Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-efekt blijedi-stabljike . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Utjecaj matičnih propadanja
( krugovi u žitu - početni opis)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bolje pivo, slada, ječma, piva, pivovara.

Dobro dagerotipija je uvijek bolje nego bilo koji drugi mogući vrsti postojećih fotografija  Edward Steichen
Ponekad čak i otkriti nešto što nije pogled na sve.  A.Fleming
Slučajnosti i sreću u svijetu znanosti i istraživanja, posebice oni koji žele da stvarno jako dobro pripremljeni. L.Pasteur

Krugovi u žitu krugovi u žitu, feding efekt stabljike

PagPh
Geslo: slabljenje stabljike prije polehnutím , savijanje stabljika na terenu može potrajati tjednima.

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Uvod

Odmah nakon grmljavinskog pražnjenja na terenu su milijuni kukuruza biljke (ili druge biljke, iznos ovisi o gustoći sjetve) pogođeni znatnu količinu električne energije. Oni mogu biti vrlo značajno oštećena, čak i tako, oni neizbježno umrijeti nakon određenog vremena, odmah nakon osvajanja, ali praktički ništa kao da se ne može promatrati. Sve ove biljke su obično barem nekoliko sati, ali u većini slučajeva do nekoliko dana ili čak više, u potpunosti razlikuje od biljaka apsolutno neutjecanim i zdrava. Čak i biljke koje su umrli odmah tijekom udara groma, ili najviše u roku od nekoliko minuta nakon toga, obično nekoliko dana nakon smrti i vizualno i mehanički gotovo ne razlikuje od zdravih biljaka.

 

Bolje pivo, pivovara, slad, viski, pivo, ječam.

 

Utjecaj matičnih propadanja

(Uključujući lišća i cijelih biljaka, naravno)

Učinak je imenovan samo neprirodan slabljenje stabljike, jer samo slamke poléhají , savijati stabljika na terenu, ali slabi učinak na cijelom postrojenju. Ploče za primjer dogoditi puno brže i više vidljiv prije. U većini slučajeva, ali su učinci promatraju nakon potpunog prenoćište , savijanje stabljika na tlo. Na pojedinim biljkama i grupa biljaka, ali posljedice mogu se uočiti mnogo ranije, zahvaljujući povadnutí listova. Naravno, to ovisi o vrsti biljke. Vrlo dobro, ovaj fenomen je primijetio uglavnom na ječma. Tu je čak i moguće promatrati drugi efekt, koji je prerano da se nagnuti uho. Klas je za ječma, kao i sa drugim žitaricama tijekom zrenja rotira do 180 stupnjeva, iz svoje početne pozicije vertikalno ravno do potpuno dolje na zemlji. Električni šok, ali to je uvelike smanjena. To je zbog slabije mehaničke strukture ječma slamke protiv drugih žitarica. Također na smještaj , savijanje stabljika na terenu je znatno manje izdržljiv. 

 

Bolje slad viskija, pivo, ječam, pivo, pivo.

 

Što se tiče krugova u žitu, registrirani su gotovo uvijek nikad kompletnu prenoćište , stabljike saginje biljke. U nekoliko slučajeva (uključujući godinu 2011 - ječma), ali su izvijestili u Obreži krugovima u fazi kada biljke ili većina od njih nisu spljošten , leži na podu, imala je samo uvenuo lišće i druge pozicije uši (veći kut na zemlju). Promatrači nije ni truditi komentirati na tu činjenicu.

 

Ječam je protiv drugih žitarica karakterizira opet vrlo zanimljiv lik, vrlo dobra vidljivost na razlike u kutu uha do tla za različite skupine biljaka u polju, jer je to jako vidljivo na boju, gledano iz daljine ili snimanju s visine. Na primjer, dok je silovanje razdoblje visokog kontrasta - Cvatnja ograničena na samo oko dva tjedna, ječam ima vrlo jaku boju suprotan od gotovo swept do žetve. Značajno se razlikuju jedni od drugih sve faze - prije vymetením, nakon izbacivanja, prije cvatnje, vrijeme cvatnje, nakon cvatnje, a na nudi veliku kontrast boja i sve pozicije rotirati uho. Ako kut od uha do različitih boja pojava može doprinijeti smetnje svjetla ovisno o kut awns, polja čime se zapravo u određenoj mjeri djeluje kao difrakcija rešetka se koristi za širenje svjetlosti u spektru boja. ( mikro makro fotografija ) U svim slučajevima, razlike opisao vrlo dobro vidljive iu promatranju i fotografije iz daljine i odozgo. Ječam je vjerojatnije da će se pojaviti kao jedan od najboljih žitarica uporabne za promatranje u zrakoplovnoj arheologije. Veliki broj aerosnimaka je sasvim moguće da se jasno razlikovati ga od drugih žitarica.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Bolje slada, piva, ječam, pivo, viski, pivo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Najopasniji neistina je samo vrlo malo iskrivljena istina.  G.C.Lichtenberg
Jedino ograničenje je vaše mašte i djelatnost odlučnost. T.Robbins
Postoje dva načina za živjeti: kao da nije bilo čuda, ili kao da je sve oko nas je čudo.  A.Einstein
z