Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-duhovi-zrna (duchove-uaaaaa-borba-bojing) . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Krugova u žitu - "Spirit"
Ako munja iscjedak doista iznimno moćan, možete vidjeti sjena lik u snijegu ili zrna iduće godine
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - site strojno prevedene

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Kako je milo u susret bezbroj ljudi gluplji od nas samih. Volim ih baš zbog činjenice da oni postoje. J.K.Jerome
Sada morate dati nadu, čak i ako je potpuno beznadno. Imate nadu!
Znanstvena istraživanja u velikoj mjeri temelji na osjećaj da nešto nije u redu.       T.Carlyle

U zimskim ili iduće godine-otiska obrasce u snijegu ili žita

PagPh
Sve ovisi o energetskoj pražnjenja. Ako iznimno visoka, moguće je vidjeti sjenu na deformiranom obliku u snijegu ili druge vegetacijske godine. U vrlo rijetkim slučajevima, primijetio nakon 2 godine (Kozárovce)

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Munja iscjedak - stvara "duh", fantoma, sablasti, kopije

Kako se to dogodilo? Nešto poput sjene, po uzoru na, otisaka prstiju - u zimskom snijegu, ili iduće godine, isti model, sličan, ali vrlo lagano aludira ...

 

Nastalu svu prirodu - kemije, fizike, biologije. U podrumu su provedene opsežne fizičke i kemijske promjene. Razvijeni su značajne količine topljivih kemikalija, koje se razlikuju od normalnih uvjeta. Iznimno visoka količina električne energije isporučena od strane veliki munje pražnjenje impulsa uzrokuje elektroliza organskih i anorganskih tvari u podzemne visokog napona disocijacije i razgradnje para tekućina i krutina u podrumu, još većih kemijske promjene - pirolize došlo u toplinu, proizveo isti impuls (ja Fizika - dehidracija). Velik broj kemijskih tvari štetnih za bilje, proizvedeno izravno unutar postrojenja, te se izlučuje u tlu korijena, ili da se tamo nakon oranja.

 

Munja iscjedak može stvoriti veliku količinu tla onečišćujućih tvari (ne samo biljaka, ali i za ljude, vidjeti Upozorenje). Neki od tih štetnih kemikalija može ostati u tlu i više od pola godine, i uzrokovati sličan uzorak u idućih godinu dana slabljenja biljnog razvoja i pogoršanje nedovoljnog rasta.

 

 

Određena količina energije mogu biti pohranjeni u tlu zbog kemijskih promjena termokemijski (ili samo fizički) struktura nekih spojeva sadržanih u njemu. Silikati, željezni oksid, ferosilikáty, alfa - beta egzotermna i endotermičkog promjene preinake strukture, promijenio količinu kristalne vode (dehidracija) i drugih sličnih reverzibilne termokemijski promjene. Slično promijenile kemijski spojevi (uglavnom fizičke promjene), može izdržati ispod površine tla za nekoliko mjeseci, a kada postoje promjene vlažnosti i temperature, na primjer nakon napada snijeg, oni zrače apsorbira toplinsku energiju (kao što je npr. bezvodnog bakrenog sulfata nakon dodavanja vode ispuštanja velike količine energije, u tijeku fizičkih promjena je jako egzotermna). Objavio toplina ogleda se prilično brzo stvaranje oblika u snijegu.

 

Broj spojeva u tlu može biti lišen vode od kristalizacije tijekom pražnjenja kroz ogromne energije koja zrači. Nakon napada snijeg može biti apsorbiran zbog nedostatka vode i otpuštanje energije apsorbira tijekom pražnjenja.

 

Na primjer, u prilogu je fotografija iz Kozárovice, Slovačkoj

GPS: N 48 ° 17'56 0,33 "E 18 ° 31'46 0,53" 

Bogata dokumentacija ovdje , vrlo detaljan opis,

vrlo detaljan crtež;

Očekuje se datum 11. srpnja 2009 ( smještaj , savijanje stabljika na terenu

 

vidljivi uzorak u snijegu tijekom zime 2009/2010, silovanje tijekom vegetacije 2010, a vidljivi znakovi dogodila u zelenilu u 2011. Iznad polja je vjerojatno tijekom oluje dogodilo pravu vatrenu pakao (procijenjeni datum oluje svibanj-lipanj 2009), i to nije nemoguće da munja koja je pogodila okvir i njegovu smetnje uzorak slikano, mnogo viši od 500 tisuća ampera. Moguće je da bi to mogao biti jedan od najmoćnijih grmljavinskog pražnjenja, ikada izmjerena u svijetu. Oblik, njegov oblik je među takozvanim "motornih tipova" koji su obrasci koji podsjeća gledatelja događa se odvija unutar cilindra ili dizel motora s unutarnjim izgaranjem (može se naći na primjer na Youtube, skenira pri velikoj brzini).

 

Da bi se dodao.

 

Webmaster www.uforevue.sk su se pohvalio za vrlo sofisticirane pokrivenosti žitu, potpuno objektivnim, neopterećen bilo nadnaravnim, izvanzemaljskih ili ezoterična razmatranja, što je gotovo začuđuje, s obzirom da je stranica prvenstveno bavi razmišljanjima o NLO i paranormalnih pojava. Sve njihov obuhvat oblika u kukuruzu, ali od svih sličnih razmatranja potpuno upravljive jasna, a to je ne samo oblik u Kozárovice. Svi su dopunjena bogate fotografske dokumentacije, GPS podataka, kartografskih podataka, vrlo precizno i detaljno crtanje oblika. To je, dakle, moguće da njihov obuhvat oblika u kukuruz proglasiti apsolutno bez premca kao svijet postoji. Prije svega GPS dostupnim informacijama, ovo je jedan od najvažnijih podataka, gotovo sve postojeće stranice posvećene pitanju Obreži krugovima smatraju nešto sasvim nepotrebno, gotovo otpada, a nije ga gnjaviti sa slikama uključeni. Naravno, postoje iznimke, poput nekih njemačkih stranicama nedavno u tom pogledu vrlo discipliniran, i sigurno će biti više.

 

Za sve pohvale impartible objektivno izvještavanje o obrascima u zrnu može dati autorima Slovačke web uforevue.sk 1 +, jedan sa zvjezdicom (1 + +)

 

Napomena o GPS: autorov vlastite web stranice vjerojatno jedan od najvećih zbirki certificiranih GPS podatke na nalazima žitu iz cijelog svijeta (500 +), Engleska, Njemačka, Danska, Nizozemska, Italija, Češka, Slovačka, SAD i druge

 

Više, samo iz Engleske postoji već preko 1000.

 

Vrijeme će biti postavljen stranica ( ovdje ) da će platiti više.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Znanstvenici sada vjeruju da je primarna biološka funkcija grudi je da muškarci glupi.  D.Barry
Budući da je budala, to nije jeftino afera. Gluplji ste, više je to jako skupo.S.Brown
To nikada nije potrebno analizirati ono što je već učinjeno. Trebate se brinuti uglavnom o tome što još treba učiniti. M.Curie
z