајева. Ово је слика обрасци, у којима неке, али не све, путеви околини можда није створио људе, али земља је пописивање и вијугање Дисцхарге "муње змију", односно његов дохасинајицим остало. Нпр. Хессеман, 145

 

Тек када су заиста обраћао пажњу на било, у овом случају, али то није био прави пут, али радијално ширење централног круга (Чешка), а било је заиста касније, можда сутрадан.

 

 

 

Необичне осећања

Такође многи (безбедност први, Луси !) здравствени проблеми, саопштила многе истраживаче. Свака од њих може се објаснити да је: огромна количина електричне енергије може да произведе било велике количине опасних хемикалија, отрови због топлоте и Електролиза у неорганских и органских материјала (под земљом). Многи од њих може заиста бити веома опасно и може изазвати неке ефекте попут лекова. (Осећај присутности, мучнина, метални укус, халуцинације, жеђ, дезоријентације, губитак памћења, осећања панике, терора, зла, мира, љубави и светлости, или било шта слично, питајте токицологистс).

Прочитајте упозорење .

 

Списак аномалија:

Чворови

Магнетно поље

Честице Фе, Фе 2 О 3 Фео. у земљишту може да буде биљног

Електрична опрема грешка (сломљена електроника, аутомобили, комбајни - статички електрицитет)

Инфрацрвено зрачење (топлота-суво тло под образац)

Угљенисана биљке (млазни мотори ...)

Мртви инсекти

Мртве животиње или осакаћени

Аномалије сазревања - (глуви уши, деформисани семена, клијавост промене)

Дефекти биљке:

Звуци

Светлосни ефекти

Необјашњени објекти у фотографијама места у житу

Довсинг (рад ће свакако бити повез, довсерс су генерално веома разумни људи, мада ретко, или никада заиста знају шта заправо да одговори на њихове памети, али овде сигурно доћи хемијски детектовати токсина)

Абнормалности код људи и животиња   (ефекти лекова, мало повезан са проуткареним)

Духови - Његове фигуре, посебно у зимском периоду, али такође у расту следеће године или дуже

Растопљене лопте СиО 2 - тачка топљења од око 1600 ° Ц. Један кандидат би био у свом каналу присутан је температура 30000 ° Ц

 

Одвојено:

Бела пилуле

Тешко утврдити маса, наизглед органско порекло

раздвојени јер је у њиховом случају, за разлику од свих претходних, могуће је да неко доводи у место да повећа гледаност. Може се испоручити као пелета од СиО 2 , али силицијума у којем је она била јасно већа од температуре 4-5000 ° Ц, апотека тешко доћи. Други на листи супстанца, без обзира на то колико чиста или чак тајанствено, сигурно могу негде добити.

 

Чак и тако, њихово присуство може се објаснити бар у неким случајевима: то може бити "Огњен" - одмах након шока може да се налази у малом подземним депозита воде неколико стотина ° Ц и одговарајући притисак, што може брзо иду на површину, ако је начин, и узмеш оно што стоји на путу. Уколико кликнете бели прах, узми са собом ако кликнете пластичне или органског отпада, може истопити и да их превише. Отпад у подземљу могу добити и путем званичних канала (депонија) или незванично (црна рупа, случајни расејање).

 

Напомена:

аномалије попут клијање - понекад истраживачи су открили да семе места унутар облика имају бољу клијавост од спољашњег облика. Ово је проузроковано чињеницом да су усеви круг истраживачи су готово без изузетка потпуно неписмених фарме, који никада није чуо да постоје појаве као што мировања (инхибиција клијања) и после жетве зреењето, и покушава да спроведе прерано. Мировање је природни природни феномен који штити семе (житарице само) из клијања, тако да су зрна су обично непосредно после жетве знатно ниже клијавости и врло нередовно, и то траје неколико недеља и месеци да достигне највише вредности. То је логично, јер потомци морају да одржавају највеће важности зрна клијају до следеће године. Стога је сасвим нормално за неким узорцима, преузет из облика, могу имати доста времена боље клијање него узорака из безбеднијим локацијама. Доња клијавост неполехлыцх (са стабљике стоји горе) простор је у реду, јер је сачувао инхибицију клијања и клијавост семена високог из облику само показује њихову штету, што је резултирало неуспеха мировања. Ако истраживачи облици и питао доста глупог пиваре из једне пиваре, он би им рекао о феномену званом мировање је релативно детаљно објашњење, јер ако то не узме у обзир релативно слабо пиво пиво. Ако се, међутим, нашао Бревер , ко зна ништа о мировања, као и што је било можда (неки Пиваре Не праве сопствене малтер), сигурно би био у стању да објасни детаљно радника слада или студентици било средње (висока у Америци) пољопривредна школа. Један од узрока неуспеха да се постигне виши мировање и клијавост у погрешно време, понекад може бити сушење тло под образац излагања енергетском пражњења грома, који ће сигурно бити објективно документовано. Семе може да одрасте мало брже у државном сличног рока доспећа, иако не у потпуности стандардни начин (и тиме делимично оштећена, што се може описати поремећаје). Семе може нешто брже да достигне стање зрелости слично, мада не сасвим нормално. Семе су већ имала више од месец дана пре бербе у овој фази развоја, после цепања а не у потпуности дозралехо уши само суве, не баш зрео, сви њихови репродуктивни органи су већ, али у овој фази развоја, који могу да извршавају своје репродуктивне процес од клијања до доспећа наредне потомства, чак и ако није толико развијено као семе је потпуно сазрео (не потпуно 100% развијене резерве скроба). Они такође могу бити различито изопачен и усахла. Твистед и увенуо семе које можда нешто имала у својим фотографијама наше омиљене истраживачи облике у зрну?

 

Зрна свака потпуности дозралехо класу Неоштећене житарица, као што су пшеница, обим и тежина једни друге у другом толеранције, а посебно две Највиши су значајно испод просека, али клија нормално. (foto)

 

Све ове аномалије у догледној будућности ће бити детаљно на страници

 

Аномалије (сортирање и објашњење), део главног менија и његове под-странице.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Могуће не постоји објашњење користи научне методе

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z