Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-su stvorili-nakon ispuštanja-munje-struja . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Struja munje ispuštanja
(Elektrostatički i elektromagnetska manifestacije, struja, vođenje zraka i tla)
Learn about thunderstorms RSS feed

 Bolje ječam, pivo, slada, piva, pivo.

Nikad ne podcjenjuj moć ljudske gluposti. Robert A.Heinlein
On je rekao da je brak potvrdio je u nebu. Ali isto vrijedi i grmljavinom i munjama.Clint Eastwood
Tečajevi se mogu podijeliti znanstveno u tri glavne kategorije: one koje nikada funkcionirala, one koje samo srušio, a one koje smo izgubili. Russell Baker

Ispuštanje gustoća energije je usporediv s Supernova

PagPh
Napomena: Prvih 10 sekundi eksplozije supernove, kada gotovo sve svoje zrači energijom. Što se događa nakon što je u energetskim uvjetima je praktički nezanimljiv, iako dugo uočljiva.

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Još jedna napomena: analogija s supernove je dao nešto više od znatiželje, ali za usporedbu, jedinica na slici desno pod autorskim je formirana nakon eksplozije supernove (16 godina nakon eksplozije), kada je udarni val dosegnuo oblake plina koji su oslobođeni od matične zvijezde prije 20.000 godina. Ilustracija slika na vrhu ove stranice uzorak desne snimljenih u čijem formiranju je također na neki način uključeni u udarnog vala formira munje ispuštanja. Izloženost trajala djeliću sekunde.

 

Posljednja Uvodna napomena: još uvijek pod autorskim pravima vrlo jasno pokazuje kinetiku eksplozija (javljaju se uglavnom u ravnini, tj. 2D, poput polja žita na površini ...).

 

Elektrofiziološke karakteristike grmljavinskog pražnjenja

Razvoj stranica je tek početak, vrijeme će sigurno biti znatno proširena.

Tema je vrlo široka, jer je tijekom grmljavinske iscjedak je zapravo ogroman prijenos energije od mjesta do mjesta, smještena u vrlo kratkom vremenu. Proces je vrlo složen i može se podijeliti u nekoliko pod-sekcije. S obzirom na složenost problema je na ovim stranicama isplaćene brojnim drugim pod-stranice, uključujući i ovaj jedan. Glavni aspekt je superiorna fizika munje iscjedak , posvetio je više općenito, na primjer, neke pod sekcije znanstvene stvarnosti . Osnovna sažetak prosječne pražnjenja može se naći ovdje . Tablica je preuzeta iz Munja: fiziku i učinke (2007), autori Dr.V.A.Rakov , Dr.M.Uman , oboje iz Sveučilišta Florida , Odjel LIGHTNING Research Group

 

Munja ispuštanja pitanje je posvećen brojnim stručnim knjigama. Na Knjige je moguće pronaći brojne reference na literaturu o grmljavinskog pražnjenja, od kojih se ističe spomenuti Lightning: Fizika i učinci , Vařáková, M.Uman . (2007) sažetak sadržaja i link na Google Knjigama . To je jedan od najvećih djela ikada napisanih o tom pitanju (687 stranica, više od 6000 referenci). Ja sve ostale radove iz pera oba autora su među ostalim opsežna referentna materijala. Random primjer, Lightning Discharge , M. Uman (2001) - preko 1200 reference (link na Google Knjige ).

 

Sve literatura o pitanju grmljavinskog pražnjenja u smislu karakteristika, formacija, energije i druge fizičke i druga svojstva i učinci ispuštanja, gotovo bez rezerve u stranim jezicima. Samo objava koja se barem djelomično posvećen profesionalnim aspektima grmljavinskog pražnjenja, koji još postoji u češkom jeziku, električni standarda IEC - EN62305. Ali to je, naravno, samo prevedena europske standarde. Oni pokrivaju pitanje iscjedak je vrlo plitko, samo one dijelove procesa koji su važni za zaštitu od munje - posebno u RS i dalje struja, inducirani napon i prenose moć. Dio terminologija stoga će se uzeti iz engleskog, na primjer,Return Stroke- Iscjedak, i kratica RS, jer je glavni upotreba riječi iscjedak može biti zbunjujući u nekim slučajevima (posebno u slučaju naknadnog ispuštanja). U slučaju daljnjih osvajanja - naknadne, sekundarne, sukcesivno - udaraca, restrikes, ispuštanja, itd. - su zbog značajne varijabilnosti će se koristiti samo prevedena na češki, afterdischarge - čak afterdischarge obdahuje RS, RS stoga naknadno iscjedak. Ona i književnost nije u nekim slučajevima, potpuno jedinstven.

 

Bez obzira na ono što se događa prije i poslije njega, je najvažniji dio ispuštanja Return Stroke, Glavni iscjedak. Iako prenosi većina šok energije (99%), ali uzima najkraćem roku (do 10/1000000 od drugog, barem najvažniji dio). Stoga je vrlo jaka mehanička svojstva. U određenim slučajevima to može biti znatan dio energije prenesene tijekom postupka pražnjenja, koji se zove duga nastavlja struja (pojavljuje samo ponekad). U nekim rijetkim slučajevima može potrajati i do nekoliko sekundi, obično nekoliko desetinki. Struja koja prolazi preko njega između oblaka i tla je oko tisuću puta slabiji od RS. S obzirom na trajanje, ali još uvijek može prenijeti značajan dio energije. Jer dok je to tako slaba struja - "samo" stotine ampera, protiv stotina tisuća u slučaju Republike Srpske, i ima nultu vodeći rub, njegovi mehanički učinci u usporedbi s RS praktički nula, ništa inducirati okolicu. No, to može izazvati znatne toplinske efekte kao što su oštećenja na električnim instalacijama ili zrakoplova u izravne intervencije. Isto tako, gotovo je sigurno da to može doprinijeti štete biljkama, ali ne i indukcija. Vjerojatno ovisi na koji način je struja i kako je raspoređena u slučajnim načine.

 

Uz nastavak stream je ponekad vrlo dug vremenski razmak između neke od istih RS uzastopna pražnjenja, koji imaju tendenciju da imaju prosječnu udaljenost od 50-60ms i rijetko prelazi 250ms. Zbog dinamičkih pojava u atmosferi (kretanje ioniziranog zraka kanala niz vjetar), kao afterdischarge može pasti čak i dalje od nekoliko desetaka ili stotina metara od prvih RS, kao i putem elektronskih mjernih tehnika koje se koriste za procjenu lokaciju utjecaja munje ispuštanja ne može se ocijeniti kao dio jedne isprazniti.

 

 

 

Munja

Hromosvodům u poljima je posvećen posebnoj stranici - munje

Tu su uglavnom vizualni dokumentacija lokaliziranih hot spotova u žitu, ali i (uglavnom) neredovito podnio , leži na prizemlju žita ( RDF ). Oni pokazuju sasvim jasno da je dobro lokalizirana munje koje mogu privući munju iscjedak sličan miris piva alkoholnih, polja su u izobilju mjere. To je uglavnom na električnim stupovima, ali često su visoki napon žice koje privlače iscjedak, a zatim je završio ispod njih. U nekim slučajevima, kolumne gotovo dio na slici, a neke fotografije je stvarno teško zamisliti da uzorak je drugačije nego kroz primijenjene pražnjenja.

 

 

 

Tlo

je sastavni dio svakog dirigenta, tako da su polovi vodova. To je tu da se zavedeni struje pražnjenja što je brže moguće u zemlji, te je učinio najmanje štete. Bolje manji otpor uzemljenja i gromobranske zaštite, manje stresa na njega prolazi struja iscjedak stvara i emitira manje toplinske energije koja neće ugroziti neposrednu blizinu u tolikoj mjeri kao što će biti slučaj s većim otporom. Pitanje uzemljenje je tehnički vrlo detaljno u Elektrotehnički standarda - IEC - EN62305. Posve je sigurno da je svaki (funkcionalna) stupac ožičenje je u skladu s njima izgrađena i po propisanim vremenima kontrolom.

 

Munja vodiči su projektirana i dizajnirana za maksimalnu vrhuncu tekuće 200.000 ampera. Takve munje ispuštanja već pronašao stvarno rijetki, ali oni postoje. Ukupno održava jednom godišnje u atmosferu oko tri milijarde za pražnjenje munje trenutni vrhunac vrijednost 30.000 ampera krivulje je prosječna vrijednost većine njih. Većina, ali ne sve.

 

Osim toga, polja, ali postoje mnogi "nestandardna" munja šipke - oboje umjetni lik, napravili ljudi, iako nipošto za uzemljenje svrhe: voda, voda za navodnjavanje. Različiti programi koji nisu miješali s površine, pohranjeni su u cijelosti u podzemlje. Znak tla poremećaja tijekom Zemljani radovi, iskop, polaganje, zaštitnih slojeva i ponovno punjenje. Stitove, uzemljenje i zaštitni sloj vlage ili skrbnika u slučaju podzemna izlučivanje može doprinijeti da se poveća vodljivost tla i zemljine površine izravno iznad njih nekoliko redova veličine.

 

Ostali ugledni dirigenti su hrpe gnoja. Sadrže značajne količine topljivih elektrolita (urea, nitrata, nitrita, proizvodi raspadanja). Jesu mnogi redova veličine više vodljivog nego obično prisutna u tlu podzemni vodi. Nadalje, u ovim tekućim kemijskim procesima pojaviti do znatnog zagrijavanja i isparavanja iz područja, tako da zrak je zasićen s ionima i znatno vodljivi do više desetaka metara. Elektrostatički procesi tijekom pripremnog sloma može izazvati vrlo značajan trenutno vodstvo nad njima, to ne povećati količinu vodljivih rascjepkanih iona, a može voditi prioritet zgazi Leder (SL) u takvim prostorima, kao i mnogo lakše od takvih mjesta diže Pozitivan Streamer ( PS), koji je nakon integracije sa SL (Prilog Proces) u konačnici definitivno proizvodi povezani vodljivi put između oblaka i tla i prvi zavođenjaReturn Stroke u zemlju, koja se može slijediti nakon intervala od nekoliko drugih.

 

Ostale zemlje, od strane ljudi koji su na licu mjesta, ali potpuno nenamjerno, dio su urušene zrakoplova (prije svega, na WW2), koji se nalazi na dubini ispod dubokog oranja, kao što postoji i može se naći mnoštvo arheoloških ostataka (željezno doba, brončano doba, uključujući smola), ili čak pao i zaboravljene dijelove poljoprivredne opreme ili bilo industrijske aktivnosti. U nekim slučajevima, ove komponente postaju sastavni dio ličnosti, kao što je navedeno ovdje ( arheologija ) i ovdje (stavak podzemne artefakata ). Doista uzrokuje tla iznad njih točno lokalnim provodljivosti povećava za nekoliko redova veličine, a biljke preko njih, u tom slučaju struja nije samo oslabljena, ali potpuno uništen i potpuno mrtav (u roku od nekoliko minuta do nekoliko sati nakon najveće pražnjenja). Stvara i iznad podzemnih vjernog temu njegovog otiska (pečat) U tom slučaju, ja stvarno nemam izbora nego pozvati istraživače -. Ovdje kick, Eugene. Ako to nije nitko nevykopal, odmara se i danas. (Foto, GPS)

 

To je sličan proces, iako, naravno, ne identičnom, kao u slučaju cropmarks (vegetacija) simptoma, vidi arheologiju. Proces ali u ovom slučaju ubrzanog prolaza električne energije umjesto tjedana i mjeseci, to traje nekoliko sati ili dana. On je također puno intenzivnije i bolje preglednosti. Također, struja generira srednjih vegetacijskih simptoma - sekundarnih cropmarks, što bi bilo bez struje u svim izloženosti parametara. Sekundarni cropmarks u većini slučajeva, samo kopirati oblik na stazi nakon traktora i snažno se manifestiraju gdje su zbrojiti energijom. U drugima mogu zastupati poziciju prvenstveno utjecaj bljeskalice. Konačno, u nekim slučajevima, čak možete kopirati neki podzemni Arheološki (i geološke ili industrijske) građevine koja bi se inače bez korist električne energije pokazali bilo značajno manji intenzitet samo minimalno ili uopće ne. U detalja stranici će se pozabaviti pitanjem o arheologiju i srednjih cropmarks

 

Slični tisak - pečati često nastaju upravo preko linija podzemne željeznice, obično kanalizaciju, kanalizaciju, vodovoda, slivnike, ali može biti bilo komunalnih vodova. Oni će tada postati sastavni dio pravilnog oblika kada je stvorio. Ili postati dio neredovito podnio , leži na prizemlju žita, te stoga ostaju potpuno nezapaženo. Također je moguće da pored njih (line podnio , leži na tlu mrtvog ili žita) ne stvaraju ništa, i opet ostati posve nezapaženo. U tom slučaju samo smatrati drugu pjesmu za traktor, iako uopće ne prate smjer. Oni se mogu miješati s izleta tijekom vegetacije održava tradiciju uglavnom u Velikoj Britaniji pomoću kosilice. Opisana su nastali linije - linije podnio , ležeći na tlu ili potpuno mrtvo žitaricama - bit će u potpunosti biti opisan na stranici pojedinačno u kukuruza linije (jedan od podstranica anomalija)

 

Biljke u mjestu požutjeti i smeđe mnogo ranije od ostalih, samo oštećene vegetacije, a nakon nekog vremena nestane u potpunosti (jer se raspala). Oni djeluju kao izvorni zelenilom preorana preko krumpira. Od zelene do visokih visina, jake i zdrave biljke je isti dan preplanulost., Osuši se, malo fleksibilniji, mekan i amorfan masa, a nakon nekoliko dana, nitko nije znao da je polje sve je narasla krumpir. (Foto sušenje eksperiment)

 

To je još uvijek moguće da spomenuti uzemljenje i munje prirodnu prirodu - drveće, grmlje, bazeni izvora vode, geološka greške. Usput, svi dowsers koji moraju u svakom filmu ili dokumentarni film o žitu trče okolo kao luđaci u obrascima i njihovom pruće u njihovim rukama, oni rotirati poput kotača socijalizma, priprostoj u njihovim glavama, kao i jedan od nazočnih, nikada nije uspio ostvariti najvažniju stvar : To je ono što im osjetila reagiraju, samo su izvori, geološke greške, podzemni ili bilo koji drugi artefakti koji su doprinijeli značajno privući munja ispuštanja. Za istoj mjeri na njihovu percepciju i kretanje grančice mogu sudjelovati posljedične učinke uzrokovane utjecajem munje koje mjesto. Magnetizam, ostaje statički elektricitet, opasne kemikalije koje proizvodi elektrolizom i pirolizom. Posljednje, ali ne i najmanje važno, na prijedlog šipki uključeni vizualnu percepciju i potpuno subjektivno - prisutnost uzoraka. U svakom sličnom dokumentu nikada nije donio rašljar, koji bi trebao poveze. Na mjestu gdje se nalaze krugovi u žitu, vjerojatno će ručica šipke i trenirao majmuna ako on neće biti poveze.

 

Zadnji mogući tip tla (štoviše, munja), koji se može spomenutom su pjesme iz traktora. Kreću na granici između umjetnog i prirodnog. Prikuplja i drži vodu u njima mnogo više nego u okruženju, čime se obavlja daleko bolju električnu struju. Hiljadafototographs. Kao što je spomenuto na mnogim drugim mjestima, to također može značajno doprinijeti izradi struje preko polja na mjestima gdje munje ispuštanja ne rade uopće. Oni su dati posebnu stranicu Fakulteti traktor .

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Bolje slada, ječma, viski, pivo, pivo, pivo.

 

Bolje slad viskija, pivo, ječam, pivo, pivo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Mnoge ozljede i smrti mogla se izbjeći razumijevanje rizik od električnih vodova, električnih aparata, kabela i munje ispuštanja.  R.Neal
Inteligentni pakao će biti bolje nego glupog raja. V.Hugo
Za sve mom životu nisam radila ni jedan dan. To je bio samo zabava. T.A.Edison
z