Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-elektro-patologija . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Elektro-fitopatologija
Utjecaj električne struje na rast biljaka, njihovu venuća, degradacije i smrti tkiva
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - site strojno prevedene

Posvećeno sumanutim gluposti u nekim krugovima smatraju pravi znak istinske znanosti. A.Huxley
Mudar čovjek dobiva više od svojih neprijatelja nego budala od svojih prijatelja. B.Gracian
Stručnjak je netko tko je učinio sve pogreške koje mogu biti izrađene u svom uskom području. N.Bohr

Krugovi u žitu krugovi u žitu, Elektro-fitopatologija

PagPh
bavi učincima prolaz strujnih biljnih tkiva, stanica i cijelih biljaka

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Uvod

 

Na primjer, tu će biti opisan kvantitativnu metodu za utvrđivanje vrijednosti struje prošla kroz, nakon čega je fiksna količina ubiti biljnog materijala ili preračunato na suhoj osnovi. Hoće li biti dodatno proučiti i dokumentirati kao i postavljanje smrtonosnu dozu električne energije za različite biljnog materijala, učinak trenutnog protoka (primjenjuje napon), ponašanjem biljnog materijala nakon prolaska podletálních, nadletálních nadletálnách i visoke doze električne energije, kao i mnogim drugim fenomenima.

 

Čak i pod vrlo nepovoljnim uvjetima, a za smještaj , stabljike savijanje na terenu, ali može cvatnje do pune zrelosti dovoljno sjesti ili gotovo u cijelosti, netaknut i dostaviti genetske informacije u kvaliteti žitarica, iako mehanička čvrstoća lopatica u usporedbi sa znatno niža stajati nedirnut. Isto tako, to se može dogoditi da je samo prije uzráním žitarica (pšenice neposredno prije faze 89 - pune zrelosti, biljke su gotovo suha kad biljke imaju mnogo tisuća puta veći električni otpor od biljaka u vegetativnom stadiju Njihovi tkiva može biti izazvana mnogo veći napon. (pojednostavljeno objašnjenje), ali to nije u DNA zametnih sjemena jezgrama stanica izazvati takav "nered", to prolazi potpuno drugačiji način. moglo dogoditi, ali žalosna činjenica da kutija potpuno spljošten , leži na tlu, čak i kad potpuno zdrav urod, a vrlo teško do žetve. bi vjerojatno bilo moguće utvrditi točan stadij razvoja biljke kada biljke energija inducirana munja iscjedak uzrokuje najviše štete i djelovati u skladu s tim. još Ovo je, naravno, prije samo pretpostavke i teorije.

 

 

Jedan od prvih i najosnovnijih zadataka: za mjerenje otpora (specifičan, a vjerojatno i relativno suhe tvari) biljke u različitim fazama razvoja

 

Riječ je o 1MΩ/cm zeleni kukuruz (mjereno na 40V), to je dovoljno za

 

 

 

Stranica u izradi

Neki djelomična informacije mogu se naći, na primjer, dok na nekim stranicama sažetka. Jedan od najvećih do sada je osobito stranica žitu - objašnjenje . Drugi relativno opsežne informacije mogu se naći na linkove sa stranice tekstova . Postoje uglavnom povezuje s nekim objavljenim tekstovima. Također, neki neobjavljenog, može definirati kao prikazivanje, demosa. Drugi set nerazvrstani teksta je ovdje . Tekstovi će naravno neprestano povećava.

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Snimanje neviđenu uzorak linija magnetskog polja u području žitarica

Zapanjujuće, zbunjujuće, šokantno i teško vjerovati, ali i otvara oči sličnost

Krugova u žitu - rekordnih polje linije magnetskog polja koje stvara munje ispuštanja

Trenutna vrijednost je blizu 10 6 - milijuna protjecanja (poznat školske eksperimenti 20-30 ampera)

 

  

Točan trenutak munje iscjedak protok kroz kukuruza stabljika inducirana Onda su donijeli (ionizira zrak, Corona iscjedak) električne struje. Oni čine noževi i ostali dijelovi biljaka ponašati kao bilo koji drugi dirigent i prezentirani u tom trenutku elektromagnetskih svojstava.

 

To je vjerojatno jedan od najvećih hoax i zabavno, šale, koji kada se Majka Priroda iz radiš zapanjeni čovječanstva stotine, čak tisuće godina.

 

Uz spomenutih ideja je moguće ne složiti, također možete prosvjedovati protiv njih, ali to je stvarno sve o tome što učiniti s njim ili protiv njega može učiniti. Tzv. postulat Jara Cimrman.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Najsigurniji znak da postoji negdje drugdje u svemiru, inteligentan život je da se nikada pokušao kontaktirati nas. B.Watterson
Iskustvo je dragi učitelj, ali budale samo jedan mogući. B.Franklin
Znanost postaje opasno samo kada je to zamišlja da je dosegla svoj cilj.    G.B.Shaw
z