Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-efekt-izlaganje . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Krugova u žitu - Izložba
"Rasvjeta Bljesak", razotkrivajući krugove, je više od 10 18 puta veća od normalne fotografije
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - site strojno prevedene

Znanstvenik je vrsta poslušan dječak. Nešto od znanstvenika u svakom malom dječaku. Drugi odrastu, znanstvenici u skloništu, ali malo dječaka za život.  G.Wald
Inteligencija je sposobnost da se prilagode promjenama. S.Hawking
Jedina stvar koja je doista važno je napor. A.S.Exupery

Krugovi u žitu krugovi u žitu, učinak izlaganja (Fotografija)

PagPh
Geslo: krugovi u žitu, i bilo koji drugi oblici su u početku u strukturi biljaka ("mreža") u području velikih energetskih pražnjenja "Izloženi" (neprimjetna oštećenja biljaka), a tek nakon dugo vremena da se pomoću "prirodni razvoj procesa" ( slabljenje biljke i prenoćište , savijanje stabljika na terenu pojaviti.

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Uvod

Ovo poglavlje bavi u detalje s analogijom, proces stvaranja oblika u zrnu (krugovi u žitu) prisjeća se. To se može usporediti s procesom izlaganja na fotografiji i kasnije opoziva. Znači klasični fotografski proces, koristite želatinu sloj s raspršenih srebrnih halogenida i njihova osjetljivost na svjetlo. Od interesa je moguće pokazuju da izloženost usjeva kruga nastaje kada "bljesak svjetla", što može biti, recimo, deset 18 puta veća (i mnogo više), u odnosu na svjetlo na kojem su izloženi obične fotografije.

 

Primijetiti

Kako se to stalno naglašava u mnogim mjestima diljem weba, ne samo stvorio sličan proces redovitih uzoraka u zrnu, ali gotovo bez iznimke svi spljošten , zrno leži na tlu oko svijeta. Redovni obrasci nastaju vrlo slučajnih interakcija mnogih faktora, u jednom od nekoliko milijuna slučajeva, kada polje ide munja iscjedak. U jednom slučaju nekoliko milijuna. U svim drugim slučajevima, je "samo" za prenoćište , savijanje na peteljkama tla kukuruza. Može biti vrlo grubo sličan omjer izraziti omjer između površine zrna godišnje ", inače Polehňa , savije stabljika na terenu "(0,5 do 1,5 milijuna četvornih kilometara površine podnio , zrno je ležao na tlu, i područje koje je spljošteno , slamke leži na tlu u obliku pravilnog oblika (manje od jednog četvornog kilometra u kombinaciji ukupnu površinu od svih redovitih oblika u svijetu).

 

Definicija

Već odavno je izrazio godina Grand Master:

"S tom tvrdnjom, tvrdimo, mi buniti protiv toga, ali to je otprilike sve što ide s njim ili protiv njega, možemo učiniti."

( theatresand , labavo citirao)

 

Analogija s akcijskim fotografijama i drugim efektima

 

Spominjanje corona ispuštanja

 

 

 

Stranica u izradi

Neki djelomična informacije mogu se naći, na primjer, dok na nekim stranicama sažetka. Jedan od najvećih do sada je osobito stranica žitu - objašnjenje . Drugi relativno opsežne informacije mogu se naći na linkove sa stranice tekstova . Postoje uglavnom povezuje s nekim objavljenim tekstovima. Također, neki neobjavljenog, može definirati kao prikazivanje, demosa. Drugi set nerazvrstani teksta je ovdje . Tekstovi će naravno neprestano povećava.

 

Snimanje neviđenu uzorak linija magnetskog polja u području žitarica

Zapanjujuće, zbunjujuće, šokantno i teško vjerovati, ali i otvara oči sličnost

Krugova u žitu - rekordnih polje linije magnetskog polja koje stvara munje ispuštanja

Trenutna vrijednost je blizu 10 6 - milijuna protjecanja (poznat školske eksperimenti 20-30 ampera)

 

  

Točan trenutak munje iscjedak protok kroz kukuruza stabljika inducirana Onda su donijeli (ionizira zrak, Corona iscjedak) električne struje. Oni čine noževi i ostali dijelovi biljaka ponašati kao bilo koji drugi dirigent i prezentirani u tom trenutku elektromagnetskih svojstava.

 

To je vjerojatno jedan od najvećih hoax i zabavno, šale, koji kada se Majka Priroda iz radiš zapanjeni čovječanstva stotine, čak tisuće godina.

 

Uz spomenutih ideja je moguće ne složiti, također možete prosvjedovati protiv njih, ali to je stvarno sve o tome što učiniti s njim ili protiv njega može učiniti. Tzv. postulat Jara Cimrman.

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Bit filma je izrezati. Kombinacija spektakularne snimke ili slike ljudi u emocionalnim trenucima, ili opće slike zajedno u nekoj vrsti alkemijske smjese. F.F.Coppola
Znanstvenici mogu biti najsretniji ljudi.  G.Wald
Ako možete sanjati o tome, to također može biti realiziran. W.Disney
z