Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-ymmärrystä-lyhyt . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
game over.

 ... Paina mitä tahansa näppäintä ...

... jatkaa ...
Pelin nimi:

CropCircleGatee

(Viljaympyrä Disinformation)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop circles - ymmärtäminen - lyhyt versio

Oman incredibility, totuus on lähestymiskielto itseään saamasta TUNNISTAA. (Heraclitus)

Mikään ei ole mahdotonta. Ei jos voit kuvitella sen. (Prof. Hubert J. Farnsworth)

Omnia vero fulmen gubernat:Thunderbolt lentäjät kaiken. (Heraclitus)

Ensimmäinen, vain luonto, selitys siitä  viljapeltokuvioita  alkuperästä, käyttäen osoittautunut, toistettavia ja todennettavia Tilastollisesti tieteen ja tutkimuksen menetelmiä. Kasvipatologian, fysiologia, biologia, anatomia, kemia, arkeologia, fysiikka, hydrologisia, geologia, speleology, sähkö, magnetismi ja monet muut Similary, usein leveä tieteidenvälistä oksat.

Crop Circles Mystery löysi lopullisesti.

Salama vastuuvapaus on yksi ainoa syy tahansa Viljaympyrä , milloin tahansa osoitteessa tahansa sadon kenttä

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Kaavamaisen kuvassa oikealla näkyy jokin useita erittäin mielenkiintoisia viljakuvioista analogioita ja fysikaaliset ominaisuudet salama vastuuvapauden . samankaltaisuus No.1. Salama päästö rakenteeseen viljakasvien (rasteri) Recorded sen sähkömagneettisen kentän viivoja. Prosessi on kuin mikä Samanlaisia ​​kuvia. Monta päivää Tarve kehittää valokuvia.

Salama vastuuvapaus on yksi ainoa syy tahansa Viljaympyrä , milloin tahansa osoitteessa  tahansa sadon kenttä

 

Tämä on todella lyhennetty versio sivusta, läsnä Peltokuviot ymmärrystä , ja monet muut alasivut koko rainan cropcirclesonline.com .

 

Sisältää vain useita, kaikkein perusehdot

 

Saat perustiedot historiallisia näkökulmia kysymys Viljaympyrä on mahdollista vierailla sivustolla Wikipediaan - Viljaympyrä. Useimmat selityksiä, vaikka jätetty tai kuuluu lähes kokonaan Näennäistiede (Roskatiede), kuuluvat Luokka: Näennäistiede, mutta ainakin toimii perustiedot nykyiseen näkymään koko kysymystä.

 

Tunnuslause: Hyvin paljon viljapeltokuvioita muistuttavat PC simulointi sähkömagneettisia kenttiä. Jopa yksittäisen, erillisen ympyrä. Siksi, koska ne ovat todella luotu sähkömagneettisen kentän voimaviivat salaman päästöistä.

 

 

Ensinnäkin, se on tarpeen suositella kaikille, jotka haluavat katsoa televisiosta Soulless keitos " Mayan Profetiat ja Crop Circles "tai Jumala varjelkoon joku jo katsonut sitä, yrittää laittaa kaikki syytökset sinne, näkökulmasta väitteet täällä.

 

Koskee Tämä tietenkin, kuten muutkin "taiteellinen mestariteos", joka on koskaan nimitetty aiheeseen ilmoitettu. Random, kuiva " Crop Circles: Quest for Truth ", tai" mitä ihmettä? Sisällä Crop Circle Mystery "

 

Kokonaan uuden ilmeen osaksi viljaympyrästä problematiikkaa

 

Crop circles - ymmärtäminen - lyhyt versio.

 

Jokainen, joka väittää, että viljaympyrät luodaan ulkomaalaisten (UFO, lentävät lautaset), on idiootti.

 

Kuka tahansa, joka sanoo, että viljapeltokuvioita ovat luoneet ihmiset, on idiootti.

 

Jokainen, joka väittää, että ilmaantuu piireissä on luotu sähköisesti varautunut pyörteet ilmaplasmaa muodostama liikkuva ilma ja ionisoituneessa hiukkasia ja siten sekä sähköistetty, thar ole koskaan nähnyt "in action" Havaittu eikä matki tai Mathematicall - Fyysisesti simuloitu, jossa "Hieman hetkellisesti eksyksissä."

 

Jokainen, joka väittää, että ilmaantuu piireissä missä ja milloin luotiin hänelle, ja Hirviömäistä idiootti. (D & D)

 

Jokainen, joka on ollut huiputettavan tämä suurin vitsi Luontoäidin niin täydellisesti ("Ei voitu tätä koskaan tapahdu itsestään, luonnollisesti, se oli tehty ihmisille"), että hän meni viljelykasveja kenttään luoda jotain, että Jotta tukeakseen väitteitään, jopa typerä yksinkertainen.

(Ei koske tieteellisiä kokeita ja kokeellinen todentaminen toteutettavuus)

 

Jokainen, joka väittää, Tuo salama vastuuvapautta ei voi luoda maan pinnalle sisällä mitään peltoviljelmien Vastaavia jotain vaikutusta liitännäistoimenpiteitä valokuvan, on idiootti.

Katso oheinen Useat muut kuvat vielä julkaistu (Lähinnä viittaukset). Onko mahdollista kiittää Italian Explorers heille. Tuhannet julkaistut ja julkaisemattomat valokuvat tällaisten "todisteita ihmisen toiminnasta" - "reikä tapin."

 

Jokainen, joka väittää, että ilmaantuu piireissä syntyvät outoja, käsittämättömiä ja tuntematon sähkö - magneettinen - mekaanikko energiaa, kiitos jonka toiminta on paikallaan ja kuiva, vaikka suhteellisen kauan, mahdollista rekisteröidä useita epätavallisia ilmiöitä ja vaikutuksia, kuten Microsoft LIMA - Lightning aiheuttama magneettinen Poikkeavuudet (kompassi poikkeamia), infrapunasäteilyä (lämpö kertynyt), epätavallinen vastauksia ihmisten ja eläinten epäonnistumisia mikroelektroniikan (altistuminen jäljellä sähköstaattinen varaus), ja ei voi päätellä, että ainoa kuiva luonnossa esiintyviä nykyisiä ja jatkuva ilmiö on salama vastuuvapaus, on idiootti.

 

crop circlescrop circlesJokainen, joka voi sanoa, että tämä aivan tyypillinen fraktaali kuvio, haarautuminen sivuille täsmälleen sääntöjen mukaan käyttäytymisen kipinäpurkauksia, joka ilmestyi yksi päivä sisällä viljaa kentän Tšekki, Novy Jicin 1999, 3. heinäkuuta, Olisiko luotava muulla prosessin lämpötila kuin salama vastuuvapauden, on idiootti.

 

Yksi tyypillisimmistä ominaisuudet salama päästöistä on heidän fraktaalirakenne vähitellen aluevaltaus osaksi yhä herkkä rakenteita.

Yksi yleisimmistä ominaisuudet säännöllisen muotoisia - on heidän viljapeltokuvioita, odota hetki, mitä se oikeastaan ​​on?

Entä Heidän fraktaali rakenteita?

 

Jokainen, joka voi sanoa, että kuolleet kärpäset, usein löytyy Viljaympyrä paikoissa, myös muita kuolleita hyönteisiä tai muita kuolleita eläimiä, tapettiin jotain muuta, kuin salama vastuuvapaus, on idiootti.

 

Jokainen henkilö, joka ei voi ymmärtää, että aivan kaikki, poikkeuksetta, niin sanottu "poikkeamia" että monissa paikoissa Crop Circles näkyviin, voidaan selittää kuivuuden ja Se paikka oli äskettäin iski salama vastuuvapauden on idiootti.

 

Ensimmäinen ja merkittävin esimerkki kuivaa poikkeavuuksia, magneettikenttä poikkeamat

Lightning aiheuttama Magnetic poikkeavuuksia, Lightning aiheuttama Remanent Magnetismi, Lightning aiheuttama magnetismi - Tuhannet ammatillisia kirjoja, tuhansia tonneja kirjallisen ja painetun paperit.

 

Jokainen, joka ei ymmärrä, että syy ei ole pelkästään kaikkien viljakuvioista ja säännöllinen resonanssia ja häiriöitä kuvioita viljan, mutta lähes kaikki vilja jätetty `on maailman, jolla ne liitetään erottamattomasti, joiden vahingot sähköä salama päästöistä ja ASTEITTAINEN heikkeneminen kasveja, on idiootti.

 

Muuten, viljelijät tietävät sen hyvin, mutta ymmärrettävistä syistä, yhteensä ne (me) ei viestiä (paljastaa) pois. On aivan luonnollista, että he ovat jotenkin parempia ja luonnollisesti toisiinsa, liittyi luontoon, ja ne voivat arvioida, ovat suunnattu vähintään likimääräisesti, vaistomaisesti, mitä siellä tapahtuu, paljon paremmin kuin muu yleisö. He tarvitsevat sitä ei käsitellä sitä eikä liikaa virtaa. Ehdottomasti ei tarvitse selittää sitä kouluttamattomat tyhmät kuten UFOlogists ja "mysteeri tutkijoille", "asiantuntijat" on erilaisia ​​paranormaaleja ilmiöitä. Tuhannet tieteellinen ja tekninen, maatalouden artikkeleita, julkaisuja. Esimerkiksi monien linkkien todennetut tieteelliset luonnonvarojen ja maataloustuotteiden Erikoisjulkaisut esimerkiksi täällä .

 

Pallo on sinun puolellasi tuomioistuimen te tyhmä ufological, mysteeri Explorers. Yritä osua se ainakin. Mutta et koskaan palaa se meidän puoleen leikkipaikka ...

 

Esimerkiksi, voit yrittää tehdä, että täsmälleen päälle paikoissa, (katso GPS-tietokanta ), missä ikinä Viljaympyrä ilmestyi, jolloin kuivuus ja luonnollisella tavalla, kuten kuvattu tällä sivustolla (se yli 99,9% kaikista tapauksista), ei ollut Useita minuutteja, tunteja, päiviä tai viikkoja ennen sen fyysinen näkyvyys (löytö) näkyminen vaikutusta Lightning päästöjä. Mahdollisuus on olemassa, on aina ollut ja tulee olemaan. Se riitti kysyä meteorologit. Ha, ha, ha. Hei, Hei, Hii .

 

Jos et valitse käyttää tätä helpoin tapa kokeilla sitä ainakin jotka suorittavat oman totuuden, ja kaikki yritykset kiistävät väitteen sijaitsee tällä sivulla, niin olisit todella ansainnut sen, että joku todella potkia perseeseen. Olemme myös erittäin uteliaita miten halukkaasti kerrot meille tulosten mittaamiseen.

 

GPS tietokanta - suurin kokoelma GPS sivustoja viljakuvioista löytyi, koskaan koottu maailman. Se sisältää paitsi monia GPS sivustoja, jotka ovat tunnettuja ja jo Löytäjä joidenkin tarkkailijoiden kuvissa karttoja eri sovellusten ja julkaistu. Ensinnäkin tietysti, Google Earth , koska se mahdollistaa paikoissa, joissa kuivuus karttoja, tarkastella tilaa eri aikoina, mutta myös esimerkiksi Bing Maps tai Yahoo karttoja.

 

Varmasti sisältää vähintään kaksikymmentä sivustoja, että hän nimitti kartta kuvatut dokumentit sovellukset ovat käytettävissä, mutta ei ole vielä julkaistu eikä löydetty.

Useimmat heistä todennäköisesti Italiasta.

Varmasti ei käytetä kaikkia mahdollisuuksia ja huomaavainen tarkkailijoiden hän julkaisi opinnäytetöitä tiloihin tai läheisyydessä Heidän varmasti löytää lisää.

 

Tietenkin on olemassa paikkoja, joissa on crop circle Nauhoitettu kartalla Basis valokuvia, mutta ei ole koskaan paikalla maanpinnan tutkimus ihmiskunta on koskaan tiennyt ja löytää niitä (esimerkiksi monet Italiasta, yksi Tsekki - tulee julkaissut Time)

Samoin on usein mahdollista tehdä paikallisen kyselyn avulla Google Earth löytää monia mielenkiintoisia seikkoja ja tosiseikkoja, jotka liittyvät viljapeltokuvioita totesi läheisyydessä Them, hän myös enemmän kaukaisiin paikkoihin. Jälleen, esimerkiksi useita kuivan tapauksissa Italia, mutta ei vain siellä.

 

GPS tietokanta sisältää pääasiassa joukko tarkkoja GPS-tiedot eri viljapeltokuvioita löytyy, ympäri maailmaa, joiden tarkka GPS sijainti ei ole koskaan julkaistu (satoja).

 

------------

 

Ennen kaikkea on korostettava, että palvellaan selitystä tai sivulle tällä sivustolla, missään tapauksessa ei käsitellä käsitteitä tai inhimillisen toiminnan kuten Esoteerisuus, Parapsykologia, Psychotronics, Paranormaali ilmiöitä , Ufologia, Spiritismi, Astrologia, Okkultismi.

Usko ulkomaalaisten, Kuvitteelliset avaruusolennot, mukaan lukien Extraterrestrials in fiction, Astrobiologia, E.T., UFO, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, kävijöitä eri Ulkoavaruus, Maailmankaikkeus, Galaksi, Linnunrata.

Taikuus, Musta magia, Noituus, Witchcraft, Yliluonnollinen ilmiöitä, Ihme. 2012-ilmiö, Poltergeist, Salaliittoteoria, Psykokinesia, Šamanismi, Mystiikka, tai mikä tahansa muu alalla Näennäistiede tai Roskatiede alkaen Luokka:Näennäistiede.

 

 

Korjaus (motto):

Vaikka jollekin lausuntoja tämän sivuston näytti muotoiltava ehdottomalla varmuudella, se tulisi esittää eteensä jotkut näistä selvennetään selitys:

On mahdollista, että ...

On todennäköistä, että ...

Se voi olla mahdollista todistaa, että ...

Joidenkin (monista) havainnot vaikuttaa siltä (tulokset) että ...

Ehdottoman varma olla oikeassa ehkä vain hölmö, tyhmä, ääliö, avuton, aasi tai idioottimainen.

Niin, kumpi heistä, pahus?

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

viljapeltokuvioita - Enigma ratkaistu.

Mystery debunked.

Lopullisesti.

Uskomattoman primitiivistä, ja voisi sanoa, naurettava selitys. Lovers UFO mysteeri, psyykkinen, lentävät lautaset, tuntematon ja olematon hölynpölyä Samanlaisia ​​energia ja liikenne voivat olla itse äärettömään. Toisin sanoen ne voivat suudella heidän haisevaa perse ja mene helvettiin .

Lähes samat mahdolliset sanottavaa avaruusolentojen .

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

z