Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна произведене по људи-ни-ванземаљци . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
"Произвођачи" усева кругова (2)
Дуго времена да ауторства житу широм света евиденцији на разне лудака ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Ова страница покушава плод њихових болесних мозгова

 бити исправљена ... (Интермеззо круг одлука - 2)

Нема будале - произвођачи житу, у ствари, никада није ни постојао (само ненормалан у њиховим мозговима)

 

Још један аргумент за сличну тему ОВДЕ .

 

У овом поглављу, пажња ће бити посвећена углавном разлике између биљних и животињских царстава, у смислу могућих ефеката муња испуштања. Због одговора можемо закључити да питање људске глупости је бесконачан, у почетку ће у почетку бити претпоставити чак помиње кругу одлука.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Облик са отишли, високо прецизно минијатуре: слике врло лако бити произведено на рачунару, сложенији табла за цртање (пантограф), али на терену? Већ је објаснио неке луде круга одлука, као такве активности спроводе на терену?

 

Чак и ако би било могуће да верују у све у круг одлука труба лепе прстенове и више, не само фантастична али ни редовна вишеструки, према многим правцима и центар веома прецизно симетричан, а понекад чак и са тренутном екрана зоом ин / оут (Вишеструки погледа на истом обрасцу! у различитим величинама) образаца они заиста измишљена. У неким случајевима, обрасци се састоје од десетина прецизно оцењени и спроводи геометрију. Узели посао, прво на рачунару пажљиво монтажне дизајн, унели фракталну образац, који је чак разумеју, и предложио форму резултат образац. Развијен је веома детаљан сценарио и временску расподелу активности током изградње личности, без којих би сјај ноћу уз лампе и месец је био сваки покрет око терена у потпуности немогуће, јер саплитање преко себе као гомила пијаних возача враћају од можданог удара. Развој таквог сценарија је много сложенији зрзадлене обрасци, ако садрже чак прилагођава, неколико недеља и јебачина сецвичовани мнохачленнехо тим, јер све активности ће морати да се тачно утврди себе и једни друге на своје место. Облик мора бити у један, или највише неколико сати, када се процена може гране бити издвојено само неколико минута времена, а њихова израда мора бити само питање секунди, не више од неколико десетина секунди.

 

Прво Цело човечанство никада не престаје изненађујућу чињеницу да свет буде такве будале или чак група појединаца, тако заосталих у својим мождане активности, да раде, броји стотине човек-сати у цени одговара хиљада више десетина хиљада евра или долара, предали потпуно бесплатно апсолутно никакав захтев за било какве надокнаде, без икаквог резултата је могуће барем делимично уновчите у њихово име и добила средства треба дати у добротворне сврхе, или да надокнади пољопривредницима оштећене усеве, или било шта друго. Пажња, не може поредити са активностима као што су графити, који могу да раде свој посао без икакве припреме и сецвичовани и измишљотина и сложена, обухвата многе квадратних метара фигура је увек ствар више од неколико минута, а свака грешка је рекао да се "апсорбује" у резултујућем геометријске форме улице- спреј уметност. У случају ручних одлука образаца у кукурузу у овој области је веома прецизан (тачност зидана или већа), сложен и софистициран активност, која у случају веома комплексних облика, нумерације неколико стотина делова потребних, укључујући најмање основну обуку и вежбање суоследности и редослед појединачних акција некколик за хиљаду човек-сати да би се изразиле као, рецимо, 20 пута, или неколико хиљада чловекоеур чловекодолару. (Мање од 20 долара / евра по сату би било, често по киши и блату, мека глине, у Центрима са упаљеном Фар или батеријске лампе у руци преко терена ноћу могао да се креће само комплетан идиот)

 

Други Претпоставимо да их, упркос свим наведеним примедбама да верује да су аутори сматрали образац су они, круг одлука. Међутим, они би требало да објасни шта је тај идиот који је после њих у њиховим тако замршено и беспрекорно припремљени влитнул образаца, тако да се у њиховом величанственом и педантан рад радио тако монструозно флагрантних начин, и по њима, фигуративно речено, "згазио блато пита "? Да ли је ово разарач, лаиабоут расипник и злонамерни, заправо на крају много већи идиот него себе? Зашто никада не налазе на интернету у својим радовима не помиње о овим спојлера, спојлери за оне од својих великих намера? Није случајно да је, у ствари, никада није био у било којој области, и сва њихова "креативна активност у области" који је толико драго извештај заправо догодило само у оквиру својих болесних мозгова? (Највероватније погођене апсорпције много вишем нивоу него занемарљиво количине ферментисаних пића и можда чак и подржао потрошњу неких магичних печурака, или да сувенир из Амстердама?)

 

Трећи Приметно је и врло добро здокументователноу добро документована чињеница да свако ко успе да направи нешто занимљиво са њим, пре или касније, као и да се хвалим, разоткрије и обелодани своју ауторство, барем у мом комшилуку. Са једним изузетком, односно ако је производ Мајке Природе. У случају живих људи је комплетна, и стога занемарљиви изузеци (објави ауторство). Њен о томе могао рећи као господина Петра, који је, иако нема руке, његови мишићи у њима окамењене гвожђе. Поред Мајке Природе, посебно за случајеве описане овде, можете да убаците сличну неовлашћено активност углавном у рукама Зевса (Зевс, господар муње). Он и његове колеге, али и са објављивањем било његовог ауторства, а камоли интервју са нашим суграђанима, свакако претерана, бар у последњих неколико хиљада година.

 

4. У случајевима у којима аутор и његов текстове заиста никада непоцхлуби безбедно, са задивљујућом регуларност испливати са мање или више случајних појединаца или група људи, врста белих вране које покушавају тако тешко напор да ублажи свој стварни аутор, и према извештајима самих као аутори рада. Врло често случај за појединце са веома ниском нивоу, или барем значајно смањене интелигенције. Њихов интелектуални хоризонт, или барем не схватају да прави аутор у свом раду никад заиста одлучите, ако само зато што је "није његов стил" или својства. способности у његовим (аутор дела) наравно посао је да направите, по али све је његов други посао завршава. Међутим, постоје могућности да се покуша чак иу најмањем степену докучити или не разумеју зашто. Сличне групе људи у свету има много. У случајевима који су овде описани се називају круг одлука.

 

5. Цирцлемакерс се никада није било поља не присуствују, сав њихов "повратак" на ауторства било које личности су, у ствари, једино и само плод њихове тешко оболелог мозгова. Да је поменуо поља ноћу заиста редовно посећују, пре или касније они ће бити на једном од њих са једне правом аутору срео. Аутор свих, без обзира да ли редовно или нередовно облика у кукурузу. Учесталост његових посета у кукурузних поља широм света је око једне милијарде годишње, тако да ће пре или касније морати да се састану. Нажалост круг одлука након таквог сусрета би изгледао отприлике као животиње у приложеним фотографијама. Овде нагађање, наравно, не искључује могућност да је такав круг-мејкера ​​икада били у сличној ситуацији нашао се и из области у грудима уклоњене, или чак и дуже, или никада није пронађен. У одређеним случајевима, ... али више о томе касније.

 

6. Дакле, уместо: Нека остатак живота седи на пердели, (још увек или никада нису урадили ништа друго), и наставио да ткају његова луда визија креативних активности у области житарица, а стварни стварање житу ће оставити онима који су у њој само " Стварно га ", али то заиста може и зна. Избегавајте да једном за сва било случајних сусрета. Упозорење на приложене фотографије.

 

7. Цирцлемакерс (круг одлука) може да се преименује једном у будућности на кружни лудаци, идиоти, или усева свиња у кукурузу. (Енг. црапмакер пример, црапцирцле-кафу, цраппицирцле-кафу, цраппимакер,)

 

 

Позив сваког потенцијалног производњу спонзор житу: добављачима са многим сати труда у тој области, и треба десетине или стотине човек-сати да произведе нешто што само муња секрет може да се припреми у року од 100 милионитих делова секунде, а остали само наставите сарадњу низу природних, биолошких и физичке снаге и закони. Блиц се такође ради у најсавршенијој тајности, шта је могуће увести за своје активности (природна мимикрија, Џејмс Бонд). Одмах након што је његов рад је у већини случајева поље уочава апсолутно ништа, иако образац је већ у структури постројења неизбрисиво створили. Није искључено да у будућности неки од произвођача фигура на терену током његових сумњивих сулудим активности које се спроводе у областима на вашем налогу, они састати са правом аутора облика, а он је током тог састанка на лицу места убија. Одговорност за извршење веома значајног Цасио, поред сопствене глупости, ти си.

 

Да бисте објавили подељен на два дела, и то је.

 

Разлика између биљних и животињских царстава

Разлике у ефектима муња испуштања на биљке и животиње

Најважнија разлика између живих бића и биљке је чињеница да животиња погођени флеш ефекат је одмах приметно другачија и врло лако визуелно разликује од животиње, која је ништа слично десило. Нешто слично важи и за животиње, који су само протицај осакаћено или повређени, и преживети, мада са тешкоћама. Таква животиња које су преживеле када падне у несвест (самим тим и знатно се разликује од биљке) би дуго након поље врло некоординисане скакање, чиме опет из биљака разликују веома значајно.

 

У случају биљака, али таква правила не важе уопште. Биљке, осим ако су веома механички оштећена или спаљена, у ствари апсолутно не дуже разликује од околине, или се њихова ситуација не може да покаже било који брз покрет, а камоли поскакивала око терену - такозвани Покер Фаце. Чак и оне биљке или њихови делови који имају електричну струју одмах убили, чак и они примају умножак електричне енергије потребне да их убије, још неколико дана из било ког штетног енергетског постројења потпуно нетакнуте практично не разликује. Ситуација погинули биљке може да се упореди рецимо изабрала цвет у вазу са водом. Њене матичне, лишће и цвеће су још много дана не разликује од неутрженыцх цвећем, иако то мора да буде потпуно мртав корене. Неко време није сасвим нормално показују метаболизам. Многи потпуно мртви биљни делови садрже само мртве ћелије и наизглед потпуно суво, и даље може имати доста времена да испуни функцију васкуларног ткива, а ако постоје неке значајне штете, делови живе њих одвојени од остатка фабрике могу да наставе да расту и даље учествовати у свим животу Функције биља, односно свега фотосинтезе и метаболизма, као и сазревање, ако се дешавају у репродуктивним органима. (timelapse, foto)

 

Практично сви вегетација, која је погодила муња, а самим тим ослабљен и оштећен, осим да је након неког времена има велики број секундарних ефеката и оштећења. Рандом секундарних напада ослабљене биљке и ткива било биљних и животињских штеточина, корење и кртоле трулеж, буђ, деформација и оштећења плодова. Свака таква секундарне последице могу бити збуњени и мање образовани професионално сегменти становништва грешком погрешно као изворни узрок оштећења биљака, ау литератури се може прочитати на многим местима да је ово заиста веома често.

 

Захваљујући терену за лаика са мртвих и мање или више оштећених биљака изгледа врло често (груба процена око 90% случајева), још увек је релативно дуго после олује (дани, недеље) као практично нетакнута, вероватно један од главних разлога зашто је расвета испуштања Питање усева оштећења везана практично нема значење или значај је много мањи него што заправо јесте (није литература). Изгледа као поље за реалним стручњака би промене су могуће пронаћи релативно детаљно истраживање лабораторијски. На пример, смањење или одсуство метаболизма. Строго говорећи, промене се могу посматрати чак и голим оком. Поваднути лишће, превремено уши клањам до земље (углавном јечам), споро сазревања. Међутим, то је обтирне се разликује од обичног толеранције раста и сазревања, ефекат случајних и не-случајни локалним условима. На пример, локалне разлике у хранљивим снабдевању, варијације у снабдевању локалних влаге. То је веома често симптоми Вегетација (цропмаркс) манифестује присуством подземних структура, види Археологија . То важи пре свега житарице, јер ефекат муње у погонима са ниским сетву густине довољно познат пољопривредницима у литератури адекватно припремљени, као што је наведено на другим страницама овог сајта. Пољопривредници знају врло добро, а такође помиње у литератури више пута помиње и фотографије показују да је после олује испуштања у области са било обрадиве усева ће генерисати кружни тело приметно оштећено или чак мртве биљке.

 

Слика "Плес Ђаво" ("Ђаво Мовинг") (pic). Могуће је да покушамо да замислимо како су људи у прошлости замишљали ђавола? И, како је тумачено грмљавином и муњама? Можда дело Божије? Као ковитлацу вилама и нимфи? Као анђела плес? Односно, као плес ђаволову? Наравно, то је само право и једино последња опција. Слика представља управо и објашњава комуникативне способности и могућности савремених уметника који су редовни обрасци у зрну формиране након удара муње испуштања у области над којима захватиле олују. Јасно је да не могу да кажем. Ова слика је један рам из читавог низа мозаика у доказа да пољопривредници и актери знају узроке редовних облика у кукурузу заувек. Само цело човечанство кроз природу урадити углавном уз његову помоћ током деценија, стотинама, хиљадама година искрене, искрен забаве. Можда је ово требало да буде остатак човечанства једном за свагда снажно сугерише да њих превише ... нес меша у пчеларству. Посебно невзделанцум, половзделанцум и самозвани паведцум ведаторум.

 

Доста тако мало. Мало маште, мало интерпретативних вештина, спремност да се баве малим саветима и причама, премало спремност и способност да се потисну своју глупост и заосталост. Па довољно да прочитам шта он о томе написао у 1652, г Биљка о времену и његовим последицама у Стаффордсхире, а проблем може бити решен. Али захадологове долазили деценијама хлеба, разних теорија завере и потпуно незаслужено популарност.

 

То се може сматрати готово извесног чињеници да пољопривредници око житу увек зна, вероватно осумњичени или чак веома добро познат узрок, све ове информације могу се усмено преноси са генерације на генерацију, а све што раде успешно крије од јавности. То је углавном због тога што је све што је Мајка Природа није га покварити, забаву, тако да можете успешно већ годинама са својим заправо помогао сиромашне јавности ради, јер оно што су људи људи (тачан датира постоје различити ставови). Након откривања круговима су вероватно само забављали гледајући како се вози после разних група самозваних "стручњака за" захадологу, нло-логији, видовњака, псеудоведцу, исповедника вере у странаца, паведцу и сличних гамади после Масарек као говно.

 

Како је наведено у тексту, истраживачи помињу типови су управо ОНУ недовзделаноу део становништва, без изузетак потпуно збуњује узрок и последицу, а сви секундарни ефекти грома пражњења се може сматрати основним узроцима, који су сви били оштећени и спот аномалије представљају сами изазвати . У њиховом плод онда могу читати са калупа и гљивичних обољења шире у круг, гљивичне болести која убија инсекте лети толико брзо да није ни довољно да одем сламке и слично срање. На пример, гљивичне болести и трулеж, који напада унутар репе кртола, али док трансфера између биљака и продужава се у круг (!). Од унутра ка унутрашњости другог репе репе без видљивог или више биљака штете. Имао неке бежично или поврћа предлог или аутосугестија? Иако је потребно да се узме у обзир да веома слични шире захадологицке идеје: од унутрашњости репе (лобања) захадолога једна у другој репе захадолога ...

 

Разлика између брзине суве биљке која има корене мртав, и несметано транспорт воде, као и постројења за водни транспорт је потпуно прекинут је огромна. У првом случају се јавља поваднути лишће видљиве после много дана, током Другог минуту (да се пратеfotoПХИ)

 

Само биљке које су добиле дозу енергије посмртних хиљадама пута веће од дозе могу бити одмах након освајања пожутела, запечене, поцрнела, угљенисаним до угљенисане (види "аномалију"). Такве биљке, које не показују ефекте муња испуштања заиста у местима КЗ Пронађено страну су, као што се види из сведочења једног хиљаду и фотографије. Стога је неопходно да све истраживачи КЗ лепо хвала. То је, међутим, у већини случајева неколико јединица, ако зрно може бити можда чак и неколико десетина до неколико стотина комада (по густини хиљада биљака по квадратном метру). Један хектар од њих садржи око десет милиона евра, а ко жели да буде тамо после олује ће тражити. У року од само неколико дана, за њих, али не и на терену ни споменици. Веће биљке су убијени, наравно, неко време после олује лако разликују, мртвим стабљике житарица, али након кратког времена, сува и руше се у прах, личи биљке као што су кромпир сутрадан или дуже после жетве. Неопходно је да се биљке толико оштећена да је прекинут од стране циклуса воде, која се иначе може бити несметано дуго и скоро мртвих биљака. Биљке у непосредној близини пражњења (десетина центиметара) може бити знатно оштећена механички и мало до удаљености од неколико метара. Уосталом видно оштећена постројења је само мали проценат у поређењу са биљкама које су изразито оштећена, али је преживео, и веома дуго на њима ће бити приметна апсолутно ништа.

 

Госпођа Плискова пример описује место где биљке пожутела. После неколико дана су биљке "нестала" (приближне цитат). Жуте биљке биљке су потпуно мртви у оквиру првог посматрања, иу року од неколико дана ће закржљати и распасти толико да се њихови остаци или посетиоци не сматра биљке. Заједнички дивљих биљака у зеленој фази раста, односно више у вегетативном стадијуму развоја, ће закржљати до 2-3% првобитне масе и запремине. Неће шкодити да га стави овде неки тимелапсе, док најмање неколико пуцњева. (řepka)

 

Друга значајна група биљака су оне које, иако су они умру, али само неколико дана или чак недеља. Акумулирани у њима, такође у својим кореновог система и околног земљишта првенствено електролизе многих штетних хемикалија које током неког времена нестати. Такве биљке пресуше веома споро, циклус својих телесних течности се не прекида и не може бити исто толико разликује од околине. Одликује их таквим глуве уши, али ако су погођени енергије до тренутка када се житарице значајно развијен, чак и ако на пример, само у млеку зрелости може сазрети, иако не на исти квалитет као и постројења нетакнуте. Семе може бити мањи, необично обликован - усахла, изопачени, јер уместо типичног сазревања који се одржава у здравих биљака, а тек престале у свом коначном облику. Сви случајеви оштећења биљака описаних у овом ставу су били и истраживачи у местима КЗ пута проналажење и Треба их лепо хвала.

 

Иако ембрион развила до те мере да је у стању развоја, али може бити оштећени, а остатак подршку клијавост семена, посебно скробне резерве не може се развити у толикој мери као потпуно нетакнуте и здраве зрелог семена.

 

Вегетација у овом случају може се значајно разликовати од неоштећених биљака боја сазревања. Ово наравно не значи да се зрна не могу барака брашно и пећи хлеб. Клијавост је вероватно нешто слабији, па чак и оно што би они клијају, не може успешно завршити развој. Не може имати довољно за складиштење једињења у фабрици ће добити на земљу.

 

Део својих ткива може бити оштећен положеним негативних ефеката, тако да они могу да остваре и необичне облике ..

 

Биљке оштећен само изгинути на све, али за време знатно успорава развој. Утиче им знатно неуједначену зрелост, јавља сличан шок пресађивања. Механизам раста биљака након оштећења електричног удара биће посвећена много више простора на другим сајтовима. ( хронологија , ЕПП , и више)

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z