Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-kratkog spoja-objašnjenje . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Igra je gotova.
(Igra se zove Crop Circle GATE)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugova u žitu - objašnjenje - Umirovljeni

Točno na svojoj strmini sama uklanja mogućnost da je identificiran. (Heraclitus)

Istina je stranac nego bilo što se može zamisliti. (E.A.Poe)

Omnia vero fulmen gubernat:Flash je posvuda. (Heraclitus)

Prvo samo prirodno objašnjenje principu formiranja  u žitu,  koristite oprobane, ponovljive statistički provjerljiv znanstveni postupke i metode istraživanja. Biljka anatomije, patologije, fiziologije, biologije, kemije, arheologija, fizika, hydrometeorology, speleologiju, geologije, struja, magnetizam, i druge, često interdisciplinarnih područja.

Misterij krugova u žitu konačno riješen

Munja iscjedak - je jedan jedini uzrok bilo kruga u kukuruzu , naći u bilo kojem trenutku u bilo kojem polju kukuruza.

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Shematski prikaz na desnoj strani pokazuje jedan od brojnih vrlo zanimljivih analogija u Obreži krugovima i fizikalna svojstva munje ispuštanja. Sličnost broj 1 munja iscjedak u strukturi zrna (raster) rekord njegovi elektromagnetska polja linija. , Sličan proces kao kada snimate fotografije. Rezultat se prikazuje (pozivi) na broj dana.

Munja iscjedak - je jedan jedini uzrok bilo kruga u zrnu , naći u bilo kojem trenutku u bilo kojem polju kukuruza.

 

Ovo je jako, jako skraćena verzija stranice koja se nalazi na krugova u žitu - objašnjenje , a broj podstranica diljem weba cropcirclesonline.com .

 

Sadrži samo nekoliko vrlo osnovne lozinke.

 

Prvo, potrebno je preporučiti svakome tko želi gledati na TV bezdušan izmišljotina " proročanstava Maja i krugovi u žitu ", ili ne daj Bože netko to već izgledalo da pokuša staviti sve tamo navode u perspektivi ovdje staviti pojašnjenja. Usput, one tupouni potpuno nesvjestan da postoje pokazuje formiranje Crop Circle s šoku od udara groma. To je bio grom iz vedra neba, "grom iz vedra neba", što je gotovo mogu čuti (odsutnost oblacima i više refleksija zvuka između njih i mase). Ali kada kamera operator je pijan i hrkanje, nije htio ni čuti normalan oluju, i nije ni čudo da ga treba zamijeniti snimanje materijal mora upozoriti munje iscjedak.

 

To se odnosi, naravno, figments bilo kojeg drugog sličnog "umjetničkog remek-djelo" koji je ikada bio imenovan za temu naznačeno. Random, kao što su " Crop Circles: potraga za istinom ", ili" Što? Na Zemlji Unutar Mystery Crop Circle ".

 

Za osnovni uvod u povijesne perspektive na pitanje o žitu mogu posjetiti web stranicu Wikipedia - žitu . Većina objašnjenja, iako postoji podnio ili pada gotovo u cijelosti unutar pseudo (junk znanost), ali barem služi kao osnovne informacije o trenutnom pogledom na cijeli problem.

 

 

Novi pogled na pitanje žitu

 

Krugova u žitu - objašnjenje - vrlo skraćena verzija.

 

Svatko tko tvrdi da su krugovi u žitu stvorili vanzemaljci (NLO, leteće tanjure), je idiot.

 

Svatko tko kaže da su krugovi u žitu stvorili su ljudi, je glupo.

 

Svatko tko kaže da krugovi u žitu stvorili plazmu, električno nabijeni zrak vrtlozi, zove vrtlozi nikada nije vidio niti nenapodobil ili matematičko - fizičko nesimuloval je "trenutno malo dezorijentirano."

 

Svatko tko tvrdi da su krugovi u žitu, kad god i gdje god on stvara ili stvorio, monstruozno glupan. (D & D)

 

Svatko tko ima najveći vic pao za majke prirode tako savršeno ("to ne ikada dogoditi samo po sebi, to je morao učiniti ljude"), on je otišao u polja žita stvoriti nešto poput onoga u cilju podrške svoju tvrdnju da je glup priprostoj.

(Ne znanstvene eksperimente i eksperimentalna provjera isplativosti)

 

Svatko tko tvrdi da je munja iscjedak ne može stvoriti nešto na površini, kao što su utjecaj na pratećem fotografiju je idiot.

Pogledajte nekoliko drugih popratnih slika još nije objavljen (uglavnom kao reference). Je li moguće da im se zahvaliti talijanskim istraživačima. Tisuće objavljenih i neobjavljenih fotografija takve "dokaze ljudskog djelovanja" - "rupa za pin."

 

Svatko tko kaže da su krugovi u žitu stvorili neke čudne, nerazumljive i nepoznate elektro - magnetska - mehaničke energije, zahvaljujući čijem akcija je na takvom mjestu, čak i nakon relativno dugog vremena, možete registrirati broj neobičnim pojavama i efektima, kao što su Lima - Munja inducirana magnetske anomalije (kompas devijacija), infracrveno zračenje (toplina akumulirana), neobične odgovori ljudskih i životinjskih poremećaji mikroelektronike (kroz izlaganje na preostalim elektrostatičkog naboja) i može zaključiti iz toga da je jedini takav prirodno pojavljuje, postojeće i tijeku fenomen munja iscjedak je glupo.

 

crop circlescrop circlesNovi Jičín, 3 7. 1999. Svatko tko je u stanju reći da je to apsolutno tipičan fraktalni uzorak, odvojak za strane točno prema pravilima ponašanja iskra elektriciteta, koji se pojavio jedan dan u polju žita u Češkoj mogao biti izrađen od strane bilo koje druge procesu od munje ispuštanja je idiot.

 

Jedan od najtipičnijih značajki grmljavinskog pražnjenja je njihova fraktalna struktura, postupno grananja u sve finije strukture.

Jedan od najčešćih obilježja redovitih uzoraka u njihovoj žita, pričekajte minutu, što to zapravo je, sada je to nekako ne uspijeva opremiti ...

To je bio njihov fraktalna struktura?

 

Svatko tko se usudi reći da su mrtvi muhe, često se nalaze na mjestima pronalaženje krugove, kao i sve ostale mrtve kukce ili bilo koje druge mrtve životinje ubili nešto drugo nego munje iscjedak je glupo.

 

Svatko tko ne može shvatiti da apsolutno svi, bez iznimke, takozvani "anomalije" koje se u mnogim mjestima u žitu pojavljuju, može se objasniti takvom mjestu nedavno napravio munja ispuštanja, je idiot.

 

Prvo i najupečatljiviji primjer takve anomalije geomagnetske polju

Munja Induced magnetske anomalije , Lightning inducirana remanentnog magnetizma , Lightning inducirana magnetizma , zaostali magnetizam - Tisuće tehničkih knjiga, a opisao tisuća tona tiskanom papiru.

Bilo nabrojala samo unesite lozinku u tražilicu Google

To bi možda dovoljno samo naučiti neke engleski, Kuci čudan ufological záhadologický ...

 

Svatko tko ne uspije shvatiti da uzrok ne samo svih krugova i redovito rezonancije i smetnji uzoraka u zrnu, ali gotovo svi podnio žitarica u svijetu, što je neodvojivo prati oštećenja električne energije iz grmljavinskog pražnjenja i postupnog slabljenja biljaka je idiot .

 

Usput, seljaci ga jako dobro znaju, ali prilično očitih razloga napustiti (ostaviti) za sebe. To je sasvim prirodno s obzirom na činjenicu da su nekako bolje i prirodno spojena s prirodom, a ne može procijeniti naglaskom barem približno, instinktivno, što se tamo događa, puno bolje od ostatka publike. Ne morate se nositi s njim, ali nikada nije previše ponosan. To svakako nije potrebno objasniti i polovzdělaným neobrazovane budale poput Ufolozi i záhadologové "stručnjaka" na raznim paranormalnih pojava. Tisuće poljoprivrednih znanstvenih i stručnih članaka, publikacija. Mnogi linkovi na provjerenim znanstvenim izvorima i specijaliziranim publikacijama kao što su poljoprivreda ovdje .

 

Lopta je na strani sudu, Kuci gnjidama ufological záhadologický. Pokušajte ga pogoditi barem. Na našoj polovici travnjaka, ali to nikada nije bio ići ...

 

Možda ćete morati pokušati dokazati da to točno lokacije ( GPS baze podataka ) gdje god Crop Circle pojavio, što je rezultiralo na prirodan način, tako prirodno, kao što je opisano na ovoj web stranici (to je i više od 99,9% svih slučajeva), postoji nekolicina minuta, sati, dana ili tjedana prije njegove fizičke vidljivosti (otkriće) utjecaja munje ispuštanja. Prilika je ovdje, i uvijek će biti. To je bilo dovoljno da pitati meteorolozi. Ha, ha, ha. Bok, Bok, Bok .

 

Ako se odlučite za korištenje najlakših načina da barem pokušati dokazati svoju istinu, i pokušaj da se uskrati bilo kakav zahtjev koji se nalazi na ovim stranicama, VKPZU , onda ste stvarno zaslužili da vas kao netko prilično kick ass . To će biti vrlo zanimljivo kako spremni javno rezultati takve istrage reći.

 

GPS - baza podataka - najveća kolekcija GPS stranicama naći krugovi u žitu ikada održan u svijetu. Ona sadrži ne samo mnoge GPS stranice koje su poznate i neki promatrači već su otkrivena u slikama karata različitih aplikacija, a objavljena. Prije svega, naravno, Google Earth , jer omogućuje mjesta gdje takve karte dostupne, prikaz stanja u različitim vremenskim razdobljima, ali i primjerice na Bing Maps ili Yahoo Maps.

 

Dakako sadrži najmanje dvadeset mjesta koja imenuje zemljovida dokumente opisane aplikacije su dostupni, ali još nisu otkriveni ili objavljeni.

Najvjerojatnije iz Italije.

Dakako, nije iscrpio sve mogućnosti, i pozorni promatrači u tim mjestima objaviti ili u blizini svakako pojaviti bilo koji više.

Naravno, postoje mjesta gdje su fotografije snimljene Crop Circle na kartama, ali tlo istraživanje nikad nije smještena, čovječanstvo nikada nije poznato o njemu (kao i mnogi iz Italije, jedan u Češkoj - bit će objavljeni u vrijeme)

Isto tako, često je moguće lokalni lokalni istraživanje koristeći Google Earth otkriti mnoge zanimljive činjenice vezane u bližu i dalju mjestima. Opet, na primjer, broj takvih slučajeva iz Italije, ali ne samo tamo.

 

GPS baza podataka uglavnom sadrži niz preciznih GPS podacima koji se nalaze na različitim žitu iz cijelog svijeta, točno GPS položaj nikada nije bio objavljen (stotine). To će biti objavljen u punoj verziji u idućih nekoliko dana, do kraja 2012 (tj., nedugo nakon kraja svijeta)

 

Drugi nastavak primjer ovdje .

 

-----------

 

VKPZU - što Kuci gnjidama záhadologický ufological

 

Stranica pripremljena za tebe i sve teorije ovog Statuta i tvrdi vrlo temeljito i teoretski i eksperimentalno potvrđena

 

Jan Ledecký

 

Krugovi u žitu - tajna otkrila.

 Jednom i za sve, uvijek i zauvijek.

Nevjerojatno primitivna, kao što se može reći sramotno glup ili čak glupo objašnjenje. NLO entuzijasti, misterija, parapsihologija, leteći tanjurići, nepoznati i nepostojeće energije i slično mogu dogovoriti da odtransportovat bez povratka (beskonačnost).

Drugim riječima, oni mogu povući u guzicu .

Isto se može reći i za izvanzemaljcima .

Uključujući Paroubek Marťanů.Také možete odvući na ...

z