Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-upozorenja . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Vrlo jaka upozorenje!
Posjetioci žitu su vrlo često sasvim nesvjesno izložen učincima teških droga i smrtonosnih otrova!
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - strojno prevedene tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Mi dopustiti planete, mjesece, sunca, svemir, svemira i sustava, slijedite zakone prirode za milijune godina, ali želimo da čak i najmanji insekti nastao u vrijeme posebnih događaja.  Charles Darwin
Čovjek bez mašte nema krila.  M.Ali
Svatko umire. Nije svatko stvarno živi. W.Wallace

Ekstremne količine energije donosi ekstremne opasnosti

PagPh
Zamorci. Posjetitelji žitu nesvjesno izložen relativno velikog izlaganja otrovima, najvjerojatnije CO (ugljični monoksid), ali i niz drugih iznimno opasnih otrova i halucinogene tvari.

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Upozorenje od teške posljedice předpokládatelnými

Obavijest posebno za trudnice, bolesni, invalidi, "u Deprez"

i slični slučajevi: ne posjetiti obrasce u žitu !

 

 

Obavijest posebno za korisnike s pacemaker:

Nikada, nikada, nikada, nikada, nikada ne posjetite obrasce u žitu !

(Možda s defibrilatora u ruksak i pogrebne polaznika u leđa)

 

Obavijest posebno za mlade ljude: produžiti ili česte posjete

Krugovi u žitu može uzrokovati neplodnost!

 

 

 

Obavijest posebno za žene dobi-podudarne: redovitost menstruacije može posjetiti krugove ozbiljno poremećen!

 

Prvenstveno upozorava drugi nepopravljivi i koji bi htjeli biti riskirajući pojedinca ("adrenalina"): Posjet žitu može ozbiljno oštetiti svoje zdravlje, a posebno tvoj mikroelektroničkih uređaja (kamere, kamere, prijenosna računala, mobiteli i druge slične i multifunkcijski uređaji) koji je vjerojatno da će značiti više od tog zdravlje ...

 

 

 

Ovdje možete pogledati jedan prosjeku, potpuno normalno nuklearne elektrane (2000MW, Temelin, Južna Češka)

 

 

pokriva područje od nekoliko kvadratnih kilometara, kao i bilo koji drugi nuklearne elektrane, više ili manje

 

Za tvoju informaciju: punu snagu 2000MW (2x10 9 W) od strane svojih generatora dobivate pri naponu od milijun volti na električnu moć amp 2000 , ove brojke, imajte na umu dobro

 

Tijekom posjeta nekom od oblika u kukuruzu, posjetitelji su prisutni na mjestu, gdje je prije nekog vremena (to može biti samo nekoliko sati), radio nekoliko milijuna ili milijardi takvih postrojenja na vrijeme. Iako je samo vrlo kratko vrijeme, dio drugi (nekoliko 100/1000000), ali to je radio.

 

U početnoj trenutku na području od samo nekoliko kvadratnih milimetara (ili ukupni volumen na 1 m 3 ).

 

Ako je točno u trenutku kad se to dogodilo, on je pronašao točno ili vrlo blizu mjesta na kojem se to dogodilo, bilo veći životinja, ona će izgledati nakon događaja, kao životinja ilustrativne slike .

 

Stranica može biti smještena do nepredvidivo velik broj vrlo opasnih kemikalija u toksikološkog praksi poznat kao posebno opasno otrovi za skladištenje i transport jednog od najstrožih pravila što je ikada u povijesti čovječanstva ostvaruje. Vi ste potpuno besplatno, bez ikakvih ograničenja, u rasponu od nekoliko stotina do tisuća ljudi dnevno, kao da je otišao do plaže u gradu. Njihov izbor.

 

ZNJ Osim toga, mnogi od njih u plinovitom stanju, postoji svibanj biti smješten pod zemljom nazanedbatelně veliku količinu statičkog elektriciteta (milijuni džula i više), i više pohranjuju toplinu. Obje od tih varijabli može pridonijeti daljnjem formiranju slobodnih radikala, visoko pobuđenih atoma i molekula, ozona i drugih spojeva s visokim oksidacije ili redukcije potencijal, koji pak doprinose otrovne naravi istraženih nalazišta.

 

To je stvar vrlo lokalno, za razliku od primjerice kemijski ili radioaktivnog zagađenja zemlje, i životinje takvim mjestima jasno užas (opaženih), za razliku od ljudi. Biljke takvo mjesto sigurno bi radije izbjegli, ako su imali noge, što ne, tako da barem pokušati umrijeti ili "da se konzumira".

 

Pogotovo u metalne (željezne) cijevi u podrumu, nakon čega značajan dio električne energije u neko vrijeme, naravno, i dogodio, on je ostao "ostatak magnetizam" ( OVDJE je više informacija). Isto tako, razni željezni dijelovi i alati, uključujući habanje željeza iz obdělávacích strojeva, koja već stoljećima rolníčci kultiviraju svoja polja, a od posljedica željeznog oksida - željezni oksid (hrđa - još uvijek nešto hidratizirano, ali još uvijek dovoljno magnetski materijal). To je sve, ali zanemariva količina u odnosu na prirodni sadržaj željeza u tlu (3%). Sve spojeve može primijeniti tijekom katodne pražnjenja i pirolitičko smanjenje za neko vrijeme pretvoriti natrag u metalik željeza.

 

Jedini razlog da su svi opisani promjene, kemikalije i anomalije izazvao munje iscjedak . Znatan dio energije (više od 99%), dok je div baklje oslobođeno od tla, ali zato čak iu slučaju prosječne otpusta energija milijarde (10 9 ) džula, ostaje na terenu dovoljno. U slučaju jačih udaraca se prenosi ukupne energije i više od 10 12 džula. Stvarno rijetko vjerojatno može pojaviti šokove 10 14 , možda čak i 10 15 J.

 

Također je moguće da se stranica i dalje je prisutan visok sadržaj zaostalih statičkog elektriciteta. Mogućnost za mjerenje. (obrázek)

 

Svatko tko želi pokušati preostali statički mjeru, vjerojatno bi mogao osjećati kao da se pokušavaju izmjeriti udaljenost između galaksija, a to kupio na čeljusti ...

 

Postoji velika količina topline akumulirane podzemne (nije toliko opasno, ali?). Njegova prisutnost se može provjeriti i izmjeriti. Termografske kamere, termografije.

 

Također, postoji preostali magnetsko polje (kompas anomalija nije toliko opasno, ali?) Zbog prethodnog stvarno nezamislivo ogroman electromagnetickému puls.

(Pulse nosi prečac LEMP i magnetizam Li (R) M, LIM)

 

Jedini uzrok svih opisanih nerazumljivih i teško objašnjive učinaka (uključujući žitu), munja pražnjenja

 

Munja iscjedak formirana čak i mala količina Roentgenova i gama zračenja i nekih još uvijek nije provjerljivim izvješća čak tvrde da je plazma iscjedak (temperatura oko 30 000 km), čak se može dogoditi, određene vrste termonuklearne reakcije (proton - proton ili deuteron - Proton)

 

Puno informacija može se dobiti, na primjer ovdje:

Munja: Fizika i učinci , VA RAKOV, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6

Smješten je stvarno mnogi od navedenih "posve nerazumljivih pojava"

Na primjer, Munja Elektromagnetska puls (LEMP), oluja statički elektricitet.

 

Munja Inducirani zaostali magnetizam (LIRM, LIM) moguće je uz malo truda pronaći pomoću Google, (staviti nešto bolje, nego iz arheologije)

 

Vrlo zanimljiva činjenica je činjenica da stranica nije pronađen bilo Fulgurit . Međutim, tamo gdje nitko nikada nije u potrazi za bilo što, nitko tu nikad nije pronađen. Je li dokazati činjenica je da bez točke krugova u žitu nikada nisu provedena ili minimalno iskop i fulgurity svakako su više podzemlje. Ipak, to je ili će biti na nekom drugom mjestu izričito navodi da su u nekim mjestima pronalaženje krugove ili u neposrednoj blizini će biti jako plitko pod zemljom (ali ispod duboko oranje) stvarno mogao pronaći nešto zanimljivo ( arheologija ), a neki od njih mjesta čak i stvarno prilično očigledno je. Inženjering mreže - vidi linije u zrnu , ili neki (vjerojatno metalik) objekte u Podzemlje , kako je navedeno u relevantnom paragrafu istoj stranici.

 

Fulguritům barem nešto slično, ali još uvijek možda ikad pronađen je spomenuti kasnije će biti postavljeni ovdje. (Lopte SiO 2 likovi koji se pojavljuju na temperaturama od nekoliko tisuća stupnjeva)

 

Moguće je da je stranica bila ponekad početna razlika potencijala (napon, razlika potencijala, PD) između oblaka i tla oko 5 milijarda volta (5x10 9 ) i struja povremeno prelazi 500.000 ampera (0,5 x10 6 ).

 

Ukupna količina energije zrači grom je jedan prosjeku između 10 9 do 10 10 J

u potpunosti učita kamion (40 tona) bi ga koristiti putovao nekoliko stotina kilometara

(5x10 9 J je oko 1.400 kWh, što je ekvivalent za 140 litara dizela na primjer, ili jedna tona TNT-a). Peak struja (samo) prosječna munja je oko 30.000 ampera.

 

U slučaju iznimno jaka, izoliranom abnormalne ispuštanja koje se javljaju vrlo rijetko nekoliko puta godišnje u cijelom svijetu, ne bi propustili svoju energetsku kamion, ali teretni vlak, a ne nekoliko stotina milja ali nekoliko puta oko svijeta ...

 

Toksini su već na nekim drugim mjestima puno više koncizan informacije kako bi pronašli i kopirati ovdje. Umjesto početak. Ostatak bolje vrste.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Ako glumac želi da konzultirati svoju ulogu, ja ću reći - 'To je u scenariju. " - 'Ali ono što je moja motivacija?' - 'Tvoja plaća. " A.Hitchcock
Nije ni čudo, u stvari, ne krši zakone prirode. CSLewis
Osoba je u stanju da vjeruju u nemoguće, ali ne mogu vjerovati u nemoguće. O.Wilde
z