Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-znanstvena stvarnost (sci-re) . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Znanstveni stvarnost (Sci-Re)
Sve trenutna istraživanja o žitu preselio u sci-fi, znanstvena fantastika
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - strojno prevedene tekst

Znanstvenik u laboratoriju nije samo tehničar: to je poput djeteta koje istražuje prirodne pojave koje se može djelovati kao da je u bajci. Marie Curie
Najveći od svih ljudskih grijeha je glupost. O.Wilde
Struja je zapravo samo organiziran munje. George Carlin

Krugovi u žitu upravo sada kreće od fikcije u stvarnost

PagPh
To nije lako, ali u kombinaciji snage rada možda može nastaje zbog vrlo ozbiljna sumnja da je osoba koja je bila proizvodnja u žitu najviše sumnjivih, odnosno Mmimozemšťané ne samo da nije dala nikakvo nikada, ali nikada ni ovaj prilično zanimljiv plavi planet - zemlja, naseljena isključivo domaćih, zemaljske čudovišta u cijeloj svojoj dugoj povijesti posjetio.

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Krugova u žitu - poruka stranci

Dragi naši, tako dragi, tako razmažena, ali je još uvijek tako nesretno stranci, kao i razne zelene mužíčci sluzave stvorenja! Vrlo, vrlo, vrlo mnogo i sasvim iskreno hvala vam za sve vaše trenutne skrbi, truda, pomoć i njegu s kojima ste bili posvećenog pokušaju da izazove bilo koji član obitelji čovječanstva dojam da je jedini uzrok bilo usjeva krugovi-naći u bilo koje vrijeme na bilo zemaljska kukuruzištu ste. To je na početku čini da dalje ste stvarno uopće nije pod stresom. Najvjerojatnije je to od danas, ali također u bilo kojem trenutku u budućnosti, među ostalim, primarna svrha ikakvog objašnjenja načela pravilnog oblika u kukuruzu, koji je o najčešće koristi izraz usjeva krug, ići okolo (mi, čovječanstvo, Zemljani, čovječanstvo) bez vaše daljnje poboljšanje i naporan trud.

 

Prestani molim konačno dati dojam da ste postojati, u skupinama od raznih samoproglašenih "pundits" záhadologů, ufologije, vidovnjaci, pseudovědců, svjedoci vjere u strance, pavědců i druge kukaca.

 

Drugim riječima, da ga nešto pojednostavljeno, željeli bismo vas pitati vrlo snažno o tome, tako da oni spakirao sve svoje fidlátka, šminka, ruksaci, kufříčky, plastične vrećice. Vi strpati u njima sve moje psychotronic uređaje, intergalaktičke eksperimente i bilo koje druge svoje fizičko - kemijsko - biološkim - mentalno - psihofiziološke i parapsihološke eksperimentalni materijali.

 

Spremite svoje mjesto i sve njegove žice. Magnetroni, fazori, maseri, Naser, laseri, Poser, Tasers, cyclotrons, jebanje, Synchro, phasotron, granátosery, Roentgenova lampe, mikrovalne emitera, elektron oružje i bilo koje druge uređaje koji si učinio i kada je naš dragi poljoprivrednici polje otkaz ili na drugi način urediti. Uključujući vaš nedostatak dovoljno koncentrirani i trenutne mentalne sposobnosti.

 

Osamarite svoje letjelice, plovila, hadraplány, letećim tanjurima, Babeta, čamci, plovila, veslanje, posuda za pranje rublja, motorkotače, mopedi, međuplanetarnih brodova, kao i bilo koji drugi set ili repozicioniranje svoj uređaj, a na kraju povucite guzicu.

 

P.S. Ne li ikada vidio da zemljište direktno na žice visokonaponskih vodova će se pokazati samo idiot?

 

Opće informacije

Apsolutno sve dosadašnje teorije o podrijetlu Obreži krugovima dosad koristili neki sci-fi objašnjenje. NLO, vanzemaljci, tajanstvene sile, nadnaravna učinci, lete tanjurići. Cosmic, međugalaktički, međuzvjezdani, međuplanetarni i kozmičku energiju. Paranormalne ovlasti, ovlasti misli, nadnaravnih sila, geopathic zone, ekstrasenzorne percepcije. Misaoni procesi biljaka.

 

Jedini pravi energetski dobavljač u ovom slučaju Sunce (također Zemlje, ali samo malo - mnogo manje od 1% - geotermalna energija). Ne glupi stranci, ništa izvan Sunčevog sustava.

 

Svaka od tih teorija mogu sada napustiti.

 

Svaki od tih snaga i teorija je sada konačno moguće da se konačno baciti u gnoja. Usput, nikada nije imao bilo to u bilo kojoj drugoj lokaciji ili pripadao.

 

Sada dolazi znanstveni stvarnost, stvarnost znanosti, (Sci - Re), sa samo moguće objašnjenje pravoj prirodi, koristeći samo prave prirodne znanosti i disciplina, mnoge od njih vrlo interdisciplinarno.

 

Jedan od takvih interdisciplinarnih znanstvenih disciplina zapravo je stvorena samo za tu svrhu, i pokušava kanonizirati uzroke oštećenja i smještaj , oštećenja, slabljenje žita, ali i bilo koji drugi pretežno monokulturi usjeva

 

(Zove Elektro-fitopatologija EFP )

 

Prvi eksperimenti i opažanja su napravili, neki drugi su trčanje, vidi vijest .

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Mašta je početak stvaranja. Zamislite što želite, možete postati ono što možete zamisliti, a zatim stvorite ono što želite.  G.B.Shaw
Pisanje, to je najviše zabave možete učiniti. T.Pratchett
Iskustvo je ono što ste, onda ste zaboravili ono što se zove. M.Berle
z