Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-predviđanja . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Krugovi u žitu-prognoza
Predvidjeti gdje i kada krugovi u žitu pojavljuju gotovo je nemoguće. Koji se utvrditi moguće.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - stranica stroj prijevod

Znanstvenik samo voli istinu samom ljubavi za nju, da li to može biti bilo gdje. Luther Burbank
Predviđanje je vrlo teško, pogotovo ako je to pokriti budućnost.  N. Bohr
Znanost nikada neće riješiti jedan problem bez odmah deset drugi nisu.         G. B. Shaw

Krugovi u žitu krugovi u žitu, predviđaju mogućnosti

PagPh
Ova stranica će opisati neke mogućnosti prognoziranja (UN) o (ne) redovne dionice u budućnosti. Tu će biti posebno izražen predviđanja popratne pojave, koje bi trebalo biti moguće u bilo kojem trenutku u budućnosti u vezi s otkrićem uzoraka u zrnu potvrditi ili opovrgnuti.

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Na ovoj stranici ćete naći predviđanja kada i gdje se ti krugovi pojavljuju

Oni su ovdje, ali nalaz predviđanja koja proizlaze iz različitih mjerenja, tzv predviđanja, neprocjenjiva pomagači znanost i istraživanje (i osnovno) . Neki od njihovih oblika također može biti pozvan predviđanja, ali predviđanja su vrlo primjerena. Što je to?

 

Uglavnom, predviđanje je oblik predviđanja, koja se temelji na nekom obliku objektivnog promatranja, što ga čini moguće doći do zaključka. To je stoga bez zabluda ili fantazija, izrečenih záhadologickými razne "sposobnosti" koje su gotovo bez iznimke jednu zajedničku stvar: oni ne mogu biti na bilo koji način uopće ni potvrditi ni demantirati. temeljno načelo kojeg znanstvenog istraživanja - načelo provjerljivosti provjerljivost i Falsifiability. Na primjer, jedan od najpopularnijih teorija záhadologických - žitu napravio stranaca: Oni nije moguće potvrditi ili provjeriti - vanzemaljci nikada nije vidio prije. Niti je to uopće moguće pobiti ili krivotvoriti - alias mmimozemšťany stranci nije moguće zavesti bilo neobjašnjivu pojavu.

 

Sve ove i bilo koje druge slične teorije, dakle záhadologové cijelog svijeta mogu svi držati zajedno u njihovom záhadologických dupe.

 

Ovdje izgovara predviđanja će svi, bez iznimke, na temelju provjerljivih logičkih pretpostavki, a nije ih spriječiti od toga da bude u bilo kojem trenutku u budućnosti na bilo koji način potvrdio, opovrgnuo, ili obrnuto.

 

Predviđanje se može provjeriti retroaktivno, odnosno da koriste njihovu primjenu na slučajeve koji su već dogodili u prošlosti, i provjeriti jesu li ti slučajevi su potvrdili ili opovrgnuti.

 

Predviđanja broj 1

Originalni Krugovi usjeva nikada neće pojaviti na mjestu gdje nije prethodio oluji, točnije, gdje munja iscjedak propuštenog polje na točno mjesto gdje je kasnije pojavio s prstenovima ili bilo kojim drugim redovitim oblicima.

 

Da biste reći da su pravi žitu nastaju munje iscjedak, neodvojiva od prethodnog predviđanja prateće pojave. Svatko tko želi opovrgnuti takvu tvrdnju ima opciju. Iako bi morao stvarno se trude, ali mogućnost postoji. U svakom slučaju, to je potpuno objektivan fenomen koji se može u potpunosti biti u potpunosti potvrditi ili opovrgnuti, a tu su i prilično objektivni tehnički resursi koji čine to moguće.

 

Ostali, dodatni ili dobivena formulacija: Pravi žitu nalaze samo tamo, gdje je upravo u tom trenutku, polje je pogođen munje pražnjenja. Oni nikada neće otkrio prije prve proljetne oluje, ili oluje negdje gdje nije bila, upravo gdje je polje nije prošla munja iscjedak. nešto poput Crop Circle mogao pojaviti u zimskim usjevima nakon zimske oluje.

 

Predviđanje # 2

Stabljike na mjestu originalnog Crop Circle nikada nepolehnou (ne savijati stabljika u zemlju) zbog činjenice da su upravo su definirane za neko vrijeme točno u nekom trenutku ona je lokalno koncentriran mehanički ili bilo koja druga sila. Uzorak je izrađen u njima davno i poléhají , savijati stabljika u zemlju samo gdje je nastala šteta i naknadne slabljenje stabljike. Polehňa (savije stabljike na tlu) samo zahvaljujući činjenici da će biti oslabljena. Strogo govoreći, tako oslabio da oni mogu polehnout (stabljika zavoj na zemlju) zbog puno slabijim snagama da zdravi Neublažena slamke su mogli izdržati bez ikakvih problema. Zdrave, netaknut i neokrnjen stabljike su više od 100 puta jači i izdržljiva, u stanju izdržati veće snage 100x.

 

Slamke u mjestu uzoraka će biti tako oslabio da se čak i ne mogu nositi svoju težinu. Većina od njih, ali se može raditi sile su znatno više (u kombinaciji težina bala mnogim stabljikama, domino efekt , slama težina porasla više nego dvostruko vlagu iz rose ili kiše, privremeni efekt protoka zraka.

 

Slabljenje stabljika obrasci mogu potvrditi mehaničkim testovima, a to je slabljenje slamke što se događa (dogodit će se) na bilo podnesena , leži na prizemlju žita u svijetu, i potpuno nepravilna. To je spljošten , leži na podu istog razloga, slabljenja prolaska električne energije isporučene na mjestu munje iscjedak, u nekim slučajevima, čak i indukcije.

 

Predviđanja broj 3

U slučaju da će biti otkriveni uskoro nakon grmljavinskog pražnjenja, koji je stvorio, to će biti moguće u bilo kojem trenutku Obreži krugovima termografske kamere otkriti i potvrditi prisutnost takvog preostale energije opskrbljuje električnom iscjedak, pohranjene u podzemlju privremeno pohranjene kao toplinu. U više naprednih faza istraživanja će biti identificirani pomoću termalne kamere nedugo nakon oluje na terenu, koji je pogodio grom, pa je vjerojatnost da to zrno Polehňa , savijena stabljika zemljine površine. Osim toga, postoje i drugi načini da saznate gdje munja pogodila, s točnosti do nekoliko desetaka metara, i fotogrametrije dopustiti ovako nešto do najbliže centimetra.

 

Predviđanja broj 4

Prije ili kasnije to će fotografski zarobljeni munja koja je pogodila točno na mjestu gdje je stvorio redovito uzorak u zrnu. To je najvjerojatnije dogoditi u dobrom starom Engleskoj. Za poticanje napore stormchaserů je otvoren u ovom trenutku da je:

Prvi munja fotograf, koji je uspješno snimio munje iscjedak, koji je pogodio u polje kukuruza gdje točno time kasnije, redovito uzorak, obrezivanje krug, to će bogato nagrađeni .

Osim neprolazne slave kao prvi u svijetu koji ne nešto slično uspješno prima u rukama autora ovaj post vrećicu crva (bombona), a desna ruka napravio lažni potpis autora ovog rada, zalijepljen slova iz vystříhaných Crvenog prava. Stormchaseři cijelog svijeta, ujedinite se!

 

Fotografiranje munja ispuštanja bavi nizom stručnjaka diljem svijeta. Vidi, primjerice, Google (stormtrackers, stormchasers). To je potpolje interesa, praćenje ekstremne vremenske uvjete. Neki od njih su čak i pokrenuti fotografiranje s bljeskalicom i gledate kao potpuno poželjna, glavni interes. Osim toga, međutim, promatranje, mjerenje, dokumentacija, praćenje i evidencija koje se bave ekstremnim vremenskim uvjetima također jedan prilično formalne znanstvene discipline, pod nazivom hydrometeorology.

 

Predviđanja broj 5

U slučaju da će biti otkriveni uskoro nakon grmljavinskog pražnjenja, koji je stvorio, to će biti mjesto nekih od žitu ili drugim redovitim oblicima sasvim jasno kvalitativno i kvantitativno otkrivenih i ovjeren od strane povećane koncentracije je vrlo opasno, čak smrtonosne kemikalije. Uglavnom CO2 , CO, a vjerojatno i mnogi drugi, puno gorih (HCN), a neki organski vrlo opasne kemikalije. Možda silikonski spojevi, Organofosfati (ali ne potječu iz herbicida liječenja biljnim i pesticida)

 

 

6. U mjestima s najčešće polehlým , stabljika se sagnuo da biljke tlo kukuruza će se naći potpuno neprimjetan karakteristike kao u uzorcima. Bilo u blizini redovitih oblika, ili na velikoj udaljenosti od njih, ili na mjestima gdje se nakon bilo redoviti obrasci, usjeva krugovima, ni spomenika.

 

 

7. Predviđanja: Ako ne ostavite odmah i bezuvjetno circle kreatori njegovih suludih akcija će prije ili kasnije jedan od njih pronađen je na sceni ubila munja iscjedak, jedini pravi i legitimni autor krugova u žitu. Jesu upozorio.

 

 

 

moguće razviti nešto poput djelomičnog globalnih prognoza krugova u žitu - nikada i nigdje drugdje nego tamo gdje su oluje i jako bljesnulo, a oni se javljaju uglavnom u blizini umjetnih i prirodnih munje štapove - el linije, Eng. mreže, gnoj, drveće, grmlje, podzemne vode izvora

 

(Čak iu fizici), ali vjerojatno je najbolje ako mi ne pokušavajte izmišljati razne gluposti. Kad jednostavno priroda umjesto "dopustiti" ili ostaviti, mogućnost za stvaranje raznih redovne i fraktalne strukture. Ona ponekad sama govori nam kako to stvarno radi. Ako ćemo imati malo sreće, možda neki od nas svoju sposobnost da uspjeti u matematički modelirati pomoću neke simulacije programe. Za početak, bit će posve dovoljno objašnjenje nekog sitnica, neraskidivo prate figure, prošlosti i budućnosti (djelomična derivat predviđanje prateće pojave)

 

8. Elektromagnetizam

 

9. Statički

Sljedeća predviđanjima: elektromagnetizma, statički elektricitet. Predvidjeti nešto što dugo je poznato, je nepošteno i nepravedno, on bi Mirek Dusina. Ali oni hlúpúčkým záhadologům je bio da oni svoje polu-prazan vyklepaných makoviček netko je škropili, kada on ne bi mogao dobiti to da se priključite. (... Uman ... Lightning Discharge ...) bilo je dovoljno da se samo pitati. Čovjek je većina "stručnjaci" iz cijelog svijeta koji vole štit sami "stručnost" svog istraživanja na malo žao. Ali, to je nažalost samo potvrda da oni nikada neće gnjaviti studiranje bilo literaturu. U tom slučaju, oni stvarno nisu imali gnjaviti. Stranica 7 stvarno početak knjige.

 

"Može li netko predvidjeti njihovu pojavu" - više od 1 To nije moguće predvidjeti točno kada, gdje točno i što točno figure u poljima pojavljuju. Umjesto toga, to je moguće predvidjeti broj neodvojivo popratne pojave, koje će biti otkriće uzoraka prethode, pratiti i slijediti. To je također vrlo lako može objasniti zašto. Svi ovi fenomeni imaju jednu zajedničku imovinu. Apsolutno nerazdvojni ubraja se među pojavama, nerazdvojno vezan uz munje pražnjenja. To je, dakle, moguće predvidjeti prilično točno ono što se dogodilo u vezi s otkrićem tzv Pravi Obreži krugovima u budućnosti bilo gdje u svijetu se održati u njihovom mjestu, što je njihovo mjesto otkrića će se naći i zašto.

 

10. Lažno, a indukcija - mali krugovi

 

11. puknut kamenje, Fulgurity (kao i druge kamenje dokazivo pogođeni energije munje ispuštanja, ispuštanja i učinci u tlu) i općenito - posljedicama pražnjenje energije na poljoprivrednom zemljištu

 

12. linije u zrnu -) ravno - preko cijevi i vodstva ... b) staze za traktor i između sjetve gustoće točno određen, a ako nešto pođe po zlu, kao što biljke rastu iz vode, vrlo ravnomjerno i bez smještaj , šteta, slabljenje. Munja iscjedak u polju, ali to ide dovoljno loše ", posađeno u polje" broj štetnih kemikalija. Biljke za nekoliko tjedana prije toga rasla točno u skladu s količinom hranjivih tvari u tlu, te ako su munje ispuštanja dogodila u polju, u vrlo pravilnoj mreži će biti podijeljena između njih hranjive tvari točno ono što im je potrebno. Nakon osvajanja bljesak, ali biljke su veliko područje oštećeno, a struja dolazi do njih uglavnom kroz pjesme nakon traktora, te je tako ravnomjerno raspoređena kroz ogromne površine. Većina biljaka su oštećeni, struju koja je došla s obje strane, u sredini između pjesama. Biljke su zatim pokušava riješiti nepodobnih kemikalija, i ​​gdje su većina, oni nisu uspjeli najgore. Agronomija, plodored, gnojidba, obrada, sjetva gustoću - sve se obračunava na najvišim prinosima i to je vrijeme testiran, također neprestano se uzgajaju nove vrste. c) iskrivio se nalazi iznad podzemne objekte - ako su kopali, oni mogu biti smješteni u više navrata

 

13. "Pin rupe"

 

 

 

Mrtve životinje

 

Dopunjavajući i proširenje obrasce tijekom vremena, navodi prethodi smještaj , savijanje stabljika na zemlju

 

Polopredikce - priznaje mogućnost neuspjeha:

Poznati kineski simbol Yin - Yang, yin - yang dolazi iz opažanja žitu i ponovno iscrtavanje oblika u antici. To je gotovo nezamislivo da bi to moglo biti drukčije. Prije ili kasnije to će biti moguće potvrditi da pogled iz studija file materijala. To neće, dok je u pravom smislu doslovnom pisanom papirnatom evidencije materijala, ali takvih zapisa u kamenu. Samo gleda. Možda će to biti moguće u budućnosti dokazati da je tijekom drugog postupka usmjerena eksplozija, tijekom kojih je većina vjerojatno spada u jednom mjestu pozitivnom (jing) i drugi negativni (jang) munja iscjedak (višeReturn Stroke, Tu su i bipolarni munje), oni mogu oko njih stvoriti takve visoke vrtloga zraka brzine, a posebice vrsta elektromagnetskih polja koja Slično se može stvoriti.

----

 

 

-----------------------------------------------

 

2. dio

 

 

 

Je li moguće predvidjeti pojavu pravih krugova u žitu?

U određenoj mjeri da, iako, naravno, nije točno ..

Iznad svega, to je moguće predvidjeti kada i gdje će se pojaviti. Nikada se pojaviti tamo gdje nije bilo nevrijeme, a polje je pogodio grom. Naravno, ali češće se javlja na mjestima takvi usjevi spljošten , leži na podu potpuno nepravilna. Diljem svijeta, procjenjuje se oko milijun puta broj slučajeva i područja nego oni su u redovitim obrascima. Oko 10% od ukupno zasijanih godišnje. Ako se tijekom slijetanja "", učinak od strujnog udara, ogromna energija, površine polje je vjerojatno više ili manje teško definirati i prilično nasumično međuigra okolnostima, to može stvoriti redovite uzorak.

 

Žito gotovo nikad nepolehne (ne savijati stabljika u zemlju) odmah nakon grmljavinskog pražnjenja, ili obrnuto. To je također jedan od najvažnijih činjenica da svaki potencijalni istraživači su podneseni , leži na prizemlju žita najviše zbunjeni. Bilo da je samozvani istraživači, "záhadology" razne žigosanje, ufologije, ili, s druge strane, pojedinci koji bi htjeli pokušati gledati na pitanje malo u smislu bilo kakve stvarne znanosti ili istraživanja. Pravi znanstvenici i istraživači posvetili istraživanju o problemima, ali samo sa značajnim zakašnjenjem, jer njihova istraživanja kroz različite "stručnjaci" su imenovana kao záhadologové, ufologe i pojedinaca posvećenih raznim pseudovědám pavědám strašna način izgubili povjerenje. Za sve to uz autorstvo raznim oblicima počela izvještavanje niz suludih pojedinaca, D & D, što može biti bilo koji potencijalni ozbiljna istraživanja na tom području izgubili povjerenje mnogo više. Moglo bi se reći joj bilo kakve daljnje ozbiljno istraživanje u ovom području je samo pogodio drugi, gotovo definitivnu čavao u lijes. Neki drugi pojedinci onda zbog činjenice da su njihovi mozgovi bolesne nisu mogli transpotrovat druge informacije, osim da su svi krugovi u žitu su djelo ljudi, dapače neke vrlo dragocjeni uzorci proizvedeni.

 

Činjenica da je zrno Polehňa , savijena stabljika na terenu, mnogo kasnije nego događaj dovela do njega je izazvao, može se nazvati "Prirodni Mimikrija". Mnogo više detalja o približnom vremenu i slijed događaja koji dovode do prenoćište , savijanje na peteljkama tlo kukuruz, nalazi se na mjestu kronologiji .

 

Ponekad, smještaj , savijanje stabljika na prizemlju žita javlja u takvom lijepom vremenu, upravo ono što poljoprivrednici mogu zamisliti po uzgoju. Oluja, koja je već prije nekoliko tjedana, bio sam u to vrijeme uglavnom nitko ni ne sjeća. Isto tako, samo nakon oluje tijekom letimičan pregled zrna čini se da se ništa ne događa s njim, a ne tuče nije pala. No, samo kratko nakon oluje bio je u stvari super smještaj , šteta, oslabiti, "piva", barem u rasponu od nekoliko desetaka metara od mjesta gdje je munja pogodila, a ponekad i mnogo dalje. Biljke ali ne mnogo dana nakon prolaska električne struje, ponekad vjerojatno čak i samo inducirane, oni izgledaju kao da su naizgled bi gotovo se ništa nije dogodilo. Čak i kad su prošli kroz takve puno električne energije, što je odmah i sigurno ubila.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

I imaju tendenciju da alkoholizma naslijedili, ali ubrzo sam saznao da ga nositi. Ja uvijek savjetujem ljudima koji su znali o problemu mnogo više nego ja. L. Minnelli
Vrijeme je za akciju je sada. To nikada nije prekasno za učiniti ništa. A. de Saint-Exupery
Neznanje je nikad bolja od znanja. E. Fermi
z