Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-smještaj-biljaka . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Smještaj , šteta, slabljenje
sve spljošten , leži na tlu njegov kukuruz je oslabljena - uvenuo, oštećena prije nekoliko dana
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bolje pivo, ječam, pivo, slada, piva.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Priroda skriva svoje tajne najbolje što mogu. Heraclitus
Svaka revolucionarna ideja izaziva reakcije: 1. To je posve nemoguće i neizvedivo. 2. Je li uopće izvedivo, ali to nije beskoristan. 3. Od prvi put sam tvrdio da je to odlična ideja. A.C.Clarke
Glupost je snaga u sebi.

Spljošten kukuruz u bilo kojem polju kukuruza je oslabljena

PagPh
Najvažniji ideje sadržane na sljedećim tekstovima: Znanstvenici (samozvani stručnjaci) krugovi u žitu ikad nije učinio nešto u istraživanju pod nazivom "prazan", a nije išao pogledati čvorova biljaka koje su potpuno normalni, nepravilno spljošten , leži na podu , izvan bilo redovitim obrascima, često se naziva krugovi u žitu. Tj. od mjesta gdje je, prema njima su bili ne "misteriozna" energije.

Bolje pivo, pivo, viski, slada, ječma, pivski.

 

Smještaj , šteta, slabljenje zrna. Osnovna načela.

 

Krugovi u žitu kao bilo koji drugi redovitih uzoraka sadrži ništa drugo nego samo rutinski, normalno spljošten , leži na podu (oslabljen, oštećen) zrna, kao što se može naći bilo gdje u svijetu. Svaka tvrdnja da čvorovi nikada ne bi trebao pod prirodnim uvjetima nije mogla savijati ili proširiti način na koji se ponekad nalazimo u oblicima, opsceno laži. Isprika istraživači ćemo pokazati da je u njihovom slučaju to je laž cijelosti neuvědomnělou od šoka, iznenađenja i neznanja, ali i potpuni nedostatak obrazovanja i znanja.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Bolje ječam, pivo, pivo, pivo, viski slada.

 

     Sve dosadašnje ankete u ovom području provodi bilo gdje u svijetu, su izrađene od profesionalne botanički - poljoprivredno potpuno amaterski za diletantským način, a dokaz da je ta "stručnjaci" predstavljeni javnosti, graniči prikrivanja dokaza. Ne mogu ih nažalost zlo, jer stvarno gotovo savršeno u svim slučajevima bio apsolutni poljoprivredni dilettantes i amateri. Iako ponekad zaštićeni različitim stručnim naslov, stručna zvanja i izvode istraživačke aktivnosti (vidi) imena i stručne laboratorije kako bi im pomogli u njihovom istraživanju, koji su uspjeli savršeno javnosti prilično zbunjen. Iz statističkog gledišta, sve istrage provode ih još posve neuvjerljivi, pa stoga praktički bezvrijedan. Za usporedbu, ukupan broj stabljika žita godišnje, u poljima diljem svijeta Polehňa , savijena stabljika na terenu, to je moguće izraziti broj 10 15 . Velika većina na isti način - bez nego stabljika, a upravo iz istih razloga kao u redovitim obrascima - broj dana nakon što je oštećena električne energije.

 

     Istraživači žitu Svake godine, stotine fotografija, više od tisuća poškozných stabljike oblika. (10 12 puta manje, milijun milijuna puta manje). Sve redovitih uzoraka za kontrolu puca, kao i neke netaknute onostranog. Nema naznaka, ni na koji način, čak iu većini skrivene kutke uma je da razmišljaju o tom oštećenih lopatica se također mogu naći u prilično neredovito spljošten , leži na tlu, kukuruz, i sigurno ima, što će smisliti nešto fotografirao. Ovo istraživanje je rekao da su napravili namjerno subjektivan način, terminologija propale. Vrlo slično istraživanje se često naziva, čak i profesionalnu zajednicu koja je zprasen.

 

     Stabljike, koje su oštećene, a oni samo izgledaju kao na bilo redovitim razmacima, u cijelom svijetu postoji oko milijun više godišnje. Moram reći da je u slučaju opisanom istraživanju záhadologové stvarno stala u govno, i što je prazan, nitko od njih nije ni čuo u mom životu, a možda i nagovještaj ako je tako, to samo zabrljati gore. Na primjer, u medicini potvrdili placebo efekt, ali to se koristi i drugdje u fizici - nula korekcija, podešavanje mjernih instrumenata. Uvijek je prije svega potrebno ispitati što se dogodilo i što je situacija na kontrolnim točkama gdje předpokádané pojave se nije dogodilo. Za kontrolne točke Stoga je apsolutno nužno uzeti u obzir ne samo mjesto gdje zrno spljošten , ne leži na tlu, ali i mjesto gdje zrno je spljošten na tlu leži potpuno nepravilna. No, budući da nepravilno spljošten , leži u prizemlju kukuruza ne proizvodi udrugu tajanstvenu i stranac, leži u potpunosti izvan bilo interesa istraživačima krugova u žitu. U stvari, no interes za njih bi trebao biti vrlo prvo mjesto.

 

 

     Nitko žitu znanstvenici žele provesti svoje primjedbe na relevantnom broju stabljika. Pretpostavimo 10 10 -10 12 , koji će imati stotine tisuća četvornih kilometara podnesene , leži na prizemlju žita. Odakle najveća pogreška u svojim opažanjima tijekom proteklog desetljeća, i kako ga ukloniti u sljedećoj godini (2012) i ​​drugi, također će biti prikazan u nastavku.

 

     Jedna od najvećih grešaka ljudi napraviti apsolutno sve , stvarno potpuno i totalno sve , još jednom, i konačno, apsolutno svi istraživači krugovi u žitu, kao i bilo koji drugi redovni oblici u zrnu kriv, je žalosna činjenica da ne čine tzv "nula prilagodbe" ( preciznije pokus , pokus). Niti je mislio da ide vidjeti kako to izgleda na zrnu gdje spljošten , stabljika savijen na terenu, potpuno nepravilna, potpuno izvan forme, tako naizgled bez nanoseći im toliko adorovaných, vyzdvihovaných, potpuno neshvatljivo da tajanstvenim silama. Što ako je on otkrio da je pomalo iznenađen.

 

     Vrlo bruto pogreške, što je vjerojatno najgori od svih njih, u stvari prilično redovito istraživači počinili stabljike biljaka i proučavao samo na dva mjesta. U uzorcima kukuruza gdje je spljošten , leži na podu, i izvan, gdje spljošteno , leži na podu nije. U svojoj beskrajnoj jednostavnosti, u stvari je vjerovao da uvidom i uspoređujući nepolehlého (neležícího na terenu) zrna shvatiti nešto kao referentnu, praznu van. U svojoj beskrajnoj jednostavnosti ne potpuno zaboravili da dodatno usporedne suđenje je potrebno da se u potpunosti bezuvjetno, gdje zrno je spljošten , leži na podu potpuno nepravilna. Svaki metar mora biti postavljena na 0% i 100%, onda je moguće mjeriti. Velika većina sadašnjih uređaja je tvornički postavljen tako da za obavljanje tih dviju zadaća u normalnim uvjetima gotovo nije potrebna. Zrna na terenu, ali nije primjenjivala tu zbog istraživača koji su ikada preselio u krugovima u kukuruzu još nitko nije poznato gdje 0 i 100% je, naprotiv poljoprivrednika.

 

     Kao jedan od najvažnijih uvjerljiv dokaz o tužnoj činjenici da su istraživači u žitu u mom životu nikada nisu bili u području žitarica na drugim mjestima, nego se pojave uzorci su Izgon šupljine (vidi - Google ). To nisu bile uzrokovane ono krugovi u žitu o njima izvijestili istraživači - ni pritisak ni plina. To je savršeno prirodni rast promjene koje se događaju tijekom rasta, sazrijevanja i postupnog sušenja do dijelova biljaka. To dovodi do oblikovati promjene, koje još nisu u potpunosti osuši i otvrdne, poloměké, a izloženi su sve većim pritiskom okolnog tkiva. U svakom slučaju, nema plina.

 

Napomena: pritisak rastućih tkiva je ogromna i može se lako uzbuditi zidanje, spaljena cigle, beton, tako da se može lakše poremetiti i preoblikovati druge mekše biljnih tkiva u njihovoj blizini. Što istraživači nazivaju žitu Izgon šupljine (konveksan, ugasila dobro), u početku su potpuno nevidljiv, mikroskopska tkiva poremećaj. Ovo povećanje je veće i proteže se u blizini koje se nalazi dodatno tkivo nekroze. To može biti uzrokovan potpuno prirodnog sazrijevanja i rast biljaka. Skoro sam suha dio biljke još uvijek ispunjava jednu od svojih najvažnijih funkcija - vodljivi mreže.

(doplnit vlastními snímky)

 

Bolje slada, piva, viski, pivo, pivovara, ječam.

 

     Na početku bilo kakvu štetu u početku je bio prilično nemjerljiv šteta mikroskopom, golim okom potpuno neprimjetan. Stanice su izravno ubili strujnog udara i proizvode od elektrolize, bez mehaničkih oštećenja. Većina mehanička oštećenja, očito proizlazi iz plinskih promjene tlaka su puki rast. Uvjerljiv dokaz može biti izrađen u bilo kojoj školi bio - biljka laboratoriju ili cvijet-krevet, bez nanošenja bilo "misteriozna" i nezáhadné energiju.

 

Ako je on imao neki istraživači obrasci slučajno dobio stavite ga u nekoliko minuta, ili najviše u roku od dva sata nakon oblicima, uopće, stvarno apsolutno nitko, posljednji apsolutno nitko uopće takve štete ne bi se pojaviti tamo. Postoje samo tri mogućnosti:

     1) otkrio uzorak, koji se sastoji od podnijela , leži u prizemlju kukuruza stabljika većina (procjenjuje se na više od 90%) imaju samo stabljike podvijena, ali ne i slomljen, na visinu od 5 cm iznad tla, a oni su svi puni duljina točno jednaka, bez naznake savijena ili proširena čvorova. To, međutim, početi prikazivati ​​(savije čvorovi) gotovo odmah, čak i tijekom prvih nekoliko sati nakon podnošenja , savijanje stabljika na tlo.

(zde bude následovat několik vysvětlujících time - lapse fotografií).

Ostatak stabljika, uglavnom na rubu oblicima, nešto ispod 10%, stabljika slomljena, ali inače točno isto cijelom dužinom sve ravno bez svinutih ili proširena čvorova, bez ikakvih oblika promjenama. Bilo koji oblik promjene, uglavnom čvorovi, ali i tijekom rasta različito izokrenu i oštećeni dio postrojenja je u stanju da stvori sljedećoj sati, dana i tjedana.

 

     2) Slučaj (i 3) odnosi se uglavnom ječam, ali je djelomično vidljivi iu drugim žitaricama poput pšenice, raži, tritikale i zobi. U nekim slučajevima, to je samo prethodnica, pred-kuća kao što je prikazano otkrio uzorak, najviše ikada stabljike ležati na terenu samo su snažno naginje na stranu (nekoliko stupnjeva). To će pružiti strukturu biljaka u smislu fotografskog značajne promjene u strukturi mreže. To će biti vrlo teško izmjeriti, ali to je vrlo dobro primijetio izdaleka (primjeri proširene mreže - jedva uočene, udaljenost dobro). Oni također mogu stvoriti grupe biljaka koje se oslanjaju jedni na druge, otprilike u susjedstvu

 

     3) može spriječiti jedan slučaj i 2 Biljke još nije možda odstupio od vertikalnog rasta, ali su osjetno uvenuo zastave list, ili općenito najviši listova (praporcový još nije stvorio), a neki u nastavku, ili značajno declineth uho protiv neutjecanim biljaka. (Promjene smjera od uha odnose gotovo isključivo ječam). Opet je to vrlo primjetna promjena u daljini, slični onima već opisane promjene u liku bitmap.

 

Napomena: rotacija je prilično kvariti neraskidivo na gotovo svim konvencionalnim dozrijevanja zrna osim zobi koji ima lats. Pšenica, ječam, raž, tritikale - tijekom posljednjih stadija sazrijevanja, njihove uši postupno će se okrenuti od originalnog savršeno ravnoj poziciji 0 stupnjeva do 180 stupnjeva, konačno stanje, gdje su šiljci okrenuo izravno protiv terenu. Ječam je, međutim, vrlo osjetljiva na bilo kakve promjene u uvjetima, što za njega predstavlja značajan stres faktor, i rotaciju uho može osjetiti puno prije, kao što su se u područjima koja su oštećeni strujni udar. S obzirom na strukturu i dizajn uha (s bradom), takve promjene su vrlo primjetna protiv nezasaženému susjedstvu. Za pšenice, raži, tritikale smeč počne pretvarati u završnoj fazi sazrijevanja, kada su gotovo potpuno razvijene žitarice i biljke su uglavnom suho. To je odavno izgubila znatan dio zelene i zrenja samo zadržao prolijevanja vlažnost (proljeće vrste nakon početka srpnja). Ječam rotacija uho može dogoditi odmah nakon izbacivanja (proljeće oko sorte sredinom svibnja), kada su biljke još uvijek potpuno mahune i mliječni u prvim fazama zrelosti. Ako je to uglavnom samo samo u mjestima koja je pogodila munja vršenju električne energije. Za pšenice, raži, tritikale pogođen strujnog udara munje iz iscjedak javlja sporo sazrijevanje (přesazovacího jednak učinak), a time i rotacija smeč javlja kasnije nego suprotno.

*****

     Doista, ako je bilo istraživač krugovi u žitu samo jednom u životu posjetio polje u mjestima gdje kukuruz obično nepravilno spljošten , leži na tlu, bez ikakvih znakova pravilnosti, da je ono što oni kažu, tako plemenito Izgon šupljine će se naći tamo, kao dobro. Biste su otkrili da čak i na mjestu gdje je, prema njegovim riječima, nepostojanje bilo "misterioznog, nadnaravne" moći, tu je točno iste promjene u rastu i savijanje čvorova, a Izgon šupljine (eksplodirala čvorovi) javljaju se nesmanjenim intenzitetom.

 

     Napomena: nije nemoguće da neki istraživači spominju mjesta (s uobičajeno, nepravilno polehlým , stabljike savijene u prizemlju kukuruza) i posjetio, i činjenica da postoje točno deformirane čvorova i biljke jednostavno stručne i javne sakriti. Za ovako nešto moguće je koristiti izraz "sranje najgore kalibra", i neka joj ljudi mogu samo vrlo niske moralne kvalitete.

 

     Istraživači u žitu dodijelit će se jedan bod ovo dobar savjet. Oni svibanj čak i ne zamaram slikati stabljika, njihovih raznih deformacija i savijena čvorova. Takve slike se pojavljuju svake godine na internetu nekoliko desetaka, u većini stotine. Stručnjaci i javnost, je pomalo zbunjujuće. Oni mogu biti savršeno sigurni da su svi ostali polja diljem svijeta gdje kukuruz je spljošten , leži na podu potpuno nepravilna, oni izgledaju točno kao slamke. Postoji "samo" malo više. 10 Procjenjuje se 15 godišnje. To bi snimili fotografiju. Profesor Ernest Rutherford je rekao da je u znanosti, nitko ne bi trebao ikada kladiti protiv stopi koja je veća od 10 12 do 1

 

     To je čak i moguće obaviti praznu vožnju s aktivnom intervencijom eksperimentatora, neke biljke pažljivo saviti gotovo do tla, zadužen, neka rastu za neko vrijeme u izmijenjenom položaju, i promatrati kako se ponašati u njihovim čvorovima. U ovom slučaju postoji apsolutna sigurnost da su biljke bile nitko drugi dodatni dodatnu snagu, a ono što se događa s njima nije uzrokovan apsolutno ništa, osim djelovanja geotropismu i fototropismu. Odsutni i ne postoji tajanstvena energija ili plin pušten elektrolizom ili toplinskim procesima. Ipak, istraživači krugova usjeva može biti apsolutno sigurni da je ono što oni kažu eksplodirala čvorovi ili expulsed šupljina nakon nekog vremena potpuno nedjeljivu na (neke) opisane stabljika se pojavljuju.

 

     Svatko , stvarno svatko , i opet, i posljednji doista svaki čovjek na svijetu ima priliku napraviti točno istu sliku savijena i proširene čvorove, samo da je krenuo na bilo kojem od polja u daljini, u prosjeku, ne više od nekoliko stotina metara od svog prebivališta. Tijekom vegetacije, tu je svakako nešto spljošteno , leži na prizemlju žita događa, pa čak i ako ne, oni mogu uzeti svoje mobitele DIGIfoto ili posljedicama fototropismu geotropismu na biljkama i mehanički naginje iz uspravno u neposrednoj blizini staze nakon traktora. U svakom slučaju, ali se na svaki kvadratni kilometar od žitarica polja u prosjeku barem nekoliko stotina četvornih metara rutinski podnijeli , leže na tlu za moguću žita je. To je samo na šetnje prirodom.

 

U umjerenoj zoni, koja obuhvaća Češku i susjednu Europu, tamo je prosjek 2-3 munje ispuštanja po četvornom kilometru godišnje. 2-3 milja znači ispuštanja za ispuštanja elektromagnetski registrirani. U svaki od njih može biti, ali je prviReturn Strokesadržavao broj faza (3-5, kao i 15) R, koji mogu doæi u približno istom prostoru. Ponekad u apsolutno istom mjestu, ali u nekim slučajevima, nekoliko desetaka do stotina metara apart. Svaki od navedenih MS može sadržavati mnoge, do nekoliko desetaka paralelnih oružja koje u nekim slučajevima mogu ispasti čak i dalje od nekoliko stotina metara apart. Opisana činjenice znači da jedan kvadratni kilometar polja mogu intervenirati tijekom godine, u prosjeku, ponekad dvije ruke munje pražnjenja i ništa više, ali i na nekoliko stotina.

 

     Istraživači zrna oblici u najjačim mogućim uvjetima nemaju izbora nego da preporuče da iduće sezone (2012) vrlo temeljito i posjetili mjesto gdje vrlo često, potpuno nepravilno spljošten , urod je ležao na tlu (ili to učiniti barem jednom, prvi put), a pokušao fotografirati biljkama i njihovim fiziološkim promjenama u takvom mjestu, i da pokušamo shvatiti što se događa oko tamo. Mali hint: točno isti kao i mjesta gdje su pronađene i redovitim oblicima. Samo ne događaju vrlo slučajnih i jedinstvena izraza i rezonantne smetnje, niti bilo vrlo slučajnih učinaka, što će dovesti do najmanje usamljeni krug.

 

     Napomena: preporuke iz prethodnog stavka i prethodnih stavaka tužbe nije žitu istraživači i fotografi iz Italije, koji je otkrio nešto prije mnogo godina. Jedan link u znak zahvalnosti i hvale za primjer ovdje: www.cropfiles.it .

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Neki ljudi misle da je Zemlja pati od groznice. Znanstvenici nas pokušavaju uvjeriti da je čak i Mars ima svoj vlastiti zatopljenja. To je dovelo neke ljude, a ne nužno i znanstvenike da vjeruju da su Mars i Jupiter, koji nesignovali Kyoto sporazum su naseljena strukture koje lutaju svoj međuplanetarni SUV-LP između Saturnovih prstena. Fred Thompson
z