Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-arheologija . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Krugovi u žitu-arheologija
Arheologija - upoznavanje znamenitosti u "dno" - iskopavanja. Zrakoplovstvo arheologija-Anketa "odozgo" - slika
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - site strojno prevedene

Zrakoplov je izgrađena za nas da znamo pravo lice Zemlje. A.de Saint-Exupery
Dobre stvari nikada završiti. Mick Jagger
Pravi znanstvenik je spremna trpjeti ili čak gladovati, nego neka netko iz zapovjednog što učiniti. A.S.Gyorgyi

Arheologija, u odnosu na samo Air žitu

PagPh
Geslo: Vegetacija djeluje malo kao kemijski developer izložen negativnom: stvara skrivene slike. (Leo Deuelov, otkrića iz zraka: Priča o antenskim arheologije, Mladi Prednji, 1979, p.50 )

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Arheološki Zrakoplovstvo arheologija.

Zrakoplovstvo arheologija i arheologija zajedno dvije ekstremne grane ljudskog znanja. Točnije, jedna grana ljudskog znanja, shvatio dvije vrlo različite metodani anketu. Arheologija je uvelike bavi uglavnom s predmetima koji su u biti pod zemljom, a iz zraka arheologija pomaže otkriti svoje stavove kroz odozgo. Vegetacija, snijeg, tlo i sjena simptomi. Također, vlažnost, temperatura.

 

Dok arheologija istražuje povijest čovječanstva "odozdo", kroz prizemlju istraživanja i iskopavanja, zračnog arheologije u tome što pomaže gledati odozgo. Na aerosnimaka može otkriti u različitim vremenima i različitim vizualnim anomalijama, te ocijeniti gdje se mogu naći razne podzemne arheoloških artefakata.

 

Vegetacija, snijeg, tlo i sjena simptomi. Također vlažnost simptomi. Oni će biti opisano kasnije u malom. To je moguće koristiti tražilicu i pronaći neke stranice s jednostavnim objašnjenjem. Oni su također najbolje linkovi na internetu.

 

Vjerojatni novi rezultati:

Posebno poglavlje je otpor simptomi još odvojeno klasificirani kao prepoznatljiv po aerosnimanja, ispitani su i izmjerena tijekom istraživanja zemljišta, mjerenjem otpora tla. Provjerljiva po zraku treba biti samo oni koji su u pratnji klasične porostovými, ili barem ikakvih drugih simptoma, registrovatelnými fotografski. Trenutni protok nakon grmljavinskog pražnjenja možete vizualizirati, ali i takav otpor simptome koji bi inače rade malo ili ništa ne prikazuje, čak i one koje nisu otkriti istraživanje površine. Oštećenje korijena, ili jednostavno promjenom svojstva tla može biti vrlo značajno vidljivost - promjena boje (spor rast i sazrijevanje), a zatim može dovesti do klanja tla (u slučaju veće štete), ili čak uhybutí (u slučaju još veće štete) (PIC). Struja pretežno koncentrirana u donjem mjesta otpora nekih biljaka barem umjereno oštećenih i izazvati stagnaciju rasta ili samo privremeno mijenja svojstva tla elektrolizom, (promjena pH, koncentracije topljivih tvari) i biljaka privremeno ponašaju slično kada presađivanje. Oni, dakle, može biti predočeni čak takav otpor simptomi, što bi bilo vrlo teško tlo ankete dostupni (istražnih bušotina na dubini metar, dva ili više), u kojem nema energije isporučena munja iscjedak ne pokazuju uopće, oni su predaleko vegetacija i sami pozitivno ili negativno utjecati na njegov korijenski sustav, ili modificirati svojstva tla.

 

 

Munja Inducirane Cropmarks

Vegetacije simptomi uzrokovani munjama

(Efekt smanjenog otpora, pojačan i prikazuje električnih pražnjenja)

Tip 1: Munja Induced Cropmarks čiste električne energije, a poljoprivreda je uzgoj karakter. (Mnogo više, sve mogućnosti će biti objašnjeno kasnije) (photo, Foto, fotografija)

Tip 2: Munja Inducirane Cropmarks sive struktura karaktera. (photo, Ph)

 

(Vjerojatno reći, da svaki podnio `će biti (oštećen, oslabljen) obrezivanje (više milijuna kvadratnih milja godišnje), također žitu i pripadajući oblici (nekoliko tisuća kvadratnih milja godišnje) su munje Inducirane Cropmarks, uglavnom tipa 1, 2 manje

 

Također je moguće pojmovi poput površinskih i podzemnih Lic LIC

 

Munja iscjedak i električna energija, dostavljaju, može privremeno (za preostalo razdoblje od jedne vegetacije) uzrok vegetacija pojava simptoma, koji u drugim godinama ne pojavljuju nigdje. Učinak je u određenoj mjeri je vrlo ovisna o tome koliko intenzivna bila "napajanja", kroz koje je vodio duž površinskih i podzemnih, a gdje su bili dovedeni u polju. Struja može biti zemljine površine i podzemlja dostavljena na nekoliko načina:

 

1) Izravna pogodio područje jedne ili više grana munje iscjedak, ili njegov kasniji iscjedak (sve se događa u trenutku, obično ne prelazi jedan drugi). Tu je relativno rijetka mogućnost da ista polje pogođene tijekom jedne oluje nekoliko bljeskova, s intervalu od nekoliko sekundi do nekoliko desetaka minuta. Ali onda je situacija vrlo slična onoj kao polje će udariti samo množite razgranata munje. Struja od udara groma u tom slučaju, naravno, ide u podzemlje, ali to se može dogoditi na mnogo različitih načina. Dio energije može biti završeno prije nego preusmjeravanje podzemna distribuira preko površine zemlje, prvenstveno duž staze traktore i njihove uže okolice. Nešto viša vodljivost vjerojatno također imaju web stranice koje su prošli s Sijačica dvaput ("zubi" na rubu polja). Iako staza nakon traktora i mjestima u njihovoj neposrednoj blizini (do nekoliko desetaka centimetara) (foto) imaju sigurno mnogo veću vodljivost protiv ostatka polja, opisao radnih stvorio stroj sjetva može imati vodljivost porasla za deset posto. Tijekom raspodjele podzemne energije može proći i biti pod utjecajem raznih vodivějšími struktura, i svih tih vodljivih struktura, tik ispod površine mnogo dublje može pokazivati ​​različitim stupnjevima oštećenja zrna. U nekim mjestima iscjedak površine tla višak energije može širiti čak i relativno nezavisne staze na svojoj otpornosti, slučajne staze, koja se privremeno stvara ionske materijale prisutne na licu mjesta, ili marševa podsjeća Dielektrička. (foto, Foto, fotografija)

 

2) prirodna ili umjetna rasvjeta, koja se nalazi na terenu (obično power line stup, stablo, grm), iz kojih struja ravnomjerno je pušten u podzemlje, gdje ona može proći i biti pod utjecajem vodivějšími strukture, kao u slučaju 1 Oštećenja usjeva ne mogu se koristiti u ovom slučaju toliko pod utjecajem površinskih struktura s nižim otporom proizlaze uzgoja. Ali, naravno, neke od energije mogu biti pogođeni munje proširila na površini terena, po mogućnosti nakon struktura navedenih u točki 1, ali ne u istoj mjeri kao i za izravne intervencije. (foto, Foto, fotografija)

 

Napomena: Točan kontakt bilo dirigent u području jednog ili nekoliko grana, ali bljesak će biti među pojavama, a rijetke, daleko više vjerojatno da će biti simultano munja pogodila površinu i polje, i tako imaju neku kombinaciju točaka 1 i 2 Svaka jedinstvena gromobran u kutiji, iako to može privući munju, on se može pretvoriti u kada je bliže zgazi Leader pozitivnog Streamer lift, također poznat kao Spajanje Leader kreće uzlaznom vođa (vidi), a kada kontakt javlja veze - Prilog Proces, nakon čega slijedi samoReturn Stroke, Koji prenosi oko 99% energije cijelog iscjedak, i da je to samo stvarno se vidi (i čuje kasnije, više, to bolje). Budući da je vrijeme između početka pozitivnog Streamera, nakon povezivanja javlja i nakon što se događaReturn StrokeA budući da je u neposrednoj blizini mjesta vrlo dinamičan procesi (često jak vjetar) može Return Strokene pada na mjesto gdje su pokupili Spajanje Leader. Najčešće kada pristupi zgazi Leader, diže se u neposrednoj blizini nekoliko, ali se povezuje sa samo jednom ili nije sve. Postoji jer fenomen zvan Nedovršena Upward-Moving Leader, ali sigurno da može ubiti neke od insekata. (pic) Napon je prisutan na licu mjesta i više od milijun voltima / metar.

 

3) intervencija munje ispuštanja u strukturi, koja nije izravno u polje, sa samo neposredno susjedni (stabla, grmlja, način, limit). Od njega, struja je provedena i na površini i pod zemljom. U stvari, postoji svibanj se događa, kao što je opisano u paragrafima 1 i 2, samo sa puno manjim intenzitetom. Vrlo često, u ovom slučaju, najviše pogođenih track traktora koja prolazi ispod ruba polja i žita u njegovoj neposrednoj blizini. Vrlo često, zrna oštećena i spljoštena , leži na tlu samo tu i nigdje drugdje. Staza na rubu polja je jasno nejrozježděnější i stoga najbolje vodljivi.

 

(4) U rijetkim slučajevima, postoji svibanj biti niz ili njegove neposredne okolice utjecati na sve, samo dostavljena mu mali dio energije koja je pogodila neke susjedne polja, te je nezasaženého Dosan podzemne metalne cijevi. (Foto)

 

Drugdje (biologija, fiziologija, poljoprivreda): transplanters fenomen ima negativan utjecaj na neko vrijeme na biljkama, čak iu tom slučaju, oni su potpuno neoštećeni biljke preselio u potpunosti cilj u boljim uvjetima. Hydroponically uzgajaju biljke (tako da nema gubitka korijena sustava) drastično se povećao hranjivih koncentracije nekoliko desetaka posto, recimo, 160% ili 200% od početne vrijednosti kada se neko vrijeme bio čuva a u stanju "blage pothranjenosti", blagi nedostatak hranjive tvari, recimo, samo pola od optimalne vrijednosti. Iako povećanje koncentracije hranjivih tvari u skladu konstantnom pH bi se trebao baviti hitnu oporavak rasta i vitalnosti za neko vrijeme (obično nekoliko dana) pada, lagano. Hoće li promjena je osmotski tlak između hranjive otopine i intercelulárními i ekstracelularne tekućine u postrojenju, što može uzrokovati deformacije i oštećenja neke stanice. Za neko vrijeme, čak i voda teče iz biljaka, suprotnom smjeru nego što je uobičajeno, kokoš ne nadoknaditi osmotski tlak unutar stanica s hranjivom otopinom.

 

Uključite ovu rečenicu u odgovarajućem mjestu: Povećana gustoće struje u mjestima s manje otpora može dovesti do vrlo značajnog oštećenja korijenski sustav biljke u neposrednoj blizini da mogu adekvatno izraziti vitalnost nadzemnih biljnih dijelova. Na primjer, kukuruz korijenski sustav prodire do dubine od 1,5 do 3 m, ponekad i više od 4 m (Sjećanja kukuruza, Ing Jaroslav Hruska sur, SZN -. UVTIZ 1962).

 

Na mjestima gdje se energija teče kroz bljesak cijevi underground (non-smrzavanja dubine, odnosno oko metar duboko ispod zemlje), često će obrezivanje na ukupnom mortalitetu vrlo precizno preko ovog plinovoda. Okolna vegetacija ne mora pokazivati ​​nikakve znakove strujnog udara.

 

U povijesti zračnog arheologije opisuje niz slučajeva gdje su krajolici u rastu vegetacije već dugi niz godina nije pokazao nikakve znakove vegetacije. Ni više - snijeg, sjena, vlažnost tla, tlo. Odjednom, u jednoj godini, a iznenađujuće značajne vegetacija simptomi pojavili. Najčešće ta okolnost pripisuje utjecaju suše (vidi). To nije moguće, međutim, da je u nekim od tih slučajeva mogao sudjelovati u blizini munja otpor i vidljivosti znakova koji bi se inače bez djelovanja električne energije ne pokazuju uopće, i ostati tako već godinama potpuno nevidljivim.

 

 

Arheološki obrazloženje

Zašto žitu tako često pojavljuju u blizini prapovijesnih naselja?

1) Kao jedan od moguće (možda i manje značajan, će nadam se bolji) objašnjenje je ponudio obrazloženje da starosjedioci trebaju vodu da prežive. Budući da rijeka nesumnjivo je potaknut godišnji poplave, pa su vjerojatno shvatili da bi bilo najbolje da se nasele u blizini izvora, koji bi mogao biti na mjestu, čak i više. Česta prisutnost izvora u mjestu geološkog rasjeda. Nastavlja se prisutnost vlage u tlu povećava svoju električnu vodljivost od strane mnogih redova veličine, onda sigurno kao mjesto puno bolje privlači munje situaciju na terenu, a ona može izdržati danas. Iako su učinci munja na našeg voljenog starosjedilac, a pogon na udaljenosti, ali ne predaleko. Da ne spominjem da prisutnost izvorske vode je siguran da postane atrakcija za razne životinje, i stavite ih služio kao ribarstva srdačna. Također je moguće da se nakon oluje ponekad naći u blizini izvora nekih od divljači komada djelomično kuhani. S obzirom na činjenicu da je u davna vremena nije bilo društvene navike i dobre manire daleko na tako visokoj razini, to je također nije nemoguće da povremeno konzumira člana svoga plemena, koji nije bio dovoljno vremena za bijeg pred oluju natrag u špilju. Dobar tek!

 

2) Zatim, nakon fizika-based razmišljanja odnosi skurečnosti da su drevni stanovnici naselja radio s različitim metalima - željezno doba, bronca, mesing, olovo, čelik (Fe, Cu, Sn, Pb). Mi Ljevaonice i topionica nakon onih ostao u blizini beskonačnog broja tona troske, koja se sada proširila pod oranicama. Čak i neke od tih metalnih predmeta ostao. Šljaka sadrži postotke (do deset) neto, smanjena, ali ne liječi metala (nedostaci suvremenih procesa), koji smanjuju otpor okoliš i više od šest narudžbe, pomaže stoga vrlo oštre zavođenje tekući munje ispuštanja duboko pod zemljom. Ispuštanje je onda iznad zemlje i ispod djeluje kao dirigent, koji prolazi kroz "jastučića" (prizemlje) tijekom školske fizičke pokušaju stvaranja uzoraka elektromagnetskih polja redaka u metalne strugotine. Slično je stvarno stvara žita, ali je još uvijek prilično nevidljiv, samo "izložena", "dolje", a pojavljuje se tek nakon nekoliko dana (EFP, Kronologija).

 

(To može ići u fizici, mehanike, i samo link ovdje ili ovdje puno jednostavnije i ostaviti linkove)

U školskom laboratoriju struje oko 10 stvara piljevina krug s promjerom od nekoliko centimetara (foto), Struje ili 40000 400 000 amp (više) zabilježen je u kukuruznim kruga s promjerom do nekoliko desetaka metara (f). U indukcije okolnim žica (biljke), također energija dovodi se u njih, i slamke stoga su u vrijeme iskrcaja ponašaju poput magnetske strugotine, kompas igla (ph). Sve što se događa, ali ih je opisao kao "rekord", "izložena" kao mikroskopske usmjerenog orijentirane oštećenja tkiva, što povećava tijekom dana rasti. Također, zbog inercije biološkim procesima su također vrlo ozbiljna šteta na postrojenjima na svojim mehaničkim svojstvima početi da se osjeća mnogo dana, a šteta zbog smjera orijentacije postupno početi naslonjena u jednom smjeru (CW, lijevo). nagiba s vremenom može biti neki stabljike tako velika da nadilazi Ograničenje kut, koji je oslabio tkiva u donjem lopatice još uvijek u stanju držati. Učinak težine slamke jedni s drugima povećava stupanj pomaka ručice učinkom, te u nekom trenutku, oštrica se može vrlo brzo spustiti. Pretpostavimo da je, dok je u prvih 45 stupnjeva nagiba oštrica traje nekoliko dana, dodatnih 10 sati, a ostalo samo nekoliko minuta.

 

Svi datumi su naravno samo približno, ali nešto vrlo sličan opisanom mjestu djelovanja stvarno odvija. Specifični puta opisane procese u velikoj mjeri ovisi o intenzitetu intervencije. Nadalje, potrebno je također imati na umu da je prva faza, u početku gotovo neprimjetna savijanje stabljike na tlu, obično se javlja nakon nekoliko dana. Prvih nekoliko dana odmah nakon osvajanja lopatice izgleda kao da se ništa nije dogodilo, a ne bi na njih ili naměřitelné gotovo nikakve znakove mehaničke slabosti. To je zbog vrlo sporog procesa razgradnje biljnih tkiva, oštećenog električne energije i ogromne inercije bioloških i fizioloških procesa u biljkama. U posljednjoj fazi još uvijek mogao igrati Domino efekt, a svaki potencijalni promatrač ne registrira apsolutno ništa, jer je sve klizi prema dolje kao kuća od karata, baš kao što nitko ne gleda. Većina još uvijek tamno, u ranim jutarnjim satima, kada je stabljika raste teška rosom, koja počinje proces poznat kao leptir - leptir . Svaki promatrač je jutro nakon neprospavane noći kao šef povišenom Bale, vizije i zamagljena alkohola, pa ako ste dugo spava i ne vidi ništa.

 

 

Također, malo drukčije

Ogromne inercija biljnih procesa može se ilustrirati na vrlo jednostavan eksperiment. To proizlazi iz toga da je čak i biljnih tkiva koje su strujni udar gotovo odmah ubili, mogu imati broj dana nakon prolaza smrtonosnu dozu električne energije, čini se gotovo ne razlikuje od tkiva potpuno neoštećene. Čak i ako opisao dio biljke primio dozu električne energije, što je daleko premašuje dozu potrebnu za all-out smrti. (Smrtonosna doza) Moguće je pokazati mogućnost oštećenja pojedinih dijelova biljaka električne energije, nakon čega biljka može opstati i dalje u rasta i sazrijevanja, čak i ako je u malo iskrivljenom obliku. U slučaju Poaceae kao nekog dijela stabljike, ali lišće ili uho. Čak i nakon što završi nekroze u presjeku ne umire i ostatak biljke iznad njega zbog mrtvog tkiva može nastaviti uspješno obavljanje funkcije vaskularnog tkiva i posredovati biljka metabolizam između korijena i ostatka biljke. Dijelovi strujnog udara poginuo ostatak biljke su izvor zaraze i smrti napredovati iz tkiva ili širiti od njih . (photo, 2, 3)

 

Određivanje smrtonosne doze električne energije za nekih biljaka ili njihovih dijelova, u smislu težine i suhe težine ili utjecaja djelovanja i tekuće valnih oblika primijenjenih napon će biti upućena u nekim detaljima dijelu elektro-patologija. (EFP) Kao i ponašanje biljaka ili njihovih dijelova nakon kontakta s različitim dozama električne energije - od maleni djelić smrtonosne doze za velike nadletální (deset puta, stotinu puta).

 

3) Oblik i arhitektura može biti izravno kružnom osnova za nekih krugova u žitu do triple jarku (foto)

Osim svih dosadašnjih arhitektonskih oblika u mjestu sadašnje zgrade, utvrde može biti na oblikuje polehlých čije stabljike leži na tlu struktura uključenih jednom prisutan na licu mjesta bušotine, talog, ribnjaka, fontane, vrtna arhitektura

 

eksplozivnosti krateri od bombi tijekom rata - vrlo precizne krugove (kao gumno)

 

(Također ne pripadaju isključivo arheologiju, više fizika, elektrotehnika)

4) Struja od groma može biti fenomen koji pojačava i čini vidljivi arheološki značajke uglavnom vegetacija u obliku simptoma (barem što se promjenom boja i nijansi, različite faze rasta i sazrijevanja, slabljenje stabljike i lišće i proizašlog potencijalni smještaj , savijanje stabljika na tlo, da bez njezina utjecaja, "pomoći" inače nisu imali priliku pokazati, ili samo u gotovo neprimjetan način. Posuđe spljošten , leži na prizemlju zrna može se smatrati znakovima vegetacije. sada nije u svim slučajevima, ali to može biti znak arheološka . Nekoliko drugih geoloških i industrijski. u relativno velikom broju slučajeva to je vjerojatno samo posljedica struja, koja se dogodila na površini zemlje, da li zbog smanjenih obrezivanje otpora způsobebého, ili potpuno kaotično, zbog pretjeranog viška električnog naboja na analizi mjesta nakon osvajanja bljesak.

 

Nabrojane pojave koje uzrokuju različite boje, usporavanja rasta i sazrijevanja, slabljenje stabljika i lišće, a time nastali ili Full Tilt zrna stabljike savijen na terenu, ponekad nastaju zbog simptoma koji nastaju tijekom kultivacije donjem otpora u tračnicama nakon traktor ili prelijevi u šivaći stroj. Neki svibanj biti samo zbog kaotičnog kretanja viška električnog naboja nakon udara elektriciteta. Svi oni mogu koristiti kao relativno pouzdan i precizan dokaz činjenice da polje kukuruza je udario grom, i to je moguće pokušati pronaći ga još slične simptome. jesu li boje, različite faze rasta ili smještaja , oštećenja, oslabiti ili neuspjeh ili slabost koja bi mogla ukazati na prisutnost objekata ili objekata u podzemlju kroz promjene električnog otpora tla u neposrednoj blizini.

 

 

Kralj Ječam

Jedan od žitarica, koji su među najosjetljiviji na učinke prolaz električne struje, ječma, kralja kontrasta i boja. Mehanička otpornost noževa u usporedbi s pšenice manje od trećine. To je puno više osjetljivi na poremećaje u uzgoju, nepovoljnim vremenskim uvjetima, a učinci električne struje. S druge strane, za bilo promatrača, nudi neku vrstu "nagradu" kao zanimljiv izbor boja i kontrasti boja, koja može ponuditi gotovo bilo koji drugi usjev. S izuzetkom značajno boje cvatnje usjeva poput silovanja, senf, maka. Ali u njihovim slučajevima, "razdoblje od visokog kontrasta" samo relativno kratko, tek nešto više od 14 dana. (foto, Pozivanje na zahtjev) Colour razliku je, naravno, mnogo više, ali trajanje je vrlo ograničeno. Ječam ima vrlo značajne kontrasti u boji i sjene tijekom vegetacije.

 

Kao posljedice električne energije iz grmljavinskog pražnjenja u slučaju ječma može se uočiti rane promjene u kut ušiju prema tlu (biti objašnjeno u detaljnije u odjeljcima EFP, biologija, poljoprivreda, kronologija, polijeganje (štetno, slabljenje) povadnutí lišće i peteljke, slame rola , stvarajući snopove stabljika, i konačno podnošenje , savijanje stabljika na tlo. prije brišući na pogođenim područjima može se primijetiti slabljenje najviše (praporcového) list (foto). To su sve pojave koje se javljaju kao posljedica slabljenja slame i cijela biljka kao posljedica djelovanja električna struja. Svi su uočljive na aerosnimaka, čak i tijekom pozemnho ankete. Usjev ječma ima vrlo jaku boju i nijansu suprotstavlja i tijekom metenje, čak i tijekom promjena u kut nagiba stabljike i ušima na terenu. (foto)

 

U većini slučajeva, značajne učinke zbog snage nakon razdoblja promatranja opisati primarne simptome takvi oslabljena stabljike koje na kraju Polehňa , savijena stabljika na tlo. Neki od opisanih pojava može biti prilično upadljivo nalikuju učinci koji se javljaju u slučaju nepovoljnih učinaka hidrometeorološkom uvjetima, posebice suša. Oba se može dogoditi, na primjer, a posebno slabija povadnutí listova. No, zemljište je gotovo u potpunosti reverzibilan, reverzibilna, a nakon uklanjanja suše, biljke obično oporaviti u potpunosti. Samo u slučaju stvarno ekstremne suše javljaju neke nepovratne promjene, koje biljke svibanj čak i ne prežive. S druge strane, ni tijekom mandata stvarno ekstremnim suše stabljike žita gotovo nikada spljošten , ležao na tlu. Oni su ne zbog njega mehanički oslabio sadržavati oštećene i mrtvih tkiva i stanice, pati od nedostatka vode, pa čak i posljednji ostaci vlage u njima su vrlo ravnomjerno raspoređena, dakle svi preživjeti gotovo do posljednjeg trenutka. Tek kada se učinci suše dosegne određene granične vrijednosti, počinju umirati, i brzo. Nakon što je granična vrijednost je pitanje smrti biljaka samo nekoliko sati, dok je ranije biljka izdrži njegovi učinci traju nekoliko tjedana. Potrebno je uzeti u úvvahu da suša u divljini je nešto sasvim drugo od suhog lonac u kojem biljka bez zalijevanja može umrijeti nakon nekoliko dana. U divljini, postoje značajne rezerve vode pohranjene također prilično duboko ispod zemlje. Na primjer, kukuruz je u mogućnosti da se korijen i na dubini od više od četiri metra, a iako većina biljke se opskrbljuje vodom i hranjivim tvarima iz dubine 20-50 cm, dok je nedostatak vlage dubljih korijena može poslužiti kao "željezna rezerve". Ali, ako se posljedice ne bi bilo tako razorno suše, biljke su gotovo uvijek nakon oporavka može brzo oporaviti.

 

Isto biljka koja urla izložena struju sadrži gotovo od početka određenog postotka oštećenih ili mrtvih stanica, što je na kraju morati povećati nešto. Ovaj proces se zaustavlja u nekom trenutku i na gotovo ne nastavi, ili samo potpuno beznačajni. Slabljenje tkiva koje je raspravljalo pojave, ali se nastavlja tijekom ostatka sezone rasta biljke. Naprotiv, na početku, odmah nakon prolaska električne struje, pa čak i nekoliko dana nakon što je opisano stanje na mehanička svojstva biljke su gotovo neprimjetan, čak i ako biljka je primjenom električne struje vrlo ozbiljno oštećena ili čak ubijeni.

 

Osim kontrasti boja pojaviti nijanse i kontraste, vjerojatno se ogledaju smetnje awns tijekom različitih faza nagibnog uha. Tu je promjena s pozornice "ravno" za "ravno", ukupno 180 kutnih stupnjeva.

 

Posebno poglavlje je boja i hlad razlike koje se javljaju tijekom brišući ječma. Među vymeteným nevymeteným i ječma primjetna je vrlo specifična razlika u kontrastu i boji. U polju, koji se ne odlikuje otkačen podzemne pojave koje bi značajno utjecati na stopu rasta i sazrijevanja, ima oko jedinstvene vlažnost tla (detektirati kao polje je prilično rijetko, ali je moguće), tu je izbacivanje od ječma uši vrlo ravnomjerno. Najveća promjena boje onda cijela polje je relativno ravnomjerno tijekom nekoliko sati. Polja koja sadrže razne podzemne nejednakosti, bilo geološka, ​​arheološka ili industrijske prirode, takve nejednakosti, dakle u vrijeme brišući vrlo dobro prikazan, baš kao i boja i nijansi kontrastima.

 

Arheolozi, do ječma! Proljeće usjevi sredinom svibnja, zimske usjeve malo ranije. To je vrijeme pečat zamah, ali ječma usjeva ima vrlo zanimljivu hlad i kontrasti boja gotovo tijekom cijele vegetacije.

 

 

Ostale žitarice "spike tipa", tj. pšenica, raž, tritikale na kraju, gotovo ništa kao što je ovaj prije polehnutím , savijanje stabljika na prizemlju ponudi. Možda samo povadnutí zastava list, kao fenomen, to će biti potrebno ispitati dugoročno promatranje. Mora biti duboko lokalne, a ponekad to ne može biti dovoljno dobro razlikovati. Ne smije biti toliko značajan kao druge pojave koje se mogu pojaviti u usjev .

 

Nakon munje ispuštanja često javljaju pojave koje inače nikada ne bi, ni pod kojim okolnostima, a sami se dogodila. To može biti:

 

Vidljivost (djelomična, aludira) prošle godine ili předloňských staza nakon traktora (foto). S obzirom na trenutni postupno širenje automatiziranih sustava za uzgoj ali prošle godine je fenomen pjesama koje bi mogle biti koso i okomito na faksu iduće godine, polako prestaju postojati, jer obdělávací strojevi bi zauvijek biti kopiran prethodnih - CTF - Kontrolirano Promet poljodjelstvo. Oni mogu biti vidljivi, ali nakon sjetve traktora track (raspon 6m), jer je tijekom liječenja od usjeva se koristiti samo svaki treći od njih (raspon 18m). U površinska svojstva polja iz struje će biti temeljito pripremljeni na primjer poljoprivrede, fizike i elektromagnetizma.

 

Vidljivost objekata, nalazi se u takvoj dubini koje inače ne bi vizualizirati ili strukture čija svojstva su inače kao vegetacijskih simptoma na sve ili gotovo odsutna. Na primjer, strukture koje uzrokuju vrlo značajnu promjenu u otpornosti tla, ali ni na koji način značajnim promjenama, kao što su vlaga ili trgovina hranjivim tvarima u svojim sredinama (do zraka snimke iz različitih razdoblja nisu vidljivi ili tla, vegetacije ili snijeg simptoma). To može biti veliki metalni predmeti leže ispod dubokog oranja, drvo holding vlhkost.kost.

 

Predstavljanje razmnožavanje (sjetva) simptomi koje inače ne bi stajati na sve ili jedva vidljive (vidi). Predstavljanje razmnožavanje (sjetva) simptomi koje inače ne bi stajati na sve ili jedva vidljive. To su kratki dijelovi u kojima su navele mehanizam bušilicu dvaput. Posebno "zubi" na rubu polja, gdje se polje na rubu tračnice prijelaza meandra bušilicom ravnog zasijanih tijekom prolazu rubu polja (slika). Drugi električni otpor također mogu imati pjesme za traktor, koji vodi seeder. Raspon je 6m bušilica, dalje su tijekom vegetacije usjevi liječenih prskalica span 18m, koja je također u rasponu od traktora pjesama opazili na zračnim fotografijama. Dokazivo veća vodljivost značajka tragovi na rubu terena, jer su na turneji mnogo puta, au neposrednoj blizini traktori okrenuti. U njihovoj blizini, dakle, najbolje odražava posljedice struja prolazi kroz biljke i također dovesti do oštećenja struje největtší udaljenosti.

 

Fenomen je samo djelomično istraženo do sada, nastavit će se dugoročno testirani. Promatranje je još uvijek u fazi kvalificiranog procjene. (Nekoliko godina promatranja, mjerenja i vrednovanje nekoliko tisuća zračnih snimaka s odgovarajućom osoblja naslovnici)

 

Vrlo je vjerojatno da je simptom struje koja prolazi kroz ispuštanje prilično uobičajena "vidljivost zamka" bušilica (Drill simptomi). Tlo je jedan prošao sa sijaćicom dva, stoga je jasno razlikuju vodljivost dvaput proklijalih sjemenki, veće količine biljnog materijala, a sadrži vlagu. Ipak, to bi ali bez utjecaja strujnih vjerojatno daleko nije bilo vidljivo preklapa seeder ("zubi" na rubu terena, bušilica uvlači u već posijano mjesta). Budući da je zrno različiti lokalni uvjeti i veća (bračni) gustoća sjetve u preklapaju vrlo dobro prilagode, stvoriti manje grane i električne energije bez nanošenja boje razlike će biti praktički neprimjetan, gotovo na nulu. Prilikom provjere struju, ali oni su znatno više biljaka u područjima pogođena dvostrukim aeracije i sadnog, uz znatno niže električnog otpora tla, a to će se pojaviti kasniti nekoliko dana za razliku u rastu. Biljke pogođeni struju slično ponašaju nakon presađivanja, a za vrijeme gotovo usporava ili zaustavlja rast. Sjetva simptomi ne pripadaju arheologije objasnio drugdje, ali bi se utvrdilo polje žita, što je barem djelomično pod utjecajem energije munje pražnjenja. U nekim slučajevima, kada se polje je pogodio grom izravno u električnu energiju, ali to je bio samo doveo iz okolnih cesta i staza za traktor, uopće nije slamke polehnout (saviti stabljike do tla). EFP - struja pogodio ispod prenoćište , savijanje stabljika na terenu, ali čak i da može uzrokovati rast retardaciju, a razlike u stopi sazrijevanja. Vjerojatno je samo nekoliko posto smrtonosna doza ovisi o vrsti biljke.

 

Manje agresivni učinci električne struje u slučajevima opisani učinci na rast žita ne može biti sasvim kao poražavajući kao izravne intervencije na terenu, to se može dijeliti s ili gotovo bez smještaja , savijanje stabljika na terenu (foto). To je samo jedan mnogo slabije nuspojave električne energije iz grmljavinskog pražnjenja, koja je pogodila samo strukturu na rubu području ili u blizini, i izravno u polje nije prošla na sve. Drveće, grmlje, živice, izlete u blizini terena. Određeni dio električne energije raspoređene po terenu, dok je površina tla, po mogućnosti osjetno više mjesta s manje otpora - staza nakon traktora preklapanja šivaći stroj. No, to nije takva količina energije koja bi mogla izazvati prenoćište , savijanje krila i masu. Ipak, može uzrokovati blagu retardaciju, usporava rast i sazrijevanje bilja opisao područja niskog otpora (to uključuje mjesto pod zemljom, gdje se mogu pronaći razne vodljivih struktura). U tim slučajevima čak može povećati simptome kontrasta vegetacije uzrokovane arheoloških i drugi subjekti nalazi pod zemljom, čiji utjecaj se inače ne bi bilo u štandu na sve promatrati. Oni se mogu vidjeti gotovo samo mijenja električni otpor u njihovoj neposrednoj blizini, a inače nemaju ili je gotovo uopće. Kroz prolaz električne energije u njihovoj blizini može se promatrati kao cropmarks i strukturama koje su tako duboko da njihova prisutnost kroz vidljivim promjenama u strukturi, boja, nijansa, i izgled vegetacije u drugim godinama ne dogodi. Biljke mogu biti malo izblijedio, ali to može biti slabije štete uspješno oporaviti, za razliku od izravne intervencije u području površine zrna. U blizini pruge u blizini granice terena u ovom slučaju može biti zrno klanja na tlo. (foto) Učinci električne struje, različite količine električne energije (podletální duboko podletální, neprimjetna, smrtonosan, nadletální, visoka nadletální) tretirat će se detaljnije u Odjeljku EFP. Prvo, tu će biti smješteni nekoliko fotografija iz pokusa koji sugeriraju puno i može uvelike pridonijeti razumijevanju procesa opisanih.

 

Nakon izravne intervencije na terenu munje izbijanjem boda su otprilike na pola puta između kolosijeka, gdje struje su vjerojatno da će naići Doveo iz dva smjera (foto), Kao i mjesto na rubu polja, aeracija (dva putafoto) Uz standardnu ​​proceduru tijekom sjetvu mjesta koje su najviše pogođene, gdje se često postoji smještaj , savijanje stabljika na terenu u vrlo velikoj udaljenosti od mjesta djelovanja, često čak i na cijelu ili skoro cijele površine terena. Prvo će se izbjeći Sijačica rub okvira i na njemu se postupno povlači iz standardne paralelnim tračnicama. (foto)

 

U slučaju izravnog udarca groma pražnjenja polja tako da oni mogu biti predočeni kao neki vegetacije simptoma arheološkog podrijetla, koji inače ne bi bio vidljiv pod kojim okolnostima, jer su previše duboko, ili imate premalo kontrasta, tako da se ne može prepoznati. U nekim slučajevima mogu se vizualizirati izravno od strane nekih arheoloških predmeta, bilo kao dio redovitih oblika u kukuruzu, ili kao dio strukture normalno podnesene , leži na prizemlju žita, ako ih ima, ali potpuno izgubio, i ostati barem minimalno prepoznatljiv. Ponekad je moguće promatrati takav objekt i obično spljošten , leži na tlu, zrna, jer dok izvan zrna je "samo" spljošteno , leži na podu iznad nje može biti potpuno mrtav, zbog mnogo veće vodljivosti tla oko predmeta i još mnogo više struje djeluje na vegetaciju. Odmah nakon podnošenja , savijanje stabljika na terenu još uvijek takva situacija može biti gotovo prepoznatljiv, ali nakon nekoliko dana ispada žuti kukuruz, a tijekom vremena potpuno umire. Dead stabljike više neće ni djelomično podigao natrag kroz fototropismu geotropismu i, za razliku od svih okolnih.

 

Ponekad to može biti samo odbjegli ostaci poljoprivredne mehanizacije, koja počiva ispod duboko oranje. Ponekad se također može srušio dio svjetskih ratova iz zrakoplova koji bi mogli biti u takvoj dubini da to ne bi bilo munje ispuštanja kao vegetacija simptomi (cropmarks) nije pokazao ni pod kojim okolnostima. Čak i među najčešće polehlým zrna stabljika nepravilno savijen na tlo, neke podzemne građevine prepoznatljivi kao takvi u većini područja, a zrno je obično samo spljošten , leži na tlu, iznad podzemnog metalnim predmetom može biti potpuno mrtav.

 

Opisana objekti imaju jednu glavnu zajedničku značajku. Ako u roku od udaljenosti od nekoliko metara (procjenjuje se na više od 20, rijetko malo više) od njih, munje ispuštanja u poljima žita, tako da učinak na svojoj vitalnosti, se vidi puta, a vrlo je sličan dosta na istom mjestu. To se događa, ali obično samo za dane, čak i tjedana, nakon grmljavinskog pražnjenja. S prosječnom gustoćom munje ispuštanja u umjerenim regijama takvom slučaju, ali još nije zabilježen, jer svaki takav objekt čeka ponovni prosječno 500 godina. Budući da je, čak iu relativno umjerenog pojasa prikazanog postoje mjesta gdje munje ispuštanja ispasti češće, i broj ispusta višestruko je razgranjena, to ne može biti potrebno u nekim slučajevima čekati da dugo, ali samo oko pedeset do sto godina. Čak i tako, prevalencija tih subjekata navedenih u predviđanjima (prognoze, prognoza), jer to nije apsolutno potrebno čekati 50 ili 300 godina, dok se nova munja iscjedak ponovno pojavi u polju. Samo ga kopaju, tako da je prvi zahtjev dopuštenje od samilostan poljoprivrednika nakon žetve, uzmite pokupiti i otići.

 

Neki zanimljivi snimci su mogli naći u njihovim arhivima zaposlenika zračnog arheologije. On je još uvijek leti preko predmeta svog interesa malo češće, a već mnogo dulje nego one koji su zainteresirani u žitu. Oni su otkrili bio je iznad svakoga Obreži krugovima okupili danas poput ose , ali inače to pejzaži iz visine bez brige. Stvarno se ne mogu isključiti da zrak arheolozi su u svojim arhivima poschovávané slike su vrlo zanimljive vegetacija simptomi, ako je samo prvi tip (podloga). Jednostavno zrak arheolozi odlučili slične fotografije istraživači nikada sakriti krugova u žitu, a oni pitaju.

 

Druga skupina istraživača koji bi mogli pronaći nešto u fotografskim arhiva, su vojne osobe aerofotogrametriju. Oni su željeli metak, ali prvo morali objaviti. Sasvim sigurno mogu računati na činjenicu da, ako se ikada učiniti ništa kao što je ovaj na svojim metak otkrili istraživači Obreži krugovima bili posljednji one koji će napraviti takav obilazak.

Kraj arheološka razmatranja

 

 

Tri tajne sastanke Avionske arheolozi

Klima arheologa na njihove snimke sigurno vidjeli puno. Na primjer, samo pogled na neke od tisuće i tisuće snimaka. Glasina je da slavne osobe diljem svijeta, koji se bave antenskim arheologiju, održanoj u pitanju žitu tri tajnim sastancima. Budući da je susret bio tajna, nije poznato da ih danas, ali neke od najvažnijih rezultata razgovora u javnost nakon što je sve samo prodrla.

 

Usput, vrijedno je napomenuti da osoba koja se jasno može vidjeti kao osnivač zračnog arheologije, Osbert Guy Stanhope Crawford, proveo djetinjstvo i mladost u Hampshireu u južnoj Engleskoj. Već tijekom adolescencije privukla humci, zemljane bedeme i jarci, razbacane preko krajolika. Južna Engleska je, dakle, moguće nazvati dvostruko genius loci Aerial Archaeology, jer cijelo područje je arheološki subjekti nalazi pod zemljom, doslovno pun.

 

Glavni centar Obreži krugovima moguće je označiti spoj sites Avebury, a od njega 8 km južno od Alton Barnes. To je područje koje je u smislu arheologije i zračnog arheologije stvarno "jako živ". U radijusu od 125 do 170 km od njih su gotovo sve stranice u žitu koji su ikada bili otkriveni u Velikoj Britaniji. Hampshire nalazi se oko 45 km jugoistočno od njih. Izravno u susjedstvu Wiltshire, gdje leže dvije navedenog rješenja.

 

Na početku sjednice zračnih arheologije stručnjaka prvi definira osnovni koncept:

Karakteristike istraživača koji su posvećeni žitu:

Istraživači u žitu uglavnom su samo neznalice pavědeckými, natikače , koji istražuju žitu godinama samo nametnika. Nemojte raditi ništa drugo nego "istraživanje" misterije, koji su i sami vjeruju da su za cijelo čovječanstvo jednom i za sve potpuno nerješiv. Prema istraživačima priliku žitu Krugovi usjeva riješiti problem u potpunosti seli izvan horizonta mogućnosti i istraživanja cijelog čovječanstva. Nikada nitko u svijetu neće biti u stanju riješiti zbog dugih godina oni nisu u stanju čak i za sebe: "Velika Průckumníci žitu". Prema vlastitom mišljenju "Great Explorer žitu" u svijetu ne postoji nitko drugi tko bi tajanstveni oblici u zrnu bio u mogućnosti da razumiju bolje od sebe. Ipak, čak i oni sami su daleko od toga da bude u mogućnosti da otkrijete veliku većinu likova koji su ikada pojavili u svijetu. (Primjer - foto- Mini - Izvor: Google Earth ) umjesto da pokuša na temelju nekih objektivnih nalaza, pronaći svoj ​​put do ikakvog stvarnog rješenja, sve dalje i dalje strpljivo upuštati u paučinom vlastite deluzije i fikcija u kojoj je gotovo uspio se objesiti.

 

Na prvom sastanku, osoblje zračnog arheologije upoznati s nekim od fotografija iz njegovih istraživanja iz raznih zemalja, također s obzirom na jugu Engleske, osobito oko kao Yorkshireu, Westminstera, Oxfordshire, Salisbury i mnogim drugim područjima. Istražite niz povijesnih aerosnimaka u navedenim područjima. odnosu niz vegetacijskih simptoma se nalaze u njima. Specifični fotografije koje su korištene u ovoj sjednici, nisu poznati, ali to može poslužiti kao primjer dvije slike, objavljene u publikaciji otkrića iz zraka, Leo Deuelov, MF-Columbus izdanje, 1979. Izvorni Ulaznice Into Jučer, srijeda Martina Press, 1969.

 

F1Jedan je od 1949:

Jedna od dvije kružne kultnih objekata (henges) na Hutton Moor, Ripon u Yorkshireu, kao što je on pojavio u polju pšenice u ljeto 1949

 

F2još od procjena ne dolazi iz bilo koje godine između 1945 - 1955

Crowmarsh u Oxfordshireu, u južnoj Engleskoj: vegetacije simptomi više gužve rovovima otkrivaju postojanje brončanog doba pokop nasip, potpuno sravnjeno sa zemljom, a između dva paralelna pravca.

 

Uspoređujući vegetacije simptoma u nizu zračnih snimaka različitih sudionika došao prvi tajni sastanak zračnog arheologije definirati konačni protokol, kako slijedi:

1) "skup mjera zračnog arheologije anketama žitu":

Svaki istraživač koji se pita činjenicu da u nekim područjima žita, uglavnom u južnoj Engleskoj, ponekad su redovito, uglavnom kružna, ali i druge jedinice, a iste ili slične osobine, iako rjeđe, oni su također niz drugih polja žita u svijetu, i koji također smatra da je prisutnost sličnih struktura ne može naći bilo logično objašnjenje bi bilo zauvijek i zauvijek nazivom "Mala budala"

 

Nakon nekoliko godina, sazvao je drugu sjednicu, koja se bavila proučavanjem i druge arhivske fotografije iz zraka na kojoj konačni izvještaj je prvi nešto izmijenjena:

2) "klima rekonstrukcija paket ... više slažu tek na kraju definicije" malog peći "promijenjen u" pećnice ".

 

Nakon još nekoliko godina, sazvao je treći sastanak, na kojem su proučavali uglavnom fotografije posljednje vrijeme. Konačno izvješće ponovno je promijenjen.

3) "drugi rekonstrukcija zrak paket ... ponovno podudaraju, a definicija" Pećnica "promijenjen je u" Big pećnice . "Neki prijevodi su različiti, a autori sugeriraju da se umjesto izraza" Big Peć "je prilično daje točniji alternativa ime " Big Nerd "

 

Od sazivanja bilo koji drugi sastanak stručnjaka u zrakoplovnoj arheologije koji će biti posvećen pitanju od krugova u žitu , konačno je napušten.

 

 

Sljedeći paragraf ne pripada izravno arheologiju, ali se odnosi na povijest

Krateri u područjima:

U mnogim mjestima u svijetu se nalaze u vrlo dubokim poljima neumornim neeksplodiranih bombi koje nikada ne bi bio naletio (i ispod 80 cm), neki s naprednim raspada omotnicu i sadržaja, i ​​potpuno uništio pokreće mehanizam. Neki su čak i vjerojatno zbog sabotirati uspješan primjer u tvrtke Škoda Plzen pao bez aktivirajući mehanizam, ili s mehanizmom potpuno neučinkovite i oslabljen. Munja iscjedak, koji osvaja zemlju ravno kroz njih, ali da bi se takav mogao biti okidač. Bomba kućišta propadanja proizvodi (željezo) doprinosi višestrukog povećanja vodljivosti tla oko rusting bombi.

 

Usput: svaki krater na terenu, koja je formirana utjecajem zračnih bombi tijekom rata, stvorio polje visoke preciznosti kružnog oblika. Kad je kasnije bila je ispunjena do tla i přeorán (skica), u svojoj podzemnoj strukturi ostao donekle očuvane strukture bombardirali krug, koji se može očitovati u rastućoj kukuruza kao klasični simptom vegetacije, Cropmark, i gdje utjecaj munje ispuštanja u blizini, kao što su električne energije pojačan vegetacije zastava struja ubrzan cropmark.

 

 

Arheološki obrazloženje 2

U arhivima institucija antena arheologija može pronaći mnoge slike nikada neotkriven i neistraženi krugovi u žitu. Zrakoplovstvo arheologije širom svijeta gotovo od samog početka, usko surađuje s vojnom aerosnimanja, koji je za potrebe (često samo za njih) otkriveni veliki niz zračnih snimaka zemljine površine (vidi). Na njima se može pronaći mnoge nikad objavljene žitu, gdje zaposlenici zračnih arheologije nikada nije izgledala za promidžbu i izdavaštvo. Je li to stvarno nema razloga, jer zrak je uvijek između arheologije prilično uglednih području znanosti i istraživanja. Postojanje i krugovi u žitu istraživanje još uvijek je klasificiran među vrlo sumnjive aktivnosti, provodi uglavnom od strane pojedinaca vrlo dvojbenim (što je svakako veće istine). Njihovo stvaranje se pripisuje individuím mnogo više upitan i sumnjičavi.

 

Vjerojatno vrijeme brzo se približava kada će biti protiv neizvjesnog individuím traženja slične jedinice nemilosrdno potpuno i definitivno zabranjeno, možda čak i za pomoć policije. Vjerojatno će biti spriječen posjetom takva mjesta, barem tako dugo dok postoji život postoje dokazivo štetne kemikalije, otrovi i lijekovi. Predmeti koji tako smo istraživao, i kroz čiju "istraživanje" je dugo vremena pokušava ostatak čovječanstva zove globus izazvati opći dojam da otkrivaju uzroke njihovog formiranja je gotovo nemoguće , ili da su njihovi autori nikada nisu neviđene vanzemaljci . Objekti će vjerojatno biti zauvijek u budućnosti uključiti samo tzv Cropmarks, vegetacija simptome. Podvrsta razlike uzrokovane električnog otpora materijala i okoliša, koja se nalazi u mjestu podrijetla, i višak električnog naboja i energije.

 

U velikoj većini su neke od opisanih razlika uzrokovana uglavnom samo zato što je došlo na mjestu takvog viška električnog naboja, koji je po prvi put nakon udarca prednja RS slične razlike u vodljivosti okoliš stvorili gotovo kaotična. Ponekad prilično redovito zbog smetnji i rezonance po sebi zahvaljujući ogromnom višku električnog naboja i energije. Uglavnom, tamo je takav višak električnog naboja i energije, da je električni otpor od kojeg materijala je prevelika. U početku, pokušava nastaviti "svoje načine", do udaljenosti od nekoliko metara. U nekim mjestima otpor neposrednom okruženju trenutno pada za nekoliko redova veličine (Penetracija Okoliš / dielektrična), pogotovo trenutne ionizacije i grijanje i do nekoliko tisuća stupnjeva celzijusa i Celsiusových.

 

Nakon početnog punjenja pomiče više ili manje kaotična energija odnio je normalno, posebno u mjestima s najnižom električnog otpora. Može biti vođeni Zemljinoj površini i ispod njega su stotine metara, često samo u jednom polju žita. Tijekom svog putovanja pogodaka i do neke mjere oštećene biljke imenovan je na mjestima s manje otpora. Neki od njih su ubijeni, ali je njihov broj rijetko prelazi najviše nekoliko postotaka, što vjerojatno ne bi ni inputima zbog prirodnog neravnine. Biljke oštećen samo početi nakon nekog vremena da prepoznaju promjene, pogotovo sporog rasta i sazrijevanja, pada, također može polehnout (saviti stabljike do tla). Takve promjene su već na cijelom području vrlo dobro promatrati, po mogućnosti iz daljine ili iz gore, koristeći tradicionalne metode zračnog arheologije. Mjesta s nižim električnog otpora uzrokovane podzemnim artefakata na njima se može prilično uvjerljivo naznačeno. Drugi način bi bilo vrlo teško uhvatiti.

 

Kao primjer, tu će biti prikazan antene fotografiju Zemlju, koja je stečena od strane Google Earth . Smješten na njega tipičan primjer odjela, koji je sada, vjerojatno samo privremeno pod nazivom "krugovi u žitu", koji je nikada istraživači žitu, ili otkrio, a kamoli istraživali. Oni s takvim formacijama vjerojatno biti dugo vremena bave, jer mislim da istražuju nešto tajanstveno. Mora se, međutim, prvi put pojavljuju. Krugovi u žitu istraživači ga otkrili ili još spomenuti slike, niti on nikada nije spomenuo nikakve izvore. To je prilično tipično struktura s nekoliko přepólovánými (nule) elektickými struja unutar kruga čiji termin već se pojavila u nekoliko zemalja s vrlo čestim Circles događajima usjeva - Engleska, Njemačka, Italija. On je pronađen u blizini mjesta gdje je ponekad pravi žitu stvarno dogodila. Slične, nikada neotkrivena redovni oblici u kukuruzu, je vjerojatno da će emitirati snimke iz cijelog svijeta postoje mnogi.

 

Kraj dva arheoloških razmatranja

 

 

Napomena izvan arheologije: naravno nije baš u potpunosti točno da je uzorak nikada nije vidio itko otkrio. Onaj tko nikada nije objavljen u zrnu uzorak sigurno vidio gospodina kombajnér. Kako je moguće zamisliti, gospodin kombajnér otkrio uzorak na bilo koji novinar ili záhadology zove. G. kombajnér nije šupak.

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Snimanje neviđenu uzorak linija magnetskog polja u području žitarica

Zapanjujuće, zbunjujuće, šokantno i teško vjerovati, ali i otvara oči sličnost

Krugova u žitu - rekordnih polje linije magnetskog polja koje stvara munje ispuštanja

Trenutna vrijednost je blizu 10 6 - milijuna protjecanja (poznat školske eksperimenti 20-30 ampera)

 

  

Točan trenutak munje iscjedak protok kroz kukuruza stabljika inducirana Onda su donijeli (ionizira zrak, Corona iscjedak) električne struje. Oni čine noževi i ostali dijelovi biljaka ponašati kao bilo koji drugi dirigent i prezentirani u tom trenutku elektromagnetskih svojstava.

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Iako alkemija pala u prezirom, a čak smatraju stvar prošlosti, liječnik ne bi trebao biti pod utjecajem tih presuda. Paracelsus
Manje je samo još kada više ne vrijedi ništa. F.L.Wright
Manjina ima pravo ponekad, najviše od njega nikad nema. G.B.Shaw 
z