Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-înțelegerea-scurt . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
joc de peste.

 ... apăsați orice tastă ...

... pentru a continua ...
Numele jocului:

CropCircleGatee

(Cerc Dezinformare culturilor)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercurile - înțelegerea - versiunea scurta

Prin incredibil propriu, adevărul este ea însăși de restrictie de la obtinerea recunoscut. (Heraclitus)

Nimic nu este imposibil. Nu și dacă vă puteți imagina. (Prof. Hubert J. Farnsworth)

Omnia vero fulmen gubernat:Piloții Thunderbolt toate lucrurile. (Heraclitus)

În primul rând, numai natura, explicația despre  cultură cercuri  de origine, utilizând dovedita, repetabil, verificabilă statistic știință și metode de cercetare. Patologia plantelor, fiziologia, biologie, anatomie, chimie, arheologie, fizica, hidrometeorologie, geologie, speologie, electricitate, magnetism și Similary multe altele, ramuri multe ori largi interdisciplinare.

Mister culturi Cercuri Descoperit definitiv.

Descărcarea de gestiune fulger este motivul unul singur din orice cerc , în orice moment situat la orice domeniu cultură

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Imaginea schematică pe dreapta arată una dintre o serie de foarte interesante culturilor cercuri analogii și proprietățile fizice ale trasnetului . Similarity nr.1. descărcarea de gestiune fulger în structura de cereale (raster) înregistrate la liniile sale de câmp electromagnetic. Procesul este ca face fotografii similare. Multe zile nevoie pentru Dezvoltarea fotografii.

Descărcarea de gestiune fulger este motivul unul singur din orice cerc , în orice moment situat la  orice domeniu cultură

 

Acest lucru este într-adevăr foarte versiune scurtată a paginii, prezent la înțelegerea culturilor cercuri , precum și multe alte subpagini ale întregul Web cropcirclesonline.com .

 

Conține doar câteva, în condițiile cele mai de bază

 

Ca o introducere de bază a perspectivelor istorice privind problema cercuri este posibil să vizitați Wikipedia - Cercurile din lanuri . Cele mai multe dintre explicațiile Trimis acolo, desi aproape include sau intră aproape în întregime în zona de pseudoștiință ( Junk Science ), dar cel puțin poate servi ca o informații de bază despre vizualizarea curentă pe întreaga problemă.

 

În primul rând, este necesar să se recomande pentru oricine care vrea sa ma uit la TV "fără suflet, amestec Profețiile Maya și cercuri ", sau oricine Doamne ferește deja privit, pentru a încerca să pună toate acuzațiile acolo, din perspectiva afirmațiile făcute aici.

 

Se aplică Aceasta, desigur, la fel ca orice alt "capodopera artistica", care a fost numit vreodată subiectul Indicat. Aleatoare, uscat " Crop Circles: Quest pentru Adevărului ", sau" ceea ce pe pământ în interiorul culturilor Mystery Cercul? "

 

Complet nou look in problematica cerc

 

Cercurile - înțelegerea - versiunea scurta.

 

Oricine, care susține că cercuri sunt create de către străini (OZN, farfurii zburătoare), este un idiot.

 

Oricine, care spune că cercurile din lanuri sunt create de oameni, este un idiot.

 

Oricine, care pretinde, Asta cercuri sunt create de către incarcate electric vartejuri de aer plasma, formata prin miscarea aerului si a particulelor ionizate și, astfel, și electrificată, Thar nu a fost niciodată văzut "în acțiune", a observat nici imitate, sau Mathematicall - Fizic simulat, cu "Usor moment dezorientat."

 

Oricine, care pretinde, Asta cercuri oricând și oriunde au fost create de el, și cu idiotul monstruos. (D & D)

 

Oricine, care a fost înșelat de această cea mai mare glumă de Mama Natura atat de perfect ("Nu a putut să apară vreodată acest de la sine, in mod natural, aceasta a fost făcută de oameni"), că a mers în orice domeniu cultură pentru a crea ceva de genul asta, în Pentru a susține pretențiile sale că, chiar o prostie simplu-minded.

(Nu se aplică la experimente științifice și verificare experimentală a fezabilității)

 

Oricine, care pretinde că o descărcare de gestiune fulger nu poate crea pe suprafața solului în interiorul oricărui ceva culturilor de camp similar ca efectul asupra fotografie de însoțire, este un idiot.

A se vedea de însoțire Mai multe imagini alte încă să fie publicate (în principal ca trimiteri). Este posibil să-i mulțumesc Exploratorilor italian pentru ei. Mii de fotografii publicate și nepublicate de astfel de "dovezi ale activității umane" - "gaura pentru pini."

 

Oricine, care pretinde, Asta cercuri sunt create de unii electro ciudat, de neînțeles și de necunoscut - magnetic - energia mecanică, datorită cărei acțiune este în loc uscat și, chiar și după o perioadă de timp relativ lungă, este posibil să se înregistreze un număr de fenomene neobișnuite și efecte, cum ar fi Microsoft Lima - Lightning Anomaliile induse magnetice (abateri busolă), radiații infraroșii (căldura acumulată), răspunsurile neobișnuite ale oamenilor și animalelor, eșecurile de microelectronică (prin expunerea la încărcare electrostatică rezidual), și este în imposibilitatea de a deduce din aceasta că singura uscat natural, existente și în curs de desfășurare fenomen este de descărcare de gestiune fulger, este un idiot.

 

crop circlescrop circlesOricine, care este capabil să spun, că acest model absolut tipic fractal, ramificare la părțile exact conform normelor de comportament ale evacuărilor prin scânteie, care a apărut în interiorul câmpului o zi de cereale din Republica Cehă, Novy Jicin 1999, 03 iulie, Ar fi create prin orice alt proces în calitate de temperatură de descărcare de gestiune fulger, este un idiot.

 

Una dintre caracteristicile cele mai tipice ale evacuărilor de trăsnet este structura lor fractala, treptat ramificare în structuri din ce în ce mai delicate.

Una dintre caracteristicile cele mai comune de forme regulate - Este cercurile lor de cultură, așteptați un minut, ceea ce este de fapt?

Ce despre structurile lor fractal?

 

Oricine, care este capabil să spunem, care zboara moarte, adesea găsite în locuri cerc, de asemenea orice alte insecte moarte, sau orice alte animale moarte, au fost uciși de altceva, decât de descărcare de gestiune fulgere, este un idiot.

 

Orice persoană, care nu este capabil să înțeleagă, că absolut toți, fără nici o excepție, așa-numitele "anomalii", că în multe locuri ale Crop Circles apar, pot fi explicate prin seceta și că locul a fost recent lovit de fulger de descărcare de gestiune, este un idiot.

 

Primul exemplu și cel mai important de anomalii geomagnetice uscate, abateri de câmp

Trăsnet indus anomalii magnetice, magnetism remanent Trăsnet indusă, Magnetism Trăsnet indusă - Mii de carti profesionale, mii de tone de documente scrise și tipărite.

 

Oricine, Cine nu reușește să realizeze că cauza principală, nu numai de toate cercurile de cultură și de rezonanță periodică și modele de interferență în cereale, dar aproape toate de cereale depusă `va fi în lume, prin care acestea să fie însoțite în mod inseparabil, cu deteriorarea energie electrică de la descărcările electrice și slăbirea treptată a plantelor, este un idiot.

 

Apropo, fermierii se cunosc foarte bine, dar din motive evidente, în total Ei (noi) de a nu comunica (prezenta) l departe. Acesta este un fapt destul de firesc că acestea sunt într-un fel mai bună și mai natural interconectate, unit cu natura, și ei sunt capabili de a estima, sunt orientate cel puțin aproximativ, instinctiv, ceea ce se întâmplă acolo, mult mai bine decat restul publicului. Ei au nevoie de ea, nu să se ocupe de ea, nici prea mult curent. Cu siguranta nu a avut nevoie să-l explice proști needucați, cum ar fi OZN și "cercetători" misterioase, "experți", pe o varietate de fenomene paranormale. Mii de științifice și tehnice, articole, publicații agricole. Un exemplu de link-uri multe pe resursele dovedite științifice și publicații de specialitate agricole, de exemplu aici .

 

Mingea este pe partea ta a instanței, voi prost Explorers ufological, mister. Încercați să-l lovit cel puțin. Dar, niciodată nu va reveni la jumatatea noastra de teren de joaca pentru ...

 

De exemplu, ați putea încerca să efectueze, Asta exact pe locurile, (a se vedea GPS baze de date ), în cazul în care vreodată cerc a apărut, ca rezultat secete și mod natural, așa cum sunt descrise pe acest site (e bine de 99,9% din toate cazurile), nu au fost de câteva minute, ore, zile sau săptămâni înainte de vizibilitatea fizică a acestuia (descoperire) care apare impactul descărcările electrice. Posibilitatea există, întotdeauna a fost și va fi. A fost de ajuns pentru a cere meteorologi. Ha, ha, ha. Bună, Bună, Hii .

 

Dacă nu alegeți să utilizați acest simplu mod de a-l încercați cel puțin că Efectuați adevarul vostru, și orice încercare de a nega această afirmație este situat pe această pagină, atunci ai cu adevarat meritat pentru cineva a lovi cu piciorul într-adevăr fund. Suntem, de asemenea, foarte curios cum de bună voie vei sa ne informati despre rezultatele din această încercare.

 

GPS-ul de baze de date - cea mai mare colectie de site-uri GPS ale cercurilor din lanuri au considerat, vreodată asamblate în lume. Acesta conține nu doar site-uri in mai multe GPS, care sunt cunoscute și au fost deja descoperite de către unii observatori în imagini de hărți de aplicații diferite, și publicate. În primul rând, desigur, Google Earth , pentru că aceasta permite în locurile în care hărțile de secetă disponibile, vizualiza starea în perioade diferite de timp, dar de asemenea de exemplu, pe Bing Maps sau Yahoo Maps.

 

Conține cu siguranță cel puțin douăzeci de site-uri, pentru ca El numiți harta de documente aplicații descrise sunt disponibile, dar nu au fost încă publicate, nici descoperite.

Cele mai multe dintre ele, probabil, din Italia.

Desigur, nu sunt utilizate toate posibilitățile și observatorilor atenți le-a publicat locații teze sau în vecinătatea acestora cu siguranta vor gasi ceva mai mult.

 

Desigur, există locații, în cazul în care nu există cerc înregistrate pe fotografie Baza harta, dar nu a fost niciodata localizat de cercetare la sol, omenirea nu a știut despre și de a descoperi ei (de exemplu, mulți din Italia, una în Republica Cehă - va fi publicat de Time)

În mod similar, este adesea posibil pentru a face un sondaj local, utilizând Google Earth pentru a descoperi mai multe fapte interesante și puncte legate de cercurile din lanuri constatate, în vecinătatea ei, el de asemenea locuri mai îndepărtate. Din nou, de exemplu, un număr de cazuri uscate din Italia, dar nu numai acolo.

 

GPS-ul de baze de date conține în principal o serie de date precise GPS de pe cercuri diferite, găsite în jurul valorii de lume din, a cărui localizare GPS exactă nu a fost niciodată publicat (sute).

 

------------

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

cercuri - Enigma rezolvate.

Mister demascat.

După ce și pentru toate.

Incredibil de primitiv, și s-ar putea spune, ridicol explicația. Spre bucuria iubitorilor de mister OZN, farfurioare psihice, care zboară, necunoscut și inexistent de energie prostii similare și de transport pot avea ele însele la infinit. Cu alte cuvinte, ei pot pupe în fund lor împuțită și du-te la dracu ' .

Aproape posibile Same spune despre extratereștri .

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

z