Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрно-ЦЦД сензора . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
Learn about thunderstorms RSS feed

То нам гозбе када позајмљују новац људима.

Непотешим вас, млада дамо. Ипак кокодакање, кокодакање и даље ...

Нећемо ићи у жаднејцх веће догађаје ...

ЦЦД сензоре су ИЦ филтрирани довољно

PagPh
За огромна већина слика не смета, али ако су фотографије при слабом осветљењу, камера сензор за снимање нешто сасвим невидљиви голим оком - део инфрацрвеног спектра.

 

ИР филтер

постављен испред сензора садашњих камерама није све неодфилтрује инфрацрвено зрачење. Као што је већ поменуто, већина фотографија не смета, али на местима где може постојати велики резидуални топлоте (стотине киловат сати), акумулиране у подземље, где повремено малолетника излив врелих гасова (вид потпуно неприметан), онда камера може или видео камера за снимање разних "духове", који су били око потпуно неприметан. Дизајн ЦЦД сензор може пренети изложеност суседних пиксела и долази до стварања разних потпуно непоцхопителныцхобразцу.

 

Спектрална осетљивост конвенционалне (Аг-халогена) и колор филмови Пицтуре Мотион, потпуно гарантовано да заврши у 690н, а следећа ствар коју једноставно "не нешкртноу". Такве случајни процеси запис преко 700нм је зато што они потпуно искључени. Спектрална осетљивост људског ока Док се завршава измедју 780-790 нм и изнад 700 Нм је, у ствари, готово занемарљив.

 

Чињеница да су фотографије (стечена дигиталних уређаја) долази 'нешто' на лицу места био је дефинитивно присутан, може такође бити укључени, поред осталих остатака статички електрицитет, иако безопасан, али и даље довољно јак да изазове сметње и Неуспех свих електронских уређаја. Све снимање и чување података у таквим уређајима реализује кроз трансфер електрона. На лицу резидуални електростатичко пражњење после олује пражњења је "вишак" од електрона до (хиљаду мегаџула, квар могу изазвати честице прашине носе неколико милионитих делова Џул). Поремећаји микроелектроници кроз електростатичког пуњења је врло лако да се симулира и посматрају као близак Ван дер Граафиан генератора (уређај, а не бенд). Свако учествује у истом утичницу са десктоп рачунаром, као што је напон извора 3000 - 10000ВА или Тесла трансформатор, и оставио га за неко време у делатности ("Искра"), можете бити готово сигурни да рачунар није више од 10 минута и поново покреће без искључивања високи извор напона ће морати тешко одржива у трку. Ваздух је јер после извесног времена толико засићен високо јонизованих молекула и честица прашине које снажно довољно да прекршили основно правило рада сваког микроелектронских уређаја - " Држати даље од статичког електрицитета "

Ховгх.

 

 

 

Напомена:

за неке необјашњивих објеката у фотографијама из било ког може да учествује, али више размишљања између објектива. Данашњи комплекс оптички зум структура већ садржи више од 16 чланова, а није ни издалека личи као незаборавно тричочковему Тессаро из радионице Чарли Цајзу блаженопочивши.

 

Други могући узроци тешко објашњиво предмети на фотографијама је могуће кретање објеката потпуно изван фокуса домета - прашина, перје, прашина, инсекти, пламењаче воћака и биљке (топола, маслачак, јавор). Важно је да се схвати да су готово сви људи који су укључени у истраживање усева кругова, су све могуће, само не фотографичти професионалци. Није ни чудо онда могуће да они имају повремено сочива од лепљивих грицкалица. Током снимања на терену се ствари могу десити, време није увек идеално, а све фотографије свакако бољи учинак него било документарних сврхе - ужина није намењен као увредљивих поређења, као што роса или киша током фотографисања репортажу документарног је врло чест, а опет такве фотографије применљив за своју сврху; видети неке фотографије аутору странице.

 

Један од врхунаца изузеци снимања образаца у зрну (не редовна) стога се састоји Леидорф Клауса , али он је пре свега одлична Господин фотограф , посебно у ваздушном фотографије, фотографија облика за њега је само као "страну" и на њиховом истраживању договор.

 

Последњи свакако није занемарљива група тајанствених објеката у фотографијама поља може да се формира нормалне људске фалсификате, ове ствари десе понекад, и неће их окупирају и даље овде. (Они су намењене фотографске фалсификате)

 

Временом је постало готово правило, а тужна чињеница да феномен житу током времена "заглави" многе чудне и сумњиве постојање, што би радије бити смештени у установама које су успостављене за дизајн сврхе. Стога је неопходно размотрити различите факес а не врло кредибилни аутори тврде.

 

 

 

ако је заинтересован контакт cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Како је пријатан сусрет са будалама веће од нас самих. Морам га воле само због чињенице да су они постоје.  J.K.Jerome
Бити оптимиста када сте постигли све што сте желели, зар не рачунају. Kin Hubbard
Ако смо знали шта смо радили, било би немогуће да чак зову истраживање, зар не?  A.Einstein
z