Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-begrip-short . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
game over.

 ... Druk op een toets ...

... om verder te gaan ...
Game naam:

CropCircleGatee

(Graancirkel Desinformatie)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels - begrip - korte versie

Met zijn eigen ongeloofwaardigheid, is de waarheid straatverbod zelf van het krijgen van ERKEND. (Heraclitus)

Niets is onmogelijk. Niet als je het kan bedenken. (Prof. Hubert J. Farnsworth)

Omnia vero fulmen gubernat:De Thunderbolt piloten alle dingen. (Heraclitus)

De eerste, alleen de natuur, uitleg over  graancirkels  oorsprong, met behulp van bewezen, herhaalbare, controleerbare Statistisch wetenschap en methoden van onderzoek. Plant pathologie, fysiologie, biologie, anatomie, scheikunde, archeologie, natuurkunde, hydrometeorologie, geologie, speleologie, elektriciteit, magnetisme en vele andere Vergelijkbaar, vaak brede interdisciplinaire takken.

Crop Circles Mystery Ontdekt definitief.

De bliksemontlading is het een enige reden van elke graancirkel, elk moment zich aan elke gewas veld

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

De schematische afbeelding rechts toont een van een aantal zeer interessante graancirkels analogieën en fysische eigenschappen van bliksemontlading . Gelijkenis No.1. Bliksem lozing in de structuur van granen (raster) Opgenomen zijn elektromagnetische veldlijnen. Het proces is als het maken van soortgelijke foto's. Vele dagen nodig voor het ontwikkelen van foto's.

De bliksemontlading is het een enige reden van elke graancirkel , elk moment zich aan  elke gewas veld

 

Dit is echt een zeer verkorte versie van de pagina, aanwezig op Graancirkels begrip , en vele andere subpagina's van het hele web cropcirclesonline.com .

 

Bevat alleen Verschillende, de meest elementaire begrippen

 

Voor een introductie in historische perspectieven op het probleem van de graancirkels is het mogelijk om een bezoek Wikipedia - Graancirkels. Het merendeel van de verklaringen Ingediend daar Hoewel Bijna omvat of valt bijna geheel binnen het gebied van pseudowetenschap (junk science), maar in ieder geval kan dienen als basisinformatie over de huidige visie op de hele kwestie.

 

Deze site is in geen enkel geval bezig met concepten of gebieden van de menselijke activiteit als esoterie, astrologie, parapsychologie, psychotronische, spiritisme, occultisme, het geloof in buitenaardse wezens (Buitenaards leven), ET, UFO, paranormale, ufologie, vliegende schotel, bezoekers uit de ruimte, hekserij, magie , zwarte magie, bovennatuurlijke verschijnselen of een soortgelijke gebied van pseudowetenschap en junk wetenschap.

 

Ten eerste is het noodzakelijk aan te bevelen voor iedereen die wil om naar te kijken op tv Soulless brouwsel " Maya Prophecies en Crop Circles ", of God verhoede iemand al zag het, om te proberen om daar zet alle beschuldigingen, vanuit het perspectief van de Claims hier gemaakt.

 

Geldt Dit, natuurlijk, net als elke andere "artistiek meesterwerk" dat ooit is benoemd tot het onderwerp Aangegeven. Random, droog als " Crop Circles: Quest for Truth ", of" What On Earth In de Crop Circle Mystery? "

 

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

Compleet nieuwe look in de graancirkel problematiek

 

Graancirkels - begrip - korte versie.

 

Iedereen, die beweert dat de graancirkels zijn gemaakt door aliens (UFO, vliegende schotels), is een idioot.

 

Iedereen, die zegt dat graancirkels zijn gemaakt door mensen, is een idioot.

 

Iedereen, die beweert, dat graancirkels zijn gemaakt door elektrisch geladen Vortexen luchtplasma, gevormd door bewegende lucht en geïoniseerde deeltjes en dus en Electrified, thar is nooit gezien "in actie" Waargenomen noch geïmiteerd of Mathematicall - Fysiek gesimuleerd, met "Iets even gedesoriënteerd."

 

Iedereen, die beweert, dat graancirkels, waar en wanneer zijn door Hem en met Monsterlijk idioot. (D & D)

 

Iedereen, die al gedupeerd door deze grootste grap van Moeder Natuur zo perfect ("Kan niet dit ooit gebeuren op zichzelf, natuurlijk, het was gemaakt door mensen") Dat hij ging in een gewas veld om iets te creëren, zoals dat in Om zijn bewering dat, zelfs domme eenvoudige-minded.

(Geldt niet voor wetenschappelijke experimenten en experimentele verificatie van de haalbaarheid)

 

Iedereen, die beweert, dat een bliksemontlading niet kan aanmaken op de bodem oppervlak in een veld gewas Vergelijkbare iets als het effect op de begeleidende foto, is een idioot.

Zie Begeleidende Verscheidene andere beelden nog te publiceren (Voornamelijk als verwijzingen). Is het mogelijk om de Italiaanse Explorers bedanken voor hen. Duizenden gepubliceerde en ongepubliceerde foto's van een dergelijke "bewijs van menselijke activiteit" - "gat voor de pen."

 

Iedereen, die beweert, dat graancirkels zijn gemaakt door een vreemde, onbegrijpelijke en onbekende electro - magnetische - monteur energie, dankzij wiens actie op zijn plaats is en droog, zelfs na een relatief lange tijd, mogelijk om een ​​aantal ongewone verschijnselen registreren en effecten, zoals Microsoft LIMA - Bliksem Induced magnetische anomalieën (kompas afwijkingen), infrarode straling (warmte geaccumuleerd), ongewone reacties van mens en dier, mislukkingen van micro-elektronica (door blootstelling aan de resterende elektrostatische lading), en niet in staat is af te leiden uit dat dat de enige droge nature voorkomende, bestaande en lopende fenomeen is de bliksem ontlading, is een idioot.

 

crop circlescrop circlesIedereen, die in staat is om te zeggen, dat dit absoluut typisch fractal patroon, vertakking naar de zijkanten precies volgens de regels van het gedrag van vonkontladingen, die op een dag verscheen in granen veld in de Tsjechische Republiek, Novy Jicin 1.999, 3de juli, Zou worden gemaakt door een andere procestemperatuur als de bliksem ontlading, is een idioot.

 

Een van de meest typische kenmerken van bliksemontladingen is hun fractale structuur, geleidelijk vertakking in steeds meer delicate structuren.

Een van de meest voorkomende kenmerken van regelmatige vormen - is hun graancirkels, wacht eens even, wat het eigenlijk is?

Hoe zit het met hun fractale structuren?

 

Iedereen, die in staat is om te zeggen, dat dode vliegen, vaak gevonden in graancirkels plaatsen, oek een andere dode insecten, of andere dode dieren werden gedood door iets anders, dan bliksemontlading, is een idioot.

 

Elke persoon, die niet in staat om, Dat is absoluut alles, begrijpen zonder enige uitzondering, de zogenaamde "anomalieën" Dat is op vele plaatsen van graancirkels verschijnen, kan worden verklaard door de droogte en Die plaats werd onlangs getroffen door een blikseminslag, is een idioot.

 

Eerste en belangrijkste voorbeeld van droge anomalieën, geomagnetische veld afwijkingen

Lightning Induced magnetische anomalieën, Lightning Induced remanent magnetisme, Lightning Induced Magnetisme - Duizenden professionele boeken, Duizenden tonnen geschreven en gedrukte papieren.

 

Iedereen, die zich niet te beseffen dat de oorzaak niet alleen van alle graancirkels en regelmatige resonantie en interferentie patronen in graan, maar bijna alle ingediende graan `is in de wereld, waardoor ze onafscheidelijk gepaard gaan met de schade aan elektriciteit uit bliksemontladingen en geleidelijke verzwakking van planten, is een idioot.

 

By the way, de boeren weten het heel goed, maar voor de hand liggende redenen, totaal Zij (wij) niet te communiceren (te vermelden) het weg. Het is heel natuurlijk dat ze een of andere manier zijn beter en natuurlijker met elkaar verbonden, verbonden met de natuur, en zijn ze in staat om in te schatten, zijn gericht ten minste bij benadering, instinctief, wat daar gebeurt, veel beter dan de rest van het publiek. Ze hebben het nodig om niet mee omgaan en niet te veel stroom. Zeker niet nodig om het uit te leggen aan ongeschoold dwazen als ufologen en "mysterie onderzoekers", "deskundigen" op een verscheidenheid van paranormale verschijnselen. Duizenden wetenschappelijke en technische, agrarische artikelen, publicaties. Een voorbeeld van de vele links op bewezen wetenschappelijke bronnen en agrarische Vaktijdschriften bijvoorbeeld hier .

 

De bal is aan jouw kant van het hof, jullie stomme ufologische, mysterie Explorers. Probeer om het te raken op zijn minst. Maar, zult u nooit het terug naar onze helft van de speeltuin ...

 

Bijvoorbeeld, kunt u proberen uit te voeren, dat precies op de plaatsen, (zie GPS-database , waar ooit graancirkel verscheen, wat resulteert in droogte en natuurlijke manier, zoals beschreven op deze website (het is de moeite meer dan 99,9% van alle gevallen)), waren er niet enkele minuten, uren, dagen of weken voor de fysieke zichtbaarheid (ontdekking) Verschijnen van de impact van de bliksem ontladingen. De mogelijkheid bestaat altijd was en zal zijn. Het was genoeg om meteorologen vragen. Ha, Ha, Ha. Hi, Hi, Hii .

 

Als u niet kiest voor deze eenvoudigste manier gebruiken om het te proberen in ieder geval dat Voer uw waarheid, en elke poging om deze bewering te ontkennen is gelegen op deze pagina, dan zou je echt verdiend voor iemand om echt schop je kont. We zijn ook erg benieuwd hoe gewillig je vertel ons uw uitkomsten van dat onderzoek.

 

GPS-database - de grootste collectie van GPS locaties van graancirkels gevonden, die ooit in de wereld. Het bevat niet alleen een groot aantal GPS locaties die bekend zijn en zijn al ontdekt door een aantal waarnemers in beelden van kaarten van verschillende toepassingen, en gepubliceerd. In de eerste plaats, natuurlijk, Google Earth , omdat de het mogelijk maakt de plaatsen waar droogte kaarten beschikbaar, de status te bekijken in verschillende perioden, maar oek bijvoorbeeld op Bing Maps of Yahoo kaarten.

 

Zeker bevat ten minste twintig locaties, Dat hij benoemd tot de kaart van documenten beschreven toepassingen zijn beschikbaar, maar nog niet gepubliceerd of Ontdekt.

De meeste van hen waarschijnlijk uit Italië.

Zeker niet worden benut alle mogelijkheden en attente Waarnemers hij verschenen proefschriften locaties of in de nabijheid Hun Zeker vindt u een aantal meer.

 

Natuurlijk is er plaatsen bestaan, waar sprake is van graancirkel Opgenomen op de kaart Basis foto, maar is nooit gelegen aan de grond van onderzoek, heeft de mensheid nooit gekend over en ontdek Them (bijvoorbeeld veel uit Italië, een in Tsjechië - worden gepubliceerd door Time)

Ook is het vaak mogelijk om een plaatselijk onderzoek met behulp van Google Earth voor vele interessante feiten en punten met betrekking tot graancirkels gevonden, in de buurt van hen, hij oek verder weg gelegen plaatsen te ontdekken. Bijvoorbeeld weer een aantal gevallen droge uit Italië, maar niet alleen daar.

 

GPS-database bevat hoofdzakelijk een aantal nauwkeurige GPS-gegevens op verschillende graancirkels gevonden, uit de hele wereld, waarvan de exacte GPS-locatie is nooit gepubliceerd (honderden).

 

------------

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

Voor een introductie in historische perspectieven op het probleem van de graancirkels is het mogelijk om een bezoek aan de website Wikipedia - Graancirkel. De meeste verklaringen, hoewel ingediend of zo goed als volledig in de Pseudowetenschap (Junk science), dwz behoren tot de Categorie:Pseudowetenschap, maar in ieder geval dienen als een basis informatie over de huidige visie op de hele kwestie.

 

Bovenal moet worden benadrukt dat de uitleg hier, of een pagina van deze website, in ieder geval geen betrekking heeft op concepten of gebieden van menselijke activiteiten, zoals Esoterie, Parapsychologie, Psychotronics, Paranormaal fenomenen, Ufologie, Spiritisme, Astrologie, Occultisme.

Geloof in aliens, Buitenaards leven, inclusief Buitenaards, Astrobiologie, E.T. the Extra-Terrestrial, Unidentified flying object, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, bezoekers uit Ruimte (astronomie), Heelal, Sterrenstelsel, Melkweg (sterrenstelsel).

Magie, Zwarte magie, Witchcraft, Heks, Bovennatuurlijke fenomenen, Wonder. 2012-fenomeen, Klopgeest, Complottheorie, Telekinese, Sjamanisme, Mystiek, of enig ander gebied Pseudowetenschap of Junk science van Categorie:Pseudowetenschap.

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

graancirkels - raadsel opgelost.

Mystery ontkracht.

Eens en voor altijd.

Ongelooflijk primitief, en men zou kunnen zeggen, belachelijk uitleg. Liefhebbers van de UFO-mysterie, psychische, vliegende schotels, onbekende en niet-bestaand onzin Vergelijkbare energie en vervoer kunnen zich laten tot in het oneindige. Met andere woorden, kan Ze kussen hun stinkende kont en ga naar de hel .

Bijna hetzelfde Mogelijke zeggen over buitenaardse wezens .

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

pz