Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-cary-u-zrno . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Linija podnio zrna
linija podnio , leži na tlu, često potpuno mrtav zrno ili biljke u polju su formirana točno kao uzorak
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - site strojno prevedene

Ponekad možemo pronaći ono što mi se ne gleda na sve. A. Fleming
Sa znanstvenog stajališta, ispitanici podijeljeni u dvije skupine. Oni koji ne treba ih naći kad god smo se sjetiti i onih koji samo treba i nikad ih naći. JL
U znanosti sreće želi prije svega onima dobro pripremljeni. L. Pasteur

Ravne linije su također redoviti obrasci

Crop circle created by lightning with underground pipes
Ravne linije podnio , leži na tlu ili potpuno mrtav zrna (i bilo koji drugi usjevi) daje vrlo sličnu, gotovo identičnu način kao i bilo pravilnim ili nepravilnim oblicima u punom žita.

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Šteta, slabljenje i podnošenje , savijanje stabljike biljaka na zemlju (oni mogu umrijeti u potpunosti)

Tijekom duge linije formirane u svim slučajevima vrlo sličan način.

Vodstvo elektrane, njihovi korijen sustava i tla u njihovoj neposrednoj okolini, ali sa značajnim doprinosima iz vodljivih staza u podzemlju. Oni povećavaju električnu vodljivost, posebice u području tla i iznad njih, s nekoliko redova veličine. Takve staze može biti od prirodnog porijekla, arheološka ili industrijske. Dobivene linije mogu biti različitih duljina. Od manje od metar na više od jednog kilometra. To ovisi o intenzitetu i prirodi ispuštanja prate podzemne linije - na koji način će vam pomoći da rastjera trenutni podzemlje. Na neki (jako dugo) mogu sudjelovati u nekoliko ispuštanja, ispuštanja ili ramenu isto ili nekom naknadnom RS isto iscjedak, pada na drugim mjestima, od prvih velikih RS (u rijetkim slučajevima može ispasti da stotine metara, osim, ai šire). Uključeni u tom dijelu tako stvara veza između oblaka i tla, kao što detaljniji opis će biti ovdje .

 

Velika većina njih će se nastaviti za ostatak sezone rasta potpuno nezapažen. To je zamislivo da se javljaju u mnogo većoj mjeri nego toliko divio redovitih uzoraka, ali su registrirani samo ako su dio njih. Inače su vjerojatno da će se smatrati kao ogranak pjesama za traktor ili staze u polju.

 

Jedan od najpoznatijih linija u dugoj polju zvao Line FL Věka između Opočno i Dobruška. Zmímky kraće linije su već na glavnoj stranici . To se odnosi prije svega vjerojatni podzemnih cijevi, cijevi za vodu ili kanalizaciju. Stvar će biti ovdje u ovom trenutku razrađena u više detalja, s obzirom na vjerojatne arheoloških i geoloških uzroka.

 

Dvije slike u zaglavlju ove stranice odnose se na jednom takvom mjestu, s dokazanim prevodiocima liniji (spomenuo je također na početnoj stranici). Jesu uzeti u razmacima od nekoliko tjedana, dok je desni vrh stranice je snimak zrna "samo" polehlým , stabljika savijen na terenu - u to vrijeme, ali vjerojatno prilično mrtav. Što se dogodilo tamo će biti puno više detalja na stranici, kao što su kronologiju i podstranica. FOTO već je zaštićen autorskim pravima zrno potpuno mrtav na licu mjesta, a to je vjerojatno teško naći samo na lokalizirane i identificirati ostatke. Prvi dolazi iz arhive Lucy Pringle , drugi iz prsata-taylor.com . Zajednička značajka gotovo bez iznimke, sve fotografije krugova u žitu je žalosna činjenica da, čak i ako oni imaju datum se dodjeljuje samo da ih obavijesti o otkriću vremenskog uzorka, (u ovom slučaju, brojka 23, respektivno. 22. svibnja 1998). Ipak, drugi je snimljen iz daljine vjerojatno najmanje mjesec od prvog. Lijevo od onoga što nejslušněji, ali u isto vrijeme vrlo snažno svih krugova istraživači usjeva pokazuju da je za svaku profesionalno snimljene fotografije apsolutno neodvojivi dio svog datuma stjecanja, kao i (ili čak i više) bilo dokumentarnom fotografijom stečene u svrhu znanstvenog istraživanja. Datum kao što je sadržano u EXIF za svaku sliku još od vremena kada je napravio prve digitalne kamere (ako znaju što je to EXIF). Ovaj vrlo korisni podaci prate svaku sliku nisu uvijek put od svog fotoaparata na njihovu web stranicu "misteriozno izgubio", tj. nemaju izbora nego da ih pitati, tako da se dogodilo. Informativna vrijednost njihovim web stranicama će biti iz profesionalne perspektive odmah povećane tisuće posto. Ako nalaz EXIF informacija i što nije za njih nakon svega samo nepremostive problem, to bi bilo dovoljno samo potpuno datum na fotografiji, najvažniji lik bi zasluge svojih web stranica pregledanih svjetski znanstveni napredak samo isti. Naravno, barem približan pokazatelj GPS također ima vrlo korisnu karakter.

 

Slični slučajevi poput onih u zaglavlju ove stranice, ovdje na ovim stranicama do sada snose radni naslov " localizable podzemni metalnu pločicu "(locatable podzemna list)

 

Napomena: svi autorskih fotografija na ovoj stranici (© cropcirclesonline.com,  

© quick spigotssadrže EXIF. Ona također obuhvaća GPS podatke, ako je uključen. Sve fotografije snimljene na drugim lokacijama imati, ako je moguće, iako ne postoji dodao EXIF izvor podataka - autora, web. Između ostalog, služi da se usredotoče autore ove stranice, a ako to nije postavljen klik veza izravno na izvor, tamo će sigurno negdje u bliskoj budućnosti dodao je. Nadalje, utvrđeno je (prosinac 2011) posebna stranica krugove Obrezivanje - GPS, gdje GPS podaci postupno dodati onoliko fotografije krugova u žitu koji su ikada bili pronađenih širom svijeta, uključujući približnu lokaciju modela na terenu što je više moguće ( Google Earth ).

 

 

Krivudav put

Drugi primjer staze stavke su također generira električne linije, ali u ovom slučaju ne svi jednaki. To uključuje razne vijugavim stazama, tarifni nigdje u polju, ili čak i naizgled odnekud negdje. Postoje (nastaju) vrlo često nekoliko dana nakon otkrića uzorcima, a svaki promatrač, jer misle da je jednostavno netko pionir. Staze oko tečaja, uzorci se ponekad tukli, ali vjerojatno ne sve. To može biti potpuno slučajan način, stvorio višak električnog naboja, koji je tada napravio svoj put van, više ili manje slučajnim način i često vrlo krivudav. Točno isti nepošten kao vjetrovi munje u zraku. U skoroj budućnosti će biti postavljeni veliki broj fotografija takvih podzemnih putova nalazi izravno na fotografijama Obreži krugovima su deseci njih available. Naravno, nisu svi takvi staze na njih morao biti privremeno napravio masu puzeći munje iscjedak, neki od njih stvarno mogao stvoriti neke "pijane mornare", ali sigurno ne sve. Kasnije, nakon otkrića uzoraka (nekoliko dana) može nastati zbog činjenice da je zaostala iscjedak, puzeći daleko od utjecaja stranice, on ima toliko energije, te stoga nisu pogođeni biljke tako intenzivno kao u glavnom liku. Naravno, to nije nemoguće, pa čak i da su neki od tih putova su dostupni, nakon otkrića dodatnih obrazaca prošlapávány posjetitelje koji jednostavno misli da je netko već uveo prije njih. Još više, to ne može biti prvi dokumentarni fotografije ikad zabilježena kao još uvijek postoji.

 

Tu je jedan slučaj, kada je stvarno moguće je da bljesak od utjecaja na licu mjesta i stvaranje oblika svom putu iz loptu munje. To će biti opisan drugdje, pogotovo na mjestu gdje je objasnio da je lopta munje stvoriti oblike stvarno ne sudjeluje, na mjestu koje je posvećeno loptu munje. Naravno, to nije nemoguće da način odselila tlo kanal iscjedak. To bi bilo prilično teško bilo koji od mogućih opcija dokazati. Bitno je da mjesto u malom visinom iznad kreće električnog naboja.

 

Zračna linija preko plinovoda

Pripadaju neodvojivo mnogim oblicima, otkrivenih u prošlosti, ali oni su ostali bez ikakvih interesa ili ostao potpuno nezapažen. Može proći direktno kroz formu pokraj njega u manjim i dalje od njega. Oni mogu biti smješteni u relativno velikoj udaljenosti od uzorka (nekoliko stotina metara), na potpuno drugom dijelu terena, tako da oni ne moraju se smatrati dijelom. može pojaviti na susjednom ili više udaljenih područja koji apsolutno ne redovito spljošten , leži na podu pšenice nije ni na području na kojem se među njima je svakako nitko drugi spljošten , leži na podu ili mrtvog kukuruza.

 

Isto tako, jer to ponekad ne mora pojaviti u isto vrijeme. To može biti broj dana ranije, ali kasnije. U nekim (vjerojatno prilično česti slučajevi), ne samo zrno u njima Polehňa , savijena stabljika zemljine površine, često čak i potpuno umrijeti. Jedan od razloga zašto se oni ne plaćaju gotovo nikakvu pažnju je činjenica da zrno u njima je vjerojatno mrtav tako brzo da nije dovoljno polehnout (luk stabljika na terenu), ali se suši stoji. Ustani, ali baš kao i bilo normalno spljošten , leži na prizemlju zrna - zrna nakon slabljenja zbog olujnog ispuštanja u blizini. Vrlo često, ali će dobiti znatno veću količinu energije nego u običnim slučajevima, zahvaljujući električno vodljivi strukture podzemlja. Vrlo često fenomen je vjerojatno da će se dogoditi kada biljka (nadgrađe) će pogoditi gotovo preživio bez oštećenja (nalazi se u relativno velikoj udaljenosti od pražnjenja), njen korijen sustav, međutim, u potpunosti je ubio ili primili dozu električne energije koja je posve neizbježna čeka. Situacija je prilično biljka koja se bere u vazi. To može potrajati čak i malo više pokazati učinke na svom pražnjenja. Okolna biljke mogu polehnout (stabljika zavoj na tlu) prije nego što se osuši.

 

 

Artefakti podzemne

Bilo bi pogrešno na ovoj stranici ne bi uključiti i druge dijelove redovitih oblika, koji bi bio potpuno nevidljiv samouprave. Dodijeljeno su neke situacije u kojima možete vidjeti uzorke u blizini nekih unidentifiable objekata, koji su pripisani raznim čarobno, kultni, astrološki, i tko zna što druge grafičke značenja. Slični članci će sigurno biti moguće pronaći druge fotografije krugova u žitu cijeli niz. Mnogi od njih je svakako slučaj u nedostatku redovnih oblika ostavili bez publiciteta. To su predmeti koji se nalaze nesmetano u podrumu već dugi niz godina, a bit će prikazan na sličan način svaki put u bliskih udara munje blizine (desetaka metara). To nije tako često, jer je u visokim geografskim širinama, gdje obrasci pojavljuju, tu je godišnji prosjek smetnje 2-3 bljeskova po km2 , gotovo polovica može biti izvan vegetacije, tako da pogodi polje, ili čak i kad nema ništa rasti, i tako svaki takav objekt čeka njegov ponovni prikaz 10-20 godina ili čak i više, možda 100. No, kao što je rečeno, ako ne pojavljuju istovremeno u blizini velikog redovitim razmacima, kao događaj odvijati u potpunosti bez publiciteta. To je svakako moguće da su mnogi od tih vizualizacija pojaviti u blizini raznih redovitih oblika, ali oni nisu obraćao pozornost na sve, a slika je nadmoćno više "fit".

 

Načelo vizualizacije je isti kao i za podzemne cijevi - Nalazimo se u dubini duboke obrade, ali to je već njihova prisutnost uvelike utjecao vodljivosti tla nad njima, a prolaz struje munje u podzemnim zahvaljujući njima mogu značajno utjecati biljke u njihovom blizina, posebno njihove korijen sustavi. To može biti arheološki artefakti, ili otpadnik ili naletio poljoprivredni strojevi dijelovi i sve industrijske aktivnosti ostaci davno iskorištene vode ili kanalizaciju ili na zrakoplovu srušio. Oni su pod dubokim tla, a ako nitko ne nevykopal, je još uvijek tamo. GPS položaj ucrtani objekti su poznati, a onima koji su zainteresirani mogu ići na njih s pijukom, nakon pregovara dopuštenje od vlasnika zemljišta. Želimo im puno uspjeha u kopanje. Također, to će sigurno biti moguće locirati s detektora metala ili podzemnih radara (neki od njih ne može biti izravno metal).

 

Relativno točne GPS položaj podzemnih artefakata prvenstveno će biti objavljena ovdje uskoro.

 

Druga vrsta ravnih linija u području

Oni su uglavnom desno u sredini između kolosijeka za traktor

Evo samo kratko spomenuti ih. Imao ništa izravno s objektima koji leže u podrumu, ali način izvođenja električne energije kroz zemljine površine i okolnog tla. Oni su uglavnom uzrokovani trenutnom vodstvu stazi nakon traktora. Vrlo često u poljima je fenomen koji je najviše pogođena biljke nalazi točno na pola puta između njih (tu zbrojene struje isporučen iz oba smjera). Isto tako, odjeli će biti posvećen puno više prostora na stranici oko nakon traktora . To je dalo puno referenci na njih u nekim drugim stranicama sažetka, gdje su postupno preselili na glavnu stranicu s namjenskim pjesme za traktore. (Nekoliko ilustracija fotografií)

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

On je rekao da je predsjednik Wilson pogriješilo. Možda je tako, ali sam primijetio da većina pogrešaka Procjenjuje se unaprijed.  T. A. Edison
Brunettes su najveće nevolje. Oni su gori od Židova. Charlie Chaplin
Ako sam se mogao sjetiti imena svih tih čestica, ja bih biti botaničar. E. Fermi
z