Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна-незхотовуји-ментално-искривљује-појединци . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Ова страница покушава сличним нечувених плод

њихови мозгови оболелих бити исправљена ...

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Тема се зове Интермеззо (1), јер, за разлику од неколико претходних скоро не објашњава принципе уложио , лежећи на земљи зрна, и написан је у нешто лакши облик. Разматра феномен, али да учесталост житу сасвим нераздвојно прати. Свако ко би икада желео да се бави проблемима у зрну обрасцима, чак и ако је то било озбиљно и научне тачке гледишта, мора некако да станемо на питање постојања људи зову круга одлука (круг одлука, хоакерс). Овај пост ће бити први и једини у дугом низу који ће. Једини други стварно ретко, односно не више спомиње. Пре свега, нека аутор, драги господари у круг одлука стоје недвосмислено на страни пољопривредника, као и да неки од ваших активности и креације називају крајње срање, феномен против кога је могуће и исправно само пљују. Срећом такве креације су многи не уопште него што би било од ваших рантингс, често уз подршку својих другова, у заблуди захадологи можда изгледа.

 

круг одлука. Веома тужан случај. То је веома психички нестабилне, пореме појединци, психопате који су преварени у један од најузбудљивијих трикова, вицеви, забава, мистификације које Мајка Природа посебно од њих, и са њима цео човечанства може да уради. Они подигао утисак, али не само њих, већ и разне групе захадологу да огромна већина кругова и облика у сваком зрну произведени групе људи за које се данас користе, обележавање цирцле-кафу, или чак круг-кафу, или хоакер. Сличан став деле и групе скептицима (скептици су такође прилично јадно жртва Мајке Природе). Међу групама људи који се баве истражују обрасце, постоји стабилан став да су праве бројке око 5%, остало су лажни, лажни, превара, створио човека. У том смислу, неопходно је да се изјасни још прилично јеретичку идеју, наиме: "Толико идиоти, а свет је таква да 95% од образаца су створени од њих, а само 5% је прави, стварно, стварно дизајнирана по природи."

 

Друга напомена на маргини: Зашто хоакерс (фалсификатор) каже неко ко је наводно производи 95% житу и оригиналан (тј. десно), односно само преосталих 5% треба да произведе природу? Они не понашају ако само због номенклатуром половних (95% превара, лажно, 5% изворно) сам "захадологове", или као себе све врсте штеточина зове збуњено, као комплетних идиоти? Они не треба да буде пре свега прво се тестирају на Цхоцхолоушек? Не би требало да онда шта по њиховом мишљењу чини круг одлука (са свим "рупа за клин"), означен као оригинални, а оно што мајка природа ствара такав хоак, лажна?

 

Човечанство, ми ти верујем! Реченица "Толико идиоти у свету и што није" сада може говорити само заиста велики оптимиста (или идиот) ...

 

У ствари, управо је супротно, више од 95% од бројки је истина, природа створила. Људи су створени да буду занемарљив проценат, па испод статистичке грешке. "Тачно" круг одлука, мада заиста постоји, али само у таквим количинама да је довољно за по имену статистичке грешке. Огромна већина њих никада није био на терену, то је само такозвани круг одлука - децларатор, пијанице, хвалисање, хвалио је хвалисавац, патолошки лажов, Слацкер, који је управо пријавио своје изјаве креације неког другог. Можемо само да се надамо да је ово релативно безопасан врста менталног поремећаја, разне врсте "реинкарнацију" (Наполеон, Пикасо, Ајнштајн, Хитлер, Бартова), негде у области шизофреније. У облику упаљача је веома опасна за пацијенте око, али његове теже случајеви су лудница широм света веома закрцила.

 

Захадологове заиста су такви идиоти да мисле њихово баљезгање не дај Боже неко чита довољно да им верујемо, а камоли делују на њих? Они можда мисле да су други, много већи него што су будале, они иду на терен, где они чине кругове на такав начин (настраност итд) Да га намерно одело њихове глупе теорије? Он мисли да ако је икада дошао до закључка и пријавио да су у прави усева круговима често налазе мртве пацове, или људски измет да ће круг одлука почети одмах у својим креацијама пролио мртве пацове, или производе измет? Постоји толико много идиоти, али толико и тако стварно, као што је већ поменуто. Као примеран узорку од будале и идиоти човечности потпуности довољне саме захадологове. Скептици широм света о њима и њиховој глупости већ описано много папира. Иако су неки и сами скептици неке од својих акција и изјава припадају веома сличан "затвореној групи" у које спадају захадологове. Само још један фиока. Срећом, већина других људи би радије посветио потпуно различите облике рада и забаве.

 

Разни захадологове, "експерти" (углавном самозвани) о питању откривања житу, НЛО и друге необјашњиве појаве су, у ствари, углавном само паразити. Паразити из чињенице да постоје неки тешко објаснити феномене. Они га користе да утиче на опадање јавност и спроводи своју професију. Паразит је потпуно исти као и било круга ствараоца. Ово је апсолутни минимум који стварно постоји, и сви остали који се само тврде о себи, апсолутно су исти, или чак много више него што и сами паразити захадологове. Они користе незнање већине човечанства, одређени део спремности човечанства да верују да су аутори образаца су углавном њихова.

 

Чак и за сличне сврхе су вољни и способни сесмолит теорија да, у неким случајевима, вероватно након што су ручно конструишу неке обрасце у пољу, мајку природу и сама тамо због неке њихове веће способности да испоручи остатак, као разних аномалија, магнетне, електростатички, светло, звук , осећајући чудне људе и још много тога. Зашто кажете да је у било ком геометријског облика скривена у неком чудном, непознатом информација и енергије, која се бави производњом сличне ефекте. Та ствар је заиста могуће у публикацијама житу и интернета да се пронађе, види, на пример, Цроп Цирцлес - Екарт Вебер. Није да купи, они би бацање новца. Аутор скрупулозно избегава да евентуални покушај да се објасни стварне, али тајанствена енергија његових издања богата. Само прочитајте преглед.

 

Захадологове и круг одлука сигурно би потопљена саходлоухым мнохастранковым јавни дискурс о природном поремећај ствари и појава, што доводи до тога да је било не-случајан и редовно сређивање објеката у простору доводи до позове неку непознату силу која некако диже из области управо код свих геометријске формације, и слични узроци тешко да објасни неке ствари и тако даље. Аутор ове расправе је у реду са једном реченицом, која је објављена на све пролифераторс сличних заблуда:

"Круг одлука свих земаља широм света, Јеби се!"

 

Творевине, којима круг одлука често толико поносно, јер је неко други направио. Неко ко је у било случајним сусретима на терену, уколико заиста постоји налази се у тачно исто време и на истом месту као што је био када је "ради", апсолутно без оклевања, одмах и потпуно немилосрдно убијани. (Он би дошао до њих "рукује")

 

Ако случајно тачан тренутак када Велики Створитељ заиста ствара будуће зрна образац, нашао недалеко од "сцене" Дага или Дејв са својим седиштем и гудаче, тако да би у време откривања образаца (неколико недеља и месеци после освајања) иоле личи на мале животиње, као што су ове фотографије . То је оно што је остало од њих (полутки), би одавно са листом за кућне љубимце неге потпуно другачији (такозвани лешинари - и црви ће их покрити). На сајту ће вероватно наћи неколико блокова бељени звецкање, а вероватно ни то. Дивље свиње, псе луталице и лисице кумови врло лако бавити таквог материјала. То се зове ланац исхране, и не морају увек да буду круг-мејкера ​​до врхунца.

 

Ако су ови појединци њихова лудост, у ствари, више од 99% само прогласила активност, понекад ствари обавља на терену, а онда, у смислу пољопривредне масе је вероватно најбоље да се опише као најбржи део ланца исхране заиста догодило. Њихов "наводни" активност заправо неко сасвим друго - Велики Манитоу Фласх . Ако можда икада заиста свраб руке и хтео да иде на терен, да ли више волите хиљаду пута сетим се каже да свако ко иде са оним, што је такође нестало, и схватио ко је он покушао да површно у занатима. Нико не би онда само прави аутор лепог, врло занимљиво и неким тако невероватно сложене обрасце интерференције електромагнетних у зрну једва га кривити ако желите грејача на пољима циљане претрагу.

 

Сигурно ћу бити овде у овом тренутку с обзиром на те емотивно и ментално поремећени појединцима и неколико других визуелне слике свог пословног модела, велики учитељ , да оствари оно што он може да уради, када не цртање бојанке у области, и како су гледали (пре почетка лешинари) ако су одлучили да се суоче с њим лицем у лице.

 

Све круга креатора широм света су озбиљно болесни људи, психопате. Тешко ментално ретардиран, штета. Преварени природа једног од њена успешна потребно доста трикова, шале да су их утисак да род кругови не може бити ништа друго него људске креације. Убедљиви изјаве је да самозвани "експерти" на житу (углавном називају захадологове, или чак - боже сачувај - озбиљна захадологове), од којих су неки вероватно круг одлука - психопате веома добри пријатељи. Можда они знају из истог института, да будемо заједно, а понекад деле собу или ћелију.

 

Дизајн за укључивање у уџбеницима интерпретативних психологије и психијатрије, као и преводилачке речнике:

круг-кафу, круг-кафу, цропмакер, Цроп Цирцле хоакер = ментално болестан појединац, ментално поремећени појединац, перверзњак, изврћу, изврћу, изопачени особа, ментално дефектан појединац, ментални, психички болесна особа, луд, луд човек, лудак, Демент, манијак, психопата, паразит, улизица, фреелоадер, морбидно, патолошки лажов. Појединац пати од душевне болести - то може да буде такав облик лакши, али много је теже шизофреније, представљати неко (обично лакши облик - Наполеонс, председници) или нешто друго (обично тежи облик - на пример животиња - паса, крава, биљке или Чак и само објекти - пут стубови, дрво, ротквице)

 

Овај лагани резоновање, настављајући даље само неколико пасуса на овој страници, феномен круг-макерстви (осим можда неколико мањих помиње у истом смеру у наредних неколико страница), ово се једном за свагда рећи збогом и кренемо даље, иначе неће бити ово мало научно Вебик ово прашивым људски стајњак брљање. Иако можда не изгледа на први поглед, не постоји апсолутно представити праву, праву основна истраживања, са свим ликовима поновљивости и научног верификацију.

 

Чак и ако у било ком тренутку у будућности испоставило да сам у праву, и покушао узалуд, бар сам покушао. ЈЛ

 

Чак и ако у било ком тренутку у будућности показала да су неки од мојих напора били бескорисни, барем сам рекао човечанство: ". Не на тај начин, моји пријатељи" Јарослав Цимрман

 

Гледајући назад у историју

Набројао феномен - круг одлука, круг одлука за које је у Чешкој, такође повремено користе веома ружно, један готово могло рећи неукусне кругове Екпрессион Педал, на питање образаца у зрну после извесног оклевања почетне, сасвим чврсто примкнул. Посебни случајеви нису ни по имену, могућности претраживача су сада практично неограничене. Они су сви случајеви тешких менталних поремећаја. Неколико ментално поремећени појединци су у почетку била веома неизвесна придружио креације неког другог. После неког времена, нашао да је стварни аутор никада се пријављује на њих осудити њихове екстремне баљезгање и рантингс, чак и ако је себенесмислнејши. Врло брзо се тресла, без најмањег мало интересује ко је стварни аутор фигура. Довољно им је потпуно практичне закључке да он никада улогује.

 

Није ни чудо, он никада није стварно никада одлучим, можда урођену скромност. Такође, узастопне неуклиди никада "ПИН рупе", за разлику од круга одлука. "Чекају став" и да само припрема за тренутак да ће једног дана неминовно морао да се догоди. Ово ментално поремећени појединци су више надувен са поносом из чињенице да нико не може да омета њихове безумне рантинг и целог света верују својим флагрантно измишљотине. У интоксикације само заснованих плод њихових болесних умова који су икада почиње на терену, тамо покушати "нешто" производи и испоручује своје више жвастум тежине. У исто време, али ће морати да чека стварне цифре ауторских који такође догодило да се на терену, а са њима је икада могао да "рукује". У круг одлука би онда стигао на терену, "Људи у црном" (аутомобил), и одвели их у дрвеним сандуцима (ако су икада откривена). Остаје им само жеља да се то никад није десило.

 

Између осталог, зато што свака муња секрет у области прилично немилосрдно Убиј изнад земље и испод неколико десетина до неколико стотина килограма малих животиња (жабе, мишеви, хрчке, сислици, инсекти, кртице). У неким ретким случајевима, преко десет тона. Много зависи од удаљености од пражњења утицаја лице, али заиста вероватно убити мале животиње и неке велике појаваReturn Strokeпрате или претходе и следе га (закорачио Лидер незавршени Позитивне Стреамерс, види Лигхтнинг). Оок Мали инсекти могу бити убијени због индукције у биљкама. У изузетним случајевима, али понекад "после акције" на терену и многе тона животиња много већи. Заиста, наша - ваша драга круг одлука покушавају да се укључе у будућности између њих?

 

Претпоставимо да је изгледало чак и размотрити могућност да ванземаљци креирају регуларне обрасце или круга одлука, а муња и накнадно оштећење кукуруза намењени су само оне неисправног. То би никада срео? Хиљаде случајева годишње? То муња пражњење чак и унутар једне пропуштена случај са неким ко је имао такву репутацију за кварење своје примитивне покушаје само плен на свом послу? Познат као закон?

 

Оццамек фиге

круг одлука имала само несвесно током дужег временског периода (неколико деценија) са својим сулудим изјавама забележених у партичкам читаоца донекле збуњени скептике широм света који су погрешно протумачили Унисон иначе релативно безбедно функционисање принципа владавине Оццам је : "Ако је више од једног од могућих решења је само исправна (највероватније) најлакше. "  Најчешће онај који захтева најмање додатне случајне и неизвесна услове, по могућству ноне.

 

Уколико активност одвија непрекидно деценијама потпуно тајно, али ипак врло координирани, Партик пијан широм света, неко би требало да позирају за најједноставније могуће решење, да га не треба у таквом захтеву на било који начин да се брани. Вероватно би најбоље поставити што је брже могуће да у једној од установа основаних за ову сврху.

 

Сама чињеница да је после свега овог дугог времена, потпуно непримећен и неприметно, је релативно компликована додатни услов, упркос чињеници да је у само неколико промила у крви, они ће бити готово неостварив услов је само нашао кутију ...

 

Само за поређење: свака група људи би релативно једноставан образац када се броје све појединачне задатке неопходне за његово стварање, стварање десетине, чешће стотине човек-сати радила пражњења грома 100 микросекунди речима једног сто милионитих делова секунде (сто блескомикросекунд).

- Као што је наведено у наслову, овај човек заиста тврде Оццамек фиге ...

 

Скептичан прозор (окретање)

Како да позовем људе који верују деценије, очигледно луде изјаве, или чак демонстративно изводи пред камерама, такође је очигледно потпуно луди акционе групе душевно поремећених појединаца јасно искривљени ниске интелекта, позивајући их као полубогова, држећи своје објашњење смеђих кошуља , а њихове активности су нацртана див није на небу, а себе називају једино могуће и исправно објашњење?

 

Публикација ће бити подељен у два дела, и овде.

 

Следи нешто од редуцтио ад абсурдум (врло сличан поступак)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Признајем, дакле, за тренутак, да је круг одлука постоји. Производимо све различите облике у кукурузу, а неки од њих кажу, у сарадњи са ванземаљцима. Неки други опет направио сами ванземаљци. Да, и ми признамо да постоје ванземаљци, а рука у руци са кругом одлука произвести кругове. Ми верујемо им, да је један или други, или су заједнички кажу облике о две пратеће фотографије (плаве стрелице, облици ... ... начин, обрасци су стварно добри). Који идиот, зајеб, каубоју, Демент, зметкар да будала патлал, неуспех да се некомпетентна криво рука волшова али онда је све створио у сликама означена са црвеним стрелицама? Неко је морао да направи.

 

Узгред, као споредни доказ аутентичности облика на Вилатову треба да послужи релативно лако деривабле чињеницу да би и будала као круг-мејкера ​​никада изабрао за своје креације тргу који би нашли предмете означене црвеним стрелицама ...

 

Да ли је можда мало пијан током вежбања? Можда су се покварила даску на ВЦ шољи и гајтанима? Њихови магнетрони, пхасерс, масери, Насер, ласери, Посер, Тасерс, цицлотронс, фуцк, Синцхро, пхасотрон, гранатосери, Роентгенова лампе, микроталасне емитери, електрон топова, или било који други уређај који будаласт поље бомбардује олош? Није адекватно усредсреде своје менталне способности и тренутне (или неразвијеност) на вортекес изазваних њих, религије или ментална снага насликао стасит довољно слика? Они не би требало, стога, барем делимично, да се осећају помало као морона? (МХ + круг одлука)? Срећом, не зато што они не постоје. Срећом, обе групе заједно могу честитати на чињеницу да нико није на сваком месту управо у време када је стварно било образац настала. Одвели су их у патологији (круг одлука) или НАСА (МЗ). Или да Пароубек (Чешка полиција ако нађе Марсовци, ако желе да експериментишу са опоравком и користе их негде током избора)

 

Напомена коначно

За љубитеље постојања и ефекат необјашњиве и мистериозне енергије, теоријом завере, утицај захадологи ванземаљци, нло-логији, и свих других истомишљеника: Тачке обележене црвеним стрелицама наћи биљке визуелно или на било који други начин испитивања (као ткива, ћелија, чворови, микроскопија, механичка својства) у потпуности разликује од биљака, који воле да фотографишу, мерење и испитивање биљака у редовним обрасце. Биљке са свих могућих врста оштећења и слабљења, које се налазе у обрасцима. Следи приближан преглед онога што на било потпуно спорадичних у било ком тренутку у будућности наћи.

 

  - Биљке угљенисано - мали проценат, испод 1%. Не може се наћи на све, ако је муња испуштања прошло довољно времена и природа брине о њима изјасни.

  - Биљке са упреденим и деформисана листова, стабљике, цобс, деформисани доспевају житарица. Да ли је вероватно да ће премашити 1%, а проценат тек незнатно већи од неоштећеног области.

  - Биљке са близу земље, 2-5 цм повијен, незломеными лопатица. Само преко 90%. Већина њих ће се у односу на нормалне здраве стабљика биљака, које нису спљоштене , не вреба девијантност на земљу, постројења више од 5 пута мања снага против ломљења. Такође, они очигледно ће бити врло лако да се савије стабљике близу земљу без Кинкс.

  - И неполехле (не налази на земљи) биљке могу да се савијем на земљу без разбијање стабљике, али само веома споро и изгледа много већи отпор него нагнутим стабљике спљоштене , сламке леже на земљи у њиховој близини, отприлике 10 пута.

  - Биљке сечива на приближно истом месту, 2-5 цм изнад тла сломљен. Постоје процене око 10% стабљике леже на земљи. Углавном у областима непосредно уз ивицу обрасца. Њихов отпор ломљења или наклоности (савијање) процењује се да има највише 2 до 3 пута ниже мање у односу на здраве биљке контроле.

  - Врло често се нашао скупове стабљике, наслагане равномерно једни друге - резултат домино ефекта.

  - Веома често се такође налази снопове неполехлыцх (без стабљике савијен на терену) унутар већих облика.

 

У било ком тренутку у будућности на свим сајтовима помиње овде описане промене заиста пронађе. Ова изјава може покушати да обори годинама непосредно након. Нешто у да су већ вероватно послао реч древну Маја. Они ће бити достављен толико милиона црвених стрелица широм света колико сте рекли, и они ће моћи да пробају и да докаже да не постоји ништа слично томе. Они могу изабрати свој избор. То се зове прогнозе, и спада у различитим техникама које се користе у научно- основна истраживања , које имају готово све захадологове у веома ретким линији као трн у дупету.

 

Њихов сингл, а такође и највећи проблем је сада само стварно сопствених приватних проблема. Они ће наравно учинити огроман проблем да посетите нешто тако заједнички и сасвим нормално, као што су сви нерегуларни обрасци у зрну. То је још увек потпуно испод нивоа тла и присуствују нешто што се не дешава, или евентуално на исти или сличан начин као и њихови много омиљених редовним обрасце. Нема везе, али он је веома драго што је неко то ради за њих.

 

У закључку, порука свим кругу одлука широм света, заједно са класик: "Желим да вас избацим ..."

 

 

 

Урадите нешто заиста веома прекидање (само за јаког карактера)

Један од најпознатијих случајева: тврди два сенилни деда у Британији у деведесетим (види Гоогле , унесите: Д & Д усева круг), који је тврдио да су аутори сваког поља пиктограма и сами, без могућности да своје врло сумњиве приједлогу иу најмањим мери бити доказано. Тужна чињеница је да, несрећни новинари су скакали мамац невероватно дилетантскым и глуп начин. Бацио било чак и најосновније заповести о потреби провере извора и изјава. О, ти несрећни новинари. Они су постали де фацто коаутори једног од највећих превара у 20. века, која можда нема паралелу у историји, и то није ни именовао Орсон Веллес. Они још увек морао да буде јасно на први поглед да би серија прикладно одабраних питања и саливатинг деда одмах осуђено морбидне лхавости. Али у овом случају, одмах би изгубити много хиљада терета и масти накнаде. То није био први пут, ни последњи пут да новинари хлоупоучци сопствени напори директно учествовали у обимној мистификације.

 

Два буђ дедци мислио да када се монтира на врхунцу балав бековки парче жице као "налазач", цело човечанство верују да уз његову помоћ производи кругове усева тако лако и брзо као на компасу табла за цртање. Стотине кругова деценијама, никада непристижени. Мора се рећи да су новинари им поверовали. Мора се напоменути да новинари не значи цело човечанство. Срећом.

 

Већ много година пре Роберт Хејнлејна изразио идеју да не треба да их буде лош веру где довољно да објасни узроке заједничке људске глупости. Свакако нема потребе да изгледа нема теорије завере. У случају Д & Д, али, нажалост, то је далеко највећи узрок свих грешака јасно бесмислица новинарство, свакако уз подршку торби господина Болд издавача (као то иде). Скочи на зрно, иако повремено неко је могуће, али који у овом случају, то би највероватније били уобичајени три мале тачке.

 

хттп://цестование.актуалити.ск/дестинациа-тиздна/свет/крухи-в-обили-подврх-алебо-умение/

Претражи сајт за све жене

Ови "момци" никада не би откривање или не Боверовеј жена. Она је приметила брзиномер њихов аутомобил најазденыцх много километара и, штавише, то ни један човек није знао објаснити где они проводе ноћ. На крају га је оптужио за неверства и тиме Сјеница и Цхорлеи изашао са истином. Цхорлеи умро 1996. Бауер је у његову част у 2004 створио свој коначни облик у житу. Он је додао да ће, ако то није било љубоморе његове жене, вероватно никада неће непрезрадили.

 

Поштована госпођо Бауер! Свет и даље могу да се реализују за неколико десетина милијарди порицања који су имали једну једину сврху - да се уништи и нејасним двоструко неверство. Који је дошао са Д & Д је један од премца најглупља који је икада ступио на снагу у историји човечанства, а који је заслужан, иако не сви. На њеном нивоу значајно потписали ментални ниво оба аутора. Ми не знамо где се тренутно налазите, госпођо Б., не брину о нама. Можда где Цхорлеи. Ако је тако, стави га тамо моје идиоти (ако већ постоји превише) правилно шамарали и објасните му да једном сваке лажи долази на светлост, чак и после смрти.

 

Они сами никада није било усева круговима не производимо, то је био само изговор да оправда неугодне излете до пилића .... жене. То још увек може, оно што и заједно са вама за цело човечанство, направљен за идиоте. Можда чак и не возим за Бабу, Даг возио иза Даве, данас је модеран. Једна ствар је, међутим, можете бити готово сигурни. Ако је све заправо врши на пољима (стотине ноћи пута више сати рада у пољу), највероватније ће бити стварни аутор заседе фигуре у пољу, и у најмање једном случају, састао се са њима и дао им руку. Они су их довели кући у кутији. Све природне силе ће морати да размотри као једну моралну обавезу да ураде нешто слично у само два мА идиоти.

 

У закључку: Можда ћемо бити на терену су били. Можда је било само њих двоје. Уместо тога, да, али да ли је боље за нас да заувек остане мистерија. Можда после њих чак и неки румплед зрна остао. Нешто као Миловице - Исток - Забележена случај "парења јежевима" из 2010. Свакако не случајно да је ово место (прво поље на истоку Миловице јужно од пута) је додељен радни наслов Дага и Дејва. Можда после Д & Д на терену на време, нешто лево, понекад торбу, понекад рукавице. Јуст'лл вероватно никад не зна да ли је остао прилично торбу за Дага и Дејва ...

 

Још једна веома непријатна последица набројао случај је прилично непријатна чињеница да су готово одмах зауставио све иоле озбиљне покушаје стварном научно објашњење феномена житу. Без барем минимално угледни научник нема ни у ком случају није ни покушао да одговори на питања која су двојица миллиамперес такве будале тако темељно компромитовани. Заиста, према расположивим информацијама, најмање једна организација која је до мало покушали да прикупе информације о озбиљном феномену, након овог "откровења" у потпуности зауставио активност, која би требало да буде проверљива путем претраживача.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z