Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-su stvorili-nakon ispuštanja-munje-fulgurity . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Krugova u žitu - Fulgurity
Jedan od niza fizičko - kemijskih manifestacije grmljavinskog pražnjenja su fulgurity, toplina ugrušan pijesak
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - strojno prevedene tekst

Najstrašnija rečenica u engleskom jeziku je: Ja sam predstavnik režim, a ja sam ovdje predstaviti vam pomoći. R.Reagan
Ako molite za kišu, nemojte se iznenaditi kad vas udari u trenu.  D.Cannon
Oporezivanje je samo sofisticirani način tražeći novac s prijetnjama. T.Pratchett

Krugovi u žitu krugovi u žitu, Flash stakla - fulgurity

PagPh

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fulgurity

Fulgurity u mjestu nikada nisu bili otkriveni uglavnom zato što je nitko ne gleda. To je zato što je u tom slučaju biti malo "kopati u zemlju", ako oni nisu tražili u pustinji. Oba njihova otkrića mogu čekati mirno za nekoliko tisuća godina, nitko nije tamo ili nezaorá nepřeorá, samo miješati u stalno kovitla vjetar dinama. No, zbog stavke fulgurity ne ide nigdje, vi ste dobrodošli da ih lovci mogu ići nakon žetve, kada je gospodin seljak dopušta. S obzirom da poljoprivrednici vjerojatno bi također željeli kao cijeli problem žitu otajstva jednom i za sve biti gotovo, pa možda možda neki gospodin seljak će dopustiti prije početka rada pada, dok kopanje u tlu. To bi, u stvari, to je zapravo nešto sasvim slično, kako bi se omogućilo zemlju za rad arheologa. Neki od likova je arheološki podzemne građevine mogu biti povezane s jako, jako puno, a ne da nije (vidi).

 

Jedno pravilo koje vjerojatno nitko nije izgovorio možda zato što je morao. Gdje nitko tražio ništa, nikad, nitko nije mogao pronaći. Fulgurity nikada nije bio na mjestu Obreži krugovima u potrazi za. To bi morao ići malo dublje. Previše komplicirano raditi, ali to ne bi trebala biti. Bilo bi dovoljno da se usredotoči na ona područja u kojima postoji "rupa za pin" i pogledati odmah ispod njih.

 

Snimanje neviđenu uzorak linija magnetskog polja u području žitarica

Zapanjujuće, zbunjujuće, šokantno i teško vjerovati, ali i otvara oči sličnost

Krugova u žitu - rekordnih polje linije magnetskog polja koje stvara munje ispuštanja

Trenutna vrijednost je blizu 10 6 - milijuna protjecanja (poznat školske eksperimenti 20-30 ampera)

 

  

Točan trenutak munje iscjedak protok kroz kukuruza stabljika inducirana Onda su donijeli (ionizira zrak, Corona iscjedak) električne struje. Oni čine noževi i ostali dijelovi biljaka ponašati kao bilo koji drugi dirigent i prezentirani u tom trenutku elektromagnetskih svojstava.

 

To je vjerojatno jedan od najvećih hoax i zabavno, šale, koji kada se Majka Priroda iz radiš zapanjeni čovječanstva stotine, čak tisuće godina.

 

Uz spomenutih ideja je moguće ne složiti, također možete prosvjedovati protiv njih, ali to je stvarno sve o tome što učiniti s njim ili protiv njega može učiniti. Tzv. postulat Jara Cimrman.

 

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Kunem se na moje vlastite časti, da Obamin rodni list, objavljeno na internetskoj stranici Bijele kuće, a ne lažni, te da ukulele službeno je dopušteno poslužiti kao odgovarajući registar na Havajima, kao Pitrys moje ime. Ředitel CIA
Munja nastaje grmljavina slijedi. Voltaire
z