Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-poljoprivrednici . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Krugova u žitu - Poljoprivrednici
Neki savjet svim poljoprivrednicima, kako u budućnosti da se bave žitu, koji će biti smješteni
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bolje ječam, slad, pivo, pivovara, piva.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ako postoji nešto što stvarno može savršeno dužnosnici i duša mrziti, onda su oni rijetki trenuci kada su prisiljeni okolnostima raditi za javnost. Kin Hubbard
Beskonačni je samo svemir i ljudska glupost. Prvo, ja nisam tako siguran. A.Einstein Svijet je u vašim rukama. Koristite ga. Phil Collins

Krugovi u žitu pojavljuju s vremena da čovječanstvo postoji

PagPh
Iako je u ranijim vremenima, svakako ne toliko kao danas. Svijet nema ni polja, ni ljudi, ni zrna. Za neke blagi mjeri, to se može dogoditi u bilo kojem trenutku, kao izvješća ukazuju davnina.

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Bolje ječam, viski, pivo, slada, piva, piva.

 

Dobra vijest za poljoprivrednike.

Ne samo za njih, ali i za gradonačelnika, policijskih službenika i svih zainteresiranih osoba.

 

Najzanimljivija vijest za poljoprivrednike i svih drugih biljnih stručnjaka:

 

Vile i srpom može sakriti u štali, pucao u ormare, ladice u zadužen. Neuspjeh nikada potrebe za vas da izbace bilo koju od polja proizvođača oblika - circle odluka. Jedini razlog čini se da je jednostavna činjenica, naime, da nikada nije ni postojao (circle odluka).

 

Onaj tko stvarno stvorili obrasce, nikad uhvaćeni, dapače. To je najbolje da ga sakriti i prije. To su naime munje iz oluje, što bi moglo potrajati nekoliko tjedana prije nego što mjesto obrasci pojavili.

 

Bolje ječam, slad, pivo, pivo, viski, pivo.

 

Doista, nitko nikada (ne postojeći) nikada kročiti u svojim poljima, tako da postoji nešto proizveden. Ako ste stvarno na svojim poljima bilo kojeg oblika pojavljuju, a ne samo one redovne, koji će pokazati da je "netko" stvarno napravio najbolji savjet je da hrle u crkvu i moliti glasno da nitko od vas biti u točno isto vrijeme, kad tamo stvarno da je "netko" uzorak proizveden. Pravi uzrok oblika na svojim poljima u stvari tijekom grmljavinskog nevremena. To može biti grom iz vedrim nebom. Nema vjetra ili kiše. Oba od navedenih uzroka površina podnesene , leži na prizemlju žita sudjeluje u kreiranju samo malo. Ako ne za uzroke, munje ispuštanja, to će biti u poljima diljem svijeta spljošten , leži na tlu gotovo ništa. Samo Tuča može izazvati slične učinke, nego mnogo gore - zrno je nakon njih, jer posve uništena, a moraju biti izravno otpisani. Žito spljošten , ležao na tlu nakon grmljavinskog pražnjenja, ali još uvijek može vrlo često oporaviti dovoljno, tako da to može biti dobivenih. Procjena (da budemo precizniji) svjetski tuče uzrok samo oko 1/1000 posto nakon zrna u usporedbi s područjima koja su spljošten , leži na podu zbog udara groma.

 

Jedan od najzanimljivijih i najvažnijih iznenađujuće je činjenica da smještaj , savijanje stabljika na terenu postoji gotovo nikad ne odmah nakon oluje i munje ispuštanja, koja způsbil sve, ali ne i do nekoliko dana kasnije. Ponekad tjednima, ili čak i duže od dva mjeseca.

 

foto blesk, krávy

 

Bolje piva, ječam, slad, viski, pivo, pivo.

 

Ako je itko u bilo kojem području (recimo neki glupi krug-maker) stvarno susreo upravo u trenutku kada je formirana oblika, s kim tamo je stvarno stvorio, to će biti potrebno pozvati čovjeka u crnom (auto) s njim skrbi, a provodi iz oblasti svoju pozůstaky, prije nego što počne čistača. Ako je munja sastaje s bilo veće životinje, potrebno je nazvati Kafilerija. (foto)

 

Doug i Dave? A neki poput njih "misionari"? Pa, kako najbolje definirati ... G. Allzheimer je doista loše savjetnik, a iako to može biti pijan zajedno s gospodinom ...

 

Ne zrna, u kojem formirana oblik, to nije potrebno za žetvu prerano. Totalno nepotrebno rad. Sve zrna u pravilnim uzorcima je spljošteno , stabljika savijen na zemlju, na vrlo istih razloga kao i bilo koje druge spljoštena , leži na prizemlju žita bilo gdje drugdje u svijetu. Samo kroz veliku sreću, za ono što se događa u samo jednom slučaju milijuna, bio je redoviti oblik.

 

To su bili veliki razlog mehanička i elektromagnetska, također elektrostatike rezonancije i dodira između vijaka, biljke i površine Zemlje. Jednostavan model izrade krug u granulama materijala po kratkom nizu od nekoliko ekvivalentnih iskra ispuštanja moguće je vidjeti ovdje . Samo vrlo aproksimativno rješenje, ali u stanju objasniti da mehaničke sile bilo okomitim odvodnim širi u krugovima (to je eksplozivan i tlak val). To isto vrijedi i za elektromagnetskih valova. No, u svojim poljima tamo ne Postanite mehanička oštećenja (uglavnom), mnogo više stvarno električni šteta - elektroliza, toplina, para i plinova tlak, sve je po klasičnom električne indukcije u biljkama, isprva samo microscopics promjenama, apsolutno nevidljivih okom, čak i ako biljke su jako oštećene ili su umrli.

 

Takav pokušaji vrijeme kukuruza ponovno podići (preko čvorova - čvorova), te u većini slučajeva to je barem djelomično uspješna. Sazrijeva baš kao i okolno neoštećenu žito, samo malo kasnije.

 

Također je moguće, da se u sušnim oštećenih biljaka Postao Biste phytopathological sekundarne štete - insekti, virusi, bakterije, plijesni, gljivice. Imajte na, brinuti, nema potrebe da koristite puno kemikalija, teško oštećena područja usjeva biljaka ili ne žetve, to orati pod. (Vi to znate, suhe Infos su postavljeni objekt u vašim specijaliziranim literature mnogo puta)

 

To Postao usjeva podnio `će biti (oštećen, oslabljen) kao i svaki drugi podnio `će biti (oštećeno, oslabio) usjeva u svijetu, ali samo zahvaljujući vrlo neobičnim okolnostima, jednom od milijuna, postala simetrična figura.

 

To usjev će ladicu ostati nakon nekoliko dana, te u većini slučajeva će učiniti (korisno za berbu). Hoće li sazrelo vrijeme kao i svaka druga podnio `će biti (oštećen, oslabljen) usjeva, samo nekoliko dana kasnije. Jako oštećene ili usjeva biljke (ako ih ima) ne žetve, to orati pod.

 

Sljedeća godina - bolje žetve.

 

Bez obzira na to, više vremena od sada, manje kamate od nikoga u tim brojkama. Pogotovo nakon upozorenja . Možda apsolutni nikakav novi interes nakon toga.

 

Možda, bolje za vas, danas posjetitelji će se bojati bilo u posjetu nikakve žitu nigdje.

 

Oni će biti sranje-prepala da u bilo koje vrijeme u budućnosti.

 

Puno hvala na vašem interesu.

 

Vaš čovjek u B & W , sada radi kao deufoizer, desaucerizer i dealienizer, previše.

 

James Blond

Također stručnjak u Alien-Rats likvidacije.

 

 

Uvid u prošlosti

Krugovi u žitu nisu ni u ranije davnina gotovo u mjeri u kojoj promatrano, pregledanih i fotografirali. U ranijim stoljećima nije došlo gotovo onoliko rogallistů i vlasnici zrakoplova što su danas. Isto tako, vlasnici kamerama. Sredinom 19 stoljeća vodio oko za nekoliko Daguerre prvi vlasnicima uređaja, kontrolirajući tehnologiju, a vi sigurno zanima puno drugih stvari nego žitu. Ali ako nakon svega je zabilježeno, s relativno visokom vjerojatnošću viđeni su u obliku slika i postoje zapisi i neki od prikaza na drevnih civilizacija. Samo ta činjenica još nije otkrila. Zapisi drevnih civilizacija novověkým istraživači otvorila više i više. Čak i neke od ključnih slika drevne kulture mogle izvući na oblike u zrnu, kao što su simbol yin - yang, Yin - Yang ili neki uzorak drevne Maje. U tim danima naravno, smatrani su za rad Bogu, a na njih su se pravilno liječi. Kao najveći paradoks može biti da nije nemoguće da neke drevne civilizacije čak može doći do spoznaje da obrasci u zrnu nastali nakon udara elektriciteta. (sljedeći tekst se mijenja i ovisnost civilizacije-y obveznica ljudi-i) , ali tada nije potrebno ta činjenica ne dodatno istražiti i razviti, niti je to u više detalja, jer kao munja iscjedak, tako da stvara oblik, koji se smatra i kao Božje djelo. Njihov pristup njima moglo biti u oba slučaja vrlo slična i nije potrebno bilo razraditi ili snimiti na činjenicu da je jedan može nastati u odnosu na drugu, jer je autor bio za njih, u oba slučaja jedno te isto - bog Zeus gromovnik i novčani ekvivalenti, i slični razlozi ja očekuje od svakoga tko će biti njihovi opisi u budućnosti baviti. Stoga je vrlo vjerojatno da je većina naprednih drevnih civilizacija na bilo koju sliku koja može biti prilično točno reproduciraju obrasce naći u žitaricama, u kombinaciji s najvećom zastupljenosti bogova ili Boga. Bilo da ste razumjeli obrasce formirane grmljavinskog pražnjenja ili ne. Kada su dvije strukture se smatra Božje djelo, to je gotovo jedan. To je čak i moguće reći da je to puno bolje nego današnjem društvu, čak i ako je njihova povezanost nedovtípili. Tu je još puno više jednostavan pretpostavka bljeskalica - Bože, krugovi u žitu - Bog, nego današnjem bljesak zaključiti trud čovječanstva - priroda, obrezivanje krug - vanzemaljci. Ili da su nakon svega samo proizvesti munja stranaca? To bi trebala biti přeptat majstori i profesori Rakova Umana, UF ( www.ufl.edu ), ali dvije od njih će biti nešto kao da je stvarno teško složiti. U svakom objave da se ta dva "guru" svjetskoj znanosti munje ispuštanja napisao, ne radi se o bilo mmimozemšťanech ne spominje, niti što će biti prokleto formi, čak i kada se piše o takvim ispuštanja na Veneri i Jupitera.

 

Kako žitu pristup danas?

Ne pretjerano. Ne polointeligentní se ne proizvodi, poremećeni i senilan circle odluka, niti polointeligentní, poremećeni i senilan stranci ili zelene mužíčci. Za njihovo postojanje ne treba biti ljut na svakoga niti za progona ili kažnjavanja. Žito u svim redovitim zrna uzoraka su spljoštene , leži na tlu na vrlo istih razloga kao i one koji uzrokuju oštećenja i smještaj , savijanje kukuruz stabljika na terenu bilo gdje u svijetu. Svatko s bilo uzorak u zrnu susreće, čak i ako je kazna nikakve znakove pravilnosti, a koji ispunjava bilo polehlým , stabljike savijene u prizemlju žita bilo gdje u svijetu, mogu vam samo čestitati, to nije bilo točno na tom mjestu točno kada postoji Pave promatranu uzorak zapravo nastao (zabilježeno, izložena). Nije bitno da li je redovito uzorak, ili potpuno slučajan promućkati neregularnim podnio , leži na prizemlju žita.

 

Ako, unatoč svemu tome, netko ipak će tvrditi da obrasci u zrnu on proizvodi ga ne trebate se ne opovrgne. Nema izbora, ali samo poželjeti mu sreću nikada nisu susreli s osobom koja proizvodi žitarica oblike ozbiljno. Vjerojatno najbolje staviti tu osobu u ustavu, što su mnogi diljem svijeta, i gdje su za skladištenje i štitite slične strukture ispravno opremljene.

 

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Socijalizam je filozofija neuspjeh, vjera u neznanju, vjerovanje u zavisti, a njegova najveća prednost je dijeljenje patnje. W.Churchill
Glupost često zaštititi ljude protiv lud. O.W.Holmes
Možda sam pijan, gospođice, ali u jutro trijezni, dok ste još uvijek jednako ružno.   W.Churchill
z