Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-entesa-curt . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
més de joc.

 ... premeu qualsevol tecla ...

... per continuar ...
Nom del Joc:

CropCircleGatee

(Desinformació Crop circle)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites - comprensió - versió curta

Per la seva pròpia incredulitat, la veritat és que sí allunyament d'obtenir reconeixement. (Heraclitus)

Res és impossible. No sé si l'hi pot imaginar. (Prof. Hubert J. Farnsworth)

Omnia vero fulmen gubernat:Els pilots Thunderbolt totes les coses. (Heraclitus)

La primera, la naturalesa única explicació, sobre  els cercles de collita  origen, utilitzant provada, repetible, verificable estadísticament ciència i els mètodes d'investigació. Química fitopatologia, fisiologia, biologia, anatomia, arqueologia, física, hidrometeorologia, geologia, espeleologia, l'electricitat, el magnetisme i moltes altres manera semblant, les branques interdisciplinàries freqüència d'ample.

Crop Circles Mystery Dóna't a conèixer definitivament.

La descàrrega del llamp és la raó d'un únic qualsevol cercle de la collita , en qualsevol moment troba en qualsevol camp de conreu

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

La imatge esquemàtica de la dreta mostra una d'una sèrie de molt interessants cercles dels cultius analogies i propietats físiques de descàrrega del llamp . Similitud N º 1. descàrrega del llamp en l'estructura de cereals (ràster) Gravat seves línies de camp electromagnètic. El procés és com fer fotos similars. Molts dies la necessitat d'Revelat de fotografies.

La descàrrega del llamp és la raó d'un únic qualsevol cercle de la collita , en qualsevol moment troba en  qualsevol camp de conreu

 

Això és realment versió molt reduïda de la pàgina, present a la comprensió de cultius cercles , i moltes altres subpàgines de tota la xarxa cropcirclesonline.com .

 

Conté només Diversos dels termes més bàsics

 

Com una introducció bàsica a les perspectives històriques sobre el tema dels cercles dels cultius és possible visitar Wikipedia - Cercles de les collites . La major part de les explicacions presentades allà, encara que gairebé la inclou o es cau gairebé del tot dins l'àrea de la pseudociència ( ciència escombraries ), però almenys pot servir d'informació bàsica sobre la visió actual sobre l'assumpte.

 

En primer lloc, cal recomanar a qualsevol que vulgui veure a la televisió sense ànima beuratge " Profecies Maies i Crop Circles ", o Déu no ho vulgui ja ningú el mirava, per tractar de posar totes les denúncies allà, des del punt de vista de les al · legacions formulades aquí.

 

S'aplica Això, és clar, com qualsevol altra "obra d'art" que ha estat nomenat per al tema indicat. Random, sec com " Crop Circles: Cerca de la Veritat ", o" Què diables Dins el Misteri Crop Circle? "

 

Completar nova mirada a la problemàtica dels cultius cercle

 

Cercles de les collites - comprensió - versió curta.

 

Qualsevol persona, que afirma que els cercles de les collites són creats per extraterrestres (ovnis, plats voladors), és un idiota.

 

Qualsevol persona, que diu que els cercles de les collites són creats per la gent, és un idiota.

 

Qualsevol persona, que afirma, que els cercles de les collites són creats pels vòrtexs de plasma amb càrrega elèctrica de l'aire, format per corrents d'aire i les partícules ionitzades i així i electrificada, thar mai s'ha vist "en acció", va observar ni imitar o Mathematicall - Físicament simulada, amb "Una mica momentàniament desorientat".

 

Qualsevol persona, que afirma, que els cercles de les collites quan i on van ser creats per ell, i amb Monstruoso idiota. (D & D)

 

Qualsevol persona, que ha estat enganyat per aquesta gran broma de la mare naturalesa amb tanta perfecció ("No podria mai passar per si mateix, és clar, havia estat feta per la gent") que va entrar en qualsevol camp de cultiu per crear alguna cosa així com que, en donar suport la seva afirmació que, fins i tot ximple ingenu.

(No s'aplica als experiments científics i la verificació experimental de la viabilitat)

 

Qualsevol persona, que afirma, que una descàrrega elèctrica no es pot crear a la superfície del sòl dins de qualsevol camp de conreu alguna cosa similar com l'efecte a la foto adjunta, és un idiota.

Veure Acompanyant Diverses altres imatges encara no s'ha publicat (principalment com referències). És possible donar les gràcies als exploradors d'italià per a ells. Milers de fotografies publicades i no publicades d'aquesta "evidència d'activitat humana" - "forat per al passador."

 

Qualsevol persona, que afirma, que els cercles de les collites són creats per electro algun estrany, incomprensible i desconegut - magnètica - energia mecànica, gràcies a l'acció és al seu lloc i sec, fins i tot després d'un període de temps relativament llarg, és possible registrar un nombre de fenòmens inusuals i efectes, com ara Microsoft LIMA - Rayo Anomalies Induïdes magnètics (desviaments del compàs), la radiació infraroja (calor acumulada), respostes inusuals d'humans i animals, fracassos de la microelectrònica (a través de l'exposició a la càrrega electrostàtica residual), i és incapaç de deduir d'això que la seca només d'origen natural, existents i en curs fenomen és la descàrrega del llamp, és un idiota.

 

crop circlescrop circlesQualsevol persona, que és capaç de dir que aquest patró fractal absolutament típic, ramificant cap als costats exactament d'acord a les regles de comportament de les descàrregues d'espurna, que va aparèixer un dia dins del camp de cereals a la República Txeca, Novy Jicin 1999, 03 de juliol, Would ser creats per qualsevol altre procés com temperatura de descàrrega del llamp, és un idiota.

 

Una de les característiques més típiques de les descàrregues atmosfèriques és la seva estructura fractal, a poc a poc es ramifiquen en estructures cada vegada més delicats.

Una de les característiques més comunes de les formes regulars - és la seva cercles de les collites, espera un minut, què és en realitat?

Què passa amb les seves estructures fractals?

 

Qualsevol persona, que és capaç de dir que les mosques mortes, sovint en llocs cercle dels cultius, insectes morts també qualsevol altre, o qualsevol altres animals morts, van morir per alguna cosa, que la descàrrega d'un llamp, és un idiota.

 

Qualsevol persona, que no és capaç d'entendre, que absolutament tots, sense excepció, l'anomenada "anomalies" que en molts llocs de Crop Circles apareixen, poden ser explicats per la sequera i aquest lloc va ser colpejat recentment per la descàrrega del llamp, és un idiota.

 

Exemple primer i més important de les anomalies seques, les desviacions del camp geomagnètic

Lightning Induced les anomalies magnètiques, magnetisme romanent induïda Lightning Lightning, Magnetisme Induït - Milers de llibres professionals, milers de tones de documents escrits i impresos.

 

Qualsevol persona, que no aconsegueix adonar-se que la causa no només de tots els cercles de les collites i la ressonància regular i patrons d'interferència en el gra, però gairebé tot el gra presentar `haurà de ser al món, pels que s'acompanyen inseparablement, amb el dany a l'electricitat de les descàrregues elèctriques i debilitament gradual de les plantes, és un idiota.

 

Per cert, els agricultors ho saben molt bé, però per raons òbvies, total Ells (nosaltres) no comunicar (revelar) a les escombraries. És un fet bastant natural que són d'alguna manera millor i més natural interconnectat, es va unir amb la natura, i són capaços d'estimar, s'orienten a mínim aproximadament, instintivament, el que està succeint allà, molt millor que la resta de l'audiència. El necessiten per no tractar amb ell ni massa corrent. Definitivament no necessitava que l'hi expliqui als ximples ignorants com ufòlegs investigadors i "misteri", "experts" en una varietat de fenòmens paranormals. Milers de científics i tècnics, articles, publicacions agrícoles. Un exemple de molts baules en la provada recursos científics agrícoles i publicacions especialitzades, per exemple aquí .

 

La pilota està al seu costat de la pista, vostès estúpid Exploradors ufològica, misteri. Intenta colpejar almenys. No obstant això, mai l'hi torni a la nostra meitat del camp de joc ...

 

Per exemple, vostè pot intentar dur a terme, això és exactament en els llocs, (vegeu GPS base de dades ), on mai cercle de la collita va aparèixer, donant lloc a sequeres i la forma natural, com es descriu en aquest lloc web (és més del 99,9% dels casos), no hi havia diversos minuts, hores, dies o setmanes abans de la seva visibilitat física (descobriment) Apareixent l'impacte de les descàrregues elèctriques. La possibilitat existeix, sempre ha estat i serà. Va ser suficient per fer meteoròlegs. Ha, ha, ha. Hola, Hola, HII .

 

Si no opta per utilitzar aquesta forma més fàcil de provar almenys això Realitzar teva veritat, i qualsevol intent de negar Aquesta afirmació es troba en aquesta pàgina, llavors vostè realment ho mereixia algú que realment expulsar el cul. També estem molt curiós sobre com vostè voluntàriament ens dirà els resultats d'aquesta prova.

 

GPS base de dades - la major col · lecció de llocs de GPS dels cercles dels cultius trobats, s'hagi reunit mai al món. No només inclou molts llocs de GPS que són coneguts i han estat ja descobertes per alguns observadors en imatges de mapes de les diferents aplicacions, i publicat. En primer lloc, és clar, Google Earth , ja que permet que els llocs en els mapes de sequera disponibles, veure l'estat en diferents períodes de temps, però també per exemple a Google Maps o Yahoo.

 

Certament, conté almenys vint llocs, que va nomenar el mapa dels documents d'aplicació descrits estan disponibles, però encara no han estat publicats ni descobert.

La majoria d'ells probablement des d'Itàlia.

Per descomptat, no s'utilitzen totes les possibilitats i els observadors atents que va publicar llocs tesi o en les proximitats de la seva assegurança que trobarà una mica més.

 

Per descomptat, hi ha llocs on hi ha cercles de les collites de gravació en les fotografies del mapa base, però mai ha estat localitzat per la investigació del sòl, la humanitat mai ha coneixien i descobrir ells (per exemple, moltes d'Itàlia, un a República Txeca - serà publicat per Temps)

De la mateixa manera, sovint és possible fer una enquesta local utilitzant Google Earth per descobrir molts fets interessants i punts relacionats amb els cercles dels cultius trobats, en les proximitats d'ells, també llocs més distants. Una vegada més, per exemple, un nombre de casos secs d'Itàlia, però no només allà.

 

GPS base de dades conté principalment una sèrie de necessaris dades GPS en diversos cercles dels cultius trobats, de tot el món, Que el exacta localització GPS mai ha estat publicat (centenars).

 

------------

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

cercles de les collites - enigma resolt.

Misteri desacreditat.

D'una vegada per totes.

Increïblement primitiu, i es podria dir, l'explicació ridícula. Els amants del misteri OVNI, plats voladors, psíquiques, desconegut i inexistent energia tonteries per l'estil i el transport poden tenir ells mateixos fins a l'infinit. En altres paraules, es pot besar el cul pudent i anar al infern .

Gairebé el mateix Possible dir sobre els extraterrestres .

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

z